Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Порочен милиардер (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Dirty Billionaire, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 148 гласа)

Информация

Форматиране
ganinka (2016)

Редактор: galileo414, desi7y, ganinka, 2016

История

  1. — Добавяне

Четиринадесета глава
Холи

Погледнах надолу към диаманта на левия ми безименен пръст. С това чудо можеше да се изкупи целия парк за каравани, в който израснах, и все още да останат пари за една нова Ф-250, която да паркираш отпред.

Облегнах се назад в плюшената седалка на лимузината, която ни връщаше обратно в „Сийзър Палас“, без да мога да повярвам, че наистина минах през това. Официално съм госпожа Холи Карас и тази вечер е моята първа брачна нощ… или може би е по-правилно да кажа брачната ми сутрин, защото и тук в Невада беше утрото след нова година.

Погледнах към мъжа, който седеше срещу мен. Крейтън Карас.

Току-що се омъжих за милиардер. Е, предбрачният договор, който четох в самолета насам, ясно пишеше, че тези милиарди в голямата си част остават за него в зависимост от това как ще се развие брака ни. Ако нещата не потръгнеха, трябваше да се насоча към 39-а точка с подточки „а“ до „яя“, който съдържаше списък с възможни „неразбирателства“ помежду ни, придружени с подробна формула, по която мога да сметна с какво ще си тръгна от този брак.

Почти петдесет страници и бях изчела цялото нещо. Бяха ме преебали с един договор и не смятах да се оставя да бъда отново преебана, както от мъжа, така и от договора му. С моя статус на зарязала предсрочно колежа, не бях особена изненадана, че прочетеното адски ме обърка. И ако адреналинът не туптеше в тялото ми, подклаждан от погледите, които ми мяташе Крейтън, вероятно щях да заспя. За щастие смятам, че съм схванала достатъчно от написаното, че да се надявам да не съм изпуснала нещо по-важно.

Крейтън звънна на адвокатите си в мига, в който излязохме от отворения двадесет и четири часа в денонощието параклис. Точно в момента те имаха в ръцете си копие от договора ми с „Хоумгроун“ от имейла, който бях препратила на Крейтън, и сега бяха впили зъби в него.

Очевидно, след като задачата бе поставена в компетентните им ръце, той смяташе проблема за решен. И поне за тази вечер мисля, че не бих могла да сторя каквото и да е било. Телефонът ми остана изключен, защото не исках да се изправя пред гласовите съобщения, с които със сигурност беше пълна пощата ми. Затова предпочетох да се фокусирам върху настоящето.

Първата ми брачна нощ.

О, боже мой!

Какво, по дяволите, правя?

Като изключим единствената ми нощ с Крейтън, през живота си съм била само с още двама мъже. Гаджето ми от гимназията и един приятел с облаги, който беше редовен посетител на боулинга, в който работех. С гаджето ми от гимназията имах късмет, че успя да улучи правилната дупка първия път. Болката тогава и всички други пъти след това не беше никак приятна. Приятелят ми с облаги беше малко по-добре, но не можеше да се сравнява с Крейтън.

Заради липсата на позитивни изживявания в леглото никога не съм се считала за особено сексуално същество. По тази причина се съгласих на налудничавия план на компанията за мен и Джей Си, тъй като сметнах, че няма да е чак толкова голям проблем. Но докато месеците минаваха, нещо в мен се промени. Вероятно имаше нещо общо с всичките еротични книги, които четях в автобуса, докато пътувахме по време на турнето. И да не забравяме греховно горещите… и заети… мъже, с които пътувам ежедневно.

Коледната ми свалка за една нощ се очакваше да бъде именно това, една нощ. А сега бях омъжена за него. Всеки път, като се замисля за сегашното си положение, се чудя дали не съм побъркана.

— Ужасно мълчалива си, скъпа съпруго — провлeче Крейтън.

— Моля те, не ме наричай така, ако просто се опитваш да ми се присмиваш — дори аз долових колко е разтреперан гласът ми.

