Към текста

Метаданни

Данни

Серия
НЕцивилизован (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Uncivilized, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 67 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Сойър Бенет

Заглавие: НЕцивилизован

Преводач: elfite_bgworld

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Ralna; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10169

История

  1. — Добавяне

Глава 17

Зак

Седях в задната част на лодката, докато Клинт я направляваше през водите на езерото. Местех очи между Мойра, която беше от лявата ми страна, и Кара, която беше от дясната ми. Сравнявах двете жени, защото намирах за очарователен факта, че бях в компанията на две еднакво красиви жени, но само една от тях наистина ме привличаше.

Какво беше това в Мойра, което я отличаваше?

Дали бе фактът, че познавах тялото й интимно? Или може би защото тя ме познаваше по-добре от Кара?

Или защото ми позволяваше да доминирам над нея и това се отразяваше на вродената ми нужда от контрол?

Не мислех, че е това… не съвсем, защото намирах общата представа за контрол за твърде субективна.

Например, Кара беше доста възхитителна. Беше облечена със секси розов бански, който не беше нищо повече от няколко блестящи триъгълника, които едва покриваха гърдите й и котенцето й. Красивата й дълга коса беше пусната и се развяваше от вятъра. Устните й бяха пълни и се обзалагах, че правеше невероятни свирки.

Но за сметка на това й липсваха доста мозъчни клетки. Изглежда, че имаше желание да говори само за себе си и за това какъв цвят лак ще отива най-добре на тена й. Трябваше да потисна смеха си, когато Кара изпъна единия си дълъг крак и го постави на бедрото ми, питайки ме какво мисля за цвета на ноктите на краката й.

Сякаш ми пукаше.

Мойра просто извъртя очи и извърна погледа си към водата.

Докато Кара беше почти напълно гола, Мойра бе облякла тениска и къси дънкови гащи над банския си. Забелязах, че нейните нокти бяха лакирани в бледорозово, което ме караше да искам да боготворя краката й, и това само доказваше… че може би цвета беше от значение.

Клинт забави скоростта на лодката, докато почти не спря и се обърна към нас.

— Добре, Мойра. Твой ред е. Готова ли си?

Мойра се изправи от мястото си и му се усмихна игриво.

— Разбира се. Казах ти, че уменията ми с водни ски не струват, но ще опитам.

Всички бяхме минали реда си. Кара и Клинт бяха доста добри, но научих, че и двамата са прекарвали летата си във водата, пиейки бири и вино и печейки се на слънцето. Тежък живот, със сигурност.

Справих се изненадващо добре, когато беше дошъл моят ред. Беше вълнуващо да бъда дърпан зад лодката, вятърът да се блъска в тялото ми, а водата да ме пръска. Според Кара, която веднага залепи ръце за бицепсите ми, след като се качих обратно на лодката, съм бил добър в ските, защото горната част на ръцете ми била толкова силна.

Мойра извъртя очи и на това и дори изсумтя, което накара Кара да присвие очи към нея.

Беше доста трудно да отклоня погледа си, когато Мойра издърпа тениската над главата си, разкривайки много по-скромен черен бански и гърдите си, които бяха много по-малки от тези на Кара, но бяха изцяло покрити от горната част на банския.

Бях доволен от това, защото не бях пропуснал начина, по който Клинт я наблюдаваше. Тя се измъкна от късите си гащи, разкривайки долната част на банския, който прилепваше към дупето й перфектно, а по хълбоците й се спускаха фини ленти.

Мамка му, не бях обърнал голямо внимание на хълбоците й миналата нощ, докато пръстите ми и езикът ми се плъзгаха по тях. Бях изненадан, че не са останали синини.

Клинт помогна на Мойра да си облече жилетката, което ме накара да искам да изръмжа от неудовлетвореност, докато той затягаше ремъците, които се намираха отпред. Но не можех да направя нищо, защото Мойра не искаше никой да разбере, че се чукаме. И между другото, исках да стоваря юмруците си в лицето на Клинт и да го изхвърля през палубата заради начина, по който стоеше твърде близо до нея, но всички щяха да разберат какво става между нас, ако го направех.

Кара се изправи от мястото си и каза:

— Аз ще карам този път.

