Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Огънят на драконите (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Fire in His Kiss, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,7 (× 56 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Руби Диксън

Заглавие: Огънят в целувката му

Преводач: Сирена

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10164

История

  1. — Добавяне

Глава 24

Дакх

Очаквах моята Саша да протестира повече или да стане на крака и да докосне ръцете или гърдите ми. Вместо това остана коленичила и се придвижи напред, слагайки буза на бедрото ми. Светкавицата от похот, която мина през нея съвпадаше с моята, и простенах, когато ароматът на чифтосването й нарасна. Устата й се плъзна по кожата ми и с върха на езика си очерта един от мускулите ми. Ръката й галеше вътрешността на бедрото ми.

Това… не го очаквах. Женска Драконѝ не се предаваше. Тя беше победена от мъжкия, който я бележеше, и се бореше с него дори по време на чифтосването. Не очаквах… такава сладост. Такава щедрост. Такава възбуда при мисълта да сложи устата си върху мен.

Целуваше нагоре и мислите й бяха наводнени от картини на устата й върху члена ми.

Бях… шокиран. И привлечен от мисълта. Това да не е нещо, което хората правят? Мъжете-Драконѝ доставят удоволствие на женските, но никога ролите не се бяха разменяли. Да може да се направи това изглеждаше като най-логичното — и все пак напълно възбуждащо — нещо, което някога бях обмислял.

Саша притисна устата си ниско на стомаха ми и захапа кожата ми. Почувствах удоволствието в мислите й — удоволствие от докосването ми, от топлината ми, от мириса ми, от твърдостта на мускулите ми, от големината на тялото ми. Възбудена бе от мен и от това, че ме докосва. Пълна с похот и копнеж.

„Половинката ми“, казах й. „Не искам нищо повече от това да те притисна към пода и да вляза в теб.“ Изпратих й поредица от мисли, които да съпроводят това яростно желание.

Тя простена срещу кожата ми, но не се отдръпна. Продължи да целува и да ближе по пътя си към члена ми, ръката й бе увита около бедрото ми, сякаш имаше нужда да ме държи, за да запази равновесие. Замръзнах в очакване, докато тя се приближаваше, чудейки се дали наистина ще сложи устата си върху мен или бе твърде срамежлива, за да го направи.

Но в следващия момент Саша уви пръсти около ствола ми и започна да ме целува по протежение на една дебела вена.

Простенах, неспособен да се спра да не я докосвам. Сложих ръка на косата й и почувствах как удоволствието й избухна от това леко докосване. Хванах шепа от къдриците й, обездвижвайки я. Притежавайки я. Владеех я дори само с това малко докосване и тя го обичаше. Сгърчи се, притискайки бедра едно в друго, докато целуваше члена ми и тогава облиза главичката ми.

Изръмжах ниско, защото никога не бях чувствал нещо толкова прекрасно, колкото движението на малкия й език върху пениса ми.

„Отново“, казах й, изисквайки го.

Тя го повтори и завъртя езика си по върха, облизвайки капките предеякулационна течност. Можех да почувствам изненадата и удоволствието й от вкуса ми; не очакваше да е толкова хубав. Пикантен, но сладък, и й напомни на нещо, което някога е опитвала и е харесвало. С лек звук на наслада стисна основата на члена ми и пое върха в устата си, прокарвайки езика си по плътта ми.

Затворих очи, изгубен в усещането. Нищо, никога не е било толкова хубаво, толкова правилно.

„Харесваш ли вкуса ми?“

Мислите ми бяха толкова силни, че приличаха на заповед, и се зачудих дали не я притискам твърде силно. Но тогава удоволствието в мислите й преля в ума ми, а на глас изстена. Обичаше го. Обичаше ръката ми в косата си, члена ми в устата й. Обичаше… контрола, който имах над нея. Караше я да се овлажнява и в мислите си се изненада колко е възбудена, колко мокра е вагината й, че чак бедрата й са хлъзгави от влагата й.

Изръмжах и отворих очи, гледайки как поема още от пениса ми в меката си уста. Гледката как затваря устни около дебелината ми, пръстите й, галещи ствола ми — и колко голям съм в сравнение с нея — ме изуми. Тестисите ми се стегнаха и заплашвах да се изпразня в устата й. Не можех, обаче. Исках да свърша в нея, да я изпълня със семето си. Да я бележа както трябва да се бележи половинка.

