Към текста

Метаданни

Данни

Серия
НЕцивилизован (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Uncivilized, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 67 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Сойър Бенет

Заглавие: НЕцивилизован

Преводач: elfite_bgworld

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Ralna; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10169

История

  1. — Добавяне

Глава 14

Мойра

Взирах се в отражението си в огледалото на тоалетната масичка, докато седях и решех косата си. Бях тъжна, че съм тук сама, защото почти очаквах Зак да дойде с мен в стаята ми, след като приключи вечерята. Не съм сигурна защо, но предполагам, че просто усещам, че възстановихме връзката си днес.

Вечерта протече по-добре, отколкото бих могла да се надявам, въпреки непрекъснатото бръщолевене и флиртуване на Кара със Зак. Очевидно го беше взела на прицел, а на мен това не ми харесваше ни най-малко. Тя бе зашеметяващо красива и малко празноглава. Жена, която съм сигурна, че лесно ще се огъне пред волята на Зак, което я правеше интересна за него. Уверена съм, че той го долавя у нея, а и е мъж с огромен сексуален апетит. Показваше ясно какво иска.

След вечеря седнахме отново в библиотеката за още едно питие, с изключение на Зак, който се въздържа. Първият път, когато отпи от бърбъна, той сбърчи нос и остави останалата част от него недокосната. Аз обаче приех още една чаша вино, защото нервите ми се опънаха, докато гледах как Зак се опитва да разговаря с Рандал, как Кара му се слага и как Клинт ме измъчва със закачливите си погледи. Бях благодарна, когато си пожелахме лека нощ и Зак се качи с мен до нашите стаи, докато Кара и Клинт поеха обратно към центъра на Атланта, където споделяха един апартамент.

Но когато стигнахме до вратата на Зак, двете чаши вино, които изпих, не ме бяха отпуснали достатъчно, за да му кажа нещо повече от едно промърморено „Лека нощ“, след което влязох в стая си и затворих вратата тихо зад мен.

Можех да видя свързващата врата с неговата стая в отражението на огледалото. Погледнах към нея един-два пъти, чудейки се какво би станало, ако просто стана и отида до нея… отворя я и вляза в стаята му.

Дали щеше да е гол? Дали щеше да мастурбира, което се обзалагам, че ще е най-безопасното предположение?

Какво щеше да направи той, ако пропълзя в леглото му и сложа устата си на онази част от него, която умирам да опитам?

Мисълта предизвика тръпки нагоре по тялото ми и аз прокарах яростно четката през косата си, приех с удоволствие драскането по скалпа ми като средство за разсейване.

Най-сетне оставих четката и хвърлих един последен поглед в огледалото. Бях почистила грима от лицето си и бях облякла ментовозелена сатенена нощница, която обгръщаше тялото ми. Стигаше точно над коленете ми, а деколтето беше ниско изрязано. Помислих си, че е загуба на бельо тази вечер, защото от стаята на Зак не се чуваше и звук, и колкото и да исках той да мине през свързващата врата, това нямаше да се случи.

Изправих се от тоалетката, отидох до леглото и отметнах покривката. Точно когато вдигнах коляно да пропълзя в него, чух завъртането на бравата и очите ми се стрелнаха към вратата между нашите стаи. Тя се отвори бавно и видях Зак, невероятното му тяло се очерта от светлината зад него.

Той беше абсолютно и възхитително гол, пенисът му вече се бе изправил високо и гордо. Зак се взря в мен за миг, преди да влезе в стаята ми. Плъзнах коляното си от леглото и се обърнах към него, а сърцето ми се блъскаше в гръдния ми кош. Очите му се спуснаха бавно по тялото ми, а устните му се извиха оценяващо по нощницата ми.

Зак тръгна право към мен, очите му най-сетне се надигнаха да срещнат моите. Когато застана пред мен, ръцете му се протегнаха към меката материя, покриваща бедрата ми и я повдигнаха нагоре.

Контактът с очи се прекъсна, когато той вдигна сатена над главата ми, но веднага се възстанови, щом нощницата бе отстранена от тялото ми.

Зак не каза нито дума, само я пусна на пода, приведе се леко, обви ръце около кръста ми и сведе устни към дясната ми гърда. Винаги толкова нежно, устата му се сключи около връхчето и той засмука внимателно зърното. Пръстите ми се вплетоха в косата му, за да го задържат плътно до мен, а от мен се откъсна тих стон.

Зак стегна хватката си, пусна гърдата ми и ме вдигна от пода.

