Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Новите видове (12)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Darkness, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5,2 (× 144 гласа)

Информация

Форматиране
in82qh (2017)

Издание:

Автор: Лорън Донър

Заглавие: Даркнес

Преводач: Illusion

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: Английски

Издател: Читанка

Година на издаване: 2017

Тип: роман

Националност: американска

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/1941

История

  1. — Добавяне

Глава 7

— Иди да измиеш парфюма от тялото си — нареди й Даркнес, щом влязоха в задния двор на къщата й.

— Забравих какво ми беше казал, че това дразни носа ти. Искаш ли да се присъединиш към мен в банята? — Тя погледна ръцете и лицето му. — Все още има кръв по теб.

— Ще се измия у дома и ще се върна след около петнадесет минути. Не си прави труда да обличаш нещо. Само една кърпа. Остави вратата отключена.

Мъжът очакваше тя да протестира. Но Кат имаше силна воля и просто кимна.

— Добре. Ще се видим след петнадесет минути.

Даркнес закрачи бързо към своята къща, като извади мобилния си телефон и набра номера на Сигурността. Докато апаратът даваше сигнал, че звъни, той отвори лаптопа на леглото си.

Отсреща вдигнаха.

— Здравей, Даркнес. Готов ли си за прехвърляне на картината?

— Да. — Той набра командите на клавиатурата. — Благодаря. — И изключи подаването на информацията към Сигурността.

Екранът показа как Кат крачи из спалнята си. Не изглеждаше твърде нетърпелива да вземе душ и той се зачуди дали не бе променила решението си. После кодира канала, така че никой друг да не може да вижда картината от камерите, които наблюдаваха всяко движение на жената. Предпочиташе да бъде в безопасност, отколкото после да съжалява. Тогава стана и влезе в банята, събличайки дрехите си.

Когато отми кръвта видя, че от боя с Фюри му бяха останали синини. Имаше и няколко малки порязвания по ръцете. Обу копринено долнище на пижама, влезе в спалнята и седна на леглото. Кат не се виждаше на монитора. Той превключи картините, предавани от различните камери, докато не я откри в банята. Беше се изкъпала и увила кърпа около тялото си. Ръката й се вдигна и тя избърса парата от огледалото, за да надникне в отражението си. Устните й се движеха и той активира звука. Нима имаше някакъв вид предавателно устройство, което те не бяха намерили, за да се свързва с онзи, за когото работеше? Това го вбеси, тъй като нарочно само в тази стая досега не бе нарушавал личното й пространство.

— Добре — прошепна тя. — Ти го искаш. Той те иска. Кое е най-лошото, което може да се случи? — Изправи гръб и затвори очи, като на няколко пъти си пое дълбоко въздух. — Ще съжалявам за това, ако се държа като страхливка. — Очите й се отвориха, и тя отново се приведе напред, за да се взре в отражението си. — Аз не съм страхливка. Всичко ще бъде наред. Той няма да ме нарани.

Даркнес огледа добре ушите й, търсейки някакво устройство, но не видя нищо. С кого говореше тя? Не можеше да чуе друг да й отговаря.

— Добре, стига толкова агитация, защото той може да се появи всеки момент и да ме чуе как си говоря сама.

Даркнес се отпусна. Младата жена се извърна от огледалото и излезе от банята, като изгаси светлината. Той превключи картината. Кат влезе в спалнята и се втренчи в леглото. Уязвимото изражение на лицето й го накара да изпита съжаление. Беше я помолил да му се довери, след като самият той не бе готов да направи същото. Никога нямаше да позволи на жена да го завърже за леглото. Потръпна при тази мисъл.

Затвори лаптопа и се изправи. Бързо влезе в банята, взе това, което му трябваше и напусна къщата през задната врата. Веднага огледа района, за да се увери, че никой няма да го види как прекосява вътрешния й двор. Беше ясно и патрулите можеха да го забележат, затова влезе през плъзгащата се врата на верандата, като я затвори и заключи след себе си. Дори дръпна завесата.

Кат се обърна, щом той влезе в спалнята й. Изражението на лицето й се смекчи и тя опита да скрие страха си. Само лекото треперене на ръцете й, когато посегна към кърпата, издаваше истинските й емоции. Тогава забеляза кутията с презервативи, която той държеше в ръката си. Веждите й се извиха.