Докато тя се настаняваше зад кормилото, Клинт помогна на Мойра със ските й, както и с влизането й във водата.

Обърнах се в седалката си, за да я наблюдавам, забелязвайки решителността, която бе изписана върху лицето й, докато стискаше въжето, а върховете на ските й подскачаха във водата.

Очите й се сключиха с моите и аз й се усмихнах окуражаващо. Тя ме възнагради с бърза усмивка, която беше толкова ярка, че всъщност накара стомахът ми да се свие от копнеж да я видя отново. Да, тази усмивка определено беше нещото, което отличаваше Мойра.

Кара погледна през рамото си и извика.

— Готова ли е?

Мойра кимна и изкрещя:

— Хайдеее.

Двигателят на лодката се форсира, когато Кара подкара лодката с плавна скорост, а аз наблюдавах Мойра, която се издигаше над водата. Изкачи се до горе без никакви проблеми, а погледът й беше фокусиран върху лодката.

Кара увеличи скоростта, а Клинт извика:

— Справяш се чудесно. Присвий коленете си малко повече.

Мойра направи каквото й каза, изглеждайки стабилна. На лицето й се появи усмивка, а аз просто стоях там, наслаждавайки се на красотата на любовницата ми, докато тя се рееше над водата.

Знаех, че Мойра нямаше силата, от която се нуждаеше да остане горе за дълго, и всъщност си търсех причина да се върна обратно горе. Това беше едно от най-забавните неща, които бях правил, откакто се бях върнал в Щатите… с изключение на времето, когато се заравях дълбоко вътре в Мойра.

Изведнъж Кара извъртя кормилото на лодката рязко надясно и Мойра се плъзна настрани към широката вълна, предизвикана от мотора на плавателния съд. Веднага след като ските докоснаха водата, видях как краката на Мойра подадоха под нея и тя полетя към водата, подскачайки върху повърхността й отново и отново.

— Изключи двигателя — извика Клинт на Кара.

Наблюдавах я как връща скоростния лост назад, обръщайки глава през рамо, за да погледне зад себе си… и на лицето й се появи злонамерена усмивка, когато видя подскачащата във водата Мойра.

— Упс! — каза тя и ме погледна невинно. — Стори ми се, че видях дънер във водата и се опитах да го избегна.

— Исусе, Кара — каза Клинт и се засмя добродушно. — Ти си заплаха за водата. От сега нататък ще карам аз.

Кара бавно обърна лодката и се върна назад към Мора, която беше добре и дори се изкикоти, когато отбихме до нея. Наведох се над лодката й и подадох ръка, след което я издърпах и я сложих да седне на ръба на лодката.

— Добре ли си? — попита загрижено Кара.

— Добре съм — отвърна с усмивка Мойра. — Отначало си изкарах акъла, но дори не се нараних. Искам да опитам отново.

Усмихнах се на Мойра и забелязах, че Кара направи гримаса. Докато Клинт и Кара си разменяха местата зад кормилото, се наведох и допрях устни до ухото на Мойра.

— Толкова си безразсъдна. Планирал съм нещо за теб тази вечер. Надявам се, че приключенският ти дух няма да изчезне дотогава.

Тя затвори очи и простена тихо. Приех това за съгласие и се отдръпнах от нея, точно когато Кара тръгна обратно към нас.

— Зак… започнах да изгарям — измърка тя и ми подаде тубичка от същия лосион, с който бях видял Мойра да се маже малко по-рано. Мамка му, как исках аз да съм онзи, който да размаже мазната течност по кожата й. — Имаш ли нещо против да ми намажеш гърба?

Дори не трябваше да поглеждам към Мойра, за да знам, че си извърта очите отново, което ме накара да се засмея на себе си. Наслаждавах се на ревността й, но щях да й се реванширам по-късно тази нощ.

— Разбира се — казах, като поех тубичката от ръцете й и отворих капачката.

Бях повече от сигурен, че чух Мойра да промърморва „Невероятно“, преди да провеси краката си през ръба на лодката и да ги потопи във водата.

Кара и Клинт ни оставиха пред къщата на Рандал. Мойра беше стиснала устни през целия път до дома. Смятах, че това имаше нещо общо с факта, че след като взех слънцезащитния лосион от Кара, тя незабавно развърза връзките на горната част на банския си и внимателно го задържа плата срещу гърдите си, след което се обърна с гръб към мен.