Обърна се към леглото и ме хвърли в центъра му. Без да се колебае се плъзна, право в средата на тялото ми. Аз се отпуснах по гръб и разтворих крака да му дам пространство, и той се настани горещ и твърд между тях. Подпря се на лакти на матрака и сведе лице към моето, взирайки се в мен.

— Хрумна ми, че има няколко части от тялото ти, които съм пренебрегвал — каза той просто.

Въпреки че гърлото ми беше сухо като пустиня, аз успях да изрека:

— Кои биха били тези части?

Погледът му се плъзна надолу.

— За начало гърдите ти. Бих искал да ги изследвам известно време.

— Аз също бих искала — прошепнах аз.

Зак отново погледна нагоре, фокусът му сега беше на устните ми.

— И устата ти. Не съм я целувал достатъчно. Планирам да отделя доста време там, ако нямаш против.

— Смятам, че е приемливо — казах с усмивка и той ми отвърна със същото.

— Все още ще се опитвам да те контролирам — предупреди ме Зак. — Не защото трябва, а защото ти искаш.

— Да, все още го искам — потвърдих аз.

— Но аз също ще се предам малко — каза той, изражението му беше решително, но и колебливо в същото време. — Наистина, наистина искам устата ти върху пениса ми.

— О, боже — промърморих и притиснах длани към гърдите му, опитвайки се да го избутам от мен и той да легне по гръб, за да мога да изпълня желанието му.

Но той не помръдна и само поклати глава.

— Не още. Първо ще си поиграя малко с теб.

Въздъхнах шумно от разочарование и Зак се изсмя, преди да сведе устни към моите. Първото докосване беше колебливо, леко като шепот. Той движеше лицето си напред-назад, потърквайки уста по моята, и цялото ми тяло се разтопи върху матрака от нежната си природа, която той ми демонстрираше. Най-сетне притисна малко по-силно устните си и аз отворих уста. Езикът му се плъзна вътре и докосна леко моя, преди отново да се отдръпне. Ръцете ми се върнаха в косата му и дръпнах главата му, опитвайки се да го накарам да задълбочи целувката. Усетих как устните му се извиха в усмивка и той се подчини на настояването ми, като се върна отново с повече сила и тласна езика си към моя.

Той се гмурна смело в устата ми, като завъртя леко лицето си, за да сме под ъгъл за по-дълбок контакт.

Целувката беше решителна и еротична, и в тялото ми започна да се разгаря огнен копнеж. Ерекцията на Зак лежеше между бедрата ми и аз се потърквах в нея, карайки го да стене и да ме целува по-силно. Едната му ръка се раздвижи и обхвана нежно гърдата ми, стисна я и започна да гали с палец зърното.

Зак откъсна устни от моите за миг и се взря в мен.

— Много обичам да те целувам.

Това ме възбуди. Накара ме да искам още.

— Това е част от онова, което се нарича любовна игра — казах му аз, като сметнах, че мога да му дам един културен урок, докато сме на темата.

— Значи ако сложа уста на гърдите ти отново, това също ще бъде любовна игра?

— О, да — издишах, опитвайки се да се сдържа да не натисна главата му надолу.

— Интересно — каза Зак с усмивка. — Мисля, че трябва да опитаме това.

Усмихнах се, когато той се придвижи малко по-надолу по тялото ми и устата му се насочи отново към дясното ми гърда. Езикът му се стрелна и облиза зърното, предизвиквайки светкавица от болезнено желание, която ме прониза между краката.

— Мога ли да използвам зъби? — попита Зак невинно, докато подухваше по зърното.

— О, Боже, да — изпъшках аз.

Той се взря в гърдата ми за миг, сякаш се опитваше да открие как да я погълне най-добре. Изненада ме, когато се наведе и потърка наболата си брада по връхчето. Цялото ми тяло потръпна, а той погледна към мен с дяволска усмивка на лицето си.

— Харесва ли ти това? — попита ме.

— Харесвам всичко, което правиш с мен — уверих го задъхано.

— Има толкова много неща, които искам да направя с тялото ти — каза той подчертано. — Толкова много неща, за които никога не съм мислил, когато живеех в Караикан. Смятам, че възможностите са безкрайни.

Господи, надявам се да е така.

Зак сведе глава и завъртя език около зърното, докато ръката му мачкаше меката заоблена плът.

Засмука връхчето, след което го стисна леко със зъби, само колкото да предизвика лека болка, преди отново да го оближе нежно.

