А. Ф. Александров
Числа и съдби (35) (Ключ към разбиране на миналото, настоящето и бъдещето)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Числа и судьбы — ключ к пониманию прошлого, настоящего и будущего, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Разни
Жанр
  • Няма
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 11 гласа)

Информация

Сканиране и разпознаване
sir_Ivanhoe (2008)
Корекция
ira999 (2008)

Издание:

А. Ф. Александров. Числа и съдби: Ключ към разбиране на миналото, настоящето и бъдещето

Руска. Първо издание

Издателство „Гарант-21“

 

Превод от руски: Татяна Кузманова Балова, 2006

Редактор: Лилия Анастасова

Предпечатна подготовка: Тодор Манов

Дизайн на корицата: „ЕЛЗЕВИР“, 2006

Формат 84/108/32. Печатни коли 24

ISBN 10 954–754–078–5

ISBN 13 978–954–754–078–1

 

ИД „Рипол классик“, 2006

История

  1. — Добавяне

СЪВМЕСТИМОСТТА МЕЖДУ ХОРАТА

Въпросът за съвместимостта не е толкова сложен, както може да ни се стори на пръв поглед. Преди всичко трябва да разберем същността на съвместимостта, какво значи двама души да си подхождат? Когато става дума например за съвместимост между два детайла в техниката, винаги се има предвид влизането на единия детайл в другия, когато те стават едно цяло: винт и гайка; врата и каса; брадва и сап. Естествено, трудно можем да си представим брадвата и сапът да си приличат, на никого не би му хрумнало да свърже две брадви или два сапа и да цепи с тях дърва. Колко е жалко, че когато става дума за съвместимост между двама души, забравяме за този факт.

За да могат хората да си подхождат, те трябва да се допълват.

Еднаквите хора се отблъскват при тесен контакт, но на разстояние се привличат.

Сега остава да разберем какво означава „да се допълват взаимно“. Дърводелците използват израза „Приляга на ръка та ми“, когато става дума за дръжката на режещите инструменти. Това означава, че дръжката влиза в удобен контакт и с петте пръсти на ръката. В първата книга говорихме, че качеството се проявява максимално силно, когато е зададено с пет цифри. Въз основа на това ще формулираме правилото на съвместимостта.

Правило: Ще казваме, че двама души са съвместими по даде но качество, ако при събиране броя на цифрите в дадени еднакви цифрови квадратчета в резултат получаваме пет цифри.

Например, ако мъжът е с характер 1111 (четири цифри), тогава е желателно жената да е с характер една единица; ако жената е с енергия 222 (три двойки), желателно е мъжът й да има две двойки (22).

Ако при единия от партньорите има „претоварване“ на цифровото квадратче, по което се прави сравнение за съвместимост, трябва да намалим количествената характеристика на тази цифра с пет цифри и да подбираме партньор, като изхождаме от получения резултат. Не бива (!) да подбираме в двойка хора с „претоварване“.

Например в психоматрицата си мъжът има 111111 (шест единици). Трябва да намалим броя им в квадратчето с пет цифри, което ще ни даде ново квадратче за провеждане на сравнение за съвместимост. Резултатът е 1 (една единица). Следователно най-подходяща ще е партньорка с 1111 (четири единици).

Не бива да забравяме, че е невъзможно да подберем напълно идеална двойка.

За препоръчване е да изследваме цифровите квадратчета и линии, които най-много вълнуват дадената двойка, а не да се стараем да правим извод по параметрите, които не ги вълнуват и които те не използват напълно. Хора, които доста добре си подхождат по характер и енергия, не могат да на мерят общ език само защото жената много се безпокои за способността на мъжа си да „изхранва“ семейството, а мъжът не се притеснява по този въпрос, тъй като втора колона в психоматрицата му е „слаба“, както и при жена му. Само като се засили това качество при мъжа или активността на жената се пренасочи към други параметри, може да се помогне за запазване на семейството.

Доста трудно се прави анализ на съвместимостта между мъж и жена, ако в семейството им няма деца или техните рождени дати са ви неизвестни (анализът се извършва чрез човек, който знае рождените дати на родителите, но не знае рождените дати на децата). Анализът на психоматриците на децата и родителите ще ви помогне да разберете кого копират децата; в какво състояние е бил единият или двамата родители (спокоен, добър, мек или агресивен, обