Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Адвокат и агент на ФБР (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Something About You, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5 (× 95 гласа)

Информация

Сканиране
Internet
Разпознаване и корекция
Regi (2019)

Издание:

Автор: Джули Джеймс

Заглавие: Любовни престрелки

Преводач: Милена Христова

Издание: първо

Издател: Санома Блясък България

Град на издателя: София

Година на издаване: 2011

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: Инвестпрес АД

Излязла от печат: май 2011

Редактор: Мая Жилиева

Художник: Eduard Stelmakh

Коректор: Мая Жилиева

ISBN: 978-954-8186-50-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9989

История

  1. — Добавяне

Глава двадесет и пета

Докато прекосяваха с бързи крачки коридора, Камерън усети как цялото й тяло трепереше. Беше се възбудила само от едно негово леко докосване.

Той отключи вратата и двамата влязоха в стаята. Джак хвърли ключа на бюрото в ъгъла. Докато претърсваше стаята, тя забеляза, че камериерката беше оправила леглата им и беше оставила нощните лампи да светят. Постави дамската си чанта на тоалетката.

Когато Джак приключи със служебните си задължения, тя го погледна право в лицето. Ако не я целунеше веднага, можеше да се задуши от цялото това еротично напрежение.

Мислеше, че ще я награби и ще я хвърли на леглото.

Но грешеше.

Джак кръстоса ръце пред гърдите си.

— Разсъждавах доста по въпроса за Стените на Йерихон. И по-скоро върху онази част от филма, в която Гейбъл се съблича пред нея.

Температурата в стаята се беше покачила толкова бързо.

Камерън въздъхна.

— Добре. Давай.

Джак свали сакото си, под което се намираше пистолета му. Бързо махна и оръжието, а после се зае с вратовръзката си. Разхлаби възела й и я издърпа през главата си. Идваше й да разкъса останалите му дрехи.

Той й отправи лукав поглед. Нима възнамеряваше да прекрати стриптийза си.

— Съжалявам, но това е новата версия на филма.

— И какво се случва в нея?

— Ти си махаш роклята.

Добре тогава.

— Под нея нямам почти нищо — отвърна тя. — Моделът беше такъв, че…

— Точно на това разчитам.

Камерън напипа ципа, който се намираше отстрани и го свали надолу. После, без да снема поглед от Джак, развърза бюстието си. Роклята падна в краката й. Беше останала само по черни копринени прашки. И с обувките на висок ток, разбира се.

Зърната й се бяха втвърдили от климатика на хотела. А може би от погледа на Джак.

Страстта замъгляваше съзнанието му. Джак я изпиваше с очи. Никога през живота си не се беше чувствала по-секси и по-дръзка.

— Твой ред е — каза тя.

Той разкопча копчетата на ризата си я махна с едно движение, отдолу беше по бяла тениска, плътно прилепнала по мускулестото му тяло.

Камерън умираше от желание да го докосне. Той сякаш прочете мислите й и прекоси стаята. Сърцето й щеше да изскочи от вълнение, но не я взе в обятията си.

— Ти си на ред — каза той.

Тя махна кристалните си антикварни обеци, които Ейми й беше избрала, и ги пусна на пода до роклята.

— Не си честна — каза Джак.

— Ти имаш много повече дрехи от мен.

С един замах той захвърли тениската си встрани.

— Сега доволна ли си?

И още как!

Камерън не бързаше. Взираше се в него. В стегнатите му мускули… в здравата му, леко, окосмена гръд… искаше да вкуси всеки милиметър от тялото му.

После, сякаш отърсвайки се от първоначалното си опиянение, забеляза и другото.

Беше забравила за белезите му.

Преди три години й беше попаднал доклада, в който се описваха мъченията, на които Мартино и хората му бяха подложили Джак по време на тридневния му арест. Сега виждаше физическите белези от преживения ужас.

Белезите от загасени цигари и електрошок по дясното му рамо, порезните рани по ръцете и под ребрата му, големият колкото монета от 50 цента белег отстрани на гърдите му, зарасналата рана от куршума, който го беше уцелил по време на бягството му.

Камерън го погледна в очите. Той внимателно наблюдаваше реакцията й.

Тя пристъпи напред и постави ръцете си върху гърдите му. Нежно целуна белезите по рамото му и този на гръдния му кош, после се наведе и устните й се озоваха върху ребрата му. Не можа да се сдържи и езикът й се плъзна по окосмената част надолу от пъпа.

Джак я накара да се изправи. Погледът му беше толкова свиреп, че при други обстоятелства сигурно щеше да се изплаши до смърт. Той я избута леко назад и щом усети ръба на леглото, Камерън покорно легна в него.

— Все още имаш доста повече дрехи от мен — каза тя, повдигайки се на лакти.