Зак се местеше от едната ми гърда на другата, от време на време потъркваше бузата си по вътрешната извивка, веднъж завъртя едното зърно между палеца и показалеца си. Игра си с гърдите ми дълго време, ближеше, смучеше, хапеше и драскаше. Те бяха толкова чувствителни, че се чувствах така, сякаш мога да свърша само от докосването му там.

Зак плъзна ръка надолу между телата ни и ме улови нежно между бедрата.

— Не мога да пренебрегна това място — каза той, като вдигна устата си за малко.

— То определено се нуждае от внимание — съгласих се аз и усетих усмивката му до гърдата си, когато лицето му се сведе отново.

Пръстите му се плъзнаха ловко под ластика на бикините ми, заиграха се за кратко с гладкото хълмче, преди да се насочат към сърцевината ми. Усещах колко съм хлъзгава там, когато той не губи време и потърси клитора ми, докато устните и зъбите му обработваха зърната ми.

Заля ме водопад от усещания, а тялото ми започна да оживява. Пръстът на Зак масажираше с малки кръгообразни движения, докато устните и езикът му пируваха с гърдите ми. Не мина много време, преди да изкрещя освобождението си. Зак се надигна нагоре и покри устата ми със своята, засмуквайки звуците от оргазма ми, а пръстът му продължаваше да ме масажира.

Потръпнах под него, импулси от електрическо удоволствие пронизаха всяко нервно окончание в тялото ми, докато Зак опустошаваше устата ми.

Най-накрая въздъхнах от пълното и абсолютно задоволство. Зак вдигна глава, очите му бяха изпълнени с възбуда и гордост. Взирахме се един в друг известно време, оставяйки немите думи на удовлетворение да преминават между нас.

— Как се чувстваш? — попита ме той със знаеща усмивка.

— Невероятно — отвърнах аз. — Пръстите и устата ти са вълшебни.

Той кимна в съгласие, след това се надигна от мен и седна на петите си. Пенисът му стърчеше напред, облян в предеякулационната течност, процеждаща се от върха му.

— Сега ще сложиш ли в устата си пениса ми? — попита Зак, очите му светнаха от трескаво вълнение.

— Господи, да, искам да го направя — уверих го. — Нарича се „духане“. Срещал ли си вече този термин в интернет?

Той се засмя и поклати глава.

— Все още не съм имал това удоволствие. Но ти ще духаш ли? Мислех, че ще смучеш?

— Да, ще смуча… и няколко други неща.

— Тогава защо го наричат „духане“? — попита Зак с наклонена на една страна глава.

— Нямам представа, но можем да потърсим в Гугъл по-късно — казах му и понечих да седна. — Сега легни по гръб.

Зак протегна едната си голяма ръка и натисна гръдния ми кош, за да остана на място.

— Искам те на колене.

Лицето му беше толкова сериозно и макар че си го бях представяла легнал по гръб, позволявайки ми да пълзя по цялото това великолепно тяло, очевидно трябваше да изчакам за това, докато Зак все още иска да запази някакъв контрол над ситуацията.

Поне за сега, казах на себе си.

— Добре. Ще застана на колене — изрекох и той скочи бързо от леглото и се изправи до него.

Обхвана пениса си с ръка и започна да го гали, докато ме чакаше да стана. Опитах се да го направя възможно най-секси, но не съм сигурна, че го постигнах. Ерекцията на Зак не спадна все пак, така че не мисля, че е проблем.

Пристъпих напред, протегнах се и улових ръцете му, отдръпнах ги тялото му и плъзнах пръстите му в косата си. След това приложих лек натиск върху тях, безмълвно подканяйки го той да ме постави на колене.

Зак не се поколеба, натисна надолу с повече сила и ме накара да се спусна, докато не коленичих пред него.

Осмелих се да погледна нагоре. Зак се взираше в мен, очите му бяха толкова потъмнели от желание, че почти избухнах на място. Той изплъзна едната си ръка от косата ми, протегна палец и го прокара по долната ми устна, натисна го в устата ми и потърка зъбите ми.

— Отвори си устата — нареди той и отдръпна ръката си.

Облизах устни, за да ги навлажня, и направих това, което ми заповяда. Понечих да вдигна ръце, за да хвана члена му, но той поклати глава.

— Недей. Искам аз да ти го подам.

Кръвта ми се разгоря като лава при тези думи, а очите ми буквално се обърнаха към главата ми. Кимнах в съгласие и Зак протегна ръка към пениса си. Накланяйки бедрата си назад, той го улови и потърка леко набъбналата главичка по устните ми, покривайки ги с предеякулационна течност. Натисна малко напред и се плъзна бавно в устата ми. Трябваше да я отворя по-широко, защото, мамка му, той бе дебел… и дълъг, и след малко достигна задната част на гърлото ми.

