Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Лъки Сантанджело (5)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Dangerous Kiss, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5,1 (× 16 гласа)

Информация

Сканиране
mehche
Разпознаване и корекция
ros_s (2011)
Допълнителна корекция и форматиране
Xesiona (2011)

Издание:

Джаки Колинс. Опасна целувка

ИК „Прозорец“, ООД, 1999

Редактор: Флора Балканска

Коректор: Стоянка Душева

ISBN: 954–733–076–4

История

  1. — Добавяне

Глава 49

Айрина си бе легнала рано и тъй като Прайс бе на прием, Теди осъзна, че двамата с Мила имат цялата къща на свое разположение.

Той я откри в кухнята да гледа някаква телевизионна игра.

— К'во става? — попита той.

— Нищо — отвърна тя, понеже не й се говореше с Теди. Беше досаден, а и си имаше достатъчно грижи на главата, за да се занимава с него.

Но той й се натискаше и понеже тя не можеше да рискува да го настрои против себе си в този ключов момент, остави го да я поопипа. После се качиха в стаята му. Тя свали ципа на панталона му и му го извади.

Теди наистина беше доста надарен — повече от сегашното й гадже, което имаше дълъг, тънък маркуч и никак не я възбуждаше. Срам и позор. Теди имаше инструментите, но не и мозъка.

Тя се чудеше дали се е метнал на баща си в това отношение. Хмм… може би трябваше да даде на мистър У да се пробва, само за да докаже, че е способна.

Междувременно щеше да поддържа Теди щастлив и да се опита да намери начин да премахне Лени Голдън. Сто хиляди долара — джакпот, за който бе мечтала през целия си живот. По един или друг начин щеше да е неин.

Тя бутна Теди на леглото и заработи с устата си. Когато той свърши, Мила заяви, че иска да види стаята на Прайс.

— Той побеснява, като вляза вътре — рече неспокойно Теди. — Баща ми много държи на неприкосновеността.

— Глупости! — рече Мила. — И не можеш да я покажеш дори на мен?

Теди бе готов да покаже на Мила всичко, което пожелае. Тя го бе отвела до рая и обратно и макар че не му бе позволила да я докосва, той най-после се чувстваше мъж. И най-накрая спря да си мисли за онази съдбовна нощ. Мила бе права, той трябваше да забрави за нея и да продължи напред.

Спалнята на Прайс бе цялата в тъмнокафява кожа и черни полирани мебели. Мъжествена и сексапилна, обзаведена по проект на един от водещите дизайнери в Ел Ей. Високото легло бе разположено пред един широкоекранен телевизор и покрито с дебела покривка от мъхеста кожа. Мила се просна върху нея, грабна дистанционното и щракна телевизора.

— Най-добре не пипай нищо — предупреди я Теди.

— Я, това ти ли си? — попита Мила, като взе една снимка в сребърна рамка и се загледа в лицето на сладкото четиригодишно момченце, качено на раменете на Прайс.

— Не пипай — каза той, като се опита да я вземе от нея.

Тя не я пускаше. Той се строполи на леглото върху нея и преди да се усети, тя вече сваляше ципа на панталона му и вдигаше полата си.

Господи! Бе върху леглото на баща си и тя искаше да я чука! Толкова беше лошо, че чак бе хубаво. Особено като се има предвид, че отново беше надървен и готов за играта.

Тя започна да смъква бикините си.

— Правил ли си това преди, Теди?

— Естествено — задъха се той.

— Лъжец — подразни го тя. — Знам, че не си.

Нямаше значение какво излиза от устата й, понеже след като зърна хълма от черни косми между краката й, той искаше само едно: да влезе. Фактът, че бяха върху леглото на баща му в неприкосновената му спалня правеше всичко още по-вълнуващо.

Полата й бе набрана около кръста й, а бикините й бяха смъкнати до глезените. Тя ги изрита в другия край на стаята и разтвори крака.

— Ако ще го правиш, започвай — подкани го тя.

Той знаеше, че като прави секс трябва да ползва презерватив, да взема предпазни мерки, както баща му го беше предупредил. Още един риск — какво толкова? Това ставаше сега и нищо не можеше да го спре.

Той легна върху нея и тъкмо когато се канеше да проникне във влажния, приканващ рай, бе прекъснат от отекващия звън на външната врата.

И двамата замръзнаха. Гордостта на Теди се сви като сгъваем чадър.

— По дяволите! — изруга Мила. — Звънецът ще събуди майка ми и тя ще дойде да души наоколо. Най-добре бързо иди да видиш кой е.

Теди запълзя по леглото, сграбчи телефона и натисна копчето, което го свързваше с входа.

— Кой е? — извика той, като крещеше, понеже мисълта, че Айрина може да го спипа със смъкнати панталони да се търкаля с дъщеря й насред леглото на собствения му баща бе достатъчна, за да вземе страха на всеки.

— Полиция — отвърна един безплътен глас. — Бихме искали да поговорим със собственика на черния джип.