— Не искам да си омажа банския — каза тя между другото.

Бързо втрих хлъзгавото нещо по кожата й, и когато тя се обърна да завърже връзките на банския си около врата си, остави чашките да висят свободно, така че успях да зърна закръглените полукълба на гърдите й. Тя ми хвърли един горещ поглед и се обърна с лице към мен, след което започна да завързва връзките на гърба си. Усмихвайки й се учтиво, се обърнах към Мойра, чийто поглед мяташе кинжали към мен. Ухилих й се и тя присви устни.

И оттогава започна да ме игнорира.

 

 

Сам ни поздрави във фоайето, казвайки ни, че Рандал има късна бизнес среща, и че вечерята ще бъде сервирана след няколко часа в официалната трапезария. Мойра измърмори една благодарност и започна да се изкачва по стълбите. Наблюдавах я за минута, оценявайки начина, по който задника й се въртеше под стегнатите дънкови къси панталонки. Когато стигна до средата на стълбището, я последвах, вземайки по два стъпала наведнъж.

Тя не ми обърна внимание и се отправи към стаята си. Последвах я, избутвайки вратата, когато тя се опита да я затвори в лицето ми.

— Ще си взема душ. — И затвори вратата, когато пристъпих в стаята й.

— Перфектно — казах й. — Ще се присъединя към теб.

— Не съм в настроение, Зак — изръмжа тя и се отправи към банята. Нямах намерение да й позволя да се скрие от мен, така че я последвах.

Облегнах бедро на мивката на банята, докато тя пускаше водата, проверявайки с ръка температурата. Когато се обърна към мен, веждите й бяха повдигнати.

— Все още ли си тук? Ще си вземам душ, така че ще те видя на вечеря.

Издърпах тениската си над главата ми и я пуснах на пода. Нямаше да се отърве от мен толкова лесно.

Очите й се спуснаха по голите ми гърдите, преди да срещнат моите.

— О, не, не си го и помисляй — каза тя и отстъпи назад. — Казах ти, че не съм в настроение.

— Напротив — казах, насочвайки поглед към гърдите й. — Мога да видя твърдите ти зърна през тениската ти.

— От студения въздух е — промърмори тя. — И ако искаш да чукаш някой, защо не отидеш и не намериш Кара? Сигурна съм, че ще ти пусне.

А, ето какво беше. Малката ми тигрица все още бе ядосана от държанието на Кара този следобед.

— Повече от сигурен съм, че ще го направи. Няма съмнение, че ще си разтвори краката за един удар на сърцето — казах й и лицето й се изчерви от гняв. — Но не искам нея. Искам само теб, така че си съблечи дрехите. Веднага.

Погледът й се стопли при признанието ми, че искам само нея, но брадичката й се повдигна предизвикателно към мен.

Дори докато ми отказваше отново, а очите й блестяха упорито.

— Не.

— Не? — попитах я с мрачна усмивка. Отвързах плажните си панталони и ги свалих по бедрата ми, оставяйки ги да се свлекат на земята, за да разкрият пениса ми, който се беше втвърдил в минутата, в която я бях последвал в банята. Започнах да се докосвам и очите й незабавно се насочиха към възбудата ми.

Пристъпих към нея и движението я накара да върне погледа си върху лицето ми.

— Не? — попитах отново. — Мислиш си, че можеш да ми откажеш?

— Точно така — отвърна тя, въпреки че по тона на гласа й можех да кажа, че ме предизвикваше да я притисна.

— Ако не си съблечеш дрехите, ще го направя аз — казах й заплашително.

— Ще срещнеш доста голяма съпротива — предизвика ме тя.

Мамка му, играта започваше. Пенисът ми пулсираше толкова лошо в момента, че можеше да мина само с това да сваля късите й гащи и бикините й, свеждайки голотата до минимума, преди да се тласна в нея.

Улових я за кръста с треперещи ръце, придърпвайки я плътно до мен. Увих ръце около тила й и започнах да се навеждам към лицето й за силна целувка, но тя изплака от болка.

Незабавно я пуснах.

— Какво има?

