Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
The Midnight Rose, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,9 (× 14 гласа)

Информация

Сканиране
art54 (2024 г.)
Корекция и форматиране
NMereva (2024 г.)

Издание:

Автор: Лусинда Райли

Заглавие: Среднощна роза

Преводач: Цветелина Тенекеджиева

Година на превод: 2015

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Книгоиздателска къща „Труд“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: ирландска (не е указано)

Печатница: „Монт“ ООД

Редактор: Надежда Делева

Технически редактор: Стефка Иванова

Коректор: Антоанела Станева

ISBN: 978-954-398-432-9

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/20344

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Бих искала да благодаря на всичките ми издатели по цял свят, особено на Питър Борланд от „Атриа Букс“, който ми вдъхна увереността да се заема с такова мащабно начинание като „Среднощна роза“. Дано съм се справила. Специални благодарности за Катрин Ричардс от „Пан Макмилан“, която така старателно подготви ръкописа ми, на Джеръми Треватън, Алмут Андрейа и Георг Раушлайн, Джудит Кър, Джорид Матиъсън и Кнът Горвел, Фернандо и Мила Баракини, Аналиса Лотини и Донатела Минуто. Без приятелството, насърчението и подкрепата им книгите ми нямаше да достигнат читателите.

Множество хора ми помогнаха с проучванията, включително Радж Чахал, доктор Прийма Виг, Рейчъл Джаспър от „Корам“, Лайн Прасад, Палави Нараян, Марк от „Ол Експъртс“, Радхика Артлото, Грег и персоналът му от хотел „Дхара Дхеви“, Чианг Май, задето не само ми предостави спокойствието, от което се нуждаех, за да напиша историята на Анахита, но и ми предаде кратък курс по аюрведична медицина.

Признателна съм и на чудесната ми лична асистентка Оливия Райли (която твърди, че роднини не можели да работят успешно заедно?), на невероятните ми приятели и поддръжници Жаклин Хеслоп, Сюзън Бойд и Рита Калагейт, на майка ми Джанет и сестра ми Джорджия. И, разбира се, на съпруга ми Стивън и децата ми Хари, Изабела, Леонора и Кит. Благодарение на всички тях намирам смисъл в работата си.

И накрая бих искала да благодаря на всичките ми прекрасни нови приятели и читатели, с които се срещнах по време на околосветските ми пътешествия и чиито ентусиазъм и подкрепа ме вдъхновяват да продължа творчеството си.

Край