А. Ф. Александров
Числа и съдби (32) (Ключ към разбиране на миналото, настоящето и бъдещето)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Числа и судьбы — ключ к пониманию прошлого, настоящего и будущего, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Разни
Жанр
  • Няма
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 11 гласа)

Информация

Сканиране и разпознаване
sir_Ivanhoe (2008)
Корекция
ira999 (2008)

Издание:

А. Ф. Александров. Числа и съдби: Ключ към разбиране на миналото, настоящето и бъдещето

Руска. Първо издание

Издателство „Гарант-21“

 

Превод от руски: Татяна Кузманова Балова, 2006

Редактор: Лилия Анастасова

Предпечатна подготовка: Тодор Манов

Дизайн на корицата: „ЕЛЗЕВИР“, 2006

Формат 84/108/32. Печатни коли 24

ISBN 10 954–754–078–5

ISBN 13 978–954–754–078–1

 

ИД „Рипол классик“, 2006

История

  1. — Добавяне

ПСИХОМАТРИЦА НА ДЕТЕ, РОДЕНО ПРЕЗ 2000 ГОДИНА И ПО-КЪСНО

Да разгледаме следния пример:

1 1 2000 4422

психоматрицата е:

 

11 44 няма
222 няма няма
няма няма няма

 

и 000

За да поправим дадената психоматрица, трябва да използваме метода на времевите отрязъци. За всички дати от 2000 до 2199 година се използва правилото за първия времеви отрязък, когато А=1. Това означава, че е достатъчна една цифра в линията, за да може тя да създаде една допълнителна цифра в едно цифрово квадратче.

Да разгледаме психоматрицата и да запишем всички „силни“ линии:

Първа колонка (пет цифри) — може да се създаде 1 или 2, или 3.

Втора колонка (две цифри) — може да се създаде 4 или 5, или 6.

Първи ред (четири цифри) — може да се създаде 1 или 4, или 7.

Втори ред (три цифри) — може да се създаде 2 или 5, или 8.

Духовен диагонал (две цифри) — може да се създаде 1 или 5, или 9.

Други силни линии няма.

Извод: При необходимост и волево усилие родителите могат да създадат у детето си 111, 22, 3, 44, 555, 6, 7, 8, 9 — не всичките едновременно, но по избор, тъй като това е пълният списък на възможните допълнителни цифри. Но в реалността е невъзможно да се получат всичките, тъй като линията създава само една цифра в едно квадратче, а ние разгледахме всички случаи.

Като пример ще разгледаме варианта, при който бихме искали да имаме дете със силна логика (цифра 5), чувство за дълг (цифра 8), силен характер (цифра 1) и с една цифра 9 (памет).

Ако проведем предварителен анализ, ще видим, че ни трябват: две цифри 1; две или три 5; една 8. Да започнем да изчисляваме новата психоматрица:

от първа колонка създаваме една цифра 1;

от втора колонка — една цифра 5;

от първи ред — втора цифра 1;

от втори ред — една цифра 8;

от духовния диагонал — една цифра 9.

Използвани са всички „силни“ линии, но не можем да по лучим две или три цифри 5, тъй като ни пречи изискването за една цифра 8. Ако предположим, че цифрата 8 може да бъде жертвана, тогава вместо нея можем да получим още една цифра 5 и психоматрицата ще бъде записана така:

 

1111 44 няма
222 55 няма
няма няма 9

 

и 000.

 

От този пример виждаме добре, че не е възможно да получим всякаква комбинация от цифри, като ползваме метода на времевите отрязъци. Нещо повече — не бива да забравяме, че за да получим която и да е допълнителна цифра, са необходими продължителни волеви усилия, които човек трябва да прояви за постигане на целта си. Не бива да се самозалъгва ме чрез „игра върху хартията“, при която цифрите се вписват в нова психоматрица, а човек не е положил за постигането им и най-малко усилие.

