Ян ван Хелсинг
Властта на тайните общества през XX век (39) (или защо човек не управлява света
Том I)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Geheimgesellschaften und ihre Macht im 20. Jahrhundert, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
5,3 (× 53 гласа)

Информация

Сканиране, разпознаване и корекция
Диан Жон (2010)

Издание:

Ян ван Хелсинг. Властта на тайните общества през XX век

Немска. Първо издание

Редактор: Мая Мутафова

Художествено оформление на корица: Огнян Илиев

Издателство: „Оргон“, София, 2009

ISBN: 978-954-90339-1-5

История

  1. — Добавяне

Протоколите трябва да се изпълнят

Капитулацията на Япония е отказана по същата логика, както и на Германия. Японците капитулират безусловно през март 1945 г. — главнокомандващият японската армия изпраща съобщение на американското посолство в Москва, на руското посолство в Токио и на Пентагона във Вашингтон, че правителството му желае безусловна капитулация. САЩ го игнорират! Защо? По-късно твърдят, че не могли да разшифроват вестта! Но как разшифроваха военните и дипломатическите кодове за Пърл Харбър? Отговора го знаем: японските острови още не са разрушени. Голямото шоу предстои. В — 29 щели да заработят грандиозния „оздравителен план“ на международните банкери в Япония. Първо разрушаването на Токио, после бомбите в Нагасаки и Хирошима.

 

Говори се, че много от пълководците на Япония са членове на мистичното тайно общество ЧЕРЕН ДРАКОН. За това не зная нищо.

 

Възстановяването на Германия и Япония донася на международните банкери астрономически печалби. Германците и японците са едни от най-прилежните работници и мениджъри. Въпреки всичко техните правителства са избирани и управлявани като марионетки от Илюминатите на същия принцип. Ще го осъзнаете още по-ясно, след като видите списъка с членовете на някои тайни организации. Много от германските политици са същите фигуранти, каквито са американците и руснаците.