Към текста

Метаданни

Данни

Серия
НЕцивилизован (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Uncivilized, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 67 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Сойър Бенет

Заглавие: НЕцивилизован

Преводач: elfite_bgworld

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Ralna; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10169

История

  1. — Добавяне

Глава 26

Мойра

Зак ме носеше като пожарникар, измъкващ жертва от горяща сграда, затръшвайки вратата след нас с крак. Насочвайки се през малкия коридор направо към банята.

Когато ме постави нежно на крака, вдигнах поглед към него. Очите му горяха, а цялото му тяло вибрираше от енергия.

— Събличай се — нареди той, пускайки душа.

— Но… готова съм…

— Не говори, Мойра — каза той с видим глад в очите. — Поне тази вечер… абсолютния контрол ще е мой.

Обръщайки му гръб, казах меко.

— Трябва да ми разкопчаеш ципа.

Зак пристъпи по-близо до тялото ми, отпускайки ръце на раменете ми. Можех да усетя как трепери, и знанието, че е на път да изгуби контрол, едва не подкоси краката ми. Той се наведе и ме ухапа по рамото, преди да смъкне ципа на роклята. Посягайки, той смъкна нежно плата през гърдите, ребрата и бедрата ми, пускайки го да се свлече в купчинка на пода.

След това отстъпи назад, започвайки да сваля собствените си дрехи, а погледът му ме изгаряше през цялото време.

Душът беше прекалено малък и едва побираше и двама ни, но си имаше и своите ползи. Той се притисна близо до мен, опирайки гърба ми в гърдите си. Гледах как ръцете му взимат душ гела и изстискват голямо количество в дланта му. С бавни движения той плъзна ръце нагоре по гърдите ми и дъхът заседна в гърлото ми. Защото много добре знаех какво смята да прави с тези насапунисани пръсти.

Горещата вода течеше върху нас, когато Зак ми каза.

— Наведи се напред и сложи ръце на стената.

Подчиних се на мига и поех дълбоко дъх, когато той започна да разнася пяната по бузите на дупето ми. Приближавайки се все по-близо до целта си, той ме изненада, когато провря ръка пред мен и плъзна пръст в женствеността ми, масажирайки вътрешните ми стени и карайки ме да въздишам от удоволствие. Пръстът му се плъзна навътре и после навън, започвайки да описва кръгчета около клитора ми, докато другата ръка продължаваше да масажира задните ми бузи.

По-бързо и по-бързо той потъркваше чувствителното възелче между бедрата ми, докато оргазмът не разтърси тялото ми, оставяйки ме разтреперана и някак странно изпълнена с нужда.

Защото знаех, че той едва сега започва.

— Красота — промърмори Зак и плъзна пръст към ануса ми, милвайки го нежно. Пяната се бе отмила и той отново взе душ гела, сипвайки директно върху дупето ми и плъзгайки пръст, за да улови влажния крем.

Когато пръстът му се върна отново към задния ми вход, той се притисна нежно към мен, плъзвайки целия си пръст вътре. Тялото ми се разтегна около него, а аз простенах при усещането. Нервните ми окончания пламнаха и сякаш нямах собствена воля, започнах да тласкам тялото си назад към пръста му.

Зак плесна силно дупето ми със свободната си ръка, карайки ме да подскоча. Той се засмя, но гласът му бе сериозен, когато каза:

— Не се движи. Имам много, което да ти дам, и не искам да те заболи.

Сякаш да докаже думите си, Зак издърпа пръста си, заменяйки го с два, които тласна в мен.

Ох, ами… добре, това усещане бе много по-различно. Изпитвах лека болка, но скоро започна да намалява. Когато си поех дълбоко дъх, той вкара и двата пръста дълбоко в мен. Застивайки за миг, той започна да ги движи навън и навътре в мен, карайки тесния ми отвор да се разтегне и отпусне. Леката болка изчезна напълно и Зак го разбра в мига, в който тихи стонове започнаха да се изтръгват от устните ми. Беше мъчително, но държах тялото си напълно неподвижно, за да може той да направи всичко, което бе решил.

Зак издърпа пръста си, добави още душ гел и каза:

— Дръж се, скъпа. Ще добавя още един пръст.

