Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Порочен милиардер (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Dirty Billionaire, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 148 гласа)

Информация

Форматиране
ganinka (2016)

Редактор: galileo414, desi7y, ganinka, 2016

История

  1. — Добавяне

Двадесет и седма глава
Крейтън

Тъкмо се бях излегнал гол в леглото, чакайки Холи, когато чух гласът й да се носи откъм банята. Тя пееше. Въпреки че звукът бе заглушен от водата, стъклото и стените между нас, можех да доловя болката и мъката. Не бях очаквал някой толкова млад като нея да има такъв емоционален багаж, но беше невъзможно да го игнорирам. Тя не бе съкрушена, но смяташе, че е такава.

Гласът й ме накара да се изправя на крака и да пресека в стаята, за да застана на входа на банята.

Душкабината бе изпълнена с пара, но можех да видя достатъчно, за да зная, че в момента изплаква шампоана от косата си. Докато пяната се плъзгаше надолу по тялото й, гласът й започна да утихва, преди напълно да замълчи. Зачудих се дали осъзнава, че я гледам, но вместо да погледне към мен, тя притисна ръце към стената и се наведе напред.

В този миг знаех, че водата измива сълзите й, и почувствах нещо, което не бях изпивал към човек, който не е от семейството ми. Поисках да я утеша. Някога бършех сълзите на малката си сестричка, но никога не бях очаквал сълзите на друга жена да имат такъв ефект върху мен.

Искаше ми се да вляза под душа и да я взема в обятията си, но нещо ми подсказваше, че тя няма да посрещне с отворени обятия факта, че я виждам в миг на такава слабост. Холи можеше да ми се подчинява сексуално, но вътрешният й огън и искрите, които създаваше гордостта й, бяха отражение на моите собствени. Тя беше млада, но вече бе живяла доста труден живот.

Имах необяснимото желание да направя живота й по-лесен. Да измия вината и болката така, както водата не би могла. Но нямах никаква представа как да го направя. Това беше нещо, което дори парите не можеха да купят. И самият факт, че искам да го направя, направо ми изкара акъла по начин, по който дори не бях очаквал.

Какво прави тя с мен? Исках да я притежавам, да я задържа, да се подсигуря, че е моя, но не очаквах да се чувствам… така. Интензивността на нуждата, която изпитвах, вероятно би я изплашила до смърт.

Обърнах се, когато тя се отдръпна от стената и посегна да спре водата. Докато дойде време да напусне банята, вече бях в леглото, а в ума ми се блъскаха стотици мисли за това какво бих могъл да кажа.

Но всяка мисъл излетя от ума ми, когато тя излезе от банята мокра и гола.

Мамка му, тялото на тази жена беше наистина бе греховно. Пълни гърди, малка талия, изваяни бедра и силни крака. Предвид факта, че цялата кръв от главата се бе насочила към члена ми, имах достатъчно мозъчни клетки, с които да оценя, че тялото й е толкова страхотно, че би могло да спре трафика в града. Освен това имаше невидими белези и несигурност, които трябваше да се науча да направлявам, без да ги вадя на повърхността. Вече започвах да осъзнавам огромните размери на това, с което се заех, казвайки „Да“.

Тя спря, а зъбите й се забиха в долната й устна.

Зачаках, любопитен да чуя какво ще каже. С Холи никога не знаех какво да очаквам… и осъзнах, че такава неизвестност ми допада.

— Можеш ли… да ми помогнеш?

За малко да й кажа, че ще й помогна с всяко шибано нещо, което поиска.

— С какво?

Тя прехапа отново устната си, преди да й позволи да се изплъзне от хватката й.

— Ами… с разширителя?

Лека усмивка изви устните ми.

— Не го ли извади, докато се къпеше?

Леко поклащане на главата беше единственият й отговор.

— И защо така, Холи?

Погледът й се насочи към пода, което обаче нямаше да го бъде. За мен беше по-лесно да вляза обратно в ролите, които бяхме изградили, отколкото да изнасям речи за събитията тази вечер, и може би точно това бе необходимо, за да върна онази Холи, към която вече бях пристрастен.

— Гледай ме, докато ми отговаряш.

Изчервяването, което вече ми бе толкова познато, покри бузите й и тя отново вдигна поглед към мен.

— Помислих, че след като… знаеш, ти го сложи, ти трябва да си този, който… ами… който да го извади.

Тя е перфектна.

— Добро момиче. Ако го беше извадила без позволението ми, щеше да се наложи да напляскам хубавото ти задниче.

Отхвърлих завивките настрани, провесих крака през ръба на леглото и се изправих. Вниманието й на мига се насочи към члена ми. Не й се скарах, тъй като ми харесваше вниманието й да е насочено натам. След малко щеше да се посвети изцяло на пениса ми. Но преди това…

— Обърни се и се наведи.

Тя се изчерви още по-силно и розовите й бузи грейнаха в наситено червено.

— Моля?

— Има ли нужда да повтарям въпроса си? Защото ако е така, ще зачервя задничето ти така, както са червени бузите ти, сладурче.

