А. Ф. Александров
Числа и съдби (47) (Ключ към разбиране на миналото, настоящето и бъдещето)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Числа и судьбы — ключ к пониманию прошлого, настоящего и будущего, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Разни
Жанр
  • Няма
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 11 гласа)

Информация

Сканиране и разпознаване
sir_Ivanhoe (2008)
Корекция
ira999 (2008)

Издание:

А. Ф. Александров. Числа и съдби: Ключ към разбиране на миналото, настоящето и бъдещето

Руска. Първо издание

Издателство „Гарант-21“

 

Превод от руски: Татяна Кузманова Балова, 2006

Редактор: Лилия Анастасова

Предпечатна подготовка: Тодор Манов

Дизайн на корицата: „ЕЛЗЕВИР“, 2006

Формат 84/108/32. Печатни коли 24

ISBN 10 954–754–078–5

ISBN 13 978–954–754–078–1

 

ИД „Рипол классик“, 2006

История

  1. — Добавяне

ВЛАДЕЕЩИЯТ СВЕТА И ЗНАЕЩИЯТ ПЪТЯ (ВЛАДИМИР ПУТИН)

Нека започнем да анализираме личността на човека, комуто първият руски президент предаде доброволно властта и който победи на изборите.

Владимир Владимирович Путин е роден в града, издигнат от първия руски император Петър I; той носи името на княза, който пръв прие покръстването и въведе православието в Русия; властта му бе предадена от първия президент на Русия Борис Николаевич Елцин. Чудно е колко различни пластове от руската история са се събрали в един човек. Трудно можем да повярваме, че всичко това е само нищо незначещо съвпадение. За да проверим дали този човек е способен да управлява страната ни, ще направим пълен анализ на неговата рождена дата: 7 октомври 1952 година. Изчисляваме допълнителните цифри:

7 10 1952 25 7 11 2

1111 няма 77
222 55 няма
няма няма 9

и 0.

Да започнем от най-лесното — да анализираме психоматрицата, която ще ни даде представа за Владимир Путин като за човек.

1111 — силен и волеви характер, но не деспотичен, тъй като в обикновено състояние (когато не се налага да бъде проявявана прекомерна воля) преминава към по-мек вариант, който се определя от преминаването на цифрите 11 в 8 с получава не на 4 или 22: получаваме 11 и 8 вместо 1111, за което допълнително се дава добро здраве 4, тъй като с енергия (цифрата 2) е достатъчно добре осигурен. В новия характер е мек и толерантен, лесно влиза в контакт с всеки, но проявява характер, когато възникне необходимост да отстоява своята позиция. Приема похвалата критично, но се стреми да я предизвика с постъпките и делата си.

222 — екстрасенс по енергетика, което говори, че добре чувства своето обкръжение и възприема всичко не само с обичайните си чувства, но и долавя фините потоци от енергия. Благодарение на подобно светоусещане много добре различава фалша и играта на другите, недостъпен е за лъжата и агресивността, защото лесно долавя тези качества в събеседниците си. При особено трудни ситуации „преминава в глуха защита“, която му позволява да отразява всяко нападение чрез имитиране на „празнота“ в действията си.

Тройки няма — интересува се от хуманитарни въпроси, което винаги предопределя работата му с хората.

Четворки няма — не обича конфликтите и свадите, винаги намира начин да ги избегне и дори прогнозира евентуалното им възникване, което също помага за избягване на сблъсъците.

55 — много добър аналитик е, защото има силна логика и интуиция, която в комбинация с екстрасензориката дава ясновидство или способност да се предвижда евентуалният ход на събитията. Точно логиката му дава стопроцентов контрол върху лъжата и външната агресия и го прави неспособен самият той да лъже, защото именно лъжата е най-отрицателното качество, което той органически не понася в хората и сам не използва. Способен е да гради далечни планове, почти винаги реални, защото се базира върху познанията за света и закономерностите на неговото развитие (знакът 77). Много е остроумен, има остър език, така че противниците му е по-добре да не влизат в груби дискусии с него, тъй като той може да ги порази с дума не по-зле, отколкото с хватка от джудо. Добре се държи при спорове, защото предвижда евентуалните нападки на съперника си.