Нетърпение стегна гърдите ми и се подготвих за проникването, но той действа толкова бавно… толкова нежно, че за мое изумление болката не бе по-голяма от тази, която изпитах, щом вкара два пръста в мен. Тласна ги докрай и ги издърпа с невероятна нежност. Навътре и навън, навътре и навън, докато удоволствието не започна да се надига в мен. Не успях да се сдържа… тласнах се силно назад, искайки да го усетя по-дълбоко, и бях възнаградена с още една плесница.

— Оооххх — простенах, тъй като болката всъщност бе приятна.

Зак тласна пръстите си дълбоко и застина за миг. Изведнъж се почувствах невероятно изпълнена… изпълнена така, както никога не съм се чувствала, и осъзнах, че той разтваряше пръстите си вътре в мен, разтягайки ме още повече. Чувството беше невероятно и мисля, че ако продължаваше така, щях да свърша.

Посягайки с ръка през гърдите ми, Зак ме издърпа да се изправя, с пръсти все още дълбоко в мен. Той наведе глава, сгушвайки я в темето ми.

— Добре, сега искам малко да яздиш пръстите ми.

Предавайки се, отпуснах глава на рамото му и бедрата ми на момента започнаха да се движат, тласкайки се срещу ръката му. Той въобще не ми помагаше, държейки ръката си напълно неподвижно, но скоро улових точния ритъм и започнах да се търкам надолу към него, усещайки как кокалчетата на ръцете му се трият в устните на женствеността ми.

Зак изсъска зад мен.

— По дяволите, това е толкова секси.

Той спусна надолу ръката, с която ме държеше за гърдите. Пробивайки си път през влажните ми гънки, той стисна с палец и показалец клитора ми, а през мен премина вълната на нов, невероятно силен оргазъм.

— Да, о, да — крещях отново и отново. — Господи… Господи!

Когато тръпките от оргазма започнаха да отшумяват, Зак измъкна пръстите си от мен и се наведе, за да спре душа. Излезе пръв и ме вдигна на ръце, което бе добре, тъй като бях с напълно омекнали кости и невероятно слаба.

Зак ме отнесе в спалнята и ме положи внимателно на леглото, както си бях чисто мокра. Понечих да се обърна по корем, но той каза.

— Недей. Искам те по гръб, докато правя това.

— По гръб? — попитах объркана. Вероятно бях оглупяла след последния невероятен оргазъм. Мислех, че се налага да направим това в кучешка поза.

— Довери ми се — каза той и с усмивка се наведе, отваряйки шкафчето на тоалетката до леглото. Сърцето ми затуптя лудо, когато го видях да вади лубрикант и да пуска тубичката на леглото до мен. След това се пресегна отново и извади вибриращо дилдо в телесен цвят, което определено не беше мое. Никога преди не го бях виждала.

Обръщайки се към мен, той ме погледна греховно и завъртя бутона в основата му, карайки го да започне да вибрира.

Вдигайки го към мен, за да го разгледам, той каза.

— Купих това от Амазон. В предната част има пеперуда, която да стимулира клитора ти, и е цели двадесет сантиметра, с които ще изпълня котенцето ти, докато те чукам отзад.

Цялото ми тяло потрепна заради самата мисъл… заради порочните думи на Зак… и заради непогрешимата похот, която видях в очите му. Погледът ми се плъзна надолу към напълно еректиралия му член. Не съм сигурна, че някога съм го виждала толкова твърд. Посегнах, за да го докосна, но той не ми позволи.

— Без докосване. Едва не свърших в банята само докато гледах какво ти правя — каза той в момент на пълна и неподправена искреност. — Сега просто лежи и си разтвори краката за мен.

Отпуснах се на леглото, гледайки да му оставя достатъчно място да се качи при мен. Сърцето ми туптеше неудържимо и не мисля, че някога съм била така лудо развълнувана през живота си. Давах на Зак нещо, което не бях дала на никой друг, а той приемаше нещо, което никога преди не бе имал.

Зак се качи на леглото и коленичи между краката ми. Изключи вибратора и го остави до бедрото ми. Загледах го удивена. Той се пресегна и обгърна гърдите мим стисвайки ги леко. След това ръцете му се преместиха към лицето ми и се наведе, за да ме целуне, нежно и дълбоко… с неподправен глад.

Когато се отдръпна, сложи ръце под коленете ми и разшири краката ми, преди да ги повдигне и да ги притисне надолу… много надолу… докато коленете ми не опряха в гърдите ми, а задникът ми не се вирна във въздуха. Разтворих се пред него, напълно беззащитна.