Тя преглътна бързо. Отворих уста да повторя командата, но тя се врътна на пети и се наведе напред, преди да успея да изрека думите.

Ръката ми трепна от нуждата да плесна изваяното сърцевидно задниче. Не исках да я обърквам, но просто нямаше как да устоя. Дръпнах я към мен и я плеснах бързо точно под дясната задна буза. Тя си пое рязко въздух и понечи да се изправи, но аз притиснах ръка към гърба й, задържайки я в наведената позиция.

— Не мърдай.

— Но… но защо?

Коленичих, прокарах ръце от двете страни на тялото й, спрях на гърдите й и се заиграх с тях, мачкайки връхчетата с пръсти.

— Защото мога, Холи. Защото тялото ти ми принадлежи. И защото ти харесва.

През нея премина тръпка и зърната й се втвърдиха като потвърждение на думите ми.

Освободих зърната и плъзнах ръце отново към бедрата й. Изправих се бавно, докато дланите ми се плъзгаха нагоре от задната част на краката й към задничето й. Открих края на разширителя и го натиснах с палец.

Бях възнаграден от още едно рязко поемане на въздух.

— Ще го извадя, но още утре на негово място ще сложим по-голям. Не съм особено търпелив и умирам от желание да чукам прелестния ти задник. — Хванах разширителя за края и го използвах, имитирайки тласъци няколко пъти, преди да го измъкна напълно.

Обърнах се към банята, като спрях само за миг, за да й кажа:

— Да си на колене, когато се върна. Смятам да чукам устата ти, преди да си легнем.

Тя трепна видимо. Порочното ми момиче.

В банята се погрижих за разширителя и щом се върнах, я намерих да ме чака на колене, но част от подчинението й липсваше, тъй като едната й ръка беше между бедрата й, а очите й бяха плътно затворени, докато опитваше да достигне до оргазъм.

Гледах я очарован, тъй като Холи, която стигаше оргазъм, бе най-сексапилната гледка на цялата шибана планета. Но това, че се наслаждавах на гледката, не значеше, че няма да се насладя още повече на това да я накажа.

— Доколкото виждам, не си успяла да ме дочакаш.

Очите й се отвориха рязко, и ако въобще беше възможно, лицето й стана още по-червено.

— Аз… аз трябваше…

— Трябваше да изчакаш и да вземеш това, което ти дам. И тъй като вече си се възбудила, предполагам, че нямаш нужда да изям това твое хубаво котенце и да пия от теб, докато не можеш да се помръднеш от удоволствието, което изпитваш.

Унило. Само така можеш да опиша изражението, което се появи на лицето й.

— Но…

— Дръж устата си отворена, скъпа, тъй като сега ще поемеш пениса ми чак до страхотното си гърло.

Устата й остана отворена и се ухилих.

— Перфектно. — Пристъпих напред, хванах брадичката й и прокарах пръст по долната й устна. — Мамка му, перфектно.

Членът ми се беше надигнал към пъпа ми, затова обгърнах с ръка основата му и го насочих към устните й. Езикът й се подаде и облиза главичката.

— Хвани задника ми с две ръце. Искам те в поза, в която няма да се изкушаваш да се чукаш сама с пръсти.

Тя направи каквото й наредих, а аз пъхнах члена си в устата й. Пое го повече, отколкото успя последния път, но знаех, че няма да е за дълго. Тласнах се до самото й гърло и я усетих как се дави леко.

— Глътни ме. Искам да усетя как ме поемаш в гърлото си.

Тя се подчини отново и започнах да тласкам. Навътре и навън, наслаждавайки се на горещия влажен рай на устата й. Тя ме пое като истински шампион, тихите й стонове изпращаха вибрации, които можех да почувствам в топките си.

Изпитах примитивното желание да я маркирам като своя. Почувствах как топките ми се стегнаха и реших, че ще свърша върху гърдите й следващия път.

— Готова ли си, скъпа?

Тя кимна, а ноктите й се забиха в мускулите на задника ми. Мамка му, обичах това.

Оргазмът ми премина като мълния през гръбнака ми, а тя погълна всичко, което й дадох, до последната капка. Тя беше най-страхотната жена. Моята страхотна съпруга.

Помогнах й да се изправи на крака, след като свърших, и изтрих ъгълчетата на устните й с палец.

— Мамка му, Холи, ти си истинска богиня.

Вместо отговор, тя ми се усмихна срамежливо, докато я избутвах леко назад към леглото. Когато задната част на краката й докосна матрака, тя седна, а аз коленичих пред нея.

— Сега е мой ред да те боготворя.

И направих точно това, боготворих я. Едва когато я накарах да свърши три пъти и можех да почувствам следите от ноктите й по скалпа си, се настаних на леглото при нея и я обвих с ръце, притискайки отново възбудения си член между двете бузи на задничето й.

Замаян, обгърнах отново с ръце гърдите й и се зачудих дали някога ще успея да й се наситя.