Шестици няма — склонен е към науките, спорта и изкуството, но понеже има 77, при изпълнение на каквато и да е домашна работа прави всичко сръчно, защото се появява знакът 66, който означава „златни ръце“. Никога обаче не е мечтал за физически труд и не обича много да се занимава с битови проблеми. Много е възможно да готви добре, тъй като обича да експериментира със собствени рецепти.

77 — късметлия по рождение, човек, който познава света и неговите закономерности. Винаги се стреми да разбере фините връзки в мирозданието.

Осмици няма — липсата на тази важна цифра (търпимост, чувство за дълг към близките, добрина) е лесно обяснима. Защото с характер 1111 Владимир Владимирович неизбежно получава цифрата 8, тъй като сработва преходът на 11 в 8. Ако той имаше цифра 8 по рождение, никога нямаше да може да взема отговорни решения, тъй като щеше да се прояви претоварване на цифрата едно (1111 и 8 преминават в 111111-претоварване — или се фиксира 11 и 88, където 11 е слаб характер). Нека допълним, че благодарение липсата на цифрата 8, той не проявява емоционални взривове.

9 — бързо му минава, не е злопаметен, не е докачлив и не е завистлив.

0 — при изготвяне на плановете си използва вече проверени истини и закономерности.

(1111, няма, 77) — първи ред в обичайно състояние, когато не се налага активно да отстоява възгледите си, ще изглежда различно, защото ще настъпи преминаване от 11 в 8 с поява на допълнителна цифра 4, в резултат на което дадената линия ще изглежда като 11 4 77. Подобни промени на числения показател на линията на целеустремеността съществено променят нейното значение. Ако при шест цифри имахме претоварване на целеустремеността, което водеше до занижаване на собствените цели, които се потискаха от интересите на ръководител в поделенията и организациите, където работеше Владимир Владимирович, то с преминаването на качествено ново ниво (директор на ФСБ на РФ) той най-после може да си позволи да си поставя свои цели и да се разтовари от напрежението, каквото винаги има при изпълняване на поставените пред човека задачи. Новият вариант на първи ред съдържа пет цифри, което говори за максимална проява на целеустременост. Това в настоящия момент при Владимир Путин се запазва недвусмислено.

(222, 55, няма) — втори ред в резултат на споменатия по-горе преход също ще се преобразува и ще изглежда така: 222 55 8. Ако в първия вариант можехме да говорим за човек, за когото семейството е много важно, при прехода към шест цифри семейството се измества на по-заден план, тъй като при претоварване силата на линиите значително намалява. Естествено, че подобно преобразувание не може да бъде наречено удачно за семейството, но за лидер на огромната ни страна това е необходима жертва.

(Няма, няма, 9) — линията на стабилността остава неизменна, и представена само с една цифра, показва реформаторски дух и стремеж към обновяване, което ни позволява да наречем Владимир Путин реформатор.

(1111, 222, няма) линията на самооценката трябва да бъде променена предвид прехода на единиците: 11 222 и тройки няма. Както виждаме, вместо седем цифри, които при претоварване са еквивалентни на две цифри или на ниска, обичайна за повечето хора самооценка. В друг вариант тази характеристика получава максимално голямо значение, което е много добре за един държавен деец от всякакъв ранг, тъй като само притежавайки висока самооценка, човек може да взема решения, без да си търси авторитети, на които да се позовава. Можем да кажем, че това е залог за самостоятелност.

(Няма, 55, няма) — линията на материалното осигурява не трябва да претърпи промени: 4, 55, няма — което води до нейната нестабилност — скокове от една до пет цифри при положение, че човек трябва да си поставя материални цели. Но във варианта с Владимир Путин е невъзможно, защото в психоматрицата няма цифра 6, но има две „стабилни“ седмици, които не са склонни да преминават в шестици, за щото няма осмици, които да са своеобразен пусков механизъм за подобен преход (отначало цифрата 8 се устремява към 11, после 7 се стреми да премине в 6, но цифра 8 липсва). Така че можем да говорим за пълно равнодушие към собствените финанси, защото линията приема една от двете евентуални значения: една или две цифри — което говори, че е слаба. Сигурен съм, че особено в Русия това е едно прекрасно и много рядко срещано сред руските ръководители качество.

(77, няма, 9) — линията на таланта трябва да се промени: 77, 8, 9. Това говори за засилване и стабилизиране проявата на талантливите стремежи, докато в първия вариант това качество беше нестабилно, колебаеше се от една до пет цифри. Безспорно Владимир Путин е талантлив човек, а талантът винаги е добър, защото цени красотата на света.

(Няма, 55, 77) — силният диагонал на плътта гарантира на руснаците, че няма да се сблъскат със синдрома „Бил Клинтън и Моника Люински“, тъй като при силен темперамент човек твърде добре разбира от жени и е сигурен в мъжествеността си, което не налага да бъде доказвано „настрани“. Почти всички мъже, които имат силен диагонал на плътта, са верни съпрузи, по-склонни да подобрят отношенията си със съпругите, отколкото да търсят някоя Моника.

(1111, 55, 9) — линията на духовността ще бъде преобразувана заради преминаването на цифрите 11, 55, 9. Отново виждаме явно усилие, което е свързано с появата на максимално силна комбинация от пет цифри. Това говори за максимална духовност. В първи вариант качеството беше отслабено от претоварване, но то никога не е било под три цифри, което, както разбирате, говори за скокообразната му промяна от една до пет цифри. Следователно виждаме един много духовен по моралните си норми човек, на когото могат да бъдат поверени съдбите на хората.

Напълно приемлив набор от качества за президент на Русия, нали? Сега да анализираме допълнителните цифри.

11 и 2 (трето и четвърто число) — забележете, че трето число е 11, както при изчислението на датата, когато Борис Николаевич си подава оставката — 31 12 1999 (35 8 и 29 11) — намираме същата цифра на четвърто място. Това съвпадение означава, че Владимир Путин е способен на много сериозни действия, които са съпоставими с доброволната оставка на Борис Николаевич. Можем да кажем, че Владимир Путин е непоколебим боец, когато трябва да отстоява възгледите си. За целта е готов да използва енергията си (2).

2 5 9 1017 (рождената дата) — неговият Път (2) е логика (5), трупане на опит (9) и воля (1), които му дават истинско (0) лидерство (1) в света(7).

25 и 7 (първо и второ число) — неговият житейски Път (2) е свързан с неговата страна (5 — Земя или страна), тъй като Владимир Путин познава законите на мирозданието и разбира света на много фино ниво (7).

Да разгледаме резултатите на още една нова разработка в цифровия анализ. Този метод много прилича на кабалистика, но приликата се ограничава само с това, че на всяка буква отговаря конкретна цифра. Методът е интересен, защото дава възможност за използване на почти всяка азбука. За прилагането му има само едно изискване: трябва да знаем точния ред, в който са разположени буквите в конкретната азбука. Основна цел на кабалистиката е било гледането или получаването на отговор по конкретен въпрос, като се е използвала следната последователност от действия с буквите и цифрите: въпрос — фраза — думи — букви — цифри — действия върху цифрите — нови цифри — нови букви — нови думи — нова фраза — отговор. Естествено при подобен начин за получаване на отговор на поставения въпрос е много важно да се научим правилно да записваме формулировката на самия въпрос, за да можем чрез определени математически операции с числата, които отговарят на съответните букви, да получим смислена фраза на отговора. Ясно е, че майсторите по кабалистика (например Казанова) са знаели куп „удобни“ думи и фрази, които след изчислението „преминават“ в смислена дума. Това при лича на трикове с карти, когато фокусникът ловко крие картите между пръстите си и „ги вади“ от въздуха пред очите на наивния зрител.

