Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Порочен милиардер (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Dirty Billionaire, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 148 гласа)

Информация

Форматиране
ganinka (2016)

Редактор: galileo414, desi7y, ganinka, 2016

История

  1. — Добавяне

Шестнадесета глава
Холи

Ударих го.

Мамка. Му. Стара.

Аз го ударих.

Не бях удряла никого, откакто ударих Джони Деган, след като ми хвърли пет долара и попита дали това стигало за една свирка, тъй като явно съм станала заместник на майка си. Тогава му счупих носа и той никога повече не попита подобно нещо. Бях на петнадесет. Не беше последният път, в който някой ме караше да се чувствам като курва, но този брак определено нямаше да просъществува дълго, ако Крейтън решеше да се отнася с мен по този начин.

Заравяйки спомените от миналото, които исках да забравя, последвах съпруга си в огромната спалня. Въпреки че ми беше донесъл лед, предполагам, че оттук започва процеса по анулирането.

Иска ми се да не бях ставала от леглото тази сутрин. Ще ми се да върна времето назад.

Исусе. Защо го ударих? Вероятно нещо в снизходителния му тон ме бе изтласкало до ръба.

Събудих се с тревогата за това как ще реагира звукозаписната компания, какво ще кажат медиите, а той успя да избута настрани тревогите ми, сякаш не бяха нищо важно. След това открих, че е единадесет години по-възрастен от мен, и изведнъж решението, което бях взела, започна да приема съвсем нови измерения. Това не беше особено добро извинение, задето го ударих, но само това мога да измисля.

Крейтън намъкна чифт свободни панталони… нямам идея откъде се взеха… и седна на един от столовете във всекидневната на вилата. Аз се настаних на стола срещу него.

— Трябва да поставим някои основни правила.

Не бях сигурна, че харесвам как звучи това, защото подозирах, че всъщност означава да науча някои от основните правила на Крейтън.

Но наистина, какво очаквах? Че бих могла да имам някаква власт в тази сделка? Възможностите ми изчезнаха в мига, в който сложих подписа си на пунктираната линия.

Аз го знам и той го знае.

Обаче и двамата искаме нещо от другия, което, предполагам, ни изправя на равна нога. Обаче… Не точно. Защото той имаше милиарди, а аз имах само себе си.

Може да ме покриеш с лъскав грим, фалшиви мигли, екстеншъни, дрехи за сцената и да ме накараш да сваля десетте излишни килограма с цената на зверско гладуване, но това не променя коя съм в действителност. Все още съм си момиче от източен Кентъки с големи мечти и още по-голям страх от провал, тъй като не искам да се върна обратно в Голд Хейвън. Там вече не бе останало нищо за мен, освен болезнените съжаления.

Изтръгвайки се от собствените си болезнени спомени, осъзнах, че Крейтън ме чака с проклетата си повдигната вежда.

— Моля те, продължи. — Акцентът ми се появи изневиделица и бе доста силен, за което обвинявам мислите си за дома и факта, че ако правилата му засягат пряко кариерата ми, ще имаме голям проблем.

Очите му се присвиха.

— Правило номер едно: Обичам секса. И смятам да го правя често. С теб.

Е, мъжът определено не се свенеше да каже каквото му е на ума.

— Това го разбрах.

— Ако това ще е проблем за теб, адвокатите ми могат…

И ето я, заплахата за прекратяване на брака, която щеше да изложи кариерата ми на огромен риск.

— Могат да сложат край на този брак? — казах бързо, прекъсвайки го. — Защото сексът не е проблем за мен. Знам за какво се подписах. И не е като да се ожени за мен, защото смяташ уменията ми за ненадминати. Просто не осъзнавах, че ще трябва да си отварям краката по команда. Мислех си, ами, че поне ще се преструваш, че не съм курва. Макар, предполагам, че съм точно това. Една наистина скъпа курва.

Присвитите очи на Крейтън блеснаха страховито.

— Мамка му, да не си посмяла отново да се наречеш курва.