— За кого са тези?

— За нас.

Тя облиза устни.

— Аз съм абсолютно здрава, а доколкото съм чела, вие сте неподатливи към болестите, предавани по полов път. — Вгледа се в очите му. — Или това са глупости?

— Искаш ли всеки Вид в твоя курс утре да знае, че съм те чукал? Те няма да разберат, освен ако го извадя. Но така не ми харесва. Казах ти, че обонянието ни е много добро. Ще трябва да се киснеш във ваната твърде дълго време, за да си сигурна, че всяка капка от мен се е отмила. Готова ли си да рискуваш или ще предпочетеш да вземеш предпазни мерки? — Той погледна към кутията, после към Кат. — Както вече казах, искам това да остане само между нас.

Младата жена пое дълбоко дъх.

— Разбирам.

Даркнес отиде до рафтовете на стената, извади един свитък с презервативи и постави кутията пред дупката, където бе скритата камера. Така тя само щеше да показва цвета на опаковката, без да позволява на някого да види какво се случва в спалнята. Не можеше да бъде сигурен, че Фюри няма да отмени забраната му за достъп до камерите и да наблюдава Кат, ако решеше, че Даркнес е заплаха за нея. После с помощта на палеца си смачка миниатюрния аудио предавател, който се намираше на същия рафт. Предаванията, които биха наблюдавали сега в Сигурността, щяха да бъдат слепи и глухи за всичко, което щеше да направи.

Обърна се към Кат и мушна свитъка презервативи в джоба си.

— Ще взема назаем от твоите чорапогащи.

— Откъде знаеш, че притежавам такива?

— Претърсих куфара ти, преди да го донесат тук. Как се справяш без цигарите?

— Постъпката ти не беше от най-страхотните.

Новия вид не съжаляваше.

— Те смърдят. Къде са чорапогащите?

— В най-горното чекмедже, вляво от теб.

Той ги намери. Изпробва здравината им и остана доволен от резултата. После се приближи до таблата на кревата.

— Хвърляй кърпата и се качвай на леглото.

Тя преглътна с усилие, но остави кърпата да падне на пода. Даркнес видя предпазливостта в очите й, но продължи да я гледа право в тях, така че младата жена да не се почувства неудобно, че е напълно гола пред него. Той плъзна поглед надолу по тялото й, когато Кат се просна по гръб в средата на леглото, вдигна ръце нагоре и пръстите й се свиха около дървените пръчки на таблата. Тя се вкопчи здраво в нея, което показа отново, че смелостта й бе пресилена.

— Спокойно — Той седна на ръба на леглото, с гръб към нея, за да й даде възможност да се успокои. — Няма да те нараня. Ще завържа ръцете ти така, че да имаш възможност да ги движиш.

— Щях да се чувствам малко по-добре, ако не бяха завързани. Би могъл просто да ми се довериш, че ще се държа за таблата.

Това беше примамливо, но Новия вид поклати глава.

— Доверието се печели, Кат. Вече говорихме за това. Трябва да бъда под контрол.

— Да, точно така. — Тя затвори очи. — От мен се очаква да ти имам доверие, но ти не ми вярваш.

Той не беше почтен.

— Разбирам те, но това са моите условия.

— Чудесно. Направи го.

Кат имаше фини китки. Той завърза чорапогащника около тях, така че копринената материя да не се затегне, ако жената започнеше да се бори. После ги събра заедно и ги закрепи към една и съща пръчка. Таблата беше направена здраво, а Кат не бе достатъчно силна, за да се освободи. Даркнес се изправи и посегна към ластика на пижамата си. Кат отвори очи и се втренчи в него. Той видя малко страх в погледа й. Това го накара да спре.

— Ще изпиташ удоволствие. — Реши да изчака и по-късно да свали долнището си. Тя вече гледаше предпазливо, а той бе чул мъже да се оплакват, че някои човешки жени били уплашени от размера на пенисите им. Последното, което искаше, бе Кат да промени решението си. — Отпусни се.

— По-лесно е да се каже, отколкото да се направи — промърмори тя. Прочисти гърлото си и преглътна мъчително. — Добре. Каква е следващата стъпка, господин Контрол?