— Няма да е задълго.

Наблюдаваше го как разкопчава колана, а после и копчетата на панталона си. Свали го, без да снема поглед от голото й тяло. Успя да мерне сивите му боксери малко преди да ги махне. Беше свалил дори чорапите и обувките си. И стоеше пред нея в цялото си величие.

Обеща си никога вече да не го сравнява с шоколадов мус. Голото му тяло беше по-изкусително от всички деликатеси, взети заедно.

Естествено погледът й попадна върху онази част — беше голяма, твърда и нетърпелива. И беше само за нея.

Джак легна в леглото. Тъмният му изгарящ поглед я караше да потреперва в очакване, но той продължаваше да не я докосва.

Погледът му се задържа върху голото й тяло.

— Ти реши какво следва.

Нима искаше да му се моли? Беше готова да го направи.

— За бога, Джак… докосни ме…

Той се усмихна.

Този човек беше дяволът.

— Решавай — повтори Джак.

— Няма да си свалям обувките — каза с отбранителен тон Камерън.

— Точно на това се надявах. — Ръцете му се спуснаха по бедрата й, сграбчиха копринените й прашки и ги провряха през обувките й.

Устата му се озова на коляното й и бавно започна да си проправя път нагоре, по бедрото, ханша, корема, разстоянието между гърдите й, шията… докато не стигна до нейните устни. Тя изстена, най-после се целунаха. Джак провря ръка зад гърба й и я повдигна така, че да седне в скута му — лицето й беше обърнато към него, краката й го обвиваха плътно.

— Толкова си красива, Камерън — каза той, докато прокарваше пръст по овала на лицето й. — Въпреки всичко, което се случи през последните три години, много пъти съм си лягал с мисълта за теб.

— Какво си представяше? — попита тя и ръцете й се спуснаха надолу по гърдите му.

— Това. — Той засмука зърното на гърдата й и плъзна език по него. Мокрите му ласки я побъркваха. После захапа и другото й зърно и нежно сграбчи гърдата й.

Тя започна да се поклаща в скута му. Желаеше го до полуда. Докато устните му продължаваха да целуват гърдите й, ръцете му се озоваха на хълбоците й. С едната обхвана дупето й, другата остана долу, между двама им. Пръстите му бавно намериха слабините й и разтвориха меките й, влажни гънки. Беше открил ерогенната й зона и започна ритмично да я разтрива с палеца си, нагоре-надолу, докато тялото й не се разтресе от удоволствие. Пъхна единия си пръст в нея, после и другия — движенията му бяха бавни, отмерени, навътре-навън… накара я да стигне почти до екстаз. Камерън сграбчи лицето му и го целуна страстно.

Докато езиците им се сплитаха и търсеха един друг, тя прокара ръка надолу по гърдите му, по корема му и под него, където усети възбудата му — твърда и пулсираща. Обви члена му с ръка. Хареса й как дъхът му спря за секунда, когато го докосна.

Започна да го масажира с леки движения.

— А за това мислеше ли си нощем в леглото? — Ръката й там долу описваше бавни концентрични кръгове.

Той затвори очи и простена.

— Мамка му. Да…

Тя прокара пръсти по протежение на пениса му и прошепна.

— Представяше ли си ме как го правя с уста?

— Мили боже! — простена Джак и преди да се усети, тя вече лежеше по гръб, а той беше коленичил между краката й. Преди да успее да се възпротиви, той запрати обувките й нанякъде. — Наистина си убийствено секси с тези обувки на висок ток, но вече имам достатъчно белези — каза той задъхан.

— В шкафчето си имам презервативи — почти простена Камерън.

— И аз имам. Много.

— Вземи един! Веднага!

Джак се пресегна и така дръпна нощното шкафче, че за малко да го изкърти. Бързо намери това, което търсеше. Звукът от късането на опаковката на кондома й се стори така приятен.

— Дай на мен да ти го сложа! — настоя тя.

— Ако го направиш, може да приключим много по-бързо от очакваното.

Докато го гледаше как си слага презерватива, възбудата й стана така нетърпима, че тя инстинктивно сви бедра.

— Джак…

Той легна отгоре й. Сграбчи ръцете й и ги вдигна над главата й.

— Тук съм — прошепна й в ухото.

Усети го между краката си, горещ, твърд, пълен с желание. Бавно започна да прониква в нея, да я изпълва.

— Разтвори бедра, скъпа, пусни ме да вляза.

Тя се подчини. Влизаше все по-дълбоко и по-дълбоко, с бавни, ритмични движения. С едната си ръка беше хванал бедрото й, с другата — китките на ръцете й. Камерън жадно поемаше тласъците му, но всеки път, преди да достигнат връхната точка, той се оттегляше. Струваше й се, че цяла вечност я оставя така сама, на ръба. Стенеше името му, изгаряше от желание да го докосне, но той продължаваше да стиска китките й. Забавяше движенията си и се отдръпваше точно в сублимния момент.

