Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Алекс Купър (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Likely to Die, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,3 (× 14 гласа)

Информация

Сканиране
kati (2011 г.)
Разпознаване и начална корекция
White Rose (2013 г.)
Допълнителна корекция и форматиране
hrUssI (2013 г.)

Издание:

Линда Феърстийн. Вероятна смърт

Американска. Първо издание

ИК „Хермес“, Пловдив, 2001

Редактор: Ева Егинлиян

ISBN: 954-459-825-1

История

  1. — Добавяне

Всяко престъпление, описано в тази книга, е основано на действителен случай.

Отново сърдечно благодаря на обичайните „заподозрени“ — за тяхната обич, приятелство и насърчение по време на написването на книгата.

Александра Купър се радва на подкрепата на страхотни партньори, в които съм въплътила черти на няколко свои приятели. Александра Денман, Лиза Фрайъл, Джоан Стантън Хичкок, Морийн Спенсър Форест, Карън и (другият) Алекс Купър, Сюзън и Майкъл Голдбърг, Сара и Мич — и Кейси — Розентал, всички имат неоценим принос. Джоан и Бърни Карл бяха така любезни да ме запознаят с прелестите на Кливдън. Истинският доктор Робърт Спектър, когото познавам и му се възхищавам, откакто и двамата бяхме по на петнайсет години, не е прототип на героя, който носи името му в тази книга.

Боб Моргънтоу все още е моето професионално вдъхновение и идеал. Тече двайсет и петата година, откакто бях назначена в Областната прокуратура на Ню Йорк, а интересът ми към работата и удовлетворението от предизвикателствата, които срещам, не са намалели. Моите колеги и партньори там са най-добрите в бизнеса и продължават да бъдат ангели хранители за оцелелите жертви на насилие.

Може би най-приятната част от новата ми кариера като писател е общуването с любители на книгите — библиотекари и продавачи в книжарници, които толкова умело събуждат интерес към тях, и читатели, които ги поглъщат с такава наслада.

Думите не са достатъчни, за да опиша късмета, който имам, че Сюзън Кърк е мой редактор.

Естър Нюбърг е невероятен импресарио и още по-добра приятелка.

Всички от семейство Феърстийн винаги са повдигали духа ми. Най-новите ми източници на вдъхновение — малки, но могъщи — са Матю и Александър Завислан.

Съпругът ми, Джъстин Фелдмън, продължава да бъде моята муза и най-голяма радост. А майка ми, Алис Атуел Феърстийн, за мен винаги ще остане най-добрата.