„Устата ти е твърде малка, за да ме поеме целия“, казах й. „Но съм точният размер, за да чукам вагината ти, моя сладка Саша.“

Топлина разцъфна в мислите й и отново простена около члена ми, докато ме смучеше.

„Твоят език е гладък. Моят е груб. Представи си как ще се почувстваш, когато езикът ми е във влагалището ти и те чукам с него.“

Сладката ми половинка издаде лек хленч и премести бедрата си.

„Ти си… разсейваш ме, Дакх.“ Езикът й се завъртя около главичката ми. „Не искаш ли да продължа?“

„Искам да заровя лице между бедрата ти, докато удоволствието ти намокри лицето ми. Тогава ще потъна в теб и ще те взема силно. Не искаш ли това?“

Тя освободи члена ми от устата си и задъхано потри върха му с устните си.

„Но…“

„Без но“, казах й и се отдръпнах. Паднах на колене пред нея, докато лицата ни не бяха на едно ниво. Тя ме погледна със зашеметен поглед, устата й бе мокра, розова и подпухнала и ми се прииска да я целуна отново.

Исках да я целуна навсякъде.

„Сложи устата си върху мен, моя Саша. Сега е мой ред. На колене.“

„На колене?“ Объркана бе и ми изпрати картина на себе си легнала по гръб. „Не трябва ли да…“

В отговор й изпратих картина, на която тя беше на ръце и колене, дупето й във въздуха. На картината я хванах за бедрата и зарових лице във влагалището й изотзад, ближейки гънките й.

Саша се залюля и почувствах как я прониза желание при това, което й показах. Едновременно шокирана — и възбудена — от представата.

„Дакх…“

„На колене, моя Саша.“ Не исках да мисли, само да чувства.

Мислите й бяха объркани от толкова много емоции, но никоя от тях не бе страх. Продължих да й изпращам картини на това какво искам да й направя, защото не желаех да спре, да се замисли и да се тревожи. Трябваше да остане в плен на момента, да бъде с мен в това. Бяхме заедно, връзката ни бе силна.

Но когато тя застана на колене и ми показа дупето си, това беше най-красивото нещо, което някога бях виждал. Кожата й бе перфектна и гладка, със закръглени бедра, а влагалището й блестеше от възбудата й. Разтвори крака и се показа пред мен, розова, примамваща и възхитителна.

От гърлото ми се откъсна ръмжене и тогава се нахвърлих на половинката си като ненаситен звяр. Устата ми веднага се насочи към вагината й и прокарах език по блестящите гънки, опитвайки я. Тя извика, тялото й потрепери, но в мислите й присъстваше само удоволствието, така че продължих. Отново и отново я ближех с дълбоки, белязващи движения, използвайки езика си, за да проуча всяка част от нея. Имаше по-сладък вкус, отколкото някога бях мечтал, и не можех да получа достатъчно от меда й. Вкарах езика си в сърцевината ѝ, обезумял да получа всичко от нея.

— О, Господи. Дакх! — Пръстите й се свиха и бедрата й се стегнаха около мен. Беше едновременно учудена и възбудена от нетърпеливостта ми, всяка тревога изчезна, когато прокарах езика си по нея отново и отново. Грапавостта му я изненадваше, но бе достатъчно, за да я накара да се гърчи от нужда.

„Моята половинка“, изръмжах в мислите й. „Толкова е хубаво. Искам да правя това вечно.“ Езикът ми удари леко гънките й и закачи малката изпъкналост, която наричаше „клитор“. Все едно беше ужилена. Издаде вопъл и ръцете й се свиха на твърдия под. Аха. Имах чувството, че съм открил някаква тайна. Зарових лице в топлината й, търсейки тази малка ядка. Тялото й се разтресе, когато прокарвах езика си върху нея, и повторих действието. Пак и пак обработвах това място, преценявайки най-добрите начини, по които да я докосвам. Тя издаваше тихи задъхани викове, когато езикът ми обикаляше клитора й, и мислите й излязоха от контрол. Почувствах напрежение да се надига в тялото й и настойчивостта й стимулира моята. Исках да съм дълбоко в нея, белязвайки я, но исках да получи удоволствието си първа.

— Дакх — задъхваше се с всяко движение на езика ми. Лицето ми бе заровено в гънките й и това беше най-прекрасното нещо, което можех да си представя. Ръцете ми държаха бедрата й долу, чувствах всеки трепет, който минаваше през нея, всяко вибрация в отговор, всяко напрягане на мускулите й. Свиваше се срещу мен, мислите й показваха, че отчаяно иска повече. Имаше нужда от нещо, което да я бутне от ръба, да я накара да свърши, и колкото повече време минаваше, толкова повече започваше да си мисли, че е нещо грешно. Почувствах съмнението да се просмуква в нея, отслабвайки удоволствието й.

