Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Тъмни пазители (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Fated, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5,1 (× 96 гласа)

Информация

Форматиране
ganinka (2016)

Редактори: galileo414, desi7y, ganinka, 2016

История

  1. — Добавяне

Глава 35

Кара позволи на инстинктите й да вземат връх и направи няколко крачки назад от решителния воин, стоящ между нея и вратата на спалнята. Лицето му бе напрегнато, тялото готово за битка и той проследяваше всяка нейна стъпка, докато тя отстъпваше назад към леглото. Тя се огледа за изход за бягство, но не намери никакъв. Нежността на ръцете му, когато хвана края на блузата й, я изненадаха, както и бавните му движения, с които я измъкна през главата й. Желанието се надигна в нея. Господи, как желаеше този мъж. Той пристъпи по-близо до нея и посегна към копчетата на дънките й. Горещината я заля, когато той смъкна ципа надолу, преди да свали и дрехата, оставяйки я да се свлече в краката й. Той дори й помогна, като повдигна първо единия, а после и другия й крак, за да премахне напълно дънките. Побутвайки я нежно, я накара да седне назад на леглото.

Тя гледаше замаяна как Талън бързо се отърва първо от тъмната си риза, а след това и от дънките си, преди да се наведе и да свали чорапите й, целувайки нежно всеки един от премръзналите й крака.

— Ти си моята половинка, Кара. — Той зацелува нагоре крака й, корема й и гърдите й, разпалвайки страстта й. — Преди триста години пророците ни наредиха да открием половинките си. — Той продължи да се движи нагоре, целувайки нежно всяка от гърдите й, преди да мине през шията към лицето й. — И аз исках теб. — Устните му леко обхванаха нейните, внимателно, докато силата му я обграждаше.

Кара знаеше, че той казва истината, дори преди да отвори сетивата си за интензивните емоции, които го изпълваха… преди той да задълбочи целувката си, карайки я след миг да усеща само нея. Простена тихо в устните му и го целуна в отговор, езикът й се преплете с неговия, а пръстите й се заровиха в тъмната му коса, преди да се плъзнат надолу по тила му, по мускулестите му рамене… кожата му бе толкова гладка над твърдите мускули и тя копнееше срещу него, желаейки да го усети в себе си.

Той се усмихна, освобождавайки устата й, и захапа леко деликатната мида на ухото й, точно над двете малки ранички на шията й, които почти бяха зараснали.

— Толкова си красива — изръмжа той срещу кожата й, карайки я да стисне ръце на кръста му, преди да ги плъзне към стегнатите му задни части.

— А ти имаш страхотен задник — отвърна тя, стенейки, и вдигна глава също да захапе ухото му. Реакцията му бе да се притисне към нея и да обвие устни около едното й зърно. Тя извика и го бутна назад, напълно съзнавайки, че той се претърколи по гръб единствено защото го искаше… тя веднага се възползва от преимуществото и се настани върху ерекцията му, преди да се наведе над гърдите му, посипвайки ги с целувки и леки захапвания. Ръцете му обхванаха дупето й и после нагоре по гърба й, когато тя се насочи на юг.

Тялото му замръзна, когато тя го пое в устата си… вкусът му я накара да простене ентусиазирано. Беше се питала какво ли би било да го направи. Едната й ръка се премести, нежно обхващайки топките му, докато устните й се плъзгаха нагоре и надолу, целувайки ерекцията му, преди да го поеме колкото може навътре в устата си… след това се концентрира върху главичката, докато другата й малка ръка се движеше по цялата му дължина. Заплитайки ръка в косата й, той се опита да я издърпа, и когато тя изръмжа тихо, той потрепери.

И в следващия миг тя бе под него. Талън се движеше толкова бързо, че в един момент тя си играеше с него, а в следващия се оказа по гръб на леглото, а той заровен в нея до основата. Кара дори нямаше възможност да си поеме дъх, преди той да започне да се движи… бързо и силно, изгубил всякакъв контрол. Талън бе прекалено голям, удоволствието прекалено силно, почти болезнено, и когато оргазмът експлодира дълбоко в нея, всичко, което можеше да направи, бе да се вкопчи в раменете му и да извика силно, докато вълните на екстаза се разбиваха в нея.