— Тогава спри да се отнасяш с мен като с такава.

Двамата се гледахме един друг, докато чаках отговора му. Очаквах да е нещо от сорта „Ще се държа с теб така, както си поискам“, но вместо това получих нещо напълно неочаквано.

— Извинявай.

Извинение?

— Не беше правилно. Може да съм взискателен задник, но това не е точно моя стил.

— Това значи ли, че не искаш секс под душа? — почти бях сигурна, че онова дяволче на рамото ми ме накара да изрека това, защото определено исках да кажа друго.

Крейтън се усмихна мързеливо, хищнически, а погледът му беше горещ и твърд.

— Не казах това, Холи. Всъщност, в момента не искам нищо повече от това да се върнем в банята, да те съблека гола и да те чукам, притисната до плочките, докато не започнеш да ме молиш да ти позволя да свършиш.

Умът ми се насочи към първата нощ, в която бяхме заедно. Още тогава нямаше как да ми убегне, че този мъж обича да упражнява контрол. Последния път, когато правихме секс в онази нощ, той си играеше с мен, не ми позволяваше да свърша, докато не започна да плача и умолявам… и чак тогава ме облада. Никога преди не бях изживявала подобно нещо и мислех, че никога повече няма да го изживея. А тази мисъл тогава беше доста депресираща, защото беше… невероятно. Възраженията ми тази сутрин не бяха заради секса, а заради начина, по който ми говореше той.

И сега с извинението му може би за нас в крайна сметка имаше някакъв шанс.

Реших да направя първата стъпка и да предложа мир. Оставих леда на масата до мен, изправих се, хванах края на тениската, изхлузих я през главата си и я пуснах на пода. Устните на Крейтън се извиха в секси сумтене, което вече започвах да опознавам.

— Тогава може би ще се наложи да отложим този разговор за неопределено време? — попитах аз.

— Харесва ми как звучи.

Направих няколко крачки към банята, когато той каза.

— Спри.

Срещнах погледа му, а той протегна ръка към мен, подавайки ми тениската.

Погледнах го объркана.

— Какво?

— Сложи я пак.

— Не разбирам.

Крейтън хвана ръката ми, сложи в нея тениската и обви пръстите ми около меката памучна материя.

— Казах ти, че смятам да те съблека гола и да те чукам под душа. Не съм казвал, че ти ще се съблечеш за мен.

Сериозно?

Но не възразих. Мисля, че е заради обещанието за оргазъм, което се виждаше на хоризонта, и начина, по който ме гледаше с блеснали от страст очи. Тръснах тениската и я навлякох отново през глава, обръщайки се към банята.

Крейтън ме проследи, докато минавах през спалнята на път към дяволски страхотната баня. Спрях пред огромната стъклена душкабина и зачаках.

Топлината, излъчваща се от огромното му тяло проникна през памучната материя, с която бях облечена, и изчаках следващото му действие. Очакването беше почти болезнено.

Устата му изглежда бе само на няколко сантиметра от ухото ми, защото усетих горещия му дъх, когато каза.

— Влез вътре.

Отворих уста да възразя, че все още съм облечена с тениската и бельото си.

— Веднага, Холи.

Заповедта изпрати тръпки по цялото ми тяло. За разлика отпреди обаче, гласът му бе мек и съблазнителен, а в командата му липсваше снизходителната нотка. Беше опияняващ и невъзможен за игнориране.

Влизайки в душкабината, зачаках следващата му команда и не се наложи да чакам дълго.

— Пусни водата.

Посегнах към смесителя и го завъртях. Горещите струи ме удариха от няколко различни ъгъла и затворих очи. Памучната тениска подгизна на мига и осъзнах, че изнасям специално за Крейтън представление ала „Мис мокра фланелка“. А това не беше неприятна мисъл.

Когато зърната ми се втвърдиха под мокрия плат, изтрих водата от очите си и се обърнах, за да го погледна. Исках да видя изражението му.

И той не ме разочарова. Очите му пламнаха и срещу мен блесна широка вълча усмивка.

