Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Под тези (6)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Beneath These Shadows, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5 (× 71 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Мегън Марч

Заглавие: Под тези сенки

Преводач: Ralna

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10149

История

  1. — Добавяне

Глава 42

Ейдън

БИ ТРЯБВАЛО ДА ОТКАЧАМ. Би трябвало да съм ужасена. Но адреналинът, който туптеше във вените ми, имаше съвсем различен източник. Когато Бишъп се качи по стълбите, бях готова за него.

— Искам повече. Тази вечер. Искам всичко, което ми обеща, и няма да позволя на който и да било да ни го отнеме. — Не бях сигурна дали някога съм изричала смели думи, в които да има толкова много истина.

Безизразното му изражение се промени на мига.

— Мамка му, радвам се, че го казваш. Защото умирам за теб, кексче. — Бишъп приближи към мен и ме вдигна на ръце. — Майната му на целия свят. Не ми дреме дали всичко ще се срине до земята. Имам нужда да бъда в теб.

Устните му премазаха моите, а аз обвих крака около кръста му. Той ме отнесе до спалнята и ме положи на леглото. Въпреки че бях получила оргазъм в средата на двора в бара на Пат О’Брайън, сега бях влажна и готова за още.

Преди инцидента с онази кучка, хостесата, се измъчвах с видения как Бишъп ме завлича в дамската тоалетна и ме взима срещу стената. Умствено си отбелязах да добавя и това към списъка си по-късно.

Изглежда този мъж притежаваше таланта да отметва точки от списъка ми.

Когато той се отдръпна, погледът ми се насочи към издутината под ципа му. Вече знаех какво се крие там, но това не значеше, че не се вълнувах отново да го хвана в ръце.

Но Бишъп имаше друг план. Той отметна полата над главата ми и зарови ръка между бедрата ми.

— Мамка му, мила. Искам да те почувствам как свършваш на езика ми. Ще изям това красиво котенце за десерт и ще те накарам да крещиш.

Бедрата ми се надигнаха към него, изпращайки му съобщение без думи, че го исках толкова силно, колкото и той.

— Моля те!

Бишъп прокара ръка по женствеността ми.

— Ако сега носеше бикини, щях да ги разкъсам, точно както направи онзи мъж при Пат О’Брайън. Но ти си толкова порочно момиче, че сега нямам тази възможност.

Той притисна пръсти към чувствителната ми кожа.

— Знаеш ли колко адски секси беше да вървя с теб по улицата и да знам, че ако бръкна под полата ти ще открия само гола кожа? Знаеш ли колко пъти трябваше да се разубеждавам, че не е добра идея да те дръпна в най-близката алея и да разбера точно колко тясно ще бъде на члена ми, щом го заровя в стегнатото ти котенце?

— Искам го. Искам всичко.

Устните му се извиха в усмивка.

— Искаш да бъдеш лошо момиче, нали? Моето порочно момиче? Само ако знаеше всички неща, които искам да правя с теб.

Понечих да отговоря, но каквито и думи да исках да изрека се изпариха, когато Бишъп отмести ръката си и се наведе между бедрата ми. Езикът му ме облиза от горе до долу, преди да се насочи навътре. Той простена срещу мен, все едно наистина се наслаждава да ближе и вкусва любимия си десерт.

Чувството бе така упадъчно, докато топлината се разпространяваше по цялото ми тяло.

— Толкова адски сладка. — Той вдигна ръка и плъзна два пръста в мен, възпламенявайки всички онези нерви, които се бяха успокоили след последния оргазъм. Сега бяха готови за още. Аз бях готова за още.

И той ми даде още.

Свивайки пръсти, той улучи най-правилното местенце, точно когато устните му се обвиха около клитора ми и оргазмът ме заля като цунами. Стиснах чаршафа на леглото с две ръце, докато се гърчих срещу лицето му, безсрамна, докато приемах удоволствието, което ми доставяше. Не се чувствах неопитна с Бишъп. Чувствах се невероятно. Желана. Необуздана.

Беше великолепно.

Той отдръпна пръсти, влажни от соковете ми, и бавно ги прокара по част от мен, която никога не бях очаквала да докосне.

Цялото ми тяло подскочи, но не от страх, а от изненада и от чувствеността, която се изсипа върху мен.

— Никога не си си играла със сладкото си задниче, нали, кексче? Никой не си е играл с него, за да те накара да свършиш само заради мисълта колко порочна, лоша, покварена ще се чувстваш, ако някой го докосне?

Аз поклатих глава.

— Сладко малко девствено задниче — погледът му потъмня. — Адски секси е да знам, че аз съм единственият мъж, който някога го е докосвал.

Той сведе устни обратно към женствеността ми и продължи да дразни клитора ми, докато аз крещях и се притисках към пръста му, който не бе помръднал от мястото, което галеше. Притиснах се по-силно надолу и той проникна между стегнатия пръстен от мускули, карайки ме да замръзна на място.

Вълна от усещания премина през мен. О, Боже мой. Пръстът му беше в дупето ми. Дори не знаех как да го асимилирам, но на Бишъп никак не му беше трудно.

— Някой ден ще можеш да поемеш члена ми тук, но първо искам да изпълня това твое малко стегнато котенце.

Порочните му думи ме изпратиха през ръба към нов оргазъм, този път тъмен и по-прекрасен от предишния.

Когато Бишъп се изправи над мен, разкъса със зъби опаковката на един презерватив.

— Мамка му, подгизнала си. Не мога да чакам повече да те имам.

Всичко в тялото ми се чувстваше така, сякаш се движи по-бързо, дори кръвта, която туптеше във вените ми.

— Да.

Той си сложи презерватива и разтвори по-широко бедрата ми.

— Искам да действам бавно, но ти ме убиваш, кексче. Мамка му, убиваш ме.

— Не искам бавно. Желая те. Сега! Веднага! Не ме карай да чакам!

Погледът му ме изгаряше, когато намести члена си пред входа ми и се притисна напред.

— Толкова адски тясна, толкова адски влажна. Ще изцедиш този оргазъм направо от тялото ми. Няма да имам шанс да го задържа.

Той започна да си проправя път в мен милиметър по милиметър, а зърната ми се втвърдиха, когато ме изпълни. Различни усещания, не точно болка, но не точно и удоволствие, преминаха през тялото ми, докато палецът му не се притисна към клитора ми. И тогава изкрещях.

Изкрещях.

Всичко след това беше като в мъгла. Аз се стегнах срещу члена му, когато започна да се движи в мен и да ръмжи.

Оргазмът ме връхлетя толкова силно и толкова бързо, че дори не можах да задържа очите си отворени. Тласък след тласък, аз се гърчех под него, молейки го да не спира.

Беше невероятно. Беше всичко.

Когато викът на Бишъп огласи стаята и той се отпусна над мен, опирайки се на ръцете си, знаех, че съм преебана. И не просто буквално, а по всички възможни начини.

Той ми даде всичко, което желаех. И сега нямах никаква идея какво да правя след това.