Към текста

Метаданни

Данни

Серия
НЕцивилизован (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Uncivilized, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 67 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Сойър Бенет

Заглавие: НЕцивилизован

Преводач: elfite_bgworld

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Ralna; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10169

История

  1. — Добавяне

Глава 20

Мойра

— И така, какво мислиш? — попитах Зак, докато вървяхме към черния „Рейндж роувър“, който Рандал ни беше заел, докато трае престоят ни тук. Имаше няколко коли, които просто стояха паркирани в огромен гараж с контролиран климат, който беше откъснат от имението.

— Беше интересно, но не почувствах никаква връзка — каза Зак, докато закопчаваше колана си.

Току-що бяхме излезли от църквата, която бях избрала да заведа Зак за вечерното богослужение в сряда. И двамата бяхме облечени небрежно с дънки и преди литургията бяхме вечеряли пица в една пицария наблизо.

— Звучиш малко недоволен — отбелязах.

Той повдигна рамене.

— Не знаех какво да очаквам, но всичко ми се струваше толкова чуждо. Имам предвид… Спомням си някои неща, на които родителите ми ме научиха за Христос, и слушах уроците на отец Гаул, но просто не изпитвам никаква реална връзка с него.

— Разбираемо е — казах му и се протегнах да стисна ръката му, преди да запаля колата. — Мисля, че вярата иска практика, а ти не си имал никаква.

— Просто не е моят тип вяра — заяви той.

Докато излизах от алеята, го попитах:

— Каква е твоята вяра тогава? В какво вярваш?

Зак остана тих за момент, взирайки се през прозореца на колата. Най-накрая каза:

— Вярвам в себе си и в моето племе.

Сърцето ми се сви при думите му, защото беше ясно, че лоялността на Зак беше само към две неща. С всеки изминал ден попадах все повече под магията му. Отчаяно исках да остане, защото се бях привързала яростно към него за краткото време, през което бяхме прекарали заедно. Не беше само заради невероятния секс, нито пък заради тъжното осъзнаване, че когато той си тръгне, никога отново няма да преживея нещо толкова страхотно. Беше, защото, след като го опознах, започнах да разбирам приоритетите на душата му и оценявах куража му, с който се беше изправил срещу този нов живот. Беше мил, търпелив и любопитен. Сега се смееше по-лесно, и когато тези очи се обърнеха в моя посока, независимо дали бяха изпълнени с похот или лекомислие, незабавно ставах роб на силата, която имаше над мен.

Напълно ме притежаваше, а нямаше никаква представа. Нямаше никаква идея за силата, която притежаваше, и очевидно не знаеше, че сърцето ми сега също беше замесено. Желаех единствено да не беше, защото имах чувството, че ще бъда унищожена, когато той си тръгне.

— Вярвам в теб — каза Зак тихо и главата ми се извъртя в негова посока.

Взираше се с мен, а очите му проблясваха напрегнато. Задържах погледа му за момент, преди да го насоча обратно към пътя.

— Наистина ли? — попитах със свито от емоции гърло заради перспективата, че може би намира и нещо друго интересно в мен, освен тялото ми.

— Да — беше всичко, което каза, но засега беше достатъчно.

Отбихме се до местната аптека, за да си купя няколко неща като шампоан и нови самобръсначки за Зак.

Той носеше пазарската кошница, докато аз разглеждах продуктите за коса и козметичните щандове. Винаги беше спокоен, когато бяхме на пазар, и, честно казано, го очаквах, защото той го намираше за изключително интересно.

Не беше като повечето мъже, които биха предпочели да бъдат потопени в резервоар, пълен с акули, вместо да отидат на пазар. Но бях сигурна, че Зак скоро няма да свикне с представата да се остави на прищевките на сърцето си.

Докато разглеждах един шампоан, Зак се зае с това да прави същото, отваряйки капачките и помирисвайки всеки един. Подаде ми един и ми каза:

— Харесва ми как мирише. Купи го.