— Сложи ръцете си тук — каза Зак, кимайки към мястото, където ме държаха ръцете му. — Имам нужда да се държиш така разтворена за мен.

Силна струя въздух се изстреля от дробовете ми, преди да си поема отново дълбоко дъх.

— Къде си научил всичко това? — попитах удивена, докато стисках с ръце краката си точно там, където ги искаше той. Изглежда много добре знаеше какво прави. Бях изумена.

Посягайки за лубрикант, Зак ми се ухили широко.

— Онлайн има видео с инструкции. Не го следвам стъпка по стъпка и в инструкциите имаше едни странни неща наречени анални топчета, но подбрах най-доброто от видеото.

— О, Господи! — простенах. Зак бе учил за аналния секс от интернет. От шибано видео с инструкции?

Звукът от отваряне на капачката на лубриканта насочи вниманието ми отново към това, което правеше той. Той изстиска част от течността в ръката си и се пресегна надолу. Напрегнах се, чакайки да докосне отвора на дупето ми, но той потърка женствеността ми, преди да плъзне два пръста в нея и, издърпвайки ги навън, да се насочи към клитора ми. Цялото ми тяло се стегна, защото бях невероятно чувствителна там, но след миг вече го нямаше и той изстискваше още лубрикант върху пръстите си.

Гледах запленена и леко изплашена как нанася гела върху ерекцията си, и обгръщайки я с огромната си ръка, той направи няколко движения от основата към върха и обратно. След това взе отново лубриканта и изстиска малко количество точно върху нежната тъкан под женствеността ми, и почувствах как хладния гел потича надолу към тесния ми отвор.

Зак затвори капачката с палец и хвърли тубата на леглото. Той улови с ръка задната част на едното ми бедро и прокара влажните си пръсти между краката ми, улавяйки течащият гел и нанасяйки го около ануса ми. Внимателно и бавно тласна три пръста в дупето ми. Бях изумена, че вече няма абсолютно никаква болка. Очевидно начина, по който бе действал по-рано, бе спомогнал за разтягането ми, и сърцето ми се разтопи заради загрижеността му.

Нямах възможност дори да се насладя на пръстите му, защото щом видя с каква лекота се плъзнаха в мен, той ги отдръпна и хвана члена си. Преглътнах силно, гледайки ентусиазма да блести в погледа на Зак, докато насочваше главичката на ерекцията си към мен. Тя беше топла и пулсираща, когато се опря в стегнатите ми мускули, и аз изписках от страх и от похот, които се бореха в мен.

Зак вдигна поглед към очите ми и попита:

— Имаш ли ми доверие?

— Абсолютно — казах му, без да се замисля.

Сърцеразбиваща усмивка премина по лицето на Зак.

— Наистина е така, нали?

— Знам, че никога не би ме наранил.

Зак кимна и каза:

— Поеми си дълбоко дъх, миличка. След това го изпусни много бавно.

Направих каквото поиска от мен, изпълвайки гърдите си с безценния кислород, за който бях сигурна, че по-късно няма да ми достига, и започнах да го изпускам. Бавно… бавно… и когато дробовете ми почти се изпразниха, Зак се тласна напред, прониквайки с главичката на члена си в дупето ми.

О, болеше. Болката беше малко по-силна, тъй като членът му бе значително по-голям от трите му пръста, но премина с лекота през стегнатите пръстени от мускули, обграждащи отвора.

Задъхах се и Зак започна да ме успокоява с думи.

— Спокойно, скъпа. Има още много за поемане.

— Не знам дали ще мога — казах, макар в същото време тялото ми да го умоляваше да се тласне по-навътре.

— Можеш да го направиш. Ще го направиш — бе всичко, което каза, преди да стегне концентрирано лицето си.

С огромната главичка на пениса си, заровена в мен, Зак сложи и двете си ръце на задната част на бедрата ми, точно под мястото, на което ги държах, и започна да потъва по-дълбоко в мен.

Животинско ръмжене се изтръгна от гърлото му… можех да го чуя как мърка и ставаше все по-шумен и все по-шумен, влизайки все по-навътре в мен.