Харесваше му нейния дух. Беше малко уплашена, но отказваше да се поддаде на страха си. Заобиколи леглото, докато я изучаваше. Беше красива. Тялото й бе в добро физическо състояние, но не прекалено мускулесто. Фигурата й бе много по-дребна, отколкото на женските Видове, с по-деликатни кости. Бледата й кожа вероятно щеше да се нарани лесно, ако не я докосваше внимателно. Сложи коляно на леглото и се приведе напред.

— Разтвори бедра.

— Просто ей така, а? — Мекото му ръмжене бе предупреждение. — Добре. Това е някак си секси.

Той се усмихна.

— Така ли мислиш?

— Да. Харесва ми, когато гласът ти стане толкова дълбок.

— Дай ми няколко минути и можеш да ме чуеш да ръмжа. Не се плашиш лесно, нали?

— Много зависи от това дали си ядосан или не.

Новия вид й позволи да види някои емоции, изписани на лицето му. Това беше глад. Искаше я до болка.

— Ще издавам звуци, защото съм от Видовете. Готова ли си за това?

Прииска му се да стене, когато розовото й езиче се подаде и облиза устните й, за да ги намокри. След това зъбите й захапаха долната устна.

— Давай, но само не забравяй да не ми причиняваш болка.

— Всичко ще бъде само удоволствие. Разтвори краката си по-широко и ги свий в коленете. Дай ми достъп до себе си.

Кат се поколеба само миг, преди да изпълни нареждането му. Тя изглеждаше адски привлекателна в това положение, с изложената си женственост пред погледа му. Той легна по корем на леглото и плъзна ръце по бедрата й, подпря се на лакти и обви длани около хълбоците й. Разтвори я още по-широко, лицето му се озова на сантиметри от сладката гледка на голата й розова плът. Тя нямаше косми там.

— Нямаш косми тук долу? — Гласът му излезе леко дрезгав, но той не се опита да го смекчи. Беше му казала, че го намира за привлекателен. Учестеното й дишане накара членът му да се втвърди. Не беше възбудена все още, но това скоро щеше да се промени.

— От време на време се изтезавам с кола маска.

Той повдигна брадичка и се втренчи в лицето й. Веждите му се извиха въпросително.

— Боли ужасно много. Обикновено го правя точно преди да отида на почивка през лятото.

— Ти не си на почивка.

— Зависи от това кого питаш. Според мен, съм.

Думите й предизвикаха любопитството му, но сега не беше време за въпроси. Пулсиращият му пенис не желаеше той да я разпитва в този момент.

Новия вид наведе глава, повече се интересуваше от нейната кадифена мекота, отколкото от разговора. Беше пропуснал изучаването на жена там… И вкусът й. Кат беше красива навсякъде. Той навлажни устни и отвори уста, показвайки зъбите си. Зачуди се дали тя си ги спомня. Но съвсем скоро щеше да й напомни за тях.

Стягането в гърдите му и гъделичкането в гърлото му го предупредиха да заглуши реакцията си към нея. Нямаше да си позволи да мърка. Това би могло да я разтревожи, преди да бъде твърде зашеметена, за да забележи. Бореше се със силното си желание и спечели.

— Отпусни се — нареди й, тъй като усещаше краката й напрегнати в дланите си.

— Опитвам се. Мина известно време, откакто имаше някой там долу толкова близо и интимно, без лекарска престилка. Последният ми преглед беше преди няколко месеца.

Това възбуди интереса му.

— Откога не си правила секс?

Тя не отговори.

— Можеш да ми кажеш.

— Близо година. Непрекъснато съм заета.

Той прокара върха на езика си по розовия, месест сноп от нерви. Тя пое рязко въздух и той повтори действието, бавно и нежно. Трябваше да сдържа контрола си, иначе и двамата щяха да бъдат в беда. Бяха минали години, откакто не бе изпитвал удоволствието от секса. Избута тези мисли далеч в съзнанието си, не искаше миналото да съсипе настоящето.

Краката й се напрегнаха в ръцете му и той я стисна още по-здраво. Ароматът й започна да се променя, когато с върха на езика си, той се заигра с нейната сърцевина. Сладката миризма на желанието и възбудата й беше като стимулиращ наркотик за него. Кат опита да се движи в захвата му и леките й стонове се увеличиха. Таблата изскърца, но той не вдигна поглед, сигурен беше, че жената не може да се освободи, колкото и да се бори.

