Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Paradise County, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
  • Няма
Характеристика
  • Няма
Оценка
5 (× 53 гласа)

Информация

Сканиране
Слава (2011)
Разпознаване и корекция
debilgates (2011)
Допълнителна корекция и форматиране
Xesiona (2011)

Издание:

Карън Робърдс. Райско гнездо

ИК „Калпазанов“, София, 2007

Редактор: Мая Арсенова

Коректор: Никола Христов

ISBN: 954–17–0234–1

История

  1. — Добавяне

Глава 40

Хищника беше в приземието на „Уисълдаун“ и отиваше да посети Касандра, когато си спомни, че е забравил бормашината на леглото на Александра. Тя със сигурност щеше да я забележи.

Естествено нямаше да има представа откъде се е взела. Щеше да е много забавно, докато я гледа как се чуди.

Не, спря се той. Щеше да се обади в полицията. Отпечатъците му бяха по бормашината. Ако дойдеха полицаи, щяха да станат прекалено любопитни, да проверят отпечатъците, да започнат да душат.

Такъв беше животът. Серия от вероятности. Мъж, който държеше на успеха, винаги трябваше да следи какви са възможностите.

Затова се върна, за да си вземе бормашината. Качи се по стълбите бързо за мъж с неговите размери, защото бе нетърпелив да стигне при Касандра, а след това да се прибере. Тези късни нощни посещения започваха да го уморяват.

Дали да не започне да взема стимуланти? Усмихна се при тази мисъл и все още се усмихваше, когато чу забързани стъпки да напредват към него по коридора на горния етаж.

Той се стресна. Беше почти в края на стълбите. Късно бе да се върне. Огледа тясното стълбище и гладките стени. Нямаше къде да се скрие. Усети как адреналинът му започва да бушува, когато разбра, че ще го открият. Тялото му бе в готовност, страхът бе още по-хубав и от секса, нали така разправяше и на Касандра, и на другите.

Посегна към задния джоб, разкопча копчето и измъкна електрошоковия пистолет…

Малката сестра, Корнелия, се появи на стълбите.