Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Порочен милиардер (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Dirty Billionaire, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 148 гласа)

Информация

Форматиране
ganinka (2016)

Редактор: galileo414, desi7y, ganinka, 2016

История

  1. — Добавяне

Осма глава
Холи

Думите му. Боже господи, думите му. Бях чела такива неща, но никога не бях чувала някой да ги изрича. Толкова мръсни, толкова порочни… и, Господ да ми е на помощ, толкова горещи. Може би има нещо сбъркано в мен, но ми хареса. Исках да ми казва какво да правя, защото ако може да ме накара да се чувствам така само с думи и няколко целувки, то исках още.

С ъгъла на окото наблюдавах как сваля сакото си и го хвърля на стола в ъгъла на стаята. Ръкавелите му издрънчаха, когато ги пусна върху тоалетката. Ръцете му не спряха нито за миг и разкопча ризата си, мятайки я върху сакото. Когато тръгна към леглото, запали пламъци в тялото ми.

Очаквах нежно докосване, ласка, но вместо това ръката му плесна голата буза на задните ми части. Лекото жилване проехтя през тялото ми, следвано от горещо, страстно парене.

Изписках тихо и се опитах да отдалеча задника си от обхвата му, но не бях достатъчно бърза.

Нова плесница се стовари върху същата задна буза, но този път по-ниско, където се събираха бедрата ми.

— Защо… — започнах аз, но ръката му покри мястото, което пареше от плесницата му, карайки ме да замълча. Собственическото стисване на дланта му бе последвано от плъзването на палеца му под ръба на бикините ми.

— Тези ще ги задържа — каза той и дръпна деликатните ми бикини от едната страна, късайки ги така, че да останат да висят на левия ми крак. Още едно дръпване и ги нямаше. — А пляскането беше наказание, задето се поколеба, преди да изпълниш заповедите ми. Освен това умирах да видя отпечатъка от дланта си на задничето ти от мига, в който те забелязах в бара.

Отново думите му изпратиха вълна от желание през мен, която не бе като нищо, което бях изпитвала преди… докато дланта му не се плъзна между краката ми и ме обхвана с ръка, преди да плъзне само един от пръстите си по влагата ми.

Той простена.

— Дяволски изкусителна си. Исусе!

Палецът му проследи отвора на тялото ми, дразнейки ме. Бедрата ми потръпнаха, и когато той потопи пръст в мен, вътрешните ми стени се стегнаха, посрещайки го, копнеейки да бъда изпълнена.

Какво ми става? Притиснах се назад и за миг той ме изпълни. Ръката му се отдръпна и заедно със студения въздух от оттеглянето му последва леко плясване по женствеността ми.

— Как…

— Алчното ми момиче се опитва да вземе нещата в свои ръце. Ще ти дам това, от което се нуждаеш, но ще го направим по моя начин.

Когато издишах остро, нова плесница опари същото място. В следващия миг сграбчи бедрата ми и ме завъртя по гръб с едно-единствено движение.

Главата ми още бе замаяна от рязката промяна на позицията, но погледът ми проследи как той се отдалечи от ръба на леглото, отиде обратно до входа на стаята и се наведе за миг, преди да се върне.

Коленичи в долния край на леглото, сграбчи коленете ми и ме издърпа към себе си, така че задникът ми едва не изпадна от леглото, а обутите ми в ботуши крака кацнаха на раменете му. Бях напълно разтворена и изложена пред него и за миг бях изпълнена с несигурност.

Той вдигна нещо и на мъждивата светлина в стаята забелязах, че това бе бутилката с уиски. Без да откъсва поглед от мен той я отвори и хвърли настрани капачката.

Хмм… моментът май не беше подходящ за по питие?

Той се наведе по-близо и дъхът му погали сърцевината ми.

— Не приключих с пиенето, докато бяхме долу. Затова смятам да пия от тази сладка малка вагина и да се напия от теб.

Отново порочните му думи изпратиха тръпка на нетърпение през мен, когато значението на думите ми проби през изпълнения ми с похот мозък. Щеше да направи… какво?

Нямах възможност да си задам въпросите, тъй като той наведе бутилката. Хладната течност потече по мен, направо към… устата му. Той улови уискито с езика си, поемайки и част от влагата ми в същото време.

О, боже мой! О, боже мой!

Удоволствието искреше в мен, докато той смучеше, хапеше и ближеше. Не можех да се спра и повдигнах бедра, притискайки се към устата му, искайки все повече и повече от това удоволствие.

