Ян ван Хелсинг
Властта на тайните общества през XX век (53) (или защо човек не управлява света
Том I)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Geheimgesellschaften und ihre Macht im 20. Jahrhundert, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
5,3 (× 53 гласа)

Информация

Сканиране, разпознаване и корекция
Диан Жон (2010)

Издание:

Ян ван Хелсинг. Властта на тайните общества през XX век

Немска. Първо издание

Редактор: Мая Мутафова

Художествено оформление на корица: Огнян Илиев

Издателство: „Оргон“, София, 2009

ISBN: 978-954-90339-1-5

История

  1. — Добавяне

Какво предлага бъдещето на обременения с конфликти близък изток?

Дес Грифин пише, че обявената през юли 1980 г. от израелския парламент декларация за провъзгласяване на Ерусалим за политическа столица на Израел би могла да е от огромно значение. Крачка ли е това към прекалено амбициозната цел на ционистите? От години наред се смята за факт, че те планират да направят Ерусалим административен метрополис на световното правителство. Тази цел е изложена през 1962 г. от ДАВИД БЕН ГУРИОН — премиер — министър на Израел. Опитите да се изгради световен съюз с център Ерусалим със сигурност биха довели до Трета световна война, предсказана в писмото на върховния Илюминат Алберт Пайк до Мазини. Пайк пише, че Третата световна война ще избухне в Близкия Изток — заради враждата между араби и израелци — и ще завърши със създаването на световна диктатура. Позицията на международните банкери за изграждането на подобен глобален робски лагер е обобщена красноречиво с думите на ДЖЕЙМС ВАРБУРГ, който на 17 февруари 1950 г. заявява пред американския парламент:

„Ние ще имаме световно правителство, независимо дали това ви харесва, или не. Единственият въпрос е дали то ще бъде постигнато с насилие или съгласие.“

Според Уилям Купър Третата световна война е планирана за средата на 1996 г. Той черпи информацията от секретни документи, които фотографира по времето на службата си в Naval Intelligence. След това се планирало с атомна бомба да се разруши един от трите най-големи градове на САЩ (Ню Йорк, Сан Франциско или Лос Анжелис). Вината ще се припише на екстремисти от Близкия изток (Ирак?), за да има оправдание за начало на световна война.

 

Не беше ли бомбата над Световния търговски център само един тест за проверка на реакцията на хората? Помислете си!

Лично аз не смятам, че Третата световна война ще започне през 1996 г., но знам, че нашите „приятели“ са планирали това да се случи и ще направят всичко възможно, за да постигнат своята световна диктатура.