— О, Боже! — прошепна тя. — Още малко и ще свърша.

Той приложи по-голям натиск. Искаше да бъде вътре в нея, не можеше да чака повече. Трябваше да намести бедрата си така, че да не притиска набъбналия си член. Не би могъл да се възбуди повече, отколкото вече беше. Изръмжа и използва вибрациите, за да увеличи нейното удоволствие, когато притисна отворената си уста срещу клитора й.

Кат рязко подскочи в ръцете му и извика неговото име. Той засмука малката пъпка отново, след което нежно я пусна и вдигна глава достатъчно, за да разгледа горещата мекота. Беше подгизнала от сокове, готова да го приеме. Повдигна още малко брадичка и плъзна поглед нагоре по тялото й. Главата на Кат бе отметната назад, с отворена уста. Мускулите й започнаха да се отпускат, включително и краката й, приковани все още от захвата му. Той я пусна и седна.

Кат отвори очи, дъхът й бе бърз и накъсан.

— Съжалявам.

Новия вид бръкна в джоба си и извади свитъка с презервативи.

— За какво?

— Свърших твърде бързо. Трябва ли да се срамувам? — Тя се усмихна, очите й го гледаха закачливо. — Или се гордееш, че си много добър?

— Този път не се брои.

Това заглуши смеха й.

— Не? Не съм съгласна.

— Това беше само за загрявка. Трябваш ми много мокра. — Той се изправи на колене, мушна палци под ластика на пижамата си и я избута надолу. Наблюдаваше лицето й, когато оголи члена си. Изражението й беше безстрастно. Отне й няколко секунди да реагира. Устните й се разтвориха и той видя изненадата й.

— Ще се побера в теб. — Откъсна едно пакетче от презервативите и хвърли останалите в горната част на леглото. Тя вече не изглеждаше толкова уверена и смела. Това го развесели. — Ще вляза бавно. Ти си издръжлива. Обещах ти, че няма да те нараня.

— Не мисля, че е възможно. По принцип размерът е пропорционален на други части от тялото. Предполагам, че трябваше да се сетя за това по големината на стъпалата ти. Имаш ли разрешение за него?

Той се засмя, беше разбрал шегата й.

— Първоначално си мислех да те накарам да легнеш по корем, за да не можеш да ме видиш. — Погледна надолу и внимателно си сложи презерватива. Моментално в съзнанието му изплуваха картини от миналото, но той бързо отправи поглед към лицето на Кат. Тя беше там, не другата, която винаги го караше да използва презервативи. Съсредоточи се върху все още разтворените бедра на Кат.

Тя бе протегнала краката си на леглото, но оставаше отворена за него.

— Ще бъда нежен.

— Най-добре е да бъдеш. — Младата жена прехапа долната си устна, изучавайки пениса му.

Той трябваше да реши и избра да я вземе от отзад. Така щеше да тежи по-малко върху дребната й фигура и можеше да контролира проникването по-добре. Пресегна се и стисна прасците й, повдигна ги и я обърна, преди тя да успее да възрази. После я пусна.

— Застани на колене. — Помогна й, като се настани между краката й и ги разтвори, за да направи достатъчно място. Ръцете му внимателно се плъзнаха под ханша й и го повдигнаха.

Кат ахна.

— Можеше още в началото да ми кажеш да легна по корем.

Той отново се засмя, развеселен.

— Мисля, че го направих. Казах ти, че искам да ти позволя първо да ме видиш, все пак. И ти го направи.

Кат припълзя малко по-близо до таблата и я стисна с ръце. Чорапогащникът бе завързан така, че й позволяваше да ги движи, но държеше китките й на разстояние една от друга. После погледна през рамо. За секунди на лицето й се мярна несигурност, но той успя да улови емоцията.

— Спокойно, скъпа. Ще бъда внимателен.

Придвижи се по-близо до нея и сложи краката си от външната страна на нейните. Тя беше по-ниска и му се наложи да разтвори по-широко крака, за да нагоди бедрата си на същото ниво. Кат се обърна напред и се напрегна, раменете й се стегнаха, когато се приведе, за да стисне таблата в смъртна хватка. Ясно беше, че очаква грубо отношение, но щеше да остане разочарована.

