Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Семейство Фостър (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Remember When, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5 (× 168 гласа)

Информация

Сканиране
Слава (2010)
Допълнителна корекция и форматиране
in82qh (2013)

Издание:

Джудит Макнот. Спомни си кога

ИК „Плеяда“, София, 2000

Американска. Първо издание

Редактор: Лилия Атанасова

ISBN: 954-409-196-3

История

  1. — Добавяне

Петдесет и осма глава

През следващите два дни Коул си стоеше вкъщи, но или беше на телефона, или се съвещаваше. Посетителите пристигаха и си тръгваха от дома им под зорките очи на охраната.

Сега Коул имаше цел, той мобилизираше силите си и беше интересно да го види в действие. Тя го наблюдаваше как седи зад бюрото си в библиотеката със сплетени пръсти, докато слуша съветите на адвокатите си от Далас, обмисля и дава нареждания. Той работеше върху стратегии с адвокати от Вашингтон, правеше планове с Мъри и същевременно ръководеше компанията си. Когато тя най-малко очакваше, той внезапно се появяваше до нея, целуваше я и се връщаше за следващата среща, следващия телефонен разговор.

Даяна го наблюдаваше с удоволствие, но също не бездействаше. Позвъни тук-там и най-накрая откри Барбара Хейуърд във Върмонт. Свърза се и с компанията си, няколко пъти увери Кори, Спенс и цялото семейство, че всичко е наред. Дори два пъти се обади на Уилърд Бретлинг, за да разсее самотата му и с малко нежност и искрени комплименти да го накара да побърза с разработките си.

Даяна и Коул трябваше да тръгнат за Вашингтон на следващата сутрин и очакваха да останат там най-много два дена.