„Отчаяно търся богат, известен, необвързан мъж с голям пенис, който да накара лъжливото ми, изневеряващо, което-е-трябвало-да-се-роди-без-пишка бивше гадже да осъзнае какво е изгубило. О, и правя страхотни свирки. Само казвам.“

Никой мъж с всичкия си не би отговорил на подобна обява.

С това изключение, че го направиха стотици.

Името ми е Гриър Карас и никой не трябва да ми позволява да се доближавам отново до бутилка твърд алкохол. Защото, когато пия, с приятелите ми вършим глупости. Като да взема пример от арсенала на брат ми Крейтън и да постна нещо напълно откачено в интернет. Да се събудя със страхотен махмурлук и да открия, че най-унизителният ми момент е блеснал в интернет пространството, не беше най-доброто ми изживяване.

Представете си шока ми, когато едно от най-сексапилните лоши момчета на Холивуд, Каваноу Уестман, почука на вратата ми и си свали панталоните, за да докаже, че наистина има огромен пенис.

Това, което обаче не можеше да обясни, е защо изчезна от живота ми преди три години, без да ми каже и дума, само за да се появи на големия екран след две години, убивайки лоши момчета в екшън филми.

И сега ме иска обратно.

Какво, по дяволите, трябва да направя?

Съдържание

Порочно момиче 5,1

Dirty girl,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Мегън Марч

Заглавие: Порочно момиче

Преводач: Ralna

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10143

История

  1. — Добавяне

Библиоман