Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Порочно момиче (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Dirty girl, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5,1 (× 62 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Мегън Марч

Заглавие: Порочно момиче

Преводач: Ralna

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10143

История

  1. — Добавяне

Глава тринадесета

Гриър

Би трябвало да се срамувам да споделям това с Кав, но нещо в него унищожаваше страховете ми. Това ниво на нужда, пулсираща в тялото ми, бе уникална и единствено за него… напълно първична и сурова.

Знаех, че думите ми са имали ефект върху Кав, защото думите му бяха сурови, когато каза:

— Ключовете, скъпа. Щом влезем в апартамента ти, смятам да ти кажа точно какво ще правя с теб.

Бръкнах в дамската чанта на рамото ми и изрових ключовете си. След миг Кав отключи и ме внесе вътре. Не спря дори когато затвори вратата след нас, и вместо да се насочи към спалнята, както очаквах, той тръгна към кухнята.

— Какво…

— Без повече въпроси, Гриър. Ще ти дам това, което искаш, и ще ти хареса.

Краката ми докоснаха пода, и преди да осъзная какво прави, той ме завъртя и ме наведе напред, опирайки челото ми в плота на кухненския остров.

Кав обви ръцете ми около ръба.

— Не пускай! — Той се наведе по-близо и голямото му тяло се притисна към моето, когато прошепна в ухото ми. — Няма да се пускаш, преди да свършиш поне два пъти, и дори тогава няма да се пускаш, докато не ти кажа. Вчера беше само за загрявка, сладурче. Време е да разбереш точно какво харесвам.

Кожата ми настръхна, а зърната ми се втвърдиха срещу студения гранит. Горещина запулсира между бедрата ми и зачаках с нетърпение. Бях напълно откровена в колата, бях достатъчно пияна, че задръжките ми да изчезнат, но не достатъчно, че да не знам какво правя и да не мога да го оценя.

Тази вечер в бара присъствието му ми напомни нещо, което знаех още преди три години… Кав бе повече мъж от всички мъже, които някога бях срещала.

Той отстъпи назад, отделяйки тялото си от моето, но ръцете му не ме пуснаха нито за миг. Започвайки с пръстите ми, които бяха обвити около ръба на плота, той плъзна дланите си по ръцете ми и дръпна нагоре ръкавите на блузата ми.

— Най-меката кожа, която някога съм докосвал. Като коприна… — Гласът му бе дрезгав и всяка дума бе като откровение. — Това изчезва.

Той хвана края на блузата ми и я издърпа нагоре по тялото ми, а аз вдигнах ръце само колкото да ме освободи от дрехата. Отдолу не носих нищо друго, освен сутиен. Копринен и черен с няколко ленти отзад, образуващи звезда.

— Всичко в теб крещи, че е скъпо. Няма значение с какво си облечена, какво правиш, как го правиш, всичко в теб е класно. — Устните му докоснаха рамото ми. — И си изцяло моя. Ще бъдеш моето порочно момиче.

Кожата ми настръхна отново и тръпка премина по гръбнака ми. Чаках с години този момент и смятах да му се насладя напълно.

Кав прокара ръце надолу по тялото ми, докато не стигна до кръста ми. Черната ми пола не беше много къса, но не бе и дълга. Беше плисирана, и когато Кав откопча копчето, тя се плъзна на пода. Женствените бикини, с които бях отдолу, оставяха доста на въображението и не бяха много скандали, ако случаен порив на вятъра повдигнеше полата ми. Винаги се съобразявах с този факт, тъй като ми се бе случвало неведнъж, докато излизам в града.

— Следващия път, когато облечеш тази пола за мен, няма да носиш бикини, а аз ще те накарам да свършиш в пълна с хора стая.

Извих се към дланта му, която обгръщаше задника ми. Топлината му изчезна и след миг той плесна леко лявата буза на задните ми части.

Извиках шокирано, но Кав ме накара да замълча.

— Тихо. Просто ти показвам какво ще се случи, ако носиш тази пола без бикини, когато си без мен. Ще те наведа на този плот и ще пляскам перфектното ти малко задниче, докато разбереш, че то принадлежи на мен и само на мен.

Би трябвало да се възмутя на пещерния му коментар, но не можех. Бикините ми, тези, под чийто ръб той беше пъхнал пръсти, бяха подгизнали.

Чела бях книги за мъже, които правят това. Доминанти, които взимат това, което пожелаят, и даряват жените си с умопомрачителни оргазми. Но скованите банкери и адвокати, които познавах, ме бяха накарали да мисля, че такива мъже не съществуват. Явно съм грешала. Точно един такъв мъж смъкваше бикините по бедрата ми, оставяйки ги да паднат на пода.

— Отстъпи от тях.

Подчиних се, но Кав не бе приключил с даването на заповеди.

— Разтвори си краката. — Когато го направих, той не бе доволен. — Повече.

Чувствайки се ужасно изложена на показ, аз плъзнах единия си крак малко по-настрани от другия. Но не бе все още достатъчно за Кав. Той се отпусна на колене, хвана глезените ми и намести краката ми така, както ги искаше.

