Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Why Men Don’t Listen and Women Can’t Read Maps, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5,3 (× 56 гласа)

Информация

Сканиране, разпознаване и корекция
Boman (2008)

Издание:

Алън и Барбара Пийз

Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния

Защо мъжете не чуват, а жените не могат да се ориентират по карта

Английска. Първо издание

 

Превод: Корнелия Стефанова Великова-Дарева

Художник: Любомир Бориславов Пенов

Редактори: Анжела Кьосева, Елка Миленкова

Технически редактор: Божидар Методиев

Предпечатна подготовка: Ани Господинова

 

Формат 60×90/16. Печатни коли 20. 6000 лв./6 лв.

Издателска къща „Сиела“, София, 1999

ISBN 954-649-227-2

История

  1. — Добавяне

Защо сексът изведнъж секва

Онзи, който пръв е казал, че любовта на мъжа минава през стомаха, се е прицелил твърде високо. Защото по-нежната, по-чувствителната страна на мъжа се проявява не след като се е нахранил, а след като се е насладил на върховен секс. Тогава той може да чуе пеенето на птичките, да се любува на пищните цветове на дърветата, да усети аромата на цветята и да се затрогне от думите на някоя песен. Преди да е правил секс, той вероятно би забелязал птиците само ако са се изакали върху колата му. Но е необходимо мъжете най-сетне да разберат, че жените обожават да виждат именно тази тяхна следактова страна, която намират за невероятно привлекателна. И ако мъжът прояви малко добра воля и се поупражни в изявяването на тази своя страна, той ще е способен да възпламени жената преди сексуалния акт. Същевременно жената трябва да разбере колко е важно да осигурява върховен секс на мъжа, за да може да зърне тази негова по-нежна и чувствителна страна и да му обясни колко прелъстителна е тя за нея.

В началото на всяка връзка сексът е върховен и любовта е в изобилие. Тя му дава изобилен секс, той на нея — изобилна любов, като едното подхранва другото. Но след няколко години мъжът вече е твърде загрижен за осигуряването на прехраната, а жената — за устройването на семейното гнездо и ето че сексът и любовта някак изведнъж и едновременно изчезват от живота им. Мъжът и жената са еднакво отговорни за това, дали сексуалният им живот е добър или лош, но когато нещата не вървят, те често започват да се обвиняват взаимно. Мъжът трябва да разбере, че жената има нужда от внимание, признание, ласки и доста време, преди да загрее електрическата й фурна. А жената не бива да забравя, че това са чувства, които мъжът е по-склонен да изразява след сеанс на върховен секс. Мъжът пък трябва да си припомня как се е чувствал след сексуалния акт и следващия път, когато поиска да прави секс с жената, да изразява тези чувства преди акта. А жената трябва да е готова да му помогне.

Разковничето се крие в секса. Когато сексът е върховен, взаимоотношенията в двойката рязко се подобряват.

 

 

Как да задоволяваме всеки път жената:

Гали я, хвали я, глези я, вдишвай я, вкусвай я, масажирай я, оправяй разни неща по къщата, бъди отзивчив, прави й серенади и комплименти, подкрепяй я, осигурявай й прехраната, утешавай я, омагьосвай я, разсмивай я, предразполагай я, успокоявай я, стимулирай я, обожавай я, докосвай я, гушкай я, не забелязвай тлъстинките й тук и там, прегръщай я, възбуждай я, укротявай я, защитавай я, обаждай й се по телефона, предугаждай желанията й, изглаждай недоразуменията, прощавай й, помагай й, забавлявай я, очаровай я, печели за нея, угаждай й, интригувай я, бъди внимателен, закриляй я, обличай я, хвали се с нея, прекланяй се пред нея, отдавай й дължимото, разглезвай я, умирай за нея, мечтай за нея, закачай я, ласкай я, възнаграждавай я, доставяй й радост, задоволявай я, притискай я в прегръдките си, идеализирай я, боготвори я.

 

Как да задоволяваме всеки път мъжа:

Появи му се гола.