— Моля те, Джак — най-сетне му се примоли Камерън.

Той пусна ръцете й, погледна я в очите — със самоконтрола му беше свършено.

— Обгърни ме с краката си! — заповяда й той.

Тя го направи и той влезе дълбоко в нея.

— О, Камерън! — простена той.

Тя галеше гърба му, краката й плътно го обръщаха, искаше го колкото се може по-дълбоко вътре в нея, искаше да я изпълни цялата. Гърдите й се притискаха в неговите, тласъците му ставаха все по-бързи и по-силни, той сграбчи дупето й, придърпвайки я плътно до себе си, беше уцелил точното място.

— Харесва ми да съм вътре в теб, скъпа… От три години искам да си моя. Сега искам ти да ме желаеш.

Камерън впи пръсти в раменете му и извика, беше достигнала върха, вълни от удоволствие обливаха тялото й. Тласъците му не секваха, спазмите на оргазма й се разнесоха и по неговото тяло. Погледна го — беше загубил самообладание, шепнеше името й, стенеше… последва последен силен тласък и той най-сетне се отпусна върху нея.

Останаха да лежат, мина известно време, преди да успокоят учестеното си дишане. Джак, който беше заровил глава във възглавницата, проговори пръв.

— Исусе Христе!

Камерън притисна лице в неговото.

— Четеш ми мислите.

 

 

За първи път Джак се радваше, че му беше трудно да спи повече от четири часа на денонощие. Събуди се, видя, че навън беше още тъмно, погледна часовника на нощното си шкафче. Нямаше четири.

Камерън се беше сгушила до него. И двамата бяха чисто голи. След като бяха правили любов, тя си беше обула черните гащички и наметнала ризата му — стори му се влудяващо секси така с разрошената си коса. Толкова секси, че — е, беше я предупредил, че поема голям риск като се облича така провокативно…

Може би беше малко груб втория път, но тя го беше предизвикала. Не стига, че се беше загърнала с ризата му и си беше обула онези черни копринени прашки, но когато я съблече повторно, тя го беше бутнала на леглото, беше се качила отгоре му и беше опитала всеки милиметър от тялото му, подлагайки го на невъобразимо мъчение. Галеше го с ръце, с език, възбуждаше го отново и отново, докато той напълно не загуби разсъдък и не я извъртя с гръб към себе си. Тя коленичи и той я облада, накара я да вика и да стане името му, преди да се отпусне, напълно изтощена, върху възглавниците на леглото. Не можеше да й се насити.

Това малко го плашеше — за първи път изпитваше подобни чувства. Беше почти на трийсет и пет и не му липсваше опит — беше преспал с доста жени, някои от тях беше срещнал, докато работеше под прикритие. Но всичките му връзки винаги се оказваха краткотрайни — той бе пожелал така. Преди все използваше работата си като оправдание за това, че не можеше да има сериозни отношения с жена. Сега разбираше, че с правилния човек не му бяха нужни оправдания.

Джак се надвеси над нея и прошепна името й. Знаеше, че не трябва да я буди — постъпваше като себично, ненаситно копеле, но имаше нужда от интимността им, тя го караше да вярва в истинността на връзката им, в онова, което с Камерън още не бяха готови да признаят. А и вече няколко часа тя лежеше чисто гола до него… Можеше или да продължава да стои на тъмно и с ерекция, или да направи нещо по въпроса.

Продължи да шепти името й, тя се размърда. Той я извъртя настрани, прегърна я и я целуна по врата. Устата му се спусна надолу по разстоянието между гърдите й, езикът му беше върху едно от зърната й.

Камерън се събуди с усмивка.

— Хм. — Тя въздъхна дълбоко и прокара ръце по гърба му, по гърдите и корема му. Ръцете и слязоха още по-надолу и напипаха неудържимата му ерекция. Погледът й стана палав. — Вече си в пълна готовност.

— Просто ми е трудно да се контролирам в твое присъствие.

Тя постави коляното си върху хълбока му.

— Това ми харесва.

Без да чака да го подканя, Джак се пресегна и взе един презерватив от нощното шкафче. Сложи си го, сграбчи хълбоците й и бавно започна да потъва в топлите й влажни дълбини. Ръката му сграбчи дупето й, тласъците му бяха бавни, ритмични.

Тя изпъшка и той я попита:

— Много ли съм ненаситен?

Тя затвори очи и се притисна в него, искаше го още по-дълбоко в себе си.

— Чудесен си. Можеш всяка вечер да ме будиш така.

Джак се наведе и я целуна.

Какъв късмет!