Даркнес се наведе над нея, докато гърдите му се опряха леко срещу гърба й. Това беше напомняне за разликата в тяхната големина. Стисна горната част на таблата до едната й ръка. Искаше да е вътре в нея, но присегна с другата си ръка, за да достигне между разделените й бедра до клитора й, и с върховете на пръстите си се заигра с него.

Тя беше много мокра и трепна рязко под него, най-вероятно все още малко чувствителна. Той забави ритъма на докосването си, започна да търка плътта с бавни кръгове. Стойката й се отпусна и тя наведе глава, за да я опре върху протегнатите си ръце. Задникът й щръкна нагоре и привлече вниманието му. Имаше добре закръглено дупе и то накара пенисът му да потрепне. Пулсиращото усещане, което предизвикваше събраната в него кръв, не беше безболезнено, но той бе дал дума на Кат. Беше минало много време и можеше да изчака още малко, за да бъде сигурен, че тя желае да е вътре в нея толкова силно, колкото и той.

От устата й излязоха меки стонове и тя се раздвижи под него, полюлявайки се леко. Той пусна таблата и се изправи, но продължи да си играе с клитора й, без да отслабва натиска. Стисна пениса си и възневидя лекото треперене на ръцете си, когато се отдръпна малко и притисна главата на налетия си с кръв член в отвора на нейната мекота. Отпусна се леко назад и погледна надолу. Тя изглеждаше малка и той стисна зъби. Натисна леко и тласна бавно напред.

— Отпусни се — настоя той.

— Огромен си — заяви тя тихо. Това не бе молба, отправена към него да спре, затова той натисна навътре. Желанието да се движи в горещината на плътно обвилото й го тяло беше много силно. Това щеше да го накара да се чувства прекрасно, но успя да устои на изкушението. Наблюдаваше как сърцевината й го поема. От гледката как покритата с презерватив глава на члена му изчезна вътре в нейната мекота, му се прииска да замърка. Това, съчетано с обгърналата го жар и плътното прилепване, го накара да се почувства невероятно. Беше забравил какво удоволствие носи сексът.

Влезе още по-дълбоко и пусна пениса си. Не можеше да гледа повече. Усещането да е вътре в Кат беше прекалено хубаво, а с визуалната стимулация му идваше твърде много, за да издържи. Отново се наведе напред и сляпо стисна таблата, като се прилепи към тялото й и я прикова под себе си.

Залюля бедра, с всеки тласък влизаше малко по-дълбоко. Кат изстена силно и извика името му. Контролът започна да му се изплъзва. Ритъмът на движенията му стана по-бърз, но той непрекъснато си напомняше да бъде внимателен.

Гърдите му завибрираха от тътнещия звук, зародил се там, гърлото му изтръпна. Нямаше друг избор. Позволи на устните си да се разтворят и остави звуците да излязат навън, предпочете да се съсредоточи върху други свои физически реакции. Леко. Заповтаря си тази дума отново и отново на ум.

Кат завъртя глава и захлупи лице върху горната част на ръката си. Това заглуши част от звуците, които издаваше. Даркнес беше в нея, а пръстът му продължаваше да дразни клитора й. Удоволствието беше твърде голямо и вагиналните й мускули се стягаха все повече и повече с всяко движение на бедрата му. Ритъмът ставаше все по-бърз и водеше до неминуемо повишаване на нивото на екстаза. Дълбокото мъркане близо до ухото й заглушаваше страничния шум и тя знаеше, че идва от него. Това беше секси и увеличаваше силата на нейната наслада.

Опита да се движи срещу него — да бута назад, когато той тласкаше напред — но ръката около бедрото й се стегна и той загали клитора й с по-голям натиск. Тласъците му станаха силни и бързи. Кулминацията я връхлетя. Тя изгуби способността да мисли и дори не я бе грижа. Удоволствието се вряза в мозъка й толкова силно, че тя се зачуди дали ще оцелее. В този момент дори не можеше да диша.

Стимулирането на клитора й спря и Даркнес обгърна талията й с мускулестата си ръка. Почти я вдигна от леглото и по-голяма част от теглото му я притисна в долната част на гърба. Горещият му дъх опари рамото й и той изръмжа името й.

Леглото изскърца шумно, когато мъжът се разтресе от силата на оргазма си. Кат можеше да го почувства вътре в себе си, сякаш неговият член пулсираше силно. Тласъците му се забавиха и той спря, дълбоко заровен в тялото й, така че бяха напълно свързани помежду си. Част от теглото му се отдръпна от гърба й.

