Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Hunter’s Moon, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5 (× 28 гласа)

Информация

Сканиране
Strahotna (2016)
Разпознаване и корекция
egesihora (2016)

Издание:

Кати Кламп, С. Т. Адамс. Лунен ловец

Американска. Първо издание

ИК „Унискорп“, София, 2011

Редактор: Милка Рускова

Коректор: Грета Петрова

ISBN: 978–954–330–264–2

История

  1. — Добавяне

Осма глава

Взрях се в очите на Сю. Водата струеше от тялото й и ме мокреше. Стегнах прегръдката през раменете й. Извърнах се да я отнеса в спалнята. Внезапната щипеща миризма на амоняк, причинена от паниката й, и бесният ритъм на сърцето й ме блъснаха в гърдите. Застинах на място. Исках отново да я погледна в очите, докато опитвах да реша дали да спра дотук. Тя отвърна на погледа ми, но не направи жест да ме спре.

Докоснах нежно устните й с моите. Притегли ме с дълбока целувка и алчно пое езика ми. Горещ мускус. Достатъчен да потънеш в него. Страхът й пак ме удари. Толкова се боеше. Защо?

— Можем да спрем — казах й тихичко. Изправих я на крака, но продължих лекичко да следвам извивките на талията й с пръсти.

— Просто… — Толкова много емоции се надигнаха в нея, че не можах да ги различа, затова й дадох време да реагира. Вдигнах ръка и погалих бузата й. Потръпна и прие докосването ми, но не ме погледна в очите. Втренчи се в гърдите ми. Пръстите й рисуваха наелектризиращи завъртулки по кожата ми. Опита отново: — Искам да кажа, някой като мен с някого като… теб. — Отново замълча.

А, сега разбирам.

Една нощ с наемен убиец не влизаше в плановете й. Не бе позволено. Не и в нейния свят. Или пък беше заради свръхестественото обстоятелство. Не знаеше, че заразата действа само ако разкървавя кожата й и не носи сребро.

— Ако искаш да се наслаждаваш, никой няма право да те убеждава в обратното. Ако искаш да престана, така ще бъде. Но ако го направим, не можеш да станеш като мен. Само не си сваляй гривната. Тя ще те пази. — Повдигнах брадичката й, докато очите й срещнаха моите. — Що се отнася до това, че съм убиец, ако продължим, никой не трябва да разбере. От теб зависи. Много ме бива да пазя тайни. — В погледа ми имаше смях. Кратка усмивка прекоси лицето й.

— Наистина не трябва — отвърна тя неуверено. Не бе убедена в думите си.

Приближих устни до нейните и я привлякох към себе си.

— Но го искаш — думите преминаха в шепот, който вдъхнах в устните й. — Аз също.

Устните ни се срещнаха в мига, в който тялото ми се притисна до нейното. Внезапните спазми в слабините ми, причинени от двойния контакт, накараха коленете ми да омекнат. Беше ми трудно да я вдигна и да я отнеса в съседната стая.

Положих я на леглото и тя пусна врата ми. Наведох се и изпих водата от пъпа й с бързо движение на езика си. Задъха се, задиша по-тежко, когато възбудата я обзе. Изтласках желанието си да я взема бързо и яростно, както ми диктуваше тялото. Господи! Предпочитах да се боря с нея, докато телата ни потънат в пот и се изтощим. Но не. Реших да карам бавно.

Лесно е да се възбудиш от великолепна жена. Но красавицата е свикнала да й се възхищават. Сексът би бил добър, но не и забележителен. От друга страна, ако отделиш време да накараш една обикновена жена да се почувства желана, тя ще те възнагради с ентусиазъм. Ще се превърне в нещо повече от секс.

Сега мускусният аромат на Сю бе по-наситен. Смесваше се с уханието на маслото за вана, този нов мирис разпали у мен всички желания, които бях изпитвал през живота си, както и някои, които изобщо не можех да си представя.

Започнах да облизвам капчиците вода и лютивото масло от кожата й. Не от явните места, от които започват повечето мъже, а от по-необичайните еротични зони. Преобърнах я и облизах раменете, долната част на гърба, вътрешната страна на бедрата й. Леки, деликатни докосвания, които едва раздвижват косъмчетата. Вкусът й бе солен като на трева или гора. Мирисът, вкусът и електрическият заряд, който протичаше между нас, ме накара да простена и почти да изгубя контрол. Дишането й се учестяваше, докато я къпех с език. Както ми се беше искало и преди, наслаждавах се на вкуса й в устата ми и една нова част от мен осъзна, че я маркирам като своя собственост. Съзнанието й бе залято от недовършени мисли, но всички те ме насърчаваха.

