Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Нощна сянка (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Bloodrose, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,5 (× 13 гласа)

Информация

Сканиране
Internet (2013)
Разпознаване и корекция
Egesihora (2014)

Издание:

Автор: Андреа Креймър

Заглавие: Кървава роза

Преводач: Вера Паунова

Година на превод: 2013

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Ибис

Град на издателя: София

Година на издаване: 2013

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Симолини“

Редактор: Любка Йосифова

Технически редактор: Симеон Айтов

Коректор: Милена Моллова

ISBN: 978-619-157-042-3

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/645

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Всяка книга е пътуване, всяка поредица — епично пътешествие. И какъв по-добър начин да бъде извървян един такъв път, от компанията на спътници, тръгнали на драго сърце. Имах голямото щастие, когато става въпрос за издателската страна на писането, никога да не ми липсват невероятни колеги, които се превърнаха и в мои скъпи приятели. Винаги ще съм задължена на талантливия си и неуморен екип в „Инкуел“. Подкрепата, съветите и поощрението на Чарли Олсън и Ричард Пайн винаги бяха в съвършен синхрон както с моите радости, така и с моите неврози. Линдзи Блесинг е същинска природна сила, когато става въпрос за авторските права в чужбина и й благодаря за това! Докато пиша тези благодарности, трилогията „Нощна сянка“ вече е открила своя дом в двайсет и четири страни и техният брой продължава да расте. Благодаря също така и на прекрасните издатели, преводачи и подагенти по цялото земно кълбо.

Първият дом на „Нощна сянка“ завинаги ще си остане „Филомел“. Благодарността ми към Майкъл Грийн е пълна със сладкиши и спорт. Никога не бих могла да открия думи, за да опиша колко прекрасна, внимателна и умела редакторка е Джил Сантополо. Благодаря също така на Джулия Джонсън и Тамра Тълър за всичките им усилия. За това, че книгата стигна до своите читатели, благодаря на великолепните екипи по продажби, маркетинг и реклама на „Пенгуин Янг Рийдърс“: Емили Ромеро, Лиса Дегроф, Ерин Демпси, Джаки Енгел, Кейси Макинтайър, Карълайн Сън, Скоти Боудич, Расшан Джонсън-Бейкър Къртни Ууд, Ана Джарзаб, страхотните търговски представители и най-вече Шанта Нюлин за всичко, което прави и за всички пъти, когато ме е спасявала. Красотата на книгата се дължи на уменията на Суза Скалора, Линда Макарти, Катрина Дамкьолер и Ейми Ву. Благодаря и на Дженифър Халър и Дон Уайсбърг за увереността и добротата им.

В това пътуване верни спътници ми бяха и някои приятели. Благодаря ти, Лиса Дезроше, задето си толкова отдадена и талантлива писателка, с която мога да обменям творческа критика. Не бих стигнала много далеч без подкрепата на пишещите си приятели и модели за подражание, особено Дейвид Левитан и Хедър Брюър. Благодаря също така на колегите си в колежа „Макалистър“ и най-вече на Кейси Джарин, Марлон Джеймс, Лин Хъдсън и Дайлан Инглиш. Използвам случая, за да поздравя студентите си, чиито интелигентност и ентусиазъм ме мотивират да продължавам. Благодаря и на всички библиотекари, учители и продавачи на книги, които ме приветстваха в своя свят и чиято любов към литературата вдъхва нов живот на моя идеализъм. Книгата ми нямаше да стигне доникъде без щедростта на всички читатели и блогъри. Не мога да ви благодаря достатъчно, задето преживяхте това вълнуващо пътешествие заедно с Кала и нейната глутница.

Въпреки че това е краят на тази трилогия, някога е имало начало. Все още съм безгранично благодарна за огромната подкрепа на родния ми град и особено на сутрешната навалица в „Голдън Глоу“, които ми помагат да остана здраво стъпила на земята. Брат ми винаги ми напомня, че да следваш сърцето си само по себе си е достатъчна награда. Съпругът ми ме кара да се смея и ми дава сила с прегръдките си винаги, когато имам нужда. А за родителите ми, на които е посветена тази книга — преди да има книги, имаше мечти, които вие никога не позволихте да потънат в забрава. Благодаря ви.

Край