Мойра трепна и внимателно повдигна ръба на тениската си, поглеждайки през рамо към отражението си в огледалото. Погледът ми последва нейния, за да видя, че гърбът й се е обагрил в розово от слънцето.

— По дяволите — каза тя, ужасено. — Изгоряла съм.

Предпазливо се протегна назад и започна да опипва с пръст кожата над хълбоците си. При натиска стана бяла за минута, но когато отдръпна пръста си, розовият цвят се завърна.

Мойра се извъртя назад и двамата се втренчихме един в друг за момент, а от предизвикателното ни държание не бе останало и следа. Устните й се разтегнаха в широка усмивка, същата като онази, която ми беше дала този следобед.

— Предполагам, че развалих момента.

Отметнах глава назад и се засмях.

— Нищо подобно. Просто ще трябва да бъда малко по-нежен с теб.

Внимателно измъкнах тениската й над главата й, след което свободи гърдите й от банския. Паднах на колене и свалих късите й гащи, след което смъкнах долнището, като внимавах да не докосна изгорялата кожа. Когато остана напълно гола пред мен, се наведох и я целунах по стомаха, преди да се изправя отново.

Така както изглеждаше, само гърбът й беше изгорял, но се чувствах виновен за това, че с готовност бях намазал Кара със слънцезащитен лосион, но не бях проявил същото за Мойра.

— Боли ли много? — попитах я.

— Не… просто пари малко. Имам алое вера, така че ще се намажа след душа.

— Аз ще те намажа, но нека се почистим първо — казах и улових ръката й, помагайки й да пристъпи през огромната стъклена врата.

Душът й беше прекалено голям, точно като този в моята баня. Беше облицован с кафяви и сиви плочки, в които бяха вградени дюзи с различен размер, разпръскващи водата из всички ъгли.

Мойра наведе глава под една от струите и намокри косата си. Когато повдигна глава отново, от миглите й се стичаха капчици, които падаха върху бузите й. Зелените й очи блестяха и беше просто зашеметяваща.

Протегнах се и взех душ гела, щедро изсипвайки от него в ръцете ми, след което го разпених.

— Първо отпред.

Тя ме наблюдаваше с натежали клепачи, докато прокарвах насапунисаните ми ръце по врата, раменете и надолу по ръцете й. Обърнах допълнително внимание на гърдите й, като прокарах палци по зърната й. Бях толкова шибано възбуден в момента. Можех да почувствам как на върха на пениса ми се появиха няколко капчици от нуждата да вляза в нея, но продължих да насапунисвам тялото й.

Спуснах ръка между бедрата й, масажирайки мокрите устни на котенцето й, преди нежно да плъзна един пръст в нея.

— О, Зак — простена тя и изви бедра.

Издърпах пръста си, прокарвайки го по клитора й, карайки я да ахне. Мамка му, беше толкова секси.

— Обърни се — изръмжах. — Нека ти измия гърба.

Тя направи каквото й казах, премятайки дългата си коса през рамо, за да разкрие розовата кожа на гърба си. Едва я докосвах, докато нежно разтривах пяната по кожата й и надолу по гръбнака й, след това по красиво закръгленото й задниче, което все още беше бледокремаво, тъй като бе останало скрито от слънцето.

Отново върнах ръцете си върху гърба й, нежно масажирайки мускулите й, след което ги прокарах по гърдите й и между тях.

Мойра се стегна за миг, но после въздъхна.

Наведох се и взех душ гела, след което изсипах още малко в ръце си и отново го разпених.

— Стой мирно — наредих й. — И не мърдай.

Пристъпих към нея и прокарах едната си ръка по стомаха й, а другата по гърба й. Ръката ми, която беше върху стомаха й, покри вагината й, преди да започна да плъзгам показалеца си в нея, докато описвах кръгове с палеца си по клитора й. Мойра изплака от удоволствие, след което уви едната си ръка около душа, а другата отпусна на рамото ми. Спуснах ръката ми, която беше на гърба й, върху дупето й и плъзнах един пръст между бузите й. Когато достигнах до стегнатия й вход, нежно започнах да го масажирам, докато тя се опитваше да се отдръпне от докосването ми.

— Казах ти да не мърдаш — казах, като започнах да масажирам клитора й малко по-енергично.