И двамата бяха задъхани, докато се възстановяваха, и мъркането бе спряло. Кат отвори очи и вдигна глава, за да се взре в ръката си. Можеше да види следите от собствените си зъби, които бяха оставили белези по кожата върху бицепса й. Пръстите я боляха, когато пусна таблата на леглото.

Даркнес бавно излезе от нея и загубата съвсем не й хареса. Страхуваше се, че той веднага ще се отдръпне и ще слезе от леглото. Но Новия вид не го направи. Продължи да стои близо до нея, краката му хванаха нейните помежду си като в капан. Ръката му около кръста й също остана.

— Добре ли си?

Кат потръпна от дрезгавия му дълбок глас. Облиза устни и изви глава, за да го погледне.

— Чувствам се страхотно.

Очите му я изумиха. Цветът им изглеждаше леко изсветлял. Това отново я накара да се чуди дали цветът на очите му можеше да се променя с емоциите. В този момент бяха меко кафяви с жълти петънца. Той премигна и повдигна вежди.

— Какво?

— Имаш красиви очи.

Новия вид погледна встрани и прочисти гърлото си. Комплиментът сякаш го смути.

— И ти също.

— Знаеш ли… няма значение. — Тя не искаше да разваля момента.

Той се втренчи в нея.

— Да знам какво?

— Няма значение.

— Аз мъркам. — Устата му се сбърчи враждебно. — Предупредих те, че издавам звуци, които не са човешки.

— Това беше толкова еротично. Харесват ми звуците, които издаваш.

Изражението му се смекчи.

— Добре. Какъв беше въпросът ти?

Тя отново се вгледа в очите му. Цветът им бе по-тъмен, жълтите петънца бяха изчезнали.

— Те се променят!

— Какво?

— Цветът на очите ти. Мислех си, че съм си въобразила или това е само от светлината.

— Трябва да изхвърля презерватива. Веднага се връщам.

— Може ли първо да ме развържеш?

— Не. Не съм приключил с теб все още. Казах ти. Това беше за загряване.

Той бавно се отпусна назад и изпълзя от леглото. Кат се обърна и седна, малко непохватно, тъй като все още бе завързана към таблата. Тя се загледа с усмивка в Даркнес, който отиде гол в банята. Мъжът имаше страхотен задник — мускулест и идеално заоблен. Тенът беше по цялото му тяло, без бели ивици.

— Нямаш провиснал задник.

Той се върна на секундата.

— Провиснал задник?

Кат се засмя.

— Харесвам твърди задници, а ти имаш един от най-добрите, които съм виждала.

Новия вид се спря, килна глава и сведе брадичка. Погледна надолу към тялото си, след това обратно към нея.

— Ами отпред?

— Трябва да получиш разрешително за скрито оръжие. — Намигна му. — Нямам никакви оплаквания, с изключение на това, че с удоволствие бих те докосвала. — Открито огледа корема му. — Нямаш представа колко много искам да проследя тези мускули с върховете на пръстите си. Ти едва ли не си го просиш.

Даркнес се намръщи.

Тя го намираше за забавно.

— Отвържи ме.

Той приближи към леглото и постави коляното си в края. Наведе се и я сграбчи за глезена. Тя ахна, когато я дръпна силно надолу по леглото, докато тялото й се просна изцяло, а чорапогащника се изпъна около китките й. Секунда по-късно беше върху нея, горещата му плът се притисна в нейната, макар че той наклони тялото си на една страна, така че да не я смаже под тежестта си.

— Не. — Устните му увиснаха над нейните. — Само аз ще докосвам.

На Кат й се искаше да го целуне и демонстративно се загледа в устата му.

— Няма да стане — изръмжа той.

В решителния му поглед тя не видя никаква отстъпчивост.

— Защо не? Нима имам лош дъх или нещо такова? Измих си зъбите.

Нейната шега не оказа никакъв ефект, на лицето му не се появи дори намек за усмивка.

— Това е твърде лично.

— А това тук не е? Ние сме голи и толкова близо един до друг, колкото двама души могат да бъдат.

Той отпусна съвсем тежестта си на една страна. Едната му ръка покри корема й, след това се плъзна леко надолу и обхвана женствеността й. С пръст започна да дразни клитора й.