Тя се спусна от върха само за да започне отново да се изкачва нагоре, с едната му ръка, заплетена в косата й, а другата обгръщаше бедрото й, докато се тласкаше в нея.

Господи, обичаше го.

Тя простена, когато вихърът от чувства се завихри отново в утробата й, в сърцето й и стисна силно задните му части, притискайки го по-близо до себе си. Талън забави движенията си и захапа долната устна на Кара, при това не особено нежно. Вдигна глава и погледът му прониза питащите й очи.

— Моя.

— Талън? — попита меко Кара, ръцете й се плъзгаха нагоре-надолу по широките му рамене, докато се опитваше да го поеме по-дълбоко в себе си. — Не спирай! — простена тя, стягайки се около дължината му.

— Кажи го, Кара! — Талън подсили командата си, като стисна по-здраво косата й.

Колебанието й разпали нещо примитивно в него, което изрева с дивашка сила. Емпатските й щитове бяха спуснати за него и тя осъзна какво е направила.

— Не! — бе всичко, което успя да каже тя, преди той да я хване и да я завърти по корем. С груби ръце вдигна бедрата й, карайки я да застане на колене, докато тя се опитваше да се повдигне на ръце. Проникна в нея с един-единствен тласък. Беше казал, че тази нощ ще му се подчини. Той започна да се движи. Да притежава.

Кара се почувства завладяна. Бедрата й бяха разтворени широко от силните му крака, ръцете му на ханша й я държаха прикована на едно място. Огромен и неукротим, той бе като мощна сила зад нея. Тя не можеше да помръдне и нямаше никакъв контрол над ситуацията. Може би той също нямаше. Резките му тласъци я доближаваха до по-силен оргазъм, ако това въобще бе възможно. Цялото й същество се фокусира върху освобождението. Тя го желаеше, дори повече и от дишането.

Тогава неочаквано, след като се зарови в нея до самата си основа, той спря.

Тя изплака и се опита да се раздвижи срещу него, да го накара да продължи. Здравите ръце на ханша й я държаха неподвижно, преди едната силна ръка да се вдигне и, сграбчвайки косата й, да обърне лицето й към него, така че да я вижда.

Гласът му бе дълбок и неразпознаваем, когато изсъска:

— На кого принадлежиш?

Тя се бореше, едва успявайки да се концентрира върху думите му, когато оргазмът бе на ръка разстояние от нея.

— Кара! — Талън стегна хватка си и леката болка привлече вниманието й.

— Какво? — издиша тя остро, опитвайки отново да се размърда срещу него.

— Кажи го — изръмжа той, а гласът му бе груб и заповеднически до деликатното й ухо.

— Но… — започна тя.

— Веднага! — Той подчерта заповедта си, като се отдръпна и след миг се тласна мощно в нея.

Дори във възбуденото си състояние, тя знаеше какво иска от нея. Какво й заповядва. Тя спря, сърцето й заби лудо, когато огледа мъжката спалня с нови очи. Всичко изглеждаше различно. Най-после с лека въздишка фокусира погледа си през рамо и, поглеждайки го право в очите, каза:

— На теб. Аз принадлежа на теб.

Ерекцията му, заровена дълбоко в нея, сякаш стана по-голяма и той освободи косата й. Тя затвори очи и се отпусна напред върху протегнатите си ръце. Това беше истинско приемане и двамата го знаеха. С нейната капитулация контролът му се изпари. Тя буквално усети как го напусна. Стисвайки силно бедрата й, той се тласкаше отново и отново, когато звярът в него излезе наяве.

Зъбите му се забиха в рамото й, оргазмът й се изля като приливна вълна върху нея и за миг пред очите й притъмня.

Тялото й го обгръщаше непрестанно, докато той не свърши с дрезгав вик, изпълвайки я изцяло. Талън остана на място, потънал в нея до самата си основа, сякаш удоволствието й бе предизвикало неговото. Най-после, с последна целувка по двете дупчици на рамото й, той се отдръпна от нея.

Кара заспа на мига и не чу как Талън отиде до банята и се върна с влажна хавлия, за да я почисти. Тя се сгуши в него в мига, в който той легна, притискайки я към себе си, и не чу доволното му „моя“, което той измърмори, преди да я последва в съня.