Милиметър след невероятен милиметър той се плъзгаше в дупето ми, а аз гледах с разширени очи как членът му изчезва в най-тъмното, най-тайното местенце в тялото ми. Началната болка намаля и след това почувствах топлина, усещайки го как се търка в нервните ми окончания, масажирайки ме с всяко свое движение.

Най-после… най-после той се зарови в мен до самата си основа. Погледнах към него, за да видя лицето му изкривено от екстаз и челюстта му стисната силно, докато гледаше надолу към съединените ни тела.

Бавно, погледът му се вдигна към мен и се вкопчи в моя. Гледахме се така, както не се бяхме гледали никога преди. Поглед, изпълнен с благоговение… уважение… похот… и там, точно там на лицето на Зак видях нещо, което не бях виждала никога преди. Той ме държеше в сърцето си. Да, можех да го видя ясно, и това ме накара физически да се стопя около него.

— Мамка му, Мойра, толкова е хубаво — каза той през стиснати зъби.

Исках да му кажа същото, защото наистина беше така… чувството бе невероятно, но бях толкова залята от усещания и емоции, че дори не можех да си отворя устата.

Зак се дръпна леко назад, преди да се тласне обратно вътре.

— Добре ли си? — попита той с глас, изпълнен сякаш с болка.

Кимнах и наведох глава към слетите ни тела, гледайки как членът му се плъзва бавно навън и след това навътре в мен. Зак стенеше и съскаше от контакта, а аз не успях да сдържа вика на удоволствие, който се изтръгна от устните ми. Удоволствието… пълнотата… трептящите нервни окончания и спазмите, преминаващи през дупето ми, докато той се тласкаше отново и отново.

— О, Господи! — простена Зак, тласвайки се в мен и застивайки неподвижно. — Няма да издържа дълго.

— Няма проблем — простенах, усещайки ерекцията му да подскача в мен, нетърпелива да се изпразни. — Давай.

Зак поклати рязко глава.

— Не и преди да свършиш отново. Гледай да държиш краката си нагоре.

Стегнах хватката, която бях отпуснала, след като Зак бе поел контрол и задържах краката си разтворени и дупето вдигнато от леглото. Зак грабна дилдото и сипа лубрикант по дължината му, докато бе заровен до основата си в мен. Завъртайки основата, леко жужене изпълни въздуха и женствеността ми се сви развълнувано.

Зак прокара ръка по вибратора, разнасяйки добре лубриканта… не че имах нужда. Можех да усетя как влагата се процеждаше от тялото ми, и се охлаждаше от въздуха в стаята. Двадесет сантиметра… малко по-малко от дължината на члена на Зак… започнаха да се притискат към котенцето ми, където Зак завъртя за миг главичката, потърквайки няколко пъти около клитора ми, което ме накара отново да изплача.

С рязък тласък Зак зарови дилдото дълбоко в котенцето ми, нагласяйки вибриращата пеперуда срещу клитора ми, и през мен премина агонизираща вълна от удоволствие. Стиснах силно краката си и едва не измъкнах ерекцията на Зак от тялото си.

— Шшт — прошепна ми Зак. — Спокойно.

Тръпки преминаха през тялото ми, бях така изпълнена и на двете места, с члена на Зак и с масивния вибратор. Пеперудата вибрираше срещу чувствителната ми кожа и знаех, че съм само на крачка от най-страхотния оргазъм в живота си, който вероятно щеше да ме изпрати в кома. Усещанията в мен бяха така поглъщащи, че не знаех как да се справя с тях.

— Готова ли си? — попита Зак и погледът ми полетя към неговия — Готова ли си да бъдеш чукана много здраво?

— О, господи! — прошепнах аз. — О, господи!

Зак започна да движи вибратора навън и навътре в мен. В началото бавно, но постепенно с все повече сила. Когато добави и собствените си тласъци, които го вкарваха все по-дълбоко в мен с всеки изминал път, той започна да се движи мощно, а членът му в дупето ми ме накара да потръпна толкова силно, все едно в мен бушуваше природна стихия.

— Още — простенах, когато осъзнах, че той все още се въздържа.

— Мамка му — изсъска той и започна да се тласка с такава сила, че тестисите му шляпаха шумно срещу кожата ми.

Мускулите в долната част на тялото ми започнаха да се свиват, докато напрежението между бедрата ми започна да нараства главоломно. Зак ме чукаше с дилдото също толкова силно, изпълвайки ме от две страни, удряйки клитора ми с допълнителната вибрираща глава.

