Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Огънят на драконите (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Fire in His Kiss, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,7 (× 55 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Руби Диксън

Заглавие: Огънят в целувката му

Преводач: Сирена

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10164

История

  1. — Добавяне

Глава 12

Саша

С внимателни движения, Дакх прокара възглавничката на палеца си по долната ми устна.

— Съжалявам, че ме взе — казах му ниско. — Защото си наистина много добър за дракон, но мразя секса и се обзалагам, че ти също няма да го харесаш с мен — дори След, когато трябваше да правя срамни неща, за да оцелея, се научих да мразя докосването на другите. Нямах против, когато Дакх ме прегръщаше или разтриваше гърба ми, защото те бяха за успокоение. Сам по себе си сексът беше борба за власт, която губех. Винаги. Завинаги щях да го свързвам с нещо отвратително, благодарение на Тейт.

И ироничното в цялата работа беше, че той никога не искаше истински секс от мен. Когато го правеше, беше, защото бе друг начин да ме кара да се чувствам нищожна. Харесваше унижението ми повече от всичко друго.

Дакх не приличаше на него. Изглеждаше различен. Изглеждаше доволен, когато аз съм щастлива, но се страхувах, че вредата вече е сторена. Ако искаше човешка приятелка, която да търси докосването му, беше взел грешното момиче.

Може би предпазливостта ми се беше показала на лицето ми, защото всичко, което правеше, бе да гали бузата ми. Не ме сграбчи и наведе долу, нито разкъса горнището ми. Изглеждаше доволен да докосва лицето ми. След няколко минути, без да бъда сграбчена, се отпуснах върху него и притиснах тялото си към него, отпускайки се леко. Може би просто харесва докосването.

Мъжът-дракон погали ръката ми, плъзгайки сапунената пяна нагоре-надолу. Беше… странно релаксиращо, почти като масаж. Ръцете му бяха невероятно топли и в комбинация с прекрасната гореща вана? Открих, че клепачите ми стават тежки и започвах да заспивам.

— Може би трябва да излезем — казах му меко.

Той просто ме придърпа по-близо до мокрото си тяло и продължи да гали сапунисаната ми ръка.

Добре, е, ако искаше да масажира момиче, нямаше да му откажа. Затворих очи и се отпуснах срещу него. Нежните докосвания се движеха по раменете ми и бавно се наведох към гърдите му, за да може да гали гърба ми. Издаде ниско ръмжене и прозвуча като доволна котка. По дяволите, ако хората можеха да мъркат, вероятно щях да го направя сега. Ако всичко, което искаше, беше да ме докосва, щях да му услужа щастливо. Започнах да се чудя дали не мислех грешно за него. Може би не искаше секс.

Тогава си спомних как се притискаше зад мен, готов да влезе в мен изотзад.

Мда, не си го представях.

Изведнъж да лежа в ръцете му вече не е безопасно. Той все още е мой похитител.

Все още е дракон.

Леко изплашена се избутах от него и се изправих, клатушкайки се в хлъзгавия басейн.

— Достатъчно къпане за мен.

Той се изправи и веднага сложи длан на кръста ми, крепейки ме. Видях водата, която се стичаше по мускулите на бронзовото му тяло — о, Боже, толкова много мускули, — и че членът му отново беше напълно изправен. Време да поставим известна дистанция отново, помислих си. Излязох от басейна и стъпих на килимчето за баня, която по някаква причина бях сложила наблизо, и увих кърпата около себе си. Беше пухкава и прекрасна и я загърнах още повече около себе си.

Дакх дойде зад мен и започна да гали кърпата по мокрото ми тяло и… е, проклятие, наистина беше хубаво. Останах неподвижна за грижата му, въпреки че знаех, че трябва да се отдръпна. Част от мен се тревожеше, че ще го избутам прекалено бързо и ще го накарам да изпита глад, а друга не искаше да го отблъсква въобще.

Част от мен харесваше вниманието му, въпреки че знаех какво ще поиска накрая.

— Продаваш се за малко, Саша — прошепнах си, докато обувах джапанки. — Само че този път, вместо да се продаваш за катерича яхния, ще се продадеш за цял магазин с предмети и дракон, който иска да те защитава от всичко. Може би не е толкова лоша сделка.

И все пак.

Нямах представа какво ще стане, ако се отдам на Дакх. Дали искаше бързо чукане или нищо друго? Дали искаше да ме запази завинаги? Не знаех нищо за драконите, освен краткия ми разговор с Клаудия, когато се върна във Форт Далас, след като избяга. Напрегнах мозъка си, опитвайки се да се сетя какво ми каза тогава.