Усмихнах се, защото знаех, че никога няма да изгуби командващото си държание с мен, но въпреки това му се отдавах. Ако му харесваше, тогава това ме правеше щастлива.

Когато тръгнахме към касата, Зак изведнъж спря и грабна нещо от един щанд. Обърнах се да го погледна и очите ми се разшириха, когато видях какво държи в ръката си. Той ми го подаде с лукав блясък в очите.

Тубичка лубрикант.

Той я хвърли в кошницата и просто каза:

— За тогава, когато обладая задничето ти.

О, господи! Щях ли някога изобщо да свикна с начина, по който няколко прости думи или поглед, или дори леко докосване, караха сърцето ми да забие като барабан, а гащичките ми да се подмокрят незабавно?

Той ми се ухили и можех да видя, че си мисли, че ме е шокирал.

— Откъде разбра за лубриканта? — попитах го слисана. — И откъде знаеш за какво се използва?

Той премина покрай мен, но не и преди да се наведе и да каже:

— Прочетох за него в интернет. Не искам да те нараня, а и вече съм усещал колко стегнато е дупето ти. Искам да се уверя, че ще те подготвя и ще си готова, когато те обладая.

Почти избухнах в пламъци насред аптеката.

Останах с отворена уста, докато той се започна да се отдалечава от мен. Импулсивно се протегнах и сграбчих китката му. Той се обърна към мен и наклони глава на една страна.

— Никога не се променяй — казах му настоятелно.

Той пристъпи обратно към мен и пръстите му се сключиха около брадичката ми.

— Какво имаш предвид?

— Имам предвид… обичам това колко си секси и колко мръсно ми говориш, и обичам начина, по който ме караш да изгубя здравия си разум. Просто никога не променяй това.

Погледът му омекна и устните му се извиха нагоре в усмивка. Наведе се, целувайки ме по челото, което ме накара да затворя очи от нежността на докосването му.

— Не мога да се променя дори и да исках — промърмори той и се отдръпна. — Ти ме правиш такъв.

Когато се върнахме обратно в къщата на Рандал, го открихме в библиотеката да чете вестник. Зак влезе да поговори с него, но след като пожелах и на двама им лека нощ, се отправих към стаята ми, носейки покупките от аптеката. Имах чувството, че нося тонове в ръцете си заради бутилката с лубрикант, и докато аз бях диво развълнувана заради онова, което Зак искаше да ми стори, бях също така и малко ужасена. Реших да си взема душ, надявайки се да успокоя сексуалното напрежение, което бях сигурна, че щеше да експлодира в минутата, в която Зак влезе в стаята ми тази вечер. А бях сигурна, че той ще дойде.

Правеше го всяка вечер и беше невероятно. Обладаваше ме по толкова много различни начини и ми даряваше толкова много оргазми, че всъщност за момент се замислих дали наистина не бях пристрастена към секса с него.

По времето, когато приключих с душа, изсуших косата си, облякох робата си и влязох в стаята, Зак вече се бе излегнал на леглото напълно гол с мушнати под главата му ръце.

— Свали робата — каза той, наблюдавайки ме гладно, докато я свалях по раменете си, след което я пуснах на пода.

Стрелнах очи към бутилката с лубрикант, която бях оставила на нощното шкафче, и след това отново погледнах към Зак. Той ми се ухили дяволито, свали ръце от тила си и ме повика с един пръст.

Тръгнах бавно към леглото, а очите бяха залепени за тялото ми. Вече беше възбуден и се зачудих дали не се беше докосвал, преди да дойде в стаята ми, или просто само мисълта да бъде с мен правеше това с него? Пенисът му беше толкова красив… толкова голям, че не можех да го обхвана с ръка, върхът му беше тъмнорозов, а върху него вече се бяха образували няколко капки кремообразна течност. Устата ми се напълни със слюнка само при мисълта за вкуса му, но изчаках да видя първо какво щеше да ми нареди да направя. Когато достигнах ръба на леглото, той протегна ръка към мен и аз поставих моята в неговата, след което ме придърпа и ме повали върху матрака.