После лекичко духнах върху кожата, която бях овлажнил с език. Потръпна и простена. Подухвах студен въздух по гръбнака й и гледах как настръхва, докато се извива на леглото. Прокарах език в свивката на коленете й и по гладките прасци. Вдигнах крака й и лекичко духнах върху стъпалото. Стисна възглавницата в юмруци.

Когато отново я обърнах, дишаше тежко, както и аз. Погледна ме, дъхът й спря и очите й се разшириха.

— Какво има? — попитах дрезгаво.

— Очите ти… пламтят в червено.

Никога не се бях любил с жена по време на пълнолуние, но вълчата част от мен знаеше, че това е нормално, естествено.

— Имаш ли нещо против? Плаши ли те?

Погледна ме и подуших изненадата й, докато отговаряше:

— Всъщност не. Даже някак си ме възбужда. — Усмихнах се и се съсредоточих в мислите, които минаваха през главата й. — Наистина ме възбужда! Не знам дали идеята е добра, или не. Уплашена съм, но, господи, искам го.

Взрях се в очите й, когато отново се върнах към краката й. Наблюдаваше ме как ги ближа бавно и целенасочено и бедрата й се разтвориха почти неволно. Приливът на мускус в ноздрите ми бе направо неустоим, но отново пренебрегнах поканата и се преместих по-нагоре, където описах малки кръгчета върху корема й с език. Издаваше ниски гърлени звуци. Очите й бяха затворени, устните й се движеха, но от тях не излизаше нито дума.

— Имаш прекрасно тяло — казах тихичко.

— Не, нямам — тонът й бе тъжен.

Надигнах се на ръце и се взрях в нея.

— Лъжец ли ме наричаш?

— Н-не. Не исках да…

— Или е така, или обиждаш вкуса ми. Това, което виждам, ми харесва. Някакви проблеми ли имаш? — Понякога трябва да си агресивен, за да ги накараш да ти повярват. На много жени им е трудно да получават комплименти.

Усмихна се.

— Нямам проблеми. Благодаря ти.

Бързо и силно плъзнах тяло по нейното. Очите й се разтвориха да срещнат погледа ми. Езикът ми нахлу в устата й, тя потръпна и прокара ръце по гръбнака ми. Силни пръсти се вкопчиха в гърба ми и тя здраво обви ханша ми с краката си. Плъзнах ръце под нея и я притиснах. Паренето от ноктите й ме побъркваше, но жадувах за още. Трябваше да продължа, и то бързо.

Устните ми преминаха към шията й, целувах и нежно докосвах кожата, докато се намествах върху нея. Имах нужда от още. Зъбите ми проникнаха по-дълбоко в шията й. Дишането й стана плитко, повърхностно и учестено. Това, което исках да направя по-нататък, изобщо не ми бе присъщо. Трябваше, задължително беше да я покоря. Да я заставя да се предаде. Прокарах длани надолу по ръцете й, докато не стигнах китките и я приковах към леглото. Захапах я силно, още по-силно, но се спрях точно преди да пусна кръв. Това бе забранено.

Все още миришеше единствено на желание и глад. Не подушвах никакъв страх. Харесваше й онова, което правя. Прочетох мислите й, долових го в мириса й. Втренчих се в нея. Отвърна на пламтящия ми поглед и ме прие. Отново лекичко я захапах. Сякаш разбираше какво искам от нея. Извика, макар да не я бях ухапал силно.

По някакъв начин разбирах, че чувства същото, което и аз. Плашеше я, но същевременно я опияняваше. Никога преди не бе изпитвала такава близост. Щом чух, че се предава, тази част от мен, която желаеше да господства, бе удовлетворена.

Не бях готов да стигна по-далеч. Още можех да се сдържам. Тя бе заситила глада ми. Исках да й отвърна със същото.

Претърколих се и легнах до нея. Понечи да се обърне с лице към мен, но я спрях.

— Просто се отпусни — казах й аз.

Притиснах рамото й да остане по гръб. Прокарах леко връхчетата на пръстите си, за да раздразня нервните окончания по кожата й. Ключицата, между добре оформените й гърди и надолу към стомаха. Там, където я докосвах, мускулите се свиваха и дъхът й излизаше на пресекулки. Размърда се с почти истерично желание да докосна мястото, където имаше нужда да бъде докосната. Жадуваше да усети електрическата милувка вътре в тялото си. Някак си разбрах, че може да мисли само за това.

Прокарах бавно пръсти по вътрешната страна на бедрото й, докато смучех зърното на гърдата й. Ръцете й се протегнаха към лицето ми, сякаш искаше да ме отблъсне. Пръстите й потреперваха върху бузите ми, докато смучех, притиснал зъби в плътта й. Помилвах стомаха й, за да подразня нервите до таза. Извика, внезапно ме хвана за косата и ме привлече плътно до себе си. Краката й се разтвориха като с магия. Вече виждах капчиците по върховете на косъмчетата.

