Е. Антонов
Тяхната борба (35) (Или как евреите завладяха света)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Година
???? (Пълни авторски права)
Форма
Документалистика
Жанр
  • Няма
Характеристика
  • Няма
Оценка
1,1 (× 32 гласа)

Информация

Сканиране и корекция
андре15 (2021)

Издание:

Автор: д-р Е. Антонов

Заглавие: „Тяхната борба“

Издател: Лаков Прес

Град на издателя: София

Година на издаване: 1999

Редактор: Васил Лаков

Коректор: Стефан Стефанов

ISBN: 984-483-029-4

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/15817

История

  1. — Добавяне

Приложение 4 (към част III, раздел 1, глава 6)
Голямата колонизация на белите арийски народи

Арийският народ, който е пряк наследник на кроманьонците, се оформя преди 6000 г. в района на Северното Черноморие. Той пръв открива производството на метали от руда, пръв обяздва коня и започва новата голяма колонизация на света[1].

След като завладяват и налагат своя език и култура над цяла Европа, тези смели войни навлизат и заселват преди 4 000 г. Средна Азия[2] — днешните Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан и т.н. откъдето се насочват в три посоки.

Първата е югозападен Сибир, който хомогенно заселват и променят расовия състав на населението.

Втората вълна е към Афганистан, Пакистан, Индия, Бангладеш и Цейлон, където преди 3500 г. налагат арийския език, но се смесва с тамошното негроидно-дарвидско население.

Третата вълна обхваща северозападен Китай, район също на масово заселване на арийци[3], след което същите покоряват източен Китай, Корея и Япония. Тук обаче се претопяват в местните монголоиди, като променят генетично доста от тези жълти племена.

От първоначалния арийски говор по-късно се образуват германските, славянските, романските, келтските, гръцкия, арменския, иранския и повечето индийски езици, наречени индоевропейски, носители на които са вече отделни народи, имащи различна степен на генетична връзка с родоначалниците от Северното Черноморие.

Втората голяма вълна на арийска колонизация започва преди 3500 г., когато гръцките племена откриват технологията на производството на желязото и създават нови, по-съвършени оръдия за война и труд. Обединени около филистимляните, многобройните арийски народи от Балканите с гръцки, илирийски и тракийски произход — ликийци, ахейци, дарданци, данайци, сарди, сикули, турши (троянци) и др., навлизат и завладяват Мала Азия, Сирия, Ливан, Ханаан и стигат до Египет, като навсякъде донасят новата желязна ера. На територията на днешния Израел разгромяват евреите и създават няколко силни държави, като наричат страната Палестина.

По същото време други арийци отново се заселват в югозападен Сибир и Казахстан, а преди 2800 г. покоряват и Иран[4], където също налагат своя език и култура.

Третата голяма арийска колонизация започва през 2800 г., когато гърците за един-два века правят повече научни открития, отколкото цялото човечество дотогава. Създават се първата азбука, първите пари и първите големи кораби. Поставят се основите на философията, историята, медицината, драматургията, скулптурата, музиката, архитектурата и т.н. Започва завладяването на Средиземноморието и Черноморието, където гръцкият език става международен и се разгаря хилядолетна война с най-големите врагове на Европа и нейната култура — семитския народ на Картаген и евреите.

Цивилизаторската роля е поета по-късно от македонците, които също възприемат елинската култура и след като разбиват персийците през 333 г. пр.н.е., колонизират огромния район между реките Дунав, Инд и Нил, като навсякъде насаждат цивилизацията и прогреса.

Римляните продължават тяхното дело и създават първата обединена Европа, основана на правото и реда. Северна Африка и Близкия Изток са също колонизирани и цивилизовани. Но последвалото, насилствено налагане на юдео-християнството през 335 г. като светска държавна религия поставя край на елинската култура и тласка Европа в света на тъмните векове.

Континента е постоянно атакуван, ограбван и опожаряван от жълти и жълто-бели мелези, нахлуващи от изток: хуни (IV-V век), авари и тюрки (VI-VII век), хазари (VII-VIII век), печенеги (IX-X век), кумани (XI-XII век) и татаро-монголи (XIII-XV век).

От друга страна, от юг, юго-изток и юго-запад периодично навлизат арабите и турците, които достигат до Франция, Виена и Рим.

През тъмните векове цялата търговия е в ръцете на евреите, които не само доограбват оцелялото от варварските нашествие, но често и открито ги подстрекават и организират.

С Възраждането започва и четвъртата голяма арийска колонизация. Само за около сто години се възстановява елинската цивилизация и се правят много нови епохални открития: печатните книги, топовете и плуващите срещу вятъра каравели.

През XV и XVI век Испания и Португалия покоряват Средна и Южна Америка и създават нови градове по африканското крайбрежие и в Индия, докато Италия се превръща отново в център на изкуството и културата.

XVII век е векът на могъществото на Холандия, която става първа световна сила и завладява Индонезия и Южна Африка. През това време руснаците усвояват Сибир, а Англия започва заселването на Северна Америка и подчиняването на Индия.

XVIII век отбелязва началото на голямата Английска индустриализация и цивилизоването на Австралия. По същото време Франция е новият културен център на Европа, водеща в областта на изкуството, философията и науката, където се отпечатва и първата енциклопедия.

XIX век е векът на тоталното господство на белите народи, начело на които стои Британската империя. Завладяват се последните диви земи в Африка, Средна Азия и Индокитай, а Япония, Китай и Иран са принудени да открият широко своите граници за прогреса. Навсякъде се строят ж.п. линии, пристанища, фабрики и плантации, основават се градове и се заселват нови огромни територии.

Арийците откриват телеграфа, фотоапарата, автомобила и първите електроцентрали, а Европа вече контролира девет десети от света, като налага цивилизацията и в най-отдалечените кътчета на земята.

Но именно в края на XIX и началото на XX век еврейството взима пълния контрол над банковата система, финансите и правителствата. Започва отново обратен процес, водещ директно към тъмните векове, а именно — предизвикване на безсмислени европейски войни, последвани от серия братоубийствени революции и метежи, целящи в крайна сметка унищожаването на европейските народи, в които юдеите виждат своите вечни врагове.

За съжаление, именно днес е кулминацията в дейността на тайното юдейско правителство за установяване на „новия световен ред“, за който същото работи усърдно вече над 2000 години и в което ще се уверите сами, като прочетете следващите глави от тази книга.

Бележки

[1] Надгробните (тракийски) могили са основния археологически белег на арийските народи, по който се проследява пътя на тяхната колонизация.

[2] За няколко хиляди години те се разпространяват на всички континенти без Австралия. Според най-новите изследвания, част от арийските народи са и прабългарите (родствени на скитите и аланите) които идват от Европа и се установяват в района на Памир в Средна Азия. През I-II век, поради хунското нашествие, са принудени да се завърнат в Северното Черноморие. През IV век са разгромени повторно от хуните и се включват в тяхната армия като самостоятелни бойни единици, подобно на аланите.

[3] Днешните уйгури, които са европеиди и до XII век говорят на един арийски диалект.

[4] превод означава „земята на арийците“.