Читателски коментари

(за „Летящите чинии на Илюминатите“ от Владимир Терзийски)

 • 1. дани (31 март 2012 в 21:22)

  Страхотно е това ,което прочетох и то няколко пъти,наистина вярвам,че съществува супер модерна технология,която за жалост е предназначена само за елита,а е добре тези тайни да намерят широк отзвук!

 • 2. Milko (29 август 2012 в 07:19)

  Здравейте! Мисля, че такива неща не съществуват. Написаното по-скоро прилича на псевдонаука — сега е пълно с такива статии. Използват се разни физични термини, неясни обяснения и заключения. Невежият читател вярва сляпо и си мисли — „Ето още нещо, което се пази в тайна за елита“

 • 3. Draven, Malazan (29 август 2012 в 11:28)

  Milko, това си Е псевдонаука. В интерес на истината около 80, да не кажа 90% от „теориите на конспирацията“ са абсолютна глупост. И това не важи само за споменатите теории. Подобна „литература“, „документални филми“ и т.н. са създавани най-общо на принципа — дай на народа онова, което иска да чуе и стани богат с боклуци.

 • 4. Благовест (29 август 2012 в 13:52)

  Прочетох диагонално няколко страници от книгата, и вече съм 100% сигурен че това са сърцераздирателни глупости. :) Учил съм теория на жироскопите по теоретична механика а и съм си играл достатъчно с тях по практикуми. Такива ефекти просто няма. Жироскопите са достатъчно широко използвана технология, описват се с елементатни математически модели, така че псевдонаучните „факти“ в книгата са както вече написах пълни глупости.

 • 5. Milko (29 август 2012 в 17:33)

  Браво на Вас момчета! Радвам се, че има трезвомислещи хора все още! Да сте живи и здрави!

 • 6. ccanov (19 октомври 2012 в 16:03)

  „Това само би ускорило края на войната — тя можеше да привърши и за един ден.“

  И ако е така, защо тези немски свръхтехнологии не са вкарани в битките при Курск, Сталинград?

 • 7. Лазарус (26 януари 2013 в 16:13)

  Виж ти….и така можело да се правят пари… С ГЛУПОСТИ!

 • 8. karadzha (4 февруари 2013 в 19:23)

  „Летящите чинии на Илюминатите“ може и да е глупост, но илюминатите и масоните са си фактология.

  Няма да ме учуди, ако авторът на книгата е тяхна маша.

  Те са световните господари, но мразят да са под прожектора.

  Ето защо с тоя материал може да се втълпи: „Това са глупости, значи и всичко за някакви илюминати и масони е лъжа.“

  А Световната мафия разполага със супертехнологии, за които отдавна се говори, но още не са видели бял свят; с лекарства, които лекуват „нелечимите“ болести, някои от които са създадени по заповед точно на същите гадове и шашкъни.

  Е, има и сили на доброто, но е аксиома, че те се обединяват доста по-трудно. А това стане ли, дупе да им е яко на лошите.

  • 10. Габи (21 август 2013 в 21:59)

   Напълно се съгласявам с мнението Ви!

  • 11. The Prince Of Thorns (21 август 2013 в 23:40)

   Никой не отрича масоните и илюминатите. Но че някой, някъде разполага със свръхтехнологии е толкова голяма глупост, колкото и да кажеш, че извънземните наистина са идвали на Земята… Това са идиотщини от типа на онези, които ги пускат в жълтите вестници. Мина времето, когато се захласвах по подобни „теории“ — както винаги истината е далеч по-прозаична, но каква точно е… е, всеки преценява за себе си. Всеки вярва в това, което иска. Няма „добри“, няма „лоши“. Добро и лошо са относителни понятия, запомни го ;)

   • 19. jamster (10 януари 2019 в 16:45)

    Според мен, така наречените свръхтехнологии или секретни технологии съществуват неуспоримо. Човек просто трябва да се загледа в идентичния начин, по когото се сринаха сградите 1, 2 и 7 (особено кулите близнаци 1 и 2) на Световния Търговски Център в Ню Йорк на 11- ти септември, за да останови, че физическите процеси, с които в момента човечеството се счита за запознато, не могат да обяснят наблюдаваните ефекти.

    • 20. един читател (10 януари 2019 в 23:30)

     Двете кули на Световния търговски център се сринаха по един и същ начин, защото бяха минирани и взривени от едни и същи специалисти :) А ако те интересува причината да ги взривят — през 2000-та година Садам Хюсеин започна да продава иракския петро в евро. Като резултат — доларът се срина с 1/3 от стойността си за няколко месеца и все още не се е оправил (преди това беше с курса на еврото). И на краварите им трябваше средство да обработят общественото мнение и да оправдаят война, в която избиха над ЕДИН МИЛИОН невинни цивилни!

 • 9. hydrargir (20 април 2013 в 22:38)

  Боже Господи!!!…

  А аз наивника, досега съм си мислел, че Homo sapiens звучи гордо!…

 • 12. СУНГУРЛАРЕ [email protected] (29 ноември 2013 в 21:19)

  Владо, радвам се за теб!Има върху какво да поспорим…

 • 13. биби гуанес (26 юли 2014 в 01:04)

  Сега след като за такива технологии съобщиха съвсем официално(днес е 25юли 2014г.)и то по американската телевизия,се питам:ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА СЛЕПИ И ГЛУХИ?

  Разбира се,то така трябва според илюминатите….

 • 14. виталиан (26 юли 2014 в 01:49)

  Извънземните съществуват. Свръхтехнологии (независимо какви) има. Не бъдете толкова мега наивни!

 • 15. краси (28 юли 2015 в 16:05)

  Уважаеми „трезвомислещи“ коментатори !Преди много години Н.Бор беше казал за такива като Вас: " Една идея трябва да е достатъчно безумна за да е вярна"!

  Ужасно е ,че в 21 век звучите като представители на „светата ивквизиция“…Нали си спомняте постулата им — "Земята е плоска " !

 • 16. алекс (13 март 2016 в 13:41)

  Привет, мисля че доста от тези проблеми са решени с модела на автономно инерционно устройство на инж . Наиден Стефанов от Русе справка; научна конференция на ВТУ Русе вси4ки коите се интересуват да го намерят!

 • 17. Мунчо (19 юли 2016 в 13:44)

  Ама сте едни дървени кратуни….наивни,невежи…..и очаквате човека да ви напише с формули и научна терминология всичко по антигравитационните апарати……НЕ вярвайте.Управляващия"елит" разчита на това…..

 • 18. Боян (22 февруари 2017 в 22:01)

  Аха инквизицията е жива! Не е истина колко „нормални“ умници се изказват ехидно, без да вникнат и най-малко в материята на книгата. За вас Земята още е плоска и естествено се върти около точно вашите глави. Глави пълни със закостенели постулати, че вече няма нищо, което да не ви е ясно. Ако и Галилей, Айнщайн, Тесла и всички преди тях, чиито „откачени“ знания сега използвате във всекидневието си не бяха такива хаховци да мислят извън пределите на познатото, то щяхте да сте амеби. Щастливи, ограничени и безмозъчни.

  Авторът ако не друго е внесъл много сериозни теми, върху които хората могат да тренират умовете си. Да намерят мотивация за експерименти, нови открития и гениални хрумвания. Да бъдат част от развитието на човешката цивилизация. Поздравления за това!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.