Към текста

Метаданни

Данни

Година
(Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
5,4 (× 7 гласа)

Информация

Корекция
Диан Жон (2010)
Сканиране и разпознаване
?

История

  1. — Добавяне

Обръщение към читателите

За по-нататъшни запитвания до нашата Академия и за списъка на нашите публикации и видео-филми, които можете да си поръчате от нас, можете да ни пишете на нашия постоянен адрес-пощенска кутия в САЩ, даден в края на книгата. Ние разполагаме с около 150 заглавия в нашия стандартен каталог, и с около 1,000 допълнителни заглавия, които могат да се поръчат със специална поръчка. Всички книги, аудио и видеокасети са на английски език. В нашата Академия ние колекционираме само книги, които не могат да се намерят никъде другаде — в никакви книжарници, библиотеки или бази данни. Видеофилмите са на американския телевизионен стандарт NTSC, на стандартни VHS касети, и цената на една видеокасета е от 20 до 30 щатски долара, плюс пощенските разноски ($10 на всяка касета). За да можете да гледате нашите касети на стандартен български PAL телевизор, Вие трябва да притежавате от по-новите видеомагнетофони, които имат опцията „NTSC Playback on PAL TV“ — или проиграване на NTSC записи на обикновен ПАЛ-ов телевизор.

Ние живо се интересуваме само от „бартерна“ размяна на фотографии, видеофилми, аудиокасети с лекции или книги, по системата едно към едно, сиреч един час от Вашето аудио за същото от нашите, или два часа от Вашето видео за два часа от нашите. Или десет от вашите фотографии за толкова от нашите. Интересуват ни само първокачествени записи, първо поколение, на нови неизползвани преди това видео касети от най-доброто качество, като например SONY, TDK и т.н., от всякакъв видео стандарт (PAL, Secam, NTSC), направени директно с видеокамера, преписани в ТВ студио или преписани от ТВ програми, но само от кабелна телевизия с добър сигнал. В никакъв случай записи директно от ТВ антена. На същите професионални условия естествено отговарят и нашите записи.

Живо се интересувам, колекционирам и обменям всякакви истории, слухове, факти, наблюдения на очевидци и всякаква друга информация в подкрепа на идеите, изказани в настоящата книга. Това могат да бъдат цитати от други книги или списания, снимки, илюстрации и т.н., особено от руски, български, източно-европейски или западно-европейски издателства, които не се разпространяват в САЩ и не са ми познати. Понякога и една само хубава история или фотография може да спечели за своя изпращач, в зависимост от своето динамитно качество, една, две или повече видеокасети от нашата голяма колекция. Всеки изпратен от вас материал се компенсира с някакъв материал от нашата огромна колекция. Нашата дълбока вяра и спазване на бартерните закони на кармичната Вселена ни е помогнала никога да не пресушаваме този непресъхващ поток от информация, който се стича към нас от целия свят.

Интересувам се също и от цели частни колекции в областта на Уфологията или други алтернативни и дисидентски области на науката и познанието, не отговарящи на партийната линия на Илюминатите. Като например алтернативна наука, подтиснати открития и изобретения, алтернативна медицина, контрол на съзнанието, фотографии или видеозаписи в близък едър план от БЛИЗКОЛЕТЯЩИ, висящи или кацнали НЛО, които показват структурата на повърхността и формата на чинията, а също и детайли и подробности от двигателната система. Също колекционирам контактьорски дневници и публикации, философски и религиозни откровения и т.н.

Поради широката популяризаторска мисия на нашата Академия, аз се интересувам също и от вече публикувани НЕСЕКРЕТНИ патенти в областта на антигравитацията или алтернативната наука. Интересувам се още от описания на любителски и НЕСЕКРЕТНИ експерименти по антигравитация — само текстови описания, или и със снимки, чертежи или видеоленти. Интересуват ме преди всичко потвърдени „факти“ относно изследвания, експерименти и наблюдавания на антигравитационни апарати — например публикувани вече в български, руски или всякакви други книги. Или описания на очевидци или на самите автори, които аз бих могъл да проверя лично при моите бъдещи идвания в България. И колкото по-прости и по-евтини за изпълнение от хобисти-любители са тези експерименти — толкова по-добре. Интересуват ме само описания, които да са годни за публикуване в една научнопопулярна версия в бъдещите мои книги — разбира се с пълните кредити, цитиране и благодарности, изказани към техния автор, откривател или изобретател. Не се интересувам от описания, които се считат за лична поверителна информация от техния изобретател, и които той не би желал за сега да разгласи на широката общественост.

Интересуват ме само описания на експерименти, които аз бих разменил с техния откривател в натура, за описанията на други подобни експерименти. Да не забравяме, че нашата Академия притежава може би най-голямата публична и несекретна колекция от такива описания, намираща се в частни ръце на Земята, а и едвам смогвам да отварям и чета цялата тази камара от кореспонденция, която се сипе върху мене от целия свят. На тези изследователи, които са открили и предоставили за публикуване цялата тяхна досегашна информация и резултати от опити, аз съм предоставял безвъзмездно цялата моя колекция от резултати от подобни опити, събрани от четирите краища на света, независимо, че е била много по-обширна от тяхната информация.

Като израз на благодарност към проф. Хаясака, който отвори за мене вратите на своята лаборатория в Сендайския университет и лично ми показа цялата своя експериментална апаратура, аз изнесох пред него и сътрудниците му един четиричасов семинар с диапозитиви и филми, в който им показах десетки различни антигравитационни устройства, базиращи се на жироскопния принцип, „открит“ от професора. По същия начин процедирахме и с инж. Спартак Поляков от рязинския електронен институт край Москва, или с академик Акимов и неговата група по физика на торсионните полета.

Край
Читателите на „Летящите чинии на Илюминатите“ са прочели и: