Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Стъкленият трон (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Heir of fire, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5,2 (× 36 гласа)

Информация

Корекция и форматиране
Silverkata (2020)

Издание:

Автор: Сара Дж. Маас

Заглавие: Огнената наследница

Преводач: Александър Драганов

Година на превод: 2014 (не е узказана)

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо (не е указано)

Издател: „Егмонт България“ ЕАД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: американска (не е указана)

Печатница: „Дедракс“ АД — София

Излязла от печат: 31.01.2015

Редактор: Вида Делчева

Коректор: Таня Симеонова

ISBN: 978-954-27-1351-7

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/6870

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Тази книга нямаше да съществува без приятелите ми. Особено без най-добрата ми приятелка, каранам и съюзник, Сюзан Денард. На нея съм най-голяма длъжница. За това, че с дни ме съветваше как да разкажа историята, че ме държеше за ръката, докато крачех из тъмните коридори на книгата, че ми казваше да не се предавам. Няма друг, на който тази книга да бъде посветена толкова силно, никой, който да ме вдъхновява и предизвиква по такъв начин. Благодаря ти, Сузи, че си приятелката, каквато мислех, че не може да има на този свят. Обичам те!

Огромни благодарности дължа на брилянтния и невероятно талантлив Алекс Брейкън, който ми даде ценна информация в милиарди мейли и ме подкрепяше по невероятен начин. Не мога да опиша колко съм благодарна за това, че пътищата ни се срещнаха преди всички тези години. Бе лудешко пътешествие.

Нищо от това нямаше да е факт без подкрепата на страхотния ми агент Тамар Риджински, който бе с мен от самото начало. Тази поредица е факт заради неуморната му работа. Горда съм, че мога да те нарека свой агент и още повече че мога да те нарека мой приятел.

Благодаря на страхотния световен екип на „Блумсбъри“ — как бих могла да опиша какво удоволствие е да работя с вас? Благодаря ви за всичко, което направихте за мен и „Стъкленият трон“. На редакторката ми Маргарет Милър — книгата щеше да е пълна каша без теб. На Кет Ондър, Синди Ло, Ребека Макнаейи — вие сте най-добрите. На Ерика Бармаш, Холи Баумщайн, Емма Брадшоу, Кейтлин Фарар, Кристина Гилбър, Кортни Грифин, Алис Григ, Натали Хамилтън, Бриджит Хартслър, Чарли Хейнс, Ема Хопкин, Линет Ким, Лизи Мейсън, Джена Поушъс, Емили Ритер, Аманда Шип, Грейс Уули и Брет Райт — благодаря ви от все сърце за здравата работа, за ентусиазма и отдадеността.

На отбора от „Аудибъл“ и разказвача на аудиокнигата „Стъкленият трон“ Елизабет Евънс — благодаря ти, че накара света на Селена да оживее по нов начин, че й даде глас. Благодаря и на Джанет Кадсауън, чиито изящни бижута по „Стъкленият трон“ спират дъха ми.

На прекрасната Ерин „Дерс“ Бауман, че не спираше да ме подкрепя и окуражава, за видеочатовете и епичните почивки, нямащи нищо общо с писането. Истинска героиня!

На Манди Хъбард, Дан Крокос, Биляна Ликич, Кат Занг и отбора на „Пъблишинг Кроул“ — че бяхте светлини в живота ми.

На родителите ми — моите първи фенове — за многото приключения, които често служеха за вдъхновение на тази книга. Благодаря ви за семейството, за любовта и подкрепата, за това, че препоръчват тази поредица на приятели и читателски клубове. Обичам ви. На прекрасната баба Кони — липсваш ми. Съжалявам, че не си с нас, за да прочетеш това.

На читателите, които взеха тази книга и подкрепиха поредицата. Нямам думи да изразя благодарността си. Благословена съм, че ви имам за фенове. Заради вас тежката работа си струва.

На кучето ми Ани — ти не можеш да четеш, макар че няма да се изненадам, ако всъщност можеш, но искам да напиша — за цяла вечност, — че си най-страхотното куче, което някой може да има. Благодаря за гушкането, за това, че сядаш в скута ми, когато се опитвам да пиша, и че имам с кого да си говоря цял ден. Съжалявам, че пускам музиката толкова шумно, когато се опитваш да спиш. Обичам си те и винаги ще си те обичам.

И на съпруга ми Джош. Споменавам те накрая, но защото си на първо място в сърцето ми. Винаги ще съм благодарна, че споделих това пътуване с теб.

Край