Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Последната република (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Разгром, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Документалистика
Жанр
Характеристика
Оценка
4,4 (× 16 гласа)

Информация

Сканиране, разпознаване, корекция и форматиране
divide (2011 г.)

Издание:

Виктор Суворов. Разгромът

Първо издание

Превод: Здравка Петрова

Редактор: Георги Борисов

Художник: Дамян Дамянов

Коректор: Венедикта Милчева

Формат: 16/32/108

Печатни коли: 29,25

ISBN: 978-954-9772-68-5

История

  1. — Добавяне

3

Да направим предварителната равносметка.

Бондаренко е представител на Министерството на отбраната на РФ, който изразява официалното становище на военното ведомство.

Квицински е дипломат от най-висок ранг и депутат от Държавната дума, отговарящ за въпросите на външната държавна политика.

Мартиросян е чекист. Бивши чекисти, както всички знаят, няма.

В своите разговори те са стигнали до ясното разбиране, че „чрез сключването на договора Сталин е успял да направи така, че Хитлер да започне война на Запад“, т.е. чрез сключването на договора Сталин е успял да предизвика война в Европа между трите най-могъщи държави в Централна и Западна Европа — Великобритания, Франция и Германия. Но една голяма война в Европа не може да не се превърне в световна война. И тя веднага се е превърнала в такава. По-просто казано, чрез сключването на договора Сталин е успял да предизвика Втората световна война.

Бондаренко, Квицински и Мартиросян са единодушни и за това, че Сталин е разчитал на продължителна война между Германия, Великобритания и Франция и е планирал да се възползва от резултатите от тази война.

Същевременно и „Красная Звезда“, и цялата останала официална преса, радиото и телевизията, нещо повече — и държавници от най-висок ранг, ето вече четвърт век доказват, че всичките тези идеи са лъжа, клевета, изопачаване на историческата истина, идеологическа диверсия срещу Съветския съюз и Руската федерация.

Многократно от най-високи трибуни най-висши ръководители на държавата са заявявали, че нито един бивш съветски човек не е в състояние да направи самостоятелно такива изводи поради природния си тъпизъм, неумение да мисли и да чете каквото е написано в открит текст на руски език. Това го можели само групи от експерти от британското разузнаване. Бившият съветски човек ставал само да повтаря чужди клевети, като продава душата си срещу фунтове стерлинги.

От тези факти може да бъде направен само един извод: органите на държавната власт в Русия — Държавната дума, Министерството на отбраната, Министерството на външните работи, ФСБ и СВР — са наситени с британска агентура дотолкова, че отделни британски шпиони като например Квицински, Мартиросян, Бондаренко, Захаров, Съянова и други подобни дори не смятат за нужно да се маскират. Тези предатели открито проповядват измислиците на идеологическите врагове и подронват устоите на Руската държава. За целта използват държавната преса, включително военната. По-просто казано, употребяват средства от военния бюджет на Русия за разклащане на нейната мощ.

Господа големи началници, сериозни учени, идеолози, поставени сте пред избор.

Или си признайте, че сте английски шпиони.

Или се съгласете, че съм прав.