Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Стъкленият трон (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Midnight Crown, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5,4 (× 48 гласа)

Информация

Корекция и форматиране
Silverkata (2020)

Издание:

Автор: Сара Дж. Маас

Заглавие: Среднощна корона

Преводач: Александър Драганов

Година на превод: 2014 (не е указано)

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо (не е указано)

Издател: „Егмонт България“ ЕАД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: американска (не е указано)

Печатница: „Дедракс“ АД, София

Редактор: Вида Делчева

Художник: Talexi

Художник на илюстрациите: Kelly de Groot

Коректор: Таня Симеонова

ISBN: 978-954-27-1217-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/6868

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Посвещавам книгата най-вече на Сюзан Денард, която бе от приятелките, които обикновено съществуват само в книгите. Приятел, който си струва да чакаш, моята анам кара. Благодаря ти за всички пакости и приключения, за това че се смеехме, докато коремът ни заболи, за цялата радост, която донесе в света ми. Обичам те.

Безкрайно съм признателна на моя личен А отбор — невероятния ми агент Тамар Риджински, великолепния ми редактор Маргарет Милър и несравнимата Мишел Наглър. Благословена съм, че ми помагате. Благодаря ви за всичко, което направихте за мен.

На моя добър приятел и критик Алекс Брейкън, който никога не пропуска да ми предложи мъдри съвети и брилянтни идеи и който ме отказа от много, много глупости. Благодаря ти за това, че бе една от светлините в това мое пътуване.

На Ерин „Дерс“ Боуман за чатовете в петък, щуротиите в „Уайлдърнес“ и за това, че заедно оцеляхме от бруталната рачешка атака в езерото Гленвил в Северна Каролина. Радвам се, че ти писах.

Благодарности още за Ейми Кауфман, Кат Занг и Джейн Зао, които и ме хвалеха, и ме критикуваха, но не спряха да бъдат чудесни приятели. За абсурдно умната Биляда Ликич, че преди всичките тези години ми помогна да измисля загадката. На Дан, че бе истински приятел и съучастник.

На легендарната Робин Хоб, че прие двама дебютанти в Декатур, Джорджия. Благодаря за мъдростта и добротата, с които дари мен и Сюзан.

Има толкова много хора, които работят неуморно, за да направят книгите ми реалност и да ги доведат до ръцете на читателите. Благодаря от все сърце на Ерика Бармаш, Ема Брадшоу Сузана Кърън, Бет Елър, Алона Фрайман, Шънън Годуин, Натали Хамилтън, Бриджит Хартслър, Кейти Хершбергер, Мелиса Кавонич, Линет Ким, Йън Ламб, Синди Ло, Дона Марк, Патриша Макхю, Ребека Макнейли, Реджина Роф Флат, Рейчър Старк и Брет Райт. И огромно благодаря за целия фантастичен екип на „Блумсбъри“ — бе чест да работя за вас.

Огромна прегръдка за моите родители, семейство и приятели — благодаря ви за невероятната подкрепа. И за моя страхотен съпруг Джош — няма думи, с които да опиша колко много те обичам.

Благодаря на Джанет Кадсауън, която накара с фантастичните си бижута света на „Стъкления трон“ да оживее. И на Кели де Гроот за картата, за ентусиазма и за това, че е страхотна.

На моите читатели — благодаря, че превърнахте това пътуване в истинска приказка, благодаря за писмата, за арта и за това, че идвате на събитията ми. Благодаря, че популяризирате поредицата, че пуснахте Селена в сърцата си. Заради вас целият труд си заслужава.

Накрая искам да благодаря за моите читатели от FictionPress, които вече години са с мен и на които никога няма да мога да се издължа. Независимо колко далеч стигна, винаги ще съм признателна, че ви имам в живота си. Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви!

Край