Всички родители, чиито деца ще се родят след 2000 година, трябва да помнят, че съдбата на детето им ще зависи само от техните усилия: те трябва да поставят пред него цел, да са наясно с набора от необходимите за това качества (цифри), да намерят „силната“ линия, ако има такава, и да я активизират, за да развият недостигащите качества. Само тогава ще могат да имат детето, което им харесва. А ако не се занимават с възпитанието му, ако то само си избира целите и задачите, в арсенала му може да има само такива цифри (качества), каквито са зададени в психоматрицата му по рождение. Те ще са много малко, защото наборът от цифри в рождената дата включва много нули. Отговорността за съдбата на всяко дете ще бъде много голяма, тъй като психоматриците на децата ще бъдат „полупразни“, което дава на родителите достатъчно свобода за творчество (вариантите за нови психоматрици са страшно много — до 20 вида!), но и ще ги накара да реализират своя план относно детето си ежедневно, постоянно, докато то само не поеме отговорността за всяко ново качество.

За родените през XX век животът е много по-лесен, ако човек се развива в пълно съответствие със своята психоматрица, но е доста труден, ако е решил да промени интереса си, а той не отговаря на природната насоченост, т.е. на цифрите в неговата психоматрица. Хората на XX век са силно „закрепостени“ от задачите, които им е поставила Природата, и ако някой се отдалечава от тяхната реализация, Природата го „наказва“ с неуспехи, болести, мъка или смърт. Ние забравяме, че сме малка частица от огромната жива Природа, от Вселената, от Слънчевата система, от Земята — присвоили сме си правото да решаваме собствената си съдба напълно откъснато от задачите на тези, които са ни създали за свои нужди.

Човечеството е рожба на Природата, на Вселената, на Слънчевата система, на Земята. Само когато го разбере и осъзнае, човечеството и всеки отделен човек ще може да избегне проблемите, свързани с оттеглянето му от преките му задължения пред света. Сега тези проблеми е прието да се наричат екологични, тъй като са свързани с околната среда и Природата. Лошото е, че екологията не е нагаждане на Природата към нуждите на човека и не е само създаване на „чисти“ производства, защита на животинския и растителния свят.

ЕКОЛОГИЯТА — ТОВА СА ЦЕЛИТЕ, ЗАДАЧИТЕ НА ВСЕКИ ЧОВЕК, КОИТО ТОЙ СИ ПОСТАВЯ НЕ ОТ ЛИЧНИ (користни) ПОДБУДИ, А ВЪЗ ОСНОВА НА ЦЕЛИТЕ И ЗАДАЧИТЕ, КОИТО ПОСТАВЯТ ПРЕД НЕГО ПРИРОДАТА, ВСЕЛЕНАТА, СВЕТЪТ.

ТЕЗИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ, ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ И РЕАЛИЗИРАНЕТО ИМ В ЕЖЕДНЕВНАТА ДЕЙНОСТ, СА ЗАПИСАНИ ВЪВ ВСЯКО ИЗЧИСЛЕНИЕ НА РОЖДЕНАТА ДАТА. САМО КОГАТО ГО РАЗБЕРЕ, ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАПАЗИ КАТО ВИД, САМО ТОГАВА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДЯТ ПЪТИЩАТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ВСИЧКИ КРИЗИ, САМО ТОГАВА ЩЕ НАСТЪПИ ВРЕМЕТО НА НОВИЯ, ПО-СЪВЪРШЕН ЧОВЕК, КОЙТО ЗАВИНАГИ ЩЕ ЗАБРАВИ МЪКАТА, БОЛЕСТИТЕ, ЛИПСАТА НА ЦЕЛ В ЖИВОТА, ТОВА, ЧЕ МОЖЕ ДА УБИВА ДРУГИГО, ТЪЙ КАТО ВСЕКИ ЧОВЕК Е ЧАСТ ОТ СВЕТА, НАТОВАРЕНА С КОНКРЕТНИ ЦЕЛ И ЗАДАЧА, ПОСТАВЕНИ ОТ САМАТА ПРИРОДА.