Дълбоко в тялото ми се детонира експлозия, обхващайки цялото ми тяло, карайки ме да извия гръб, пронизвайки мозъка ми, и аз забих силно и болезнено пръсти в нежната кожа на бедрата си.

Закрещях по-силно, отколкото съм крещяла някога в живота си, и цялото ми тяло се разтресе мощно от глава до пети. Ръцете ми започнаха да изпускат краката ми и Зак веднага пусна дилдото, все още дълбоко заровено в мен, за да притисне краката ми надолу, дори повече от преди, и да легне върху мен. Той се тласкаше в дупето ми сега, движейки се надолу заради новата поза, като с това притисна дилдото по-дълбоко в мен, а пеперудата по-силно към клитора ми.

Изкрещях отново, залята от поредния оргазъм, и очите ми се изпълниха със сълзи от всепоглъщащото удоволствие. Започнах да плача от облекчение… освобождение… похот… любов, а Зак продължаваше да се тласка в мен все по-силно, докато от устните му се редяха думи.

„О, Мойра… никога преди не съм се чувствал така.“

„Всичко се промени.“

„Мамка му, толкова е хубаво. Как може да е толкова хубаво?“

Най-после се тласна дълбоко в мен до основата на ерекцията си, а пръстите му стиснаха болезнено кожата на краката ми. Той отметна глава назад, мускулите на шията му бяха изпъкнали и вената в основата му пулсираше силно. Зак отвори уста, стисна силно очи и позволи на животински рев на удоволствие да се изтръгне от него, докато свършваше. Цялото му тяло потрепери… опитвайки се да проникне по-дълбоко с всяка струя семе, която изстрелваше в мен.

Той свършваше, и свършваше, и свършваше, беше така великолепен… толкова красив… моят нецивилизован мъж.

Очите на Зак най-после се отвориха и той наведе глава, за да ме погледне в очите. Когато погледите ни се срещнаха, още една тръпка разтърси тялото му и той изпусна дъха, който бе задържал.

Осъзнаване блесна в погледа му и на мига изражението му стана разтревожено.

— О, господи… добре ли си? Нараних ли те?

Поклатих бясно глава, а гласът ми бе изпълнен с емоции, когато казах:

— Не. Беше невероятно. Ти беше невероятен.

Зак посегна надолу и бавно извади дилдото от мен, изключвайки го и мятайки го на пода. След това бавно извади члена си от дупето ми и почувствах как топлото му семе си излива от мен, карайки ме да потрепна леко. Чувствах се толкова празна без него. Но той бързо замести празнотата, като обви ръце около тялото ми. Лягайки по гръб, той ме издърпа върху себе си и зарови лице в косата ми.

— О, Мойра. Мойра, Мойра, Мойра, Мойра.

Той ме стисна силно, почти отчаяно. Вдигнах ръце и помилвах косата му, докато той притискаше лице в извивката на шията ми.

Изведнъж почувствах нещо мокро по кожата си и Зак потръпна в ръцете ми. Той пое дълбоко дъх и трепна по-силно.

— Не искам да те напускам — каза той… почти отчаяно.

Сърцето ми трепна… присви се… завъртя се в гърдите ми и почти умря от болката в гласа му. Защото макар да казваше, че не иска да не напуска, това не значеше, че няма да го направи.

Реших да изложа сърцето си на риск, защото ако не го направех, можех да загубя всичко, което бе от значение за мен. Стисвайки косата му, аз издърпах лицето му от шията си и се вгледах във влагата в очите му… примесена с толкова много копнеж и болка.

Наведох се и целунах едното му око, усещайки как го затваря. Притиснах устни към нежната кожа, вкусвайки солта на сълзите му.

Отдръпвайки се, изчаках да отвори изумителните си сини очи, преди да му кажа това, която изпълваше сърцето ми.

— Обичам те, Зак. Не искам да си тръгваш.

Той въздъхна нежно с крехка усмивка и притисна устни към моите.

— Нека просто полежим така известно време. Не искам този миг да свършва, защото изглежда всичко за мен има край.

Не отблъснах молбата му, нито го притиснах повече. Казах му какво изпитвам към него и сега той държеше в ръцете си сърцето ми. От него зависеше какво ще прави с него.