Е. Антонов
Тяхната борба (48) (Или как евреите завладяха света)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Година
???? (Пълни авторски права)
Форма
Документалистика
Жанр
  • Няма
Характеристика
  • Няма
Оценка
1,1 (× 32 гласа)

Информация

Сканиране и корекция
андре15 (2021)

Издание:

Автор: д-р Е. Антонов

Заглавие: „Тяхната борба“

Издател: Лаков Прес

Град на издателя: София

Година на издаване: 1999

Редактор: Васил Лаков

Коректор: Стефан Стефанов

ISBN: 984-483-029-4

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/15817

История

  1. — Добавяне

Приложение 17 към (част III, раздел 4, глава 1)
„Руското“ правителство днес

„Руската физиономия днес е рядкост както в правителството, така и в екипа на президента“ — заявява Генадий Зюганов, председател на най-голямата партия в Думата. И по-нататък: „Русофобията е станало едно от основните оръдия на перестройката. Всички реформи бяха насочени срещу руснаците… В съответствие с всички критерии, приети от международната общност се осъществява геноцид спрямо руския народ.“

Вярно ли е всичко това? Жената на Елцин е еврейката Найна. Неговата предизборна кампания е финансирана от двама юдеи, станали само за няколко години доларови мултимилионери — Березовски и Гусински.

За благодарност, Березовски е назначен на мястото на Лебед като шеф на съвета за сигурност на Русия (въпреки че притежава Израелски паспорт!!!) а по-късно и за секретар на ОНД!??

Вицепремиерите Чубайс и Немцов имат майки еврейки и според закона на „скитащото племе“ са пълноправни юдеи.

Министъра на икономиката е Яков Мойсеевич Уринсон, зам-шефа на администрацията на президента е Александър Яковлев Лившиц и т.н. всички с типични израелски фамилии. Дядото на Максим Бойко е равин, а сменилият Черномирдин и назначен от Елцин за министър-председател е парадиращият открито със своя еврейски произход Кириенко.

След краха на рублата през септември 1998 г. Кириенко на свой ред е заменен с прекръстилия се на Примаков киевски евреин Киршбаум[1]. В резултат на перестройката брутният вътрешен продукт на Русия за периода 1990 — 1997 г. намалява 47,8%, т.е. наполовина, а при „освободените“ бивши Съветски републики спада съответно за същия период в Украйна 61,7%, в Молдова 64,9%, в Литва 57,2%, в Туркменистан 57,4%, в Казахстан 41,9%, в Киргизстан 41,3% и т.н.

Процесът на тотален разгром не пощади и някогашните членки на СИВ. За същия период БВП намалява в България с 37,2% (над една трета), в Румъния с 17,6%, а при „отличниците“ — Унгария и Чехия с 9,6% и 4,2%, въпреки стриктното спазване на всички съвети от Запад. Следователно може да се говори за предварително обмислено унищожаване на националните икономики на тези държави.

Положителен резултат реформите дават единствено в Китай, където на власт е националистически режим, защитаващ интересите на народа, а не на „новия световен ред“. БВП се покачва средно с над 10% годишно, което за кратко време почти удвоява икономическата мощ на държавата. Едновременно с това стандарта на живот на милиардното население се подобрява неимоверно в сравнение с близкото минало.

Следователно причината за банкрута на Източна Европа се крие не в самата реформа, а в тези, които я провеждат изключително по заповед и в интерес на своите юдейски господари.

Бележки

[1] Същият е бил дълги години агент на КГБ под кодовото име Максим.