— Харесва ти, нали, порочно момиче? Въпреки че се бунтуваш, много ти харесва да ти нареждам. Доколкото си спомням, ти поиска да направя именно това миналата нощ в лимузината.

Понечих да поклатя глава, но осъзнах, че няма смисъл да отричам.

— Не би трябвало да ми харесва.

— Майната му на това, което трябва и което не — изръмжа Крейтън и приближи към душа, сваляйки в същото време широките панталони и боксерките си. Той не губи време, а сграбчи ръба на тениската ми и я измъкна през главата ми. Тя се приземи на пода в банята, с мокро пльосване.

Устните му се притиснаха към едното ми зърно, докато пръстите му се плъзнаха под ластика на бикините ми. Без да вдига глава, ги плъзна надолу по бедрата ми, а аз ги изритах настрани. Той откъсна устни от гърдите ми и се насочи лакомо към устните ми. Превзе ги. Превзе мен.

Хващайки с две ръце дупето ми, ме повдигна от пода на душкабината.

— Обвий краката си около мен.

Ерекцията му се притисна гореща, твърда и тежка между бедрата ми. Извъртях леко ханш, наслаждавайки се на прекрасния начин, по който се триеше в клитора ми.

Той се отдръпна само за миг.

— Говори сега или замълчи завинаги, госпожо Карас. Защото в противен случай смятам да те чукам, докато припаднеш от удоволствие.

Ноктите ми се забиха в твърдите мускули на раменете му.

— Моля те. Сега. — Това бяха единствените думи, които успях да изговоря, преди той да завърти бедра и да нахлуе в мен. През целия си живот никога не съм била толкова възбудена. Никога.

Очите ми се затвориха, но аз се принудих да ги отворя, докато тялото ми се разтягаше почти болезнено в опит да се нагоди към размера на Крейтън. Исках да видя как екстазът променя изражението на лицето му.

Тласъците му бяха силни и твърди, а горещината на тялото му бе в рязък контраст със студените плочки зад гърба ми. Пара изпълни въздуха, премесена с моите стонове на удоволствие.

От този ъгъл всеки негов тласък докосваше перфектното място и с всяко потъркване на клитора ми оргазмът се доближаваше все повече и повече. Борех се срещу надигащото се напрежение, знаейки че колкото повече изчакам, толкова по-интензивно ще бъде удоволствието накрая.

Крейтън промени позата, така че да ме държи само с една ръка, а другата плъзна между телата ни. Натискът на палеца му срещу клитора ми прогони всяко желание за чакане. Забих нокти в кожата на раменете му и се отдадох на оргазма, който ме заля.

Виковете ми проехтяха в затвореното пространство и мога да се закълна, че чух смеха му през бученето на кръвта в ушите ми. Той продължи с тласъците, ритъмът се забързваше с всяко негово движение, докато не ме застигна и втори оргазъм. Тялото ми се стегна около неговото, алчно за всичко, което може да ми даде.

— Мамка му! — извика той, тласкайки се веднъж… втори… трети път.

Тялото му се напрегна и той се освободи, докато и двамата треперехме под горещите струи на душа. Главата му се приведе напред, опирайки чело в плочките зад мен. Краката ми бяха сключени около кръста му и не бях сигурна, че бих могла отново да се движа. Не съм сигурна дали въобще искам да се движа отново. Той се отдръпна от мен, преди внимателно да ме спусне към пода, и бях принудена да отпусна хватката на краката си, за да позволя на члена му да се изплъзне от тялото ми.

— Исусе, жено! — Крейтън обхвана с длани лицето ми и го повдигна към своето. — Мамка му, невероятна си.

И тогава устните му докоснаха моите още веднъж, но не останаха там. Плъзнаха се надолу по бузата, шията и гърдите ми. Всяко зърно получи вниманието на зъбите и езика му, преди той да се отпусне на колене, за да боготвори първо корема, а после и женствеността ми.