Опита да надигне таза си към ръката ми. Не, още не. Лениво рисувах фигурки навсякъде, но всъщност без да я досягам. Вече наистина скимтеше и шепнеше несвързано. Държах се извън обсега й, дразнех я и я възбудих още повече.

След минута докоснах тъмните къдрици и усетих влагата им. Бе достатъчно мозъкът ми да пламне. Достатъчно да ми напомни, че имах нужда да се освободя точно толкова, колкото и тя.

Когато най-после пъхнах пръсти в нея, бяха три. Не можеше да понесе повече. Гърбът й се изви и извика. Тя се вкопчваше във всичко наоколо, а силните мускули се свиваха около ръката ми и привличаха електричеството. Движех се едновременно с нея, когато се притискаше, и тогава продължи да вика. Оставих ръката си, където беше, целунах гърдите й, устните й, като заглушавах виковете й.

Тя ме стисна. Отдръпнах се леко, когато ноктите й издраскаха гърба ми, а гривната прогори дълги ивици през кръвта върху кожата ми. Не мисля, че беше нарочно. Беше си наред. Можех да изтърпя малко болка. Тя изобщо не се отразяваше върху удоволствието ми. Даже бях малко разтревожен, че ми харесва. И още как!

Прекъсна рязко целувката ни. Махна ръце от гърба ми и погледна ноктите си с широко разтворени очи. Под тях бяха набити парченца окървавена плът. Раздвижи се по начин, който ми разкри, че е усетила болката ми в собствения си гръб. Видях го в съзнанието й. Паниката учести дъха й още повече.

Усмихнах се леко.

— Продължавай. Не си в състояние да ме нараниш, а аз няма да нараня теб.

Очите й се разшириха още повече и от нея се разнесе мирисът на шок и изненада. Тя нервно се засмя и усмивката стигна до погледа ми. След кратка пауза затвори очи. Ръцете й се върнаха върху гърба ми и бавно се отпуснаха. Лекичко целунах бузата и шията й, докато се готвех да се отдам на собствената си наслада. Свалих си шортите и погалих тялото й.

— Желая те. Сега. Моля те…

— И ще ме имаш — обещах й нежно аз. — Така че задръж тази мисъл само за секунда.

Освободих се от нея и коленичих на леглото. Гледаше ме, докато се пресягах към нощното шкафче и вадех малкото светлосиньо пакетче от портфейла си. Надигна се на лакти.

— Нека аз.

В съзнанието ми отекна: Искам да го докосна.

На лицето ми изгря полуусмивка. Едно от любимите ми неща. Подадох й пакетчето с едната си ръка, а с другата погалих прасеца й.

— Заповядай.

Седна и се озовахме лице в лице. Внимателно положи презерватива върху леглото и лекичко погали предната част на бедрата ми. През тялото ми преминаха искри и не можах да сдържа стона на благодарност.

Ръцете й тръгнаха през таза към стегнатите мускули на стомаха ми. Слабините ми се свиха от спазмите. Загубих волята си да играя ролята на прелъстител и се съгласих да бъда прелъстен.

— Просто се отпусни, любими — каза тя.

Начинът, по който произнесе думата, превърна днешното съблазняване в нещо повече. Погледнах я остро и тя отвърна на погледа ми. В очите й се четеше нараснало самочувствие.

— Кажи го още няколко пъти — отвърнах, изненадващо сериозен — и няма да можеш да се отървеш от мен.

— Може пък да се окаже хубаво.

Наведе се към мен. Протегнах устни да посрещна нейните, но тя сведе брадичка и намери гърдите ми. Прокара редица бавни целувки по ключиците ми. Вдигнах ръка и я прекарах по влажната й коса. Разделих омотаните къдрици, докато пръстите й галеха долната част на гърба ми и после нежно стиснаха задника ми. Хубаво.

Задъхах се, когато целувките й слязоха по-надолу. Намести се на леглото, за да й е по-удобно. Ръцете й се плъзгаха по тялото ми, докато ближеше и целуваше зърната на гърдите ми. Подскочих, когато усетих лекия натиск и искрите от ръката й между краката ми. Дъхът ми излезе с потръпваща въздишка. Седнах и се опрях на пети, за да не загубя равновесие. Нежно поставих длани на раменете й, погалих кожата и й позволих да ме дразни.

Щом целувките й стигнаха до пъпа ми, стегнах ръце върху раменете й и я спрях. Не че исках да спре. Всъщност не можех да се сетя за друго, което да желая толкова силно. Дори не можех да си представя какво ще бъде усещането с оглед на обстоятелствата. Но исках да я взема, преди да стигна до върха. Да й доставя удоволствие така, както тя на мен. Отново се пресегнах към презерватива.

— По-добре спри сега или няма да успея да използвам това. — Подадох й пакетчето и тя се усмихна. Разкъса го и бавно постави презерватива. Изстенах.