— Толкова дяволски красива си — изръмжа той, а очите му се сключиха с моите. Думите му се плъзнаха по мен като милувка, карайки кожата им да настръхне. Караше ме да се чувствам толкова красива… толкова жива и свободна.

Сграбчвайки ме за кръста, Зак ме придърпа към тялото си, така че да се долепя до бедрата му. Пенисът му се притисна към дупето ми, но той остана абсолютно неподвижен. Протягайки се, ръцете му нежно обхванаха гърдите ми, а очите му се фокусираха върху работата, която вършеше. Пощипна зърната ми, след което започна да описва кръгове около тях, докато не станаха корави като камъчета.

— Кажи ми, Мойра… харесва ли ти, когато ти нареждам какво да правиш?

Тръпката, която премина през цялото ми тяло, беше достатъчен отговор за него, но си признах с шепот:

— Да.

— Никога не ли си искала да поемеш контрола? — попита той, докато ръцете му продължаваха да галят гърдите ми, а погледът му бе залепен за тях.

Преглътнах, за да се уверя, че гласът ми ще прозвучи ясно.

— Понякога. Но намирам това, когато контролът е в теб, за изключително възбуждащо.

— Как те кара да се чувстваш?

— Освободена — отвърнах му незабавно. — Вместо да се чувствам ограничена, се чувствам свободна.

Той изхъмка одобрително и повдигна глава, поглеждайки ме в очите.

— Значи, ако ти заповядам да паднеш на ръце и колене точно сега и да намажеш пениса ми с лубрикант, ще ми дадеш задничето си без никакви възражения?

Цялото ми тяло се разтрепери само при мисълта. Въпреки че през мен премина тръпка на страх, признах:

— Да.

Ръцете му освободиха гърдите ми, след което обви едната около тила ми.

— Добро момиче — каза и ме придърпа надолу към устата си, целувайки ме дълбоко.

Имаше вкус на ментова паста за зъби и някакъв друг сладък вкус, който не можех да определя, докато му отвръщах страстно.

Издърпвайки ме за косата назад, за да раздели устните ни, той ме погледна с потъмнели очи.

— Но само за твое сведение, няма да изчукам това сладко задниче тази вечер.

Въздъхнах, несигурна дали от разочарование или облекчение, но вероятно по малко и от двете.

— Не?

Той се ухили и поклати глава.

— Не, прекалено си нервна и смятам, че няколко питиета преди това ще ти помогнат да се отпуснеш. Освен това… колкото и да обичам да ти нареждам какво да правиш, мисля, че в този случай… искам да се молиш за това.

О, господи! Готова съм да се моля вече.

Облизах устни и завъртях бедра срещи възбудата му, след което попитах:

— Тогава какво искаш да правиш тази вечер?

Докато едната му ръка стискаше здраво тила ми, другата се плъзна между бедрата ми и той зарови средния си пръст дълбоко в мен, а палецът му се завъртя около клитора ми. Тялото ми подскочи при докосването и от устните ми излезе стон. Господи, беше станал толкова добър в това.

— Мисля — каза той замислено, докато очите му наблюдаваха пръстите му, които ме обработваха, — че те искам отгоре. Не сме го правили все още, а и това, което каза, ме заинтригува.

Какво съм казала? Искаше ми се да знам, защото главата ми бе замаяна от усещането, което той създаваше в тялото ми в момента.

— Искаш ме отгоре? — ахнах, когато палецът му започна да описва кръгове около клитора ми малко по-грубо.

— Искам ти да поемеш контрола — изръмжа. Тези пет думи, които току-що предадоха цялата му власт на мен, ме тласнаха отвъд ръба.

Оргазмът ме разтърси и на практика изкрещях освобождението си, без да ме интересува дали някой ме чува. Проплаках и залюлях бедра към ръката му, изливайки се с всяко потръпване, докато изживявах оргазма си.