Предлаганият ви метод (ще бъде изложен подробно в някоя от следващите книги) позволява да се използват отделни думи или по-точно буквена формула — вместо дата, когато липсва такава. За целта е достатъчно да построим таблица на съответствието между цифри и букви от конкретната азбука и да направим изчисление на получената редица от цифри на конкретна та дума. Да разгледаме няколко примера.

Пример 1. В глава 6 разгледахме загадъчната находка — фесткия диск — и дадохме възможния вариант на използването му като своеобразна жертва пред морските богове. Да запишем в таблицата на руската азбука и да изчислим двете буквени формули: фестки диск и фестки диск преди 1-а година от новата ера (нова формула на изчислението на допълнителните цифри).

Таблица на руската азбука:

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
а б в г д е е ж з и
и к л м н о п р с т
у ф х ц ч ш щ ь ы ъ
э ю я

 

Да запишем двете формули в цифри и да направим изчисление на допълнителните цифри.

Фестский диск (изчислението се прави по обичайната формула)

2 690920 1 5092 45 9 41 5

Фестский диск преди 1-а година от новата ера (изчисление по новата формула с прибавяне на 1)

2 6909201 5092 и 1 50 5 46 10

От резултатите много добре виждаме, че дадената находка има различно възприемане и предназначение в наше време и в онази епоха, към която се отнася.

Наше време: хората (4) целенасочено (1) изследват земята (5) — това е основата за откриване на фесткия диск. Хората (4) са намерили в земята (5) древна находка (9). По-просто казано, става дума за археолозите, които са намерили самия фестки диск. От това следва, че не могат да съобщят за него нищо друго.

Преди новата ера: хората (4), които са отплавали в морето (6 — вода), почитат боговете (10 — истинска власт или богове) — това е основата или предназначението на самия диск. Крайната цел на този дар за боговете: като напускат своята земя (50 — земя и празнота или отплаване), те искат да стигнат до друга земя (5) или отново да видят своята. Най-вероятно дискът е бил хвърлян в морето преди отплаване, за да може то да е успешно и безопасно. Така е правено приношение пред морските богове.

В следващия пример ще разгледаме две думи, значението на които за повечето хора е едно и също и затова те са смятани за синоними: фашизъм и нацизъм. Да направим цифров запис и да го изчислим:

фашизм нацизм*

216094 514094

22 4 189 23 5 13 4

Да разшифроваме данните на тълкуванието по допълнителните цифри.

Фашизъм: основа — власт или лидерство (1) под предлог, че се води борба за възстановяване на справедливостта (8), която в миналото (9) е била нарушена. Целта е да се сблъскат (2 2 — две различни енергии) хората (4). Сблъсъкът между хората в името на властта на един конкретен човек, който се позовава на несправедливостта. Водещите цифри са 4 и 9 (второ и четвърто число).

Нацизъм: основа — власт (1), която дава знание (3) за уникалността на една отделна нация (4 — хора или нация). Целта е — Път към завоюване на друга страна (2 — енергия, 3 — оръжие, 5 — страна или земя). Водещите цифри са 5 и 4.

Извод: тъй като фашизмът има водещи цифри 4 и 9, а нацизмът — 5 и 4, можем да говорим, че фашизмът е основа за нацизма, защото неговите цели (4 — второ число) залягат в основата за нацизма (4 — на четвърто място).

Да разгледаме рождените дати на Хитлер и Сталин, за да оценим тяхната принадлежност към тези понятия.