Все още можех да почувствам семето му да изтича от тялото ми, но това не го спря да зарови устни между бедрата ми, хапейки леко клитора ми и плъзвайки език във вагината ми. Ръцете му обгърнаха задните ми части, принуждавайки ме да се притисна към него и да използвам лицето му, за да запазя баланс. За което нямах абсолютно никакъв проблем, тъй като удоволствието отново започна да плъзга пипалата си по гръбнака ми, а коленете ми заплашваха да се огънат.

Но когато пръстите му се плъзнаха между двете полукълба на задните ми части, приближавайки се към забранената ми зона, аз се сгърчих, опитвайки да се отдръпна от него.

Той стегна хватката си и извиването ми бе напълно безполезно, освен че спомогна Крейтън да ме доведе до още един оргазъм. Той посегна към онова място и първата нощ, но тогава бях прекалено пияна от уискито и от удоволствието, за да протестирам.

Но сега? Посред бял ден? Не съм сигурна, че бих могла да го преживея.

Той погледна нагоре, а изражението му бе едновременно похотливо и объркано.

— Какво? Да не би да имаш проблем с това да изям прясно изчуканото ти котенце?

Потръпнах под зоркия му поглед. Не пропускаше нищо. Докато изучаваше реакциите ми, тези негови търсещи пръсти отново се притиснаха към малкия отвор на задните ми части и аз се опитах да се измъкна.

Леката извивка на устните му се превърна в дяволита усмивка, когато започна да прави кръгообразни движения с палец, добавяйки много лек натиск.

Трепнах, когато нервните ми окончания се събудиха за живот.

— Не мисля…

Крейтън отмести пръсти и аз се успокоих, но се оказа, че е прекалено рано да си отдъхна. Прокара пръсти напред, потапяйки ги във вагината ми.

— Никога ли не си поемала член в прекрасното си задниче, Холи?

Очите ми се разшириха и аз заекнах.

— Не… не, никога.

— Това ще се промени. — Тъмните му очи бяха пакостливи, когато добави: — Може би не днес… може да не е и утре… но когато най-после го направим, гарантирам ти, мамка му, много ще ти хареса. Ще ме молиш за това.

Преглътнах и между бедрата ми се изля още влага, обливайки пръстите му.

— Не се преструвай, че идеята не ти харесва, защото тялото ти казва всичко. Нека ти покажа.

Поклатих глава, но това нямаше никакъв ефект, защото влажните му пръсти се плъзнаха отново към задния ми вход. Мускулите ми се стегнаха при лекото удоволствие, което започна да се надига в мен.

Без да откъсва поглед от мен, той вкара единия си пръст в малкия отвор. Опитах се да остана невъзмутима, но губех битката. Прехапах устни, за да задържа стона си, но въпреки това той го чу.

— Точно така, скъпа. Смятам да чукам с пръст малкото ти девствено задниче, и докато го правя, ти ще свършиш на лицето ми.

— О, боже мой — прошепнах аз, когато докосването му изпробва и леко разтегна пръстена от стегнати мускули. Тръпки преминаха през мен, когато пръстът му се притисна по-дълбоко.

— Точно така, доброто ми момиче. Поеми го. Поемаш всичко, което ти давам.

Не си спомням да съм премествала ръцете си, но в следващия миг бях обгърнала с тях гърдите си и мачках зърната им, завладяна от удоволствието, което ми доставяше той.

Пръстът му се потопи по-дълбоко и започна да тласка, докато устата му се притисна отново към клитора ми. Вибрациите от стоновете му увеличиха усещанията, пулсиращи в тялото ми. Когато почувствах и втори пръст да се добавя към първия, се стегнах, но леко захапване по клитора ми ме разсея от горящите ми нервни окончания.

Главата ми се въртеше, притисната към студената стена, болка и удоволствие се смесваха в мен, подклаждани от тласъците на пръстите му и игривите движения на езика, зъбите и устните му.

Този мъж бе уловил в капана си всичките ми сетива и аз се изгубих в забранените удоволствия, които ми доставяше, извисявайки ме все по-нагоре и по-нагоре, докато не изкрещях.