Едната му вежда се повдигна, а от перфектно изваяните му устни се откъсна сумтене.

— Защо да ти се присмивам?

— Не знам. — Поклатих глава, опитвайки се да се отърся от магията му. — Беше дълъг ден и все още опитвам да наваксам с всичко, което се случи.

— Не е нужно да наваксваш с нищо друго, освен със съня през останалата част от нощта.

През мен премина вълна от шок.

— Няма ли… Имаш предвид, че не планираш ние да…

Кожата ми настръхна под осезателния му поглед.

— Следващия път, когато те чукам, Холи, искам да съм сигурен, че си с мен на сто процента. Няма да приема нищо по-малко от цялата теб, а точно сега умът ти е на хиляди километри оттук.

Беше прав. Умът ми беше в другия край на страната, чудейки се каква ще е цената за сегашното ми решение. А малка част бе насочена към дома, питайки се дали ще се озова на автобуса за къщи, ако се проваля и разочаровам новия си съпруг.

Не исках да видя разочарование на лицето му. Исках да видя онзи горещ поглед, който почти ме докара до оргазъм, дори преди да изпълня заповедта му да се съблека. Но точно сега нямаше какво да направя, за да се справя с грешките в решението си, но можех да опитам да направя така, че нещата да потръгнат между нас.

— Освен това имам цялото време на света да карам тялото ти да изпитва оргазъм след оргазъм, докато краката ти вече няма да могат да те държат изправена — обясни той. — Цялото време да те науча как да поемаш пениса ми точно така, както искам аз… по всички начини, като започнем от тези твои идеални за чукане устни.

Всички мисли, освен тези забранени неща, които предлагаше, излетяха от ума ми. И ми се прииска тази нощ да видя одобрението в погледа му и да го чуя в гласа му така, както когато отвори вратата на стаята в „Плаза“. Нещо от доминантната му природа сякаш постави част от сексуалността ми на правилното й място и исках да се потопя в това чувство. Веднага. Плъзнах се от седалката, заставайки на колене.

Крейтън погледна надолу към мен, повдигайки отново веждата си.

— Ще се молиш ли, Холи?

Поклатих глава.

— Не, сър. Смятам да поема члена ти точно там, където го искаш.

Той не се забави нито за миг, просто натисна копчето за интеркома на лимузината и нареди на шофьора.

— Продължавай да караш, докато не ти наредя да спреш.

Очакване. Нервност. Вълнение. И новооткрита сила. Всичко това препускаше във вените ми и контролираше действията ми.

Крейтън се облегна удобно назад, отпускайки големите си длани върху бедрата си. Изражението му беше неразгадаемо, но думите му не скриха нищо.

— Харесва ми да имам съпруга, която иска да смучи пениса ми, докато пътуваме с лимузина.

Тръпка премина през тялото ми, а зърната ми се втвърдиха, притискайки се към сутиена. Макар тялото ми да крещеше „да“, боях се, че от нерви ще започна да се държа по-нелепо, отколкото се държах, преди да започна всичко това.

— Моля те, би ли ми казал какво искаш?

Той наклони глава леко настрани.

— Ти си дяволски перфектна. — Той протегна ръка, хващайки с пръсти челюстта ми. — Холи, смучи пениса ми, докато свърша в устата ти. Защото, макар че няма да те чукам тази нощ, искам жена ми да заспи със семето ми вътре в себе си.

Вагината ми се стегна и усетих как бикините ми се овлажняват.

— Да, сър.

— Добро момиче.

Посегнах към колана му и го разкопчах, преди да плъзна надолу ципа. Той се повдигна леко, нагласяйки се, като ми позволи да издърпам надолу боксерките и да освободя пениса му.

Ако някога един пенис заслужеше фанфари за появяването си, то това щеше да е пенисът на Крейтън Карас. Беше дълъг, дебел и с перфектно изваяни вени. Тежките му топки вече се стягаха, повдигайки се към основата на ствола.