Тялото й застина и остави ръцете ми да си вършат работата. Палецът на едната ми ръка обработваше клитора й, докато показалеца на друга масажираше ануса й.

Наведох лице към нея и го пристиснах в шията й, след което приближих устни до ухото й и й казах:

— Искам пениса ми в дупето ти.

Тя простена и поклати глава.

— Не сега… не тази нощ. Но скоро ще бъде мой — казах зловещо.

Тя поклати глава отново, въпреки че простена. Засмях се и я целунах по врата още веднъж.

— Ще го направя — уверих я тихо и плъзнах палеца си дълбоко в котенцето й, а съвсем леко другият си пръст в стегнатия й отвор. — Знаеш, че го искаш.

Тя проплака.

— О, господи! Откъде си се научил на това?

Засмях се тихо и целунах ъгълчето на устата й.

Гугъл.

— Не мога Зак. Няма начин да те поема целия там отзад. Прекалено голям си.

— Шттт — прошепнах до ухото й. — Първо ще те подготвя.

Издърпах палеца си от женствеността й и отново започнах да описвам кръгове по клитора й, като в същото време плъзнах показалеца си до половината в дупето й.

Мойра издаде сподавен звук и притисна задника си към мен, искайки повече от това ново усещане. За кратко изгубих ритъм върху движенията си по клитора й, но отново го възстанових, когато издърпах пръст от дупето й и го плъзнах отново в нея.

— Толкова е хубаво! — промърмори тя и в гърдите ми избухна триумф. Докато пръста на едната ми ръка масажираше клитора й, плъзнах другият, който се намираше в дупето й, докрай. Беше толкова стегната и гореща и, честно казано, не знаех дали щях да бъда в състояние да понеса усещането, когато я вземех по този начин. Само мисълта за това можеше да ме накара да свърша.

— Мамка му! — изстена Мойра и осъзнах, че това е първият път, в който я чувах да го казва. — Ще свърша, Зак. Ще свърша силно.

— Мамка му, да, така е — казах й, плъзгайки яростно навътре и навън пръстите си.

Цялото тяло на Мойра застина и една от ръцете й се отпусна надолу, сграбчвайки бедрото ми. Тя забави нокти в кожата ми, достатъчно силно, за да пусне кръв, и проплака, когато спазмите разтърсиха цялото й тяло. Наблюдавах я, докато трепереше силно, а пръстите ми останаха в нея, докато вече не можех да го понеса и за миг повече. Заради изгорелия й гръб се отдръпнах назад и я наведох внимателно напред, наблюдавайки движенията на ръцете й, които стиснаха пейката на душа за баланс. Поемайки пениса ми в ръка, го насочих към котенцето й и с един тласък се плъзнах в нея.

— Дръж се здраво, сладка Мойра — казах й. — Това ще отнеме доста време.

Чуках я здраво, като внимавах да се държа за бедрата й, така че да не докосвам изгорялата й кожа. Погледнах надолу и се вгледах в пениса ми, който влизаше и излизаше от горещата й плът.

Толкова хубаво.

Чувството беше толкова дяволски хубаво.

Оргазмът ми ме хвана неподготвен, разтърсвайки цялото ми тяло.

Всеки един мускул в тялото ми се сви, така че присвих колене, за да не се срина на пода.

Стоварих ръка върху стената и изкрещях:

— Мамка му!

След което се излях в Мойра, докато цялото ми тяло се тресеше в екстаз.

Никога.

Никога преди не бях чувствал нещо подобно.

Абсолютната свобода, която имах с тялото й, вярата, която имаше в мен. Нейното пълно предаване да ме остави да я докосвам на най-съкровените й места. Не го направи, защото аз настоявах, а защото го искаше и вярваше, че никога няма да я нараня. Нямаше нужда от мен, за да й осигуря подслон или храна, не и по начина, по който караиканските жени имаха нужда от мен. Не, тя се нуждаеше от мен по напълно различен начин и го намирах за доста унизително.

Погледнах към гърба й, който беше изгорял от слънцето, и към гърдите й, които се повдигаха и спадаха забързано. Беше свела глава, а тялото й все още бе отворено за мен.

Прокарах пръсти по кожата й, мислейки си, че ще е ужасно, когато я напусна един ден.