Само това, че е докоснала члена му. Само това помнех. О, и че я е ухапал. Изведнъж ме изпълни страх. Не исках да бъда хапана. Тя наистина изглеждаше разстроена, че я е наранил, и споменът за това накара стомахът ми да се свие.

Дадох най-доброто от себе си да игнорирам Дакх, докато отивах към импровизираното си легло. Не можех да спра да мисля за Клаудия и нейния дракон. Малко се паникьосах, но трябваше да съм разумна. Когато приятелката ми, ми каза, че е срещнала дракон, беше полудяла. Каза, че я е ухапал и са правили секс и не изглеждаше удовлетворена. Следващият път, когато я видях, искаше да тръгна с нея и дракона и обеща, че той няма да ме нарани. Тогава по някакъв начин трябва да си бе върнал доверието й.

Освен ако тя не е сключила някаква сделка с него, както аз с Тейт, в която се е съгласила да прави всичко, което той иска в спалнята, ако иска да я пази в безопасност.

Предполагам… че бих могла да се справя с такава сделка с Дакх, ако трябваше да съм практична. Въпреки че ме плашеше да мисля за това, имаше смисъл. Неговата защита щеше да ми предложи много повече, отколкото тази на Тейт. А и вече не се ли бях заменила за това? Изпълни ме леко разочарование, когато осъзнах, че съм в същата ситуация отново, но щях да направя всичко, за да оцелея.

Просто леко се страхувах от цялата тази работа с хапането и какво идва след секса с дракон. И отново, Тейт счупи ръката ми, само за да ме научи на урок, така че бях доста сигурна, че по-лошо от това не може да бъде.

Потреперих от спомена. Надявах се, че няма да е толкова лошо. Точно сега само предполагах. Но Дакх не бе щастлив от раните ми, така че вероятно щеше да бъде по-внимателен в игрите си, отколкото Тейт.

Добре тогава. По времето, когато се върнах до мястото, което наричах „дом“, бях решила. Ако драконът отново предприемеше действия за секс, нямаше да се дърпам. Щях да оставя нещата да се случат и просто да се справя с последиците, както винаги. Смазах усещането за самоненавист, което заплаши да надигне глава.

Сега не беше времето за прекалена скромност. Това бе за оцеляването ми и щеше да се наложи да го преглътна. Жени продаваха телата си за сигурност от Разрива насам. Не бях по-различна от никоя от тях на края на деня.

Когато се върнах до одеялата, убедих Дакх да се обърне, за да довърша смяната на мокрите дрехи със сухи. Знам, че това нямаше значение, при положение че той постоянно бе гол, но бе важно за мен, така че не се отказах, дори това да означаваше, че съм прекалено скромна. Облякох чиста пижама, обичайки начина, по който усещах памука срещу кожата си. Твърде дълго бе минало, откакто си бях взимала вана — топването по време на битката между драконите не се броеше — и се чувствах свежа и чиста… и сърбяща. Кожата ми бе суха и не отне много време, за да започна да се чеша. Раздразнено се разрових из новите ми тоалетни принадлежности, докато не намерих лосион, който започнах да мажа по краката и ръцете си.

Дакх ме гледаше с интерес, свит от другата страна на одеялата. Дадох най-доброто от себе си, за да се преструвам, че не е там, но когато взе бутилката и я подуши, търпеливо го изчаках да ми я върне.

Но не го направи. Изстиска малко на ръката си и се приближи към мен, след това разтри оголената ми ръка. Дланите му бяха затоплили лосиона и докосването му не беше неприятно. Останах неподвижна, докато той го разнасяше на кожата ми. Както изглежда, просто харесваше докосването. Много докосване. Ако това бе всичко, което иска, бях съгласна. Разтри ръката ми до лакътя, където бях вдигнала ръкава на пижамата, а той плъзна пръсти под него и продължи да гали кожата ми. Въпреки ноктите си беше внимателен, докосването му — нежно. Затворих очи и се отпуснах, защото, трябваше да призная, чувството бе много добро.

Но тогава Дах изръмжа и почувствах как дръпна ръкава ми. Отворих очи и го видях да се мръщи на дрехата ми, а в ръката ми имаше още лосион. Ясно е, че искаше да продължи с масажа, въпреки че всеки открит сантиметър от мен вече беше разтрит.

Преглътнах силно. Това бе моментът, който чаках… и от който се страхувах, но нямаше смисъл да се боря с неизбежното.

— Само момент — прошепнах и се пресегнах, за да разкопчая копчетата на пижамата. Пръстите ми трепереха леко, но успях да запазя спокойствие. Свалих горнището и го пуснах на земята. Гърдите ми бяха на показ, напълно гола от кръста нагоре, и се зачудих дали ще реагира по някакъв особен начин. Тревогата накара кожата ми да настръхне и почувствах зърната ми да се втвърдяват.