Хванах кръста й и нежно я положих на леглото. Усетих горещия й, възбуден дъх върху бузата си. Плитки въздишки, които се учестиха, когато се разтвори за мен. Проникнах в нея бавно. Вторият тласък бе по-силен. Усещането за тялото й, все още хлъзгаво от маслото за вана, докато се извиваше под мен, бе повече от това, което можех да понеса. Аз съм малко по-голям от средния размер, но в този миг имах усещането, че съм прекалено голям за нея. Беше набъбнала и влажна, но единственото, за което бях в състояние да мисля, бе, че крехкото й тяло няма да може да поеме магията, наливаща се в мен. Пред погледа ми проблесна синя светкавица, която заплашваше да изпълни цялата стая. Искреше и танцуваше пред очите ми, докато бедрата ми се движеха към нея — по-бързо и по-силно.

Покрих устата й със своята. Откъм гърлото й се надигаха кратки, гладни звуци, отекваха у мен и ме караха да отвръщам. Хапехме устни, езиците ни отчаяно се търсеха. Отново усетих ноктите й върху гърба си. Впиваха се по-дълбоко в предишните рани. Забих пръсти в чаршафите, за да не ги забия в нея. Гладът, който бях потискал, откакто я срещнах, изгаряше съзнанието ми. Нуждата ме тласкаше напред. Беше ми трудно да се съсредоточа. Не исках нищо, освен тялото ми да потъне в нея. Вдишвах горещия мускус и потта от кожата й, които ме докарваха почти до изстъпление. Вкусвах резкия, сладък аромат и вдигнах краката й около кръста си.

Проникнах в нея по-яростно, търсех призрака на освобождението, което предполагах, че съществува, но човек не може да си представи. Не бях сигурен, че ще успея да издържа достатъчно дълго, за да я отведа отново до ръба. Но исках да бъда сигурен, че ще запомни днешния ден. Мисля, че и аз трудно щях да го забравя. Беше прекалено наситен. Всяко движение натрупваше напрежение, твореше магия. Сякаш самата луна се бе прилепила за гърба ми.

Всяка жена е в състояние да изпита множество оргазми, ако отделиш достатъчно време да стигне дотам. Ние разполагахме с време. Лицето й поруменя за втори път, гърбът й се изви и тя изкрещя беззвучно. Всеки неин нерв вибрираше и пееше от усилието, а аз я гледах. Накрая стана непоносимо.

Докато се приближавах до кулминацията, тя се носеше по гребена на вълната заедно с мен. Не съм девственик, но никога не съм изпитвал подобно нещо в живота си. Силата бе зашеметяваща. Сребърни светлини експлодираха пред погледа ми и преминаваха през мен на талази с такава сила на вцепеняващо съзнанието удоволствие, че не можех да дишам. Усещах, че луната ме зове и ме изкушава. Вливах магията в нея като мощна приливна вълна. Тя я изпълваше, докато сребристият пламък не озари и нейните очи. Отдалеч се носеха викове и осъзнах, че са моите.

Сетивата ми бяха наситени със светлина, топлина и уханието на задоволено желание. Оргазмът се разгъна като спирала. Когато прелетях над ръба, тя бе с мен. Усетих екстаза й и собственият ми се засили, на свой ред увеличи нейния, оставяйки и двама ни изтощени.

Претърколих се настрани и легнах. Притеглих я към себе си и очаквах, че както обикновено ще задремя. Ала тялото ми не искаше покой. Тя прекара ръка през гърдите ми с въздишка и изви нокти, колкото лекичко да ме одраска. Електричеството не бе изчезнало. Апетитът не бе заситен. Беше се настанил под кожата ми като огромен гладен звяр. Ноктите й го пробудиха за втори път. Разля се по кожата ми. Внезапно всеки мускул се разбуди. Поех си рязко дъх и я погледнах с ново желание. Срещна погледа ми и го задържа. В очите й се четеше същата нужда, но и изненада. Навярно не бе го очаквала толкова скоро.

Понечих да я обърна и отново да я имам, но се възпрях. Нямаше да продължа без предпазни мерки. Няма начин. Не съм толкова глупав. Протегнах ръка и отворих чекмеджето на нощното шкафче. Таях някаква слаба надежда и мълчаливо се молех някой предишен наемател да е забравил презерватив. Отворих очи и избухнах в смях. Не можах да се сдържа. Чисто нова опаковка с презервативи бе единственото, което се намираше там. Мога само да се досещам какво ли си е въобразил Макс, когато му казах, че ще имам гости в стаята. Никога и никого не бях водил. Да не забравя да му благодаря.

Часовете на деня летяха незабелязано. Не преставахме да засищаме глада си един за друг. Трябва да е било най-дългият любовен сеанс, в който съм участвал. Но определено бе най-зашеметяващият.