Към текста

Метаданни

Данни

Година
(Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
5,4 (× 7 гласа)

Информация

Корекция
Диан Жон (2010)
Сканиране и разпознаване
?

История

  1. — Добавяне

Глава 10: — продължение, недовършена
Експериментално доказване на хипотезата, че обикновената ротация предизвиква антигравитация.

And as a crowning desert to our breathtaking introductory course of German antigravity engineering, in chapter 14 I have presented an experimental confirmation that rotation around a vertical axis produces weight-reduction and antigravity by demonstrating a toy Krautball saucer, powered by a gasoline-model-engine, that I purchased from the „Toys-“R„-Us“ toy chain store. And also by explaining of many other school-level physics experiments, that can be performed on a budget of less than $100 dollars, and that all involve rotation of something along a vertical axis. These experiments are all suitable for school science classes and with them I have proposed a comprehensive primary-school head-start program in antigravity physics. It is high time indeed for Us The People to take the science education of our kids into our own hands, and out of the Illuminati-controlled federal public school system.

Then as a desert I have proposed a comprehensive elementary school head-start program in antigravity physics experiments, by describing many such simple experiments on a budget of less than $100, that are suitable for physics classes in primary and secondary schools. It is high time indeed for Us The People to take the science education of our kids into our own hands, and out of the Illuminati-controlled debilitating, moronizing and cretinizing federal public school system. What a „chalenged“ system indeed.

Hoola Hoop Ring Drive окачен на конец, за да е хоризонтален.

Двигател на шиш, с пробит вал и колектор отдолу — видях го в съня си, а точно като пишех за живака в двигателя, си спомних за този мой сън.

Или пък използуването му в прости древни алхимични експерименти с левитиращи топки, твърде вероятно направени от стъкло и пълни с живак, които левитират и се издигат сами във въздуха, след като се нагреят добре върху горяща свещ.

1. Демонстрация на модел на летяща чиния с бутален двигател с хибридна хеликоптерно-витлова и антигравитационна подемна сила:

Ако някой иска да получи експериментално доказателство и да види демонстрация на жироскопна антигравитационна подемна сила, може да направи съвсем прост опит, който ще му струва 60 долара. Експериментът се прави с модел на летяща чиния от стиропор, разпространяван от години от американската верига от магазини за играчки „Toys’R’Us“. Задвижва се с витло, захранвано от бензинов бутален минидвигател и използва хибридна подемна сила — аеродинамичната хеликоптерна подемна сила и антигравитационната сила от въртящото се в обратната посока жироскопиращо тяло от стиропор. При внимателно прочитане на указанието за действие на играчката се оказва, че летящата чиния не може да лети само благодарение на подемната сила на витлото. Ако двигателят започне да работи и вие пуснете чинията във въздуха без да я завъртите, тя ще падне на земята. Също така ако я оставите с работещ двигател на масата, тя няма да се вдигне във въздуха.

Също така е невъзможно да полети, ако след като е заработил двигателят, завъртите тялото от стиропор (около вертикалната му ос, разбира се), НО в погрешната посока по часовниковата стрелка. Единственият начин да накарате играчката да полети е с ръка да завъртите тялото от стиропор подобно на фризби в посока, обратна на часовниковата стрелка, хвърляйки го едновременно с това във въздуха. По този начин се създава допълнителна антигравитационна подемна сила от контраротиращото тяло, която заедно с аеродинамичната подемна сила го държи във въздуха.

След първоначалното внасяне на енергия в системата (завъртане с ръка в посока, обратна на часовниковата стрелка) в момента на хвърляне във въздуха, контраротацията на тялото в обратната посока на въртене на витлото (спрямо вертикална ос) се поддържа от действието на двигателя. Той е прикрепен към тялото от стиропор на чинията. Действието се състои във въртене на целия блок в обратна посока на витлото.

Тези два източника на контраротация са достатъчни, за да поддържат постоянното въртене на летящата чиния след първоначалното хвърляне. По този начин част от енергията от двигателя се отвежда директно за поддържане на много по-ефективното жироскопно антигравитационно въртене около вертикална ос на цялото тяло от стиропор (заедно с блока на двигателя и резервоара за горивото). По този начин се създава критична допълнителна антигравитационна подемна сила, без която летящата чиния не би могла да лети (ако се използва само аеродинамичната подемна сила от витлото). Обяснението на този прост физичен експеримент на цена 60 долара не може да се види дори в учебниците за висшите учебни заведения и в дебелите книги за следдипломни квалификации и аспирантури. Книгите с тези знания, известни на теоретичните физици, работили за тайните общества, са били иззети от обществените библиотеки.

2. Демонстрация на експеримента на проф. Лайтуайт (Лондонски кралски колеж, 1960) за намаляване на теглото на двойновъртящ се 20-килограмов метален диск (автомобилен двигател балансира летящото колело). То се върти едновременно около хоризонтална ос с 5000 rpm/s (задвижвано от ъглова шлифовъчна машина) и с 30 rpm/s около вертикална ос (задвижвано ръчно от човека, който провежда опита и държи дръжката на уреда хоризонтално като тенис ракета). По този начин се постига намаление на теглото от 10 до 15 кг. Можете да получите от нашата академия видеоклип на японската телевизия. Той показва как провеждам пред аудитория експеримента на Лайтуайт по време на лекторската ми обиколка из японски университети през 1993 г.

3. Експериментът на Сенди Кид с два жироскопа „бебета“ (апарат с два диска, който представлява два уреда на Лайтуайт събрани заедно). Те контраротират около вертикална ос и едновременно с това тази ос се върти около друга вертикална ос. Експериментът е заснет на видеоклип от телевизия Дънди, Шотландия, и канал Дискавъри, САЩ.

4. Демонстрация на американски патент: Фризби, захранвано с енергия от 3 модела на ракетни двигатели, монтирани тангенциално по периферията му. Те въртят фризбито около вертикална ос. Жироскопната антигравитация издига нагоре по вертикалната ос въртящото се фризби.

5. Документални свидетелства от масмедиите и пропагандния отдел на НАСА, показващи астронавти от Аполо. Те кацат на луната не с неколкостепенни ракети, а със замаскирани антигравитационни устройства. Виждат се следи от аблационен кратер под огромния двигател (с дюзи с диаметър 2,3 м) на модула за кацане. Веднага след кацането от дюзите се виждат едва 30 см над натрупания непертурбиран лунен прах. Списание LIFE, юни 1969 г.

6. Видеоклип от американския документално-драматичен филм на БиБиСи „Алтернатива-3“. Показан е подходът за кацане и самото кацане на Марс на 22 май 1952 г. на антигравитационно устройство от секретен съвместен руско-американски полет. При кацане, подобно на това на Аполо на Луната, не се е вдигнал никакъв прах.