Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Порочен милиардер (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Dirty Billionaire, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 148 гласа)

Информация

Форматиране
ganinka (2016)

Редактор: galileo414, desi7y, ganinka, 2016

История

  1. — Добавяне

Двадесет и втора глава
Холи

Първият ми акт на доверие към Крейтън беше, че се качих на самолета му, без да попитам къде отиваме. Беше ми обещал, че ще ме отведе в Нашвил вечерта на 4-ти, и реших да му се доверя, че ще го стори. Надявах се, че след като има личен самолет, наистина ще успее да го направи. Планът ми беше да се заловя с тези песни, които дължах на Монти, но Крейтън имаше съвсем други идеи.

Веднага щом самолетът се издигна и можехме да откопчаем коланите си, той ме отведе в задната част на самолета, където се оказа, че има спалня, и каза само две думи:

— Съблечи се.

Първата ми реакция бе да споря, но новата ни сделка се мярна в ума ми и аз посегнах към ризата си, без да се оплаквам.

Той се излегна на леглото напълно облечен. Слава на бога, че не съм особено стеснителна, защото ако бях, щях да се притесня от погледа му, който лениво инспектира цялото ми тяло. Десетте месеца, в които бях ръчкана, побутвана и докато се преобличах пред всички, включително и майките им, като се започне още от модните консултанти в „Кънтри мечти“, почти бяха успели да прогонят цялата ми свенливост.

Най-после той проговори.

— Гладен съм и искам котенцето ти върху лицето си.

Сърцето ми пропусна удар, чувайки неприличните му думи, и с огромно неудобство се насочих към лицето му. Никога досега не бях сядала на нечие лице. Но Крейтън не ми позволи да се колебая. Той сграбчи задните ми части с ръце и на мига си припомних сутринта, която прекарахме в банята.

Всички мисли за онова подлудяващо удоволствие се изпариха от ума ми, когато усетих езика му на клитора си и устата му, която се плъзна надолу, за да пирува.

Наведох се напред, впивайки пръсти в таблата на леглото, за да запазя равновесие. Сякаш спрях да съществувам, с изключение на местата, на които тялото му се докосваше до моето. Вече бях обезумяла от удоволствие, когато той най-после се върна към клитора ми и го засмука силно. Помитащ оргазъм връхлетя тялото ми. Политнах напред и Крейтън се завъртя така, че да падна по гръб на леглото. Той се изправи и чевръсто захвърли настрани панталоните и боксерките си. Раздалечи бедрата ми и ме издърпа до края на леглото. Най-после ерекцията му се притисна към мен.

Останала без сили заради оргазма, до който току-що ме бе докарал, не можех да сторя нищо друго, освен да се вкопча в раменете му и да се държа здраво, докато той тласкаше в мен, приковавайки ме към матрака. Още веднъж тръпките на освобождението ме разтърсиха, когато нов оргазъм отне целия ми контрол.

Нямам идея колко пъти достигнах до върха, докато той най-после простена високо и спря да се движи. Можеше да са изминали тридесет секунди или тридесет минути. Способността ми да определям времето се бе изпарила под всепоглъщащото удоволствие.

Лежеше частично върху мен, потта, стичаща се от тялото му, полепваше по моето. В този момент реших, че докато не направи нещо, за да застраши кариерата ми, ще следвам дословно правилата му, за да мога да изживявам това отново и отново.

И така започна моята пристрастеност към Крейтън Карас.