Желаех го. Много повече, отколкото някога бях желала друг мъж.

— Виж тази красива вагина, колко е влажна и то само за мен. Мамка му, красива си. Гладка и влажна. Ще яздиш лицето ми, докато не започнеш да крещиш, и чак тогава ще те изпълня с твърдия си като камък член.

Думите му освободиха нова вълна от горещина в мен. Ако не си сложеше устата върху мен веднага, щях да го сграбча за косата и да го сложа точно там, където го исках. Неочаквано се зачудих дали ако го направя, ще ме накаже с няколко удара по задника. Прехапах устни при тази мисъл. Никой преди не ме е пляскал… беше секси. Изкушавах се да направя точно това, което казва, за да ме напляска отново.

Мислите излетяха от ума ми, когато дланта на Кав се плъзна по вътрешната страна на бедрата ми, спирайки само за миг точно там, където го исках.

— Харесвам те така. Влажна. Гола. Чакайки ме търпеливо като добро момиче да направя с теб това, което пожелая. Мамка му, мисля за това от години. Какъв ли ще е вкусът ти? Колкото ще е горещо това котенце, щом поставя устните си върху него?

— Да не би да се опитваш да ме накараш да те моля? — попитах дрезгаво, а гласът ми сякаш бе чужд.

Смехът на Кав беше горещ като дъха му, докосващ вътрешната страна на бедрата ми.

— Когато поискам да се молиш, ще разбереш.

Това бяха последните му думи, преди да застане между бедрата ми, а дланите му да ме разтворят широко пред него. Устните му обвиха клитора ми и всичките ми мускули се стегнаха от екстаз. Когато устата му се затвори над мен, не успях да сдържа стона си.

Само след няколко близвания и вкусвания вече се притисках надолу към лицето му. Кав не си губеше времето… нито ми позволяваше да решавам какво да прави. Той ме боготвореше, дразнеше клитора ми и буквално ме изяждаше като любимия си десерт. Исках да съм любимият му десерт.

Пръстите ми сграбчиха по-силно края на плота, докато той ме чукаше с език и се гърчех срещу устните му. Влажната ми сърцевина явно също му въздействаше, защото ме дръпна по-близо до устата си. Направих точно това, което беше казал, че ще направя… яздих лицето му.

Оргазмът ми беше близо. Никога не бях свършвала толкова бързо… всъщност, никога не бях свършвала при орален секс, никога. Но доминантните думи на Кав, неговите команди и умелото представяне бяха на път да променят това.

А когато единият му палец премина нагоре, притискайки се към онова място, нещо в мен експлодира. Недокосвани досега нерви се събудиха за живот в мен заради напрежението, което оказваше пръстът му върху отвора на задните ми части.

— О, боже мой! О, боже мой! Какво…

Зърната ми станаха още по-твърди, когато удоволствието накара мозъка ми буквално да изключи. Прекалено много усещания и оргазмът експлодира, карайки ме да викам с всичка сила.

Кав не спря. Натискът отзад се засили, принуждавайки вълните на удоволствието да продължат отново и отново, разтърсвайки тялото ми. Треперех, пръстите ми стискаха ръба на плота, сякаш това щеше ми помогне да запазя разума си. Отворих уста, за да помоля за нещо, за какво не бях сигурна, когато той се отдръпна и застана зад мен.

Ръцете му милваха моите, плъзгайки се по влажната ми кожа, докато не обгърнаха пръстите ми. Навеждайки глава, той захапа леко ухото ми.

— Справи се добре, сладурче. Все още се държиш. Но няма да го пуснеш, докато не те накарам да крещиш втори път, нали?

— Няма да го пусна. — Исках да крещя за него втори път. Исках повече от невероятното удоволствие, което ми доставяше. Исках да треперя от допира му, затова се тласнах леко назад, притискайки се към ерекцията му.

Кав продължи да говори, а тонът му бе изкусителен и бавен.

— Хареса ти да усещаш палеца ми в задничето си, нали? Ще поемеш много повече от това. Ще те разтегна, докато си готова да приемеш члена ми.

Тръпка премина надолу по гръбнака ми и аз простенах срещу плота. Чаках го, него и всички забранени удоволствия, които ми доставяше.

— Но не тази вечер. Тази вечер отново ще чукам малката ти вагина. Знаеш ли защо?

— Защо? — прошепнах аз.

— Защото е моя. Създадена е за моя член. Всеки мъж в този бар днес искаше да е на мое място, и това няма нищо общо с кариерата и парите ми. Те искаха да бъдат мъжът, който ще те отведе у дома и ще те чука. Но не могат да те имат, защото втори път няма да те пусна. Разбираш ли ме? — От всяка дума лъхаше чувство на притежание.

Опитах да кимна, но бузата ми беше притисната към плота и не успях.

— Отговори ми, Гриър.

— Да. — Точно сега, бих казала всичко, което иска да чуе. Имах нужда да го почувствам вътре в себе си.