Когато тялото ми се отпусна и погледът ми се проясни, погледнах надолу към Зак, за да видя как се взира в мен с похотлив поглед.

— Толкова дяволски секси.

Взрях се в него безмълвна. Не можех да измисля задоволителни думи, които биха описали какво означаваше това за мен. Но той не ми даде шанс, с което доказа, че все още не ми е дал целият контрол.

— Качи се на пениса ми, Мойра. Язди ме — нареди.

Да, току-що ми беше заповядал да направя нещо и да, щях да му се подчиня. Но от този момент нататък, поне за тази нощ, аз щях да командвам. Аз щях да бъда тази, която дава нарежданията.

Поставяйки ръце на гърдите му, го бутнах. Очите му се спуснаха по гърдите ми и той протегна ръка към тях.

— О, не — укорих го тихо и леко отблъснах ръцете му. — Постави ръце зад главата си. Изглежда, че тази поза ти харесва.

Той се усмихна и очите му проблеснаха от вълнение. За мъж, който бе свикнал да доминира напълно над една жена и целият контрол да е негов, Зак изглеждаше сигурен и решен да се наслаждава на това. Той пъхна ръце зад главата си, но повдигна таза си нагоре, настойчиво подтиквайки ме напред. Наведох се напред и допрях устни до неговите. Целунах го леко и нежно, и точно когато устата му се разтвори под моята, захапах долната му устна, карайки го да простене и да тласне бедра нагоре.

Отдръпнах устни от неговите и спуснах език по брадичката и гърлото му. Той повдигна глава нагоре, за да ми даде по-голям достъп, и наболата му брада одраска кожата ми.

Зак обикновено не разговаряше по време на секс, така че бях изненадана, когато промърмори:

— Обичам усещането от устните ти върху кожата ми. Ти си единствената жена, която някога ме е целувала.

Сърцето ми се преобърна и почти спря да бие, но тогава нуждата ми да му доставя удоволствие се засили толкова много, че леко засмуках шията му точно над адамовата му ябълка, преди лекичко да го захапя. Зак изсъска през зъби и едната му ръка се отпусна върху тила ми. Облизах кожата му и леко избутах ръката му с моята.

— Дръж ръцете си зад главата си. Без докосване.

Той простена от чувство за безсилие, но ми се подчини, което ме накара да намеря контрола, който имах над него, за опияняващ. Въпреки че само преди няколко минути бях получила разтърсващ оргазъм, вече усещах как познатата тръпка на ненаситно желание преминава през тялото ми. Спуснах устни надолу по гърдите му, където поех зърната му между зъбите и езика ми. Зак изруга тихо и тялото му се стегна. Отдръпнах се назад, така че да мога да оближа ребрата и стомаха му. Плъзнах език в пъпа му и го завъртях, след което се преместих малко по-надолу, така че да мога да обърна внимание и на тазовата му кост.

Поставих отворената ми уста върху кожата му там, а гърдите ми се полюшваха. Когато се отъркаха леко в пениса му, усетих как се навлажняват от предеякулационна течност, и знанието, че изгаряше за мен, ме накара да засмуча по-силно плътта му.

Бедрата му подскочиха нагоре и той промърмори:

— Пресвета майко божия, Мойра. Ще ме изчукаш ли вече?

Не успях да сдържа кикота, който излезе от устните му, след което го целунах още веднъж, преди да повдигна глава. Взираше се надолу към мен с толкова настойчива напрегнатост, че почувствах как се овлажнявам между бедрата.

Преместих се малко напред и се повдигнах на колене, така че сега бях точно над пениса му. Протегнах ръка надолу и увих пръсти около покритата със сатен желязна дължина и завъртях палец около върха му. Снижих се леко надолу и допрях върха му до женствеността ми, където го разтърках напред и назад по хлъзгавите гънки, което ме накара да простена. Обзалагам се, че ако продължа да правя това само още няколко минути и щях да свърша.

— Мойра… — предупреди той.