— Ти се съгласи с моите условия.

На Кат й бе трудно да измисли някакви аргументи, когато главата му се наведе и устата му се отвори върху зърното й. Той прокара език около пъпката, след което затвори устни над ареолата. Започна да смуче и тя си пое рязко въздух, не очакваше такова разтърсващо удоволствие.

— Това не е честно. — Изви гръб, за да му даде по-добър достъп до гърдите си.

Той пусна зърното и се наведе малко повече над тялото й.

— Никога не съм казвал, че ще бъде. — Улови другото зърно и го засмука. Пръстът му отново докосна клитора й и започна да го масажира.

Кат затвори очи и разтвори по-широко крака, за да му даде свободен достъп.

— Толкова е хубаво!

Той засмука по-силно. Тя мислеше, че ще боли, но вместо това сякаш зърната й имаха връзка с чувствителната зона на клитора й. Все едно бяха с едни и същи нервни окончания. Изстена и се опита да обърне тялото си към неговото. Но Даркнес не допусна това, той прехвърли крак върху нея, за да я задържи на място.

Младата жена се гърчеше на леглото, докато той продължаваше с уста и пръсти да я дразни. Цялото й тяло се покри с пот, защото триенето върху клитора й спираше всеки път, когато тя се напрягаше, готова да свърши. Бореше се против това негово мъчение, но той остана непоколебим. Прииска й се да забие нокти в плътта му.

— Моля те — настоятелно го призова тя.

Даркнес вдигна глава, освобождавайки гърдата й. Жълтите точици отново бяха там, в очите му, и в тях блестеше онзи гладен поглед, който тя обичаше. Новия вид беше много красив мъж, когато бе възбуден. Тя сведе поглед надолу по тялото му. Той беше прикрил пениса между бедрата си, но нямаше никакво съмнение, че отново е набъбнал.

— Позволи ми да свърша — помоли го тя.

Той посегна зад гърба си и грабна презервативите, откъсна със зъби едно от пакетчетата и хвърли останалите пак зад себе си. Стисна ръба на фолиото и зъбите му блеснаха. С рязко движение на главата разкъса опаковката и отдръпна хълбоци далеч от тялото й. Разтвори бедрата си и пенисът му щръкна. Мъжът надяна презерватива и легна върху нея. Тя разтвори крака, за да го приеме.

Влезе бавно в тялото й и тя изстена. Даркнес се почувства невероятно. Младата жена обви крака около кръста му, придърпвайки го плътно към себе си, тъй като това бе единственият начин, по който й позволяваше да се държи за него.

Той опря ръце до нейните и зарови лице в ямката, отстрани на шията й. Тя извърна глава, за да му даде по-добър достъп и той я захапа. Острото ухапване не разкъса кожата й — чувството беше прекрасно. Тя стисна още повече бедра около него и се размърда, призовавайки го да се движи.

— Ти си опасна, малка фалшива котко.

Кат искаше да го попита защо смята така и какво означава това, но той се заби в нея и тя изкрещя. Новия вид замря, заровен дълбоко в тялото й.

— Твърде грубо ли беше?

— Не. Мога да те поема. Харесва ми.

Даркнес изръмжа ниско и целуна шията й. Почти се оттегли от тялото й, след това тласна силно напред. Това накара дупето й да се удари в леглото, но нямаше болка. Само удоволствие. Никой никога не бе вземал Кат по този начин. Тя изстена и го ухапа леко по рамото.

Ръмженето му не я изплаши, езикът й се подаде и облиза кожата му. Той имаше приятен вкус, леко солен и преди всичко на мъж. Мъжът започна да се движи по-бързо и малко по-рязко и отново я захапа. Кат изстена и вдигна краката си по-високо на гърба му, за да позволи на бедрата му да се движат свободно. Той се намести така, че започна да тласка в нея под нов ъгъл.

Кат пак изкрещя и той започна да я язди все по-енергично, удряйки това място отново и отново. Тя стисна в юмруци чорапогащника, увит около китките й, и затвори очи. Удоволствието я заля толкова силно и продължително, колкото таблата на леглото удряше в стената. Сега знаеше какво е чувството, когато 110 килограма сурова мъжественост подивееше, и това бе невероятно.