— Добро момиче. — Той пусна ръцете ми. — Не мърдай!

Отново единственото, върху което можех да се съсредоточа, беше докосването му, проследяващо извивките на тялото ми. Обичах начина, по който ме докосваше така уверено… без въпроси дали това, което прави или смята да направи, ще ми хареса.

Ръцете му изчезнаха и до слуха ми достигна звук от смъкване на цип и шумолене на дънки. Нетърпението ми стана почти непоносимо, когато той застана плътно зад мен, докосвайки отвора на тялото ми с главичката на пениса си.

— Надявам се, че си готова, скъпа. — Притисна се към мен и с един мощен тласък се зарови до основата.

Простенах срещу плота, пръстите ми се напрегнаха и стиснаха още по-силно ръба, както ми беше наредил. Изпълнена. Превзета. Притежавана. Всички тези чувства се блъскаха в мен, докато той ме чукаше с резки тласъци на бедрата си, забавяйки за миг, преди да продължи още по-силно.

Ръцете ми трепнаха от нуждата да посегна и да погаля клитора си, да се подсигуря, че оргазмът ми ще дойде бързо и силно, но се сдържах, опитвайки се да му се подчиня. Нещо в това да искам да се докосна, но да знам, че не мога, ме възбуди още по-силно и по-бързо.

Голямата ръка на Кав мина покрай бедрото ми и се притисна към малката пъпка, която умирах да докосна. Прехапах устните си, за да не изкрещя. Но каузата беше изгубена.

Оргазмът ми беше силен и аз стиснах ръба, докато пръстите ми изтръпнаха, а тялото ми завибрира. Той не забави темпото си, а продължи да се тласка силно в мен.

— Мамка мууу… — Викът му отекна в апартамента ми, а членът му изригна вътре в мен.

Тишината в стаята се изпълни с тежкото ни дишане и силните удари на сърцата ни.

Той се пресегна и прокара пръсти по побелелите ми кокалчета.

— Можеш вече да се пуснеш, сладурче.

Устните му се притиснаха към косата ми, докато бавно разтварях пръсти. Разперих ги и ги свих няколко пъти, преди Кав да се заеме… и нежно да ги разтрие, докато болката изчезне. Когато приключи, той се пресегна и взе кутия кърпички от плота, отдръпвайки се от мен. Измъкнах няколко и се почистих, преди да се обърна с лице към него.

Какво да правя сега? Какво да кажа? Заедно ли сме? Искам ли да сме заедно? Имам ли му доверие? Мозъкът ми превключи към логическо мислене и въпросите ме атакуваха от всички страни.

Той ми каза, че съм негова, но за колко дълго? Докато изгуби интерес от това, което вършим? Нямаше да остане в Ню Йорк завинаги. Неговият живот беше в Лос Анжелис.

По дяволите, защо блаженството след секса не можеше да продължи по-дълго? Защо не можех да съм момичето, което прави случаен секс и не задава въпроси?

Чакай. Защо да не мога да съм? Нищо не ме спираше. Можех да съм това момиче. Не бе нужно да позволявам емоциите ми да се замесват във всичко това. Можех да приема това като нещо, което си струва да се изживее, да му се насладя и да не замесвам сърцето си.

След като взех това решение, вътрешно кимах доволна. Никакви емоции. Никакво сърце. Просто обикновен секс, докато траеше всичко това. А ако този обикновен секс се окажеше най-страхотния в живота ми… значи по-добре за мен.

„Печелиш, Гриър. Ти си печелившата.“

— Е, ами. Благодаря. Това беше… перфектният завършек на вечерта. Най-добре е да си лягам. Имам доста за вършене утре. Лека нощ.

Внимавах да говоря спокойно и небрежно, а Кав ме гледаше така, сякаш ми е пораснала нова глава. Исках да се свия пред погледа му, особено като се имаше предвид, че бях по сутиен и токчета, но се задоволих само да стисна ръце пред себе си. Небрежна. Печена. Спокойна. Сдържана. Може и да не бях никое от тези неща точно сега, но бях сигурна, че ще се преструвам, докато не успея.

— Тогава аз… ще те видя утре — каза той бавно, сякаш се опитваше да състави изречение на непознат език.

— Може да съм навън за известно време, ами… да ти пиша ли? — Дори нямам номера му.

Той поклати глава и очите му се присвиха.

— Ще те намеря, Гриър. — Погледът му ме изобличи в блъф. Сякаш знаеше играта, която играех, и бе по-добър в нея.

Това само затвърди решителността ми. Това бе моят живот. Не някаква игра.

— Лека нощ, Кав. Отново благодаря.

Той се наведе към мен и очаквах целувка по челото или бузата, но Кав не ме целуна там. Той зарови ръка в косата ми, дръпна главата ми назад и превзе устните ми. Езикът му се плъзна вътре и никакво позволение не му бе нужно.

Все още треперех от невероятната му целувка, когато той ме пусна и отстъпи назад.

— Лека нощ, Гриър. Удоволствието беше изцяло мое.