Дакх измърмори с одобрение и се придвижи зад мен, притискайки ръката си с лосион на рамото ми, и продължи да ме разтрива.

Добре, това не е толкова зле. Въпреки първоначалното ми безпокойство се успокоих, когато той продължи масажа си, разтривайки и покривайки с лосиона всеки сантиметър от гърба ми. Наистина е хубаво. Почувствах как тялото ми се отпуска и напрежението се оттича от мускулите, докато той продължи да ме гали. Ръцете му се плъзгаха по раменете ми и колкото по-дълго го правеше, толкова по-отпусната се чувствах.

— Са-ча — прошепна, ръката му се плъзна по врата ми.

Почувствах лека тръпка да минава през мен от мекия начин, по който произнесе името ми. Част от мен се чудеше дали следващото, което щеше да ме помоли да сваля, са бикините и е странно как това ме накара да се почувствам особено и без дъх.

Хлъзгавите му длани се плъзгаха нагоре-надолу по гърба ми, след това ме разтриха отстрани. Трябваше да прехапя един стон от удоволствие, защото, Боже, това беше прекрасно. Всяко неспокойство, което почувствах, когато си помислях да ме докосва, беше изтрито от ума ми. Наведох се напред с лека въздишка, за да може да разтрие мускулите в долната част на гърба ми.

— Не знам дали това е инстинкт или нещо, което драконите правят един на друг, но е много добро — казах сънливо.

Дакх просто каза името ми отново, плъзгайки хлъзгавата си ръка по целия път нагоре до раменете ми. Очите ми бяха затворени и се чувствах добре, което бе причината да се изненадам щом Драконът притисна тялото си към гърба ми и се пресегна покрай мен, за да разтрие гърдите ми.

Простенах учудена от чувството. Ръцете му се плъзгаха по бюста ми, търкайки го точно както направи и с мускулите на гърба ми, и се зачудих дали той знае, че това е пристъпване на граница с една жена. Или драконите са различни? Докато размишлявах над това, той плъзна пръстите си по зърната ми, и ниско ръмжене се откъсна от гърлото ми.

Мили Боже, това… е наистина добро.

Той изтътна ниско и ръцете му продължиха да вършат работата си върху гърдите ми, търкайки и подръпвайки сега твърдите ми зърна. Почувствах пулса ми да тупти между краката ми. Бях слисана от отговора си. Сякаш бе минала цяла вечност откакто бях почувствала някакъв вид желание. Но точно това чувствах сега. Ниско долу чувствах болка, и когато дланите му се плъзнаха по гърдите ми, си поех дъх с вълнение.

Дакх наведе глава и подуши извивката на врата ми. Можех да почувствам дъха му, горещ и пикантен. Палците му отново се плъзнаха по зърната ми, облиза кожата ми и почувствах как котенцето ми пулсира. Гърдите ме боляха и се бутнах срещу дланите му, когато той се фокусира върху играенето с връхчетата ми, търкаляйки ги между палеца и показалеца си, сякаш очарован от структурата им. Боже, определено ме болеше сега. Езикът му се плъзна по дължината на врата ми и почувствах как перна ухото ми, което изпрати нови вълни през тялото ми.

— Са-ча — изръмжа в ухото ми и вдиша дълбоко, заравяйки лице в косата ми. През цялото време пръстите му продължаваха да си играят със зърната ми, ноктите му драскаха кожата ми достатъчно, за да ме подлудят от нужда.

Задъхах се, докато ме галеше. Обичах финото му мъчение. Най-чудесното нещо, което чувствах от дълго време.

Дакх вдиша рязко, прекъсвайки мислите ми. Изръмжа ниско отново и ръцете му изоставиха гърдите ми. Побутна ме напред към одеялата, докато застанах на лакти и бузата ми се притисна към пода. Тежестта му се отпусна над мен и се стегнах.

Знаех какво следва. И просто така, удоволствието, което чувствах да гори в мен, се спука като сапунен мехур. Самоомразата се върна.

Но трябваше да бъде свършено. Потиснах стона, който се издигна в гърлото ми. Нямаше да му се насладя, но сексът не беше краят на света. Щях да го оставя да прави каквото иска и да се преструвам, че ми харесва поне малко. Не е голяма работа. Правила бях най-лошия секс, сигурна съм.

Поне не е Тейт, готов да ми счупи друг крайник. Това поставяше нещата в перспектива. Само да мисля за това ме накара да се чувствам не примирена, а решена.

Правех го за оцеляването си, това е всичко.