Плъзнах ръце по бедрата му и се наведох напред. Спрях и погледнах към замъглените очи на Крейтън, преди да прокарам език по главичката. Усетих солената предеякулационна течност, която ме подтикна да продължа. Направих първия си опит да го поема в устата си. На Бъдни вечер той бе обещал да чука лицето ми, след като се наслади на вагината ми, но така и нямаше възможност да изпълни обещанието си, тъй като на сутринта се бях измъкнала, докато спеше.

Но сега смятах да дам всичко от себе си. Обвих устни около члена му и го засмуках. Прогресът ми беше жалък, но той се изду по начин, по който не можех да го поема много дълбоко. Милувката на палеца му по челюстта ми ме накара да опитам по-силно.

Смених позата си и го поех толкова навътре в устата си, колкото успях, давейки се леко от големината му. Той простена, когато се отдръпнах. Сълзите, които потекоха по страните ми, показаха точно каква аматьорка съм в това. Палецът на Крейтън ги избърса.

— Не бързай. Ще ти трябва време, за да свикнеш с мен.

Време. Нещо, което обикновено не губеше дълго с една жена. И все пак той се бе оженил за мен.

Въпреки че уверенията му подхраниха умиращата ми увереност, аз го поемах на вътре отново и отново, милвайки го с език през цялото време. Стоновете му на удоволствие ме караха да се овлажнявам все повече и повече, докато накрая не стиснах силно бедра в опит да потисна нуждата си.

Бях готова да се покатеря върху него точно сега, в тази лъскава лимузина, когато той каза:

— Стой мирна, Холи. Смятам да чукам тази твоя прекрасна уста.

Аз застинах, а той нагласи лицето ми под най-добрия ъгъл. И тогава започна да се тласка и спря чак тогава, когато вълните семенна течност започнаха да се изливат в гърлото ми. Гълтах колкото мога по-бързо и все пак не успях да се справя. Част от нея потече по брадичката ми.

Когато най-после отдръпна поомекналия си член от устата ми, пръстът му улови потеклите капки, избутвайки ги към устата ми.

— Не мога да позволя на съпругата ми да изпусне нещо от това, което съм й дал.

Думата „съпруга“ изрече с такова чувство на притежание, че потреперих и облизах устни. Реалността се завърна с пълна сила, когато той натисна отново копчето на интеркома и нареди.

— Може да се връщаш вече към хотела.

Крейтън вдигна боксерките си и оправи дрехите си, преди дори да ми дойде наум да седна отново на мястото си.

Не мога да повярвам на това, което направих току-що. Станах от пода с намерението да седна на мястото си на седалката, но Крейтън ме хвана за ръката и ме настани в скута си.

— Исусе, жено. Можеш да изцедиш силите на един мъж само с устата си.

Устните му се притиснаха към моите, преди да успея да отговоря. Езикът му проникна в устата ми, чукайки я така, както със сигурност би искал да ме чука с члена си. Отдадох се на целувката, шокирана от това, че ме целува, след като току-що бе свършил в устата ми.

Но той явно нямаше нищо против, защото не се отдръпна от мен, докато лимузината не намали и спря. Когато вратите се отвориха, ме сложи внимателно на мястото до него, излезе и посегна обратно вътре, вдигайки ме на ръце.

Явно бе видял удивеното ми изражение, тъй като обясни.

— Булката прекрачва прага единствено в ръцете на младоженеца.

Опитах се да не обръщам внимание на ирационалното забързано туптене на сърцето ми. Това не значи нищо. Беше само жест на собственическо отношение, точно такъв, какъвто със сигурност бе и пръстена на ръката ми.

Докато си казвах тези неща, изтощението от деня си каза думата и облегнах глава на рамото му.

„Ще затворя очи само за секунда“, казах си аз.

И бях заспала преди дори да стигнем до асансьора.