Нямаше да го позволя. С изблик на ума си й изпратих серия от картини — на нея с уста върху члена ми, с моята ръка в косата й, държейки я там. Картина на лицето ми между бедрата й, ближещ соковете й. На мен, вкарващ пениса си във вагината й. През цялото време не спрях да обработвам клитора й с езика си с бавни, стабилни движения.

Това бе достатъчно. Сви се срещу мен и свърши с лек вик. Почувствах освобождението й да експлодира в ума й, мислите й сякаш бяха навсякъде около мен. Виковете й се превърнаха в стонове, но не спрях — исках да получи всяка частица удоволствие, която можех да й даря. Затова продължих да я ближа, докато тя свършваше, и свършваше, и свършваше.

Накрая мислите й станаха по-малко хаотични и по-отпуснати. Удоволствието от това да я ближа се превърна, в дискомфорт и неохотно се отдръпнах от сладостта й с едно последно облизване. Членът ми пулсираше, твърд и болящ от нуждата да се освободя в нея. Чувствах цялото си тяло прегряло от огъня ми и бях отчаян да свърша в нея. Показах желанието си на Саша, търсейки за опасение или страх. Нямаше такова, само отпуснато любопитство.

Наведох се над нея, тялото ми покри нейното, и хванах шепа от косата й, с другата си ръка сграбчих бедрото й.

„Моята половинка“, казах властно.

И натиснах в нея.

Тя отново извика, но можех да почувствам еуфорията в нея, докато прониквах. Харесваше й. Чувството бе добро. И искаше още. Бях толкова дълбоко в мислите й, че започваха да се смесват с моите. Давах моите чувства, докато вземах от нейните. Показах й колко е тясна вагината й, колко перфектно пасвах в нея. Колко добре се чувствах. Тя потрепери от възбуда и оргазмът й отново започна да се надига.

Добре. Исках повече от това.

Забих се в нея отново, ръката ми се стегна в косата й, и тя простена от нужда. Бе притисната под мен, не можеше да направи нищо друго, освен да приеме тялото ми, и мислите й бяха пълни с това колко еротично го намира. Обичаше аз да съм контролиращият. Тя не трябваше да прави нищо друго, освен да приеме това, което й давах, и желаеше още, когато нахлувах дълбоко в нея. Толкова фокусиран бях върху половинката си и удоволствието й, че загубих усещането за своето. Всяко тласване на члена ми в нея й даваше наслада, всяко завъртане на бедрата ми срещу нейните, за да мога да проникна по-дълбоко. Моята Саша. Моя.

Бях загубен в нуждата да й дам всичко, когато осъзнах, че тялото ми вибрира, тестисите ми стегнати и на прага да се освободя. Самия аз бях на ръба, но не исках да го прескоча, освен ако моята Саша не е с мен. Потопих се в мислите й, споделяйки удоволствието си с нея, и тя простена, дълго и ниско.

„Кажи ми от какво имаш нужда, моя Саша. Искам да те накарам да свършиш отново.“

Мислите й се рееха, докато тласках в нея. Гърдите й се клатеха с всеки тласък, и тя се замисли за зърната си, стегнати и болящи, и тогава за малката ядка — клитора — между бедрата й.

„Ако ги докоснеш“, предлагаха мислите й…

Освободих косата й и продължих да влизам в нея с продължителни, силни удари. Толкова бе мокра и движенията ми толкова яростни, че телата ни се удряха с всеки тласък, а тя бе приятно възбудена от звука на чифтосването ни. Плъзнах ръка по извивката на кръста й и под нея, пресягайки се между бедрата й. Намерих малката издатина на клитора й и я погалих с възглавничката на пръста си.

Тя се сви срещу мен, притискайки се назад при следващия ми тласък, и мислите й полудяха. Моите също, след това не осъзнавах нищо друго, освен половинката ми и тласкането в нея. Въпреки омаята на нуждата не забравях да галя клитора й, докато влизах в нея, и когато тя изкрещя втория си оргазъм, знаех, че за мен също е безопасно да свърша.

С рев освободих семето си в половинката си, оставяйки задоволството от белязването й да ме залее.

Моята Саша. Моята.