Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Рейвънспайър (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
The shadow queen, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5,5 (× 2 гласа)

Информация

Сканиране, разпознаване и обработка
Silverkata (2018)

Издание:

Автор: С. Дж. Редуайн

Заглавие: Кралицата в сянка

Преводач: Маргарита Терзиева

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Алма

Град на издателя: Пловдив

Година на издаване: 2017

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: ФолиАрт

Редактор: Илияна Бенова-Бени

Коректор: Милена Каменова

ISBN: 978-619-214-007-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/6321

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Първо място благодаря на Исус, защото той жертва всичко заради мен.

За написването на роман е достатъчен един човек, но за да види той бял свят, трябва цял отбор. Най-важният член на моя отбор е съпругът ми, Клинт, най-големият ми почитател и подкрепа, който се справя отлично с нашите пет деца и натовареното ни ежедневие, за да мога да гледам на кариерата си като на работа, а не като на хоби. Обичам те, Клинт!

Благодаря на моите деца — Тайлър, Джордан, Закари, Йохана и Изабела: вие ме вдъхновявате, мотивирате и изпълвате живота ми с толкова любов! Надявам се да пораснете със съзнанието, че можете да се справите с всичко, с което пожелаете.

Благодаря на моята майка, че поемаше ролята на „мама“ по коледните ваканции, за да мога да отдам цялото си време на писането и да спазя сроковете. На моята сестра, която прочете всичко предварително и стана голям мой почитател.

На моя прекрасен агент, Холи Рут, интелигентна и невероятно мила жена. Радвам се, че си в отбора ми, Холи.

Признавам, че не бих могла да се справя с преработката на текстовете без моя екип от редактори. Благодаря на Манди Бюрлен, че беше до мен, не спираше да ме окуражава и беше моя духовна подкрепа. На Джоди Мидоуз, която редактира резюмето и началото. Винаги готова да даде съвет, тя ме засипваше с идеи и успокояваше опънатите ми нерви. На Шанън Месинджър, която намери перфектното липсващо звено на моето начало и романът засия.

Благодаря също и на Кат Кенеди, която прочете предварително романа ми и хареса много Лорелай. На Майра Улд, която се зае с Туитър и ми помогна с името на змията на Ирина (предложи ми Казимир, което евентуално да се промени на Разимир). И на Рик Липман, който ми напомни, че аз съм авторът и мога да си измислям имената.

Когато ръкописът беше готов, в действие влезе екипът на „Белзър енд Брей“. Огромни благодарности на моята изключително способна редакторка Кристин Дали Ренс — тя е причината да дам най-доброто от себе си, защото повярва безрезервно в мен и на историята ми. Признателност и към моята издателка, Карълайн Сън, моята талантлива дизайнерка на корицата Сара Кауфман, и на маркетинговия отдел, както и на ентусиастите от „Епик Рийдс“. Няма да забравя и Келси Мърфо — помощник-редактора ми. Обожавам отбора си и съм ви дълбоко признателна за всичко, което направихте за романа ми.

Накрая искам да изкажа благодарност и на Лорън Уайт. Надявам се, когато четете тази книга, да запомните думите на Гейбрил: „Човек не влиза в битка, защото е сигурен в победата си, а защото смята, че така е правилно“. Твоята дълга битка с рака е вдъхновяваща и показва силата ти. Ти си светлина за хората около себе си и аз съм щастлива, че те познавам.

Край