Той застина, уискито спря да тече и устата му се отдръпна от мен.

— За…

— Няма да свършваш, докато не ти позволя. Първо искам да се насладя на десерта си.

Зърната ми се втвърдиха и всеки сантиметър от тялото ми настръхна от силната възбуда.

— Добре — прошепнах аз. — Моля те, не спирай. Моля те.

Не знам кое бе това страстно създание, което молеше един мъж да облива с уиски женствеността й, но, честно казано, не ме бе грижа. Очаквах да поднови започнатото, но той стори нещо друго, нещо напълно неочаквано. Прокара гърлото на бутилката надолу към клитора ми. Студеното стъкло изпрати тръпки на удоволствие през тялото ми.

Той няма да… не би… Въображението ми полетя към безумието, когато продължи да спуска надолу гърлото на бутилката. И по-надолу. Притисна я към входа на тялото ми, но не продължи напред. Вместо това отдръпна бутилката, притисна я към устните си и отпи.

Адамовата му ябълка подскочи нагоре, когато преглътна уискито, а моето гърло пресъхна като пустиня. Изглежда умееше да чете всяка моя мисъл, защото свали шишето и се наведе напред, притискайки краката ми към тялото ми.

Бутилката се снижи към устата ми.

— Отвори.

Наведе бутилката към устните ми и аз се подчиних на заповедта му навреме, за да може уискито да потече по езика ми. Отпивах, докато той не спря да го сипва, и когато тялото ми се поуспокои за миг, той се върна към първоначалната си позиция и един дълъг безцеремонен пръст проникна в тялото ми без никакво предупреждение.

Уискито прокара изгаряща пътечка надолу по корема ми, а тялото ми пламна от нужда там, където ме бе изпълнил. Тъмните му очи не се откъсваха от моите, докато продължаваше да движи пръста си навън и навътре, а устните му се снижаваха бавно към клитора ми.

Пируваше с мен.

Оказах се високо на гребена на вълната и оргазмът ме погълна, когато той пъхна и втори пръст в мен за момент, преди да го извади и да тръгне надолу.

Уоу! Сгърчих се срещу забраненото чувство, което изпитах, когато пръстът му се притисна към малкия отвор между полукълбата на задните ми части. Отворих уста да възразя, но не успях да изрека нито дума, защото зъбите му нежно притиснаха клитора ми.

Силен стон се откъсна от гърлото ми, когато оргазмът сякаш разкъса тялото ми.

Когато замигах и отворих очи, той стоеше над мен. Явно бе свалил краката ми от раменете си, а аз дори не го бях осъзнала. Коланът му бе разкопчан, ципът на панталоните му свален и ръката му се бе обвила около огромния му пенис. Не бях виждала много на живо, но дори аз можех да разпозная чудовището, щом го видех.

— Искаш ли члена ми?

Смелият въпрос ме хвана неподготвена.

— Ъмм…

— Зададох ти въпрос.

Той се галеше от основата до върха и обратно, докато чакаше отговора ми.

Кимнах.

Но, естествено, на него не му бе достатъчно.

— Кажи ми, че искаш да чукам малката ти стегната вагина така, че дори утре да ме усещаш в себе си.

— Аз… аз искам да ме чукаш.

Думите ми бяха толкова чужди, въпреки че, сядайки в онзи бар търсех именно това. Да намеря мъж с достатъчно увереност, че да ми даде това, което искам. Просто не очаквах да открия него.

— Не е достатъчно. Тази нощ си търсеше мъж и това беше очевидно. Затова помоли за това, което наистина желаеш. — Той сведе лице към моето. — Защото ще ти дам всичко, което искаш, и много повече.

Поех си дълбоко дъх. Той беше прав. Тази нощ имаше за цел да получа нещо, което желаех, и да прогоня вината, която ме разяждаше. Събрах кураж, надигнах се на лакти, свих колене и разтворих бедра.

— Искам утре все още да те усещам в себе си.

На лицето му се разля дяволита усмивка.

— Добре. Защото ще ме усещаш.

Той изрита обувките си и захвърли панталоните си на пода. Очаквах да ми се нахвърли, но той вдигна панталоните си и измъкна портфейла си.

Мамка му. Напълно забравих да взема презервативите от несесера си в банята. Очевидно не бях много добра в тези свалки за една нощ.

Но тъй като вероятно нямаше да повторя това скоро, нямаше да си блъскам главата над този въпрос. Това бе още една причина да взема всичко, което мога, от тази нощ, преди да я оставя да избледнее в спомените ми.