Не можах да се спра, издадох задавен звук и Зак веднага го измъкна целия.

— Добре ли си?

Кимнах и облизах устните си, опитвайки соленият му вкус, и се усмихнах леко.

— Да. Просто лош рефлекс за повръщане. Не мога да те поема много дълбоко.

— Разбрано — каза Зак тържествено. — Отвори си устата. Нека опитаме отново.

Отворих широко уста с готовност и той ми поднесе члена си. Натисна внимателно навътре и спря, преди да стигне прекалено дълбоко. Инстинктивно изпънах езика си, когато той започна да се отдръпва назад и го засмуках силно.

— О, мамка му — изпъшка Зак, цялото му тяло потръпна.

Прииска ми се да се усмихна от женска гордост, но устата ми беше изцяло изпълнена с него. Зак стисна главата ми малко по-силно, за да ме задържи неподвижно и почти колебливо се тласна отново навътре. Ръцете ме сърбяха да го докосна, но трябваше да изчакам. Трябваше да се уверя, че той може да поеме всички тези усещания.

Когато се изтегли отново назад, аз го възнаградих с още едно засмукване, наслаждавайки се на начина, по който той си пое въздух през зъби.

Той се тласна бавно още няколко пъти, спазвайки дълбочината перфектно, дори веднъж не ме задави. Продължих да го смуча, не можех да направя нещо повече, защото държеше главата ми здраво, но с всеки тласък навътре аз стенех дълбоко в гърлото си и знаех, че това му харесва, защото го караше да сумти от удоволствие.

Протегнах се колебливо нагоре, докато Зак продължаваше да се движи, и прокарах пръсти нагоре по бедрата му.

Той се стегна леко, но не промени ритъма си. Окуражена, аз плъзнах едната си ръка към основата на пениса му и го стиснах леко с въртеливо движение. Зак изсумтя отново и започна да се тласка малко по-бързо.

Обърнах другата си ръка, насочих я отдолу и улових тестисите му, масажирайки ги нежно с върховете на пръстите.

От гърлото на Зак излезе сподавен звук и аз приложих малко по-силен натиск.

— Не спирай — каза той дрезгаво, и аз го възнаградих със силно всмукване и плъзнах пръст по чувствителната тъкан точно зад тестисите му. Бедрата му се тласнаха напред от шока от докосването ми, но веднага се отдръпна назад. Въпреки това очите ми се насълзиха.

— Извинявай — промърмори той, но не спря да се движи.

Движех ръцете си по него, едната се плъзгаше по влажния от слюнката ми пенис, а другата обработваше нежната плът на тестисите. Смучех го, докато се тласкаше, и стенех срещу него. Дишането на Зак беше неравно, сумтеше като бик при всяко движение напред. Пръстите му стискаха косата ми толкова силно, че се страхувах да не я оскубе, но всичко това… целият този див орален секс без задръжки, който го възбуждаше толкова много, беше едно от най-добрите неща, които съм правила през живота си. Зак мислеше, че държи контрола, защото определяше темпото в устата ми, но всъщност аз бях тази, която го държеше.

Той ми го даде в мига, в който ме помоли да не спирам.

Тестисите му се потръпнаха и се свиха в ръката ми и разбрах, че е близо. Хвърлих един бърз поглед нагоре и го видях да се взира в мен със захласнато изражение.

— Усещането е толкова шибано хубаво, Мойра — прошепна той миг преди да затвори очи и да застине след един рязък тласък. Усетих как първите струи на оргазма му удрят задната част на гърлото ми и преглътнах, дори когато в устата ми се изстреляха още. Имаше солен вкус… земен като гората, и ми хареса всяка капка от него.

Зак стенеше тихо, докато свършваше в устата ми, ръцете му освободиха косата ми и пръстите му погалиха лицето ми нежно.

Измъкна пениса си и веднага падна на колене пред мен, използвайки хватката си върху лицето ми да ме придърпа към себе си. Целуна ме грубо, потапяйки езика си дълбоко и аз знаех, че усеща своя вкус в устата ми. Не успях да се сдържа и простенах от смелото му действие и го целунах в отговор.

Когато Зак най-сетне се отдръпна, очите му бяха топли и заситени.

— Това ми хареса много.

— На мен също — прошепнах. — На мен също.

И мисля, че това бе само началото на онова, което ще открием един за друг.