Хитлер Сталин

2041889 21121879

32 5 28 10 31 4 27 9

Както виждаме от изчислението, Хитлер си е поставял нацистки цели (32 5 при Хитлер и 23 5 в думата нацизъм); Сталин е истински представител на фашизма, тъй като второ и четвърто число (4 и 9) го показват. Точно чрез взаимни доноси между хората и шантажиране на всички подчинени с различни факти от тяхното минало Сталин е държал властта в огромната ни страна, а това са най-ярките признаци на фашизма, когато хората се страхуват един от друг и са готови да предадат дори най-близките си приятели и роднини, за да спасят собствения си живот. Фашизмът означава много специални служби, които събират информация за всеки с цел натиск върху личността. Няма съмнение, че много страни днес са близки до фашизма, като шантажират собствените си граждани с различни досиета.

Както можахте да се убедите от тези примери, предлаганият метод е доста ефикасен за анализиране на различни думи или дори на словесни формули. Нека го приложим за Борис Елцин и Владимир Путин.

 

Борис Ельцин

26809638405

5164711

Дата на първите избори 1261991 2911279

 

Владимир Путин

3315040871005

3710314

Дата на изборите 2632000 13499

 

Резултатът от изборите (второто число) става основа (четвърто число) за всеки от тях. Което говори, че всеки от тях е трябвало да победи на изборите, ако бяха участвали и двамата.

В допълнение към вече казаното можем да разгледаме следната словесна формула.

Президент России

786905650869900

78156410

Рождена дата на Б. Елцин 121931 178156

Рождена дата на В. Путин: 7101952 257112

Всички допълнителни числа на Борис Елцин и Владимир Путин са в допълнителните цифри на словесната формула (забележете, че цифрите 4 и 22 са в преход 4=22). Което потвърждава, че и двамата имат пълно право да заемат поста президент на Русия.

Да разгледаме плоскостите според рождената дата на Владимир Путин (фиг. 13).

chisla_i_sudbi-fig13.pngФиг. 13

 

 

Ще извадим всички опорни дати по точките на пресичане: точка А (10 години) — 1962 година; точка В (20 години) — 1972 година; точка С (22, 4 години) — 1974–1975 година; точка Р (33,4 години) — 1985–1986 г. Използвайки комбинирани пътища за постигане на целта, ще получим още няколко дати: OA+AC=30 години; OB+BF=46,7 — ще изчислим точния ден по тази дата, като имаме предвид десетичните дялове и започнем отброяването им от 7 октомври. 19 юни 1999 година (седмица след Деня на независимостта на Русия); изчисление на максимално отдалечената дата се получава от сумата на отсечките: OB+BF+FC=70 години, което показва 2022 година като година на завършек на политическата кариера (не бива да си измисляме, че това е година на смъртта — това е само край на политическата кариера)

Ще оставим без коментар всички дати с изключение на последните две, тъй като те се отнася или за семейството на Владимир Путин, или за неговия служебен напредък. Нас повече ни интересуват датите: 19 юни 1999 година и 2022 година. Изчислението на допълнителните цифри на първата дата показват, че точно на този ден Борис Николаевич Елцин е взел решение да предаде цялата власт на своя бъдещ приемник — Владимир Путин:

19 6 1999 44 8 42 6

Второто и четвъртото число напълно съвпадат с аналогичните цифри в рождената дата на Борис Николаевич, което говори, че на този ден той е правил равносметка и би трябвало да вземе важно решение. Можем да кажем, че на този ден започва Пътят към президентската власт на Владимир Путин, макар той самият да не знае нищо за това.

Втората дата (2022 година) показва, че политическата кариера на Владимир Путин ще бъде много дълга — до 70-ата му годишнина. Можем да предположим, че два президентски мандата за него са напълно реални, защото стигат само до 2008 година. Следователно след един мандат — през 2012 година — той отново може да се кандидатира и да победи на поредните избори и отново за два мандата — 2012–2020 година, което ще завърши политическата му кариера. Няма да го твърдим със сигурност, но спокойно можем да го допуснем и никой не би могъл да ни попречи да го сторим.

Извършихме доста пълен анализ на рождената дата на Владимир Владимирович Путин. От всичко казано по-горе се вижда, че той е достоен за президент на Русия и дори нещо повече: самото Мироздание го благославя за това. Той „владее Света и знае Пътя за развитие на Русия“.