Насочих очи лениво към неговите и бях завладяна от нуждата в неговите. За един кратък момент помислих дали да не сляза от него и да го оставя да прави каквото иска с мен. Знаех, че щеше да ми се нахвърли в секундата, в която го направех, но избутах тази мисъл настрани.

Не бях сигурна, че ще имам друг шанс като този с него, тъй като живеех ден за ден така сякаш ми е последния с него, знаейки, че всеки момент може да реши да си тръгне и да си върне в дома си.

Отпуснах се върху пениса му, бавно поемайки ги. Вече бях влажна, така че беше лесно и плътта ми се обви около него, засмуквайки го дълбоко и плътно. Той простена, звучейки като животно, което изпитва болка… звук, който никога не бях чувала да излиза от него. Наблюдавах го, докато очите му се затваряха. Отпуснах се надолу до края, докато не потъна дълбоко вътре в мен и тазовите ни кости не се притиснаха плътно една към друга. Останах неподвижна, чакайки… докато той не отвори очи и не ме погледна. Очите му излъчваха жажда, нужда и желание. За един кратък момент се престорих, че тази нужда е за мен… за Мойра, а не само за тялото ми. Задържах се за това чувство, като си казах, че ще бъда наранена, ако се преструвам, че той чувства нещо, което вероятно не беше нищо повече от фантазия за мен. Когато вече не можех да понеса погледа му, се повдигнах и се спуснах надолу, наблюдавайки как сините му очи потъмняват от удоволствие и облекчение. Повдигах се и се спусках надолу, яздейки пениса му, както ми беше заповядал. Но после започнах да се движа по-бавно, показвайки му различен начин за правене на любов. Удивително, но той не възрази. Определено се наслаждаваше. Беше стиснал здраво челюсти, а очите му бяха разгорещени, докато се взираха в мен, а гърдите му се повдигаха и спадаха тежко.

Реших да сменя темпото и се опуснах рязко върху възбудата му, ахвайки от пълнотата, която изпитах.

Той измъкна ръце изпод главата си и стисна бедрата ми, впивайки пръсти в тях. Повдигнах се бавно и отново се тласнах с рязко надолу, преизпълнена със сексуално надмощие, когато Зак извика:

— Мамка му, Мойра!

Направи го отново и отново, като не само държах властта над движенията ми, но и над темпото. Движех се над него, а гърдите ми подскачаха, докато краката ми трепереха от изтощение. Протягайки се под мен с една ръка, обхванах тестисите му и започнах да ги масажирам. Бедрата му подскочиха нагоре и той започна да стене. Да, да, да, да.

Движенията ми станаха обезумели, диви, и преди да се осъзная, бедрата на Зак се задвижиха заедно с моите, задълбочавайки проникването и удряйки ме на правилното място. Ръцете му се увиха около бедрата ми, като ги използва за опора да ме тласка по-силно върху пениса си.

Усетих как тестисите му се свиха в ръката ми и разбрах, че е близо.

— Хайде, Зак — прошепнах, докато подскачах върху него. — Свърши за мен, скъпи.

Зак ме тласна надолу към него за последен път и изви глава назад, гърбът му се повдигна от леглото и всеки мускул и вена в тялото му изпъкнаха. Той простена и започна да се излива в мен. Наблюдавах го очарована, докато удоволствието се разливаше по лицето му и силните му стонове изпълниха стаята като доказателство за бурното му освобождение.

Повдигнах се от пениса му и бавно се отпуснах надолу, което накара тялото му да се разтрепери отново.

— О, господи! — простена той, докато трепереше. — Не мога да спра.

Повдигнах се и се спуснах отново и тялото му бе разтърсено от нова тръпка.

— Какво, по дяволите, правиш с мен? — попита в почуда, а очите му се взираха с недоверие в мен, докато гърдите му се повдигаха и спускаха тежко.

Прокарах пръсти по устните му, взирайки се в него замислено.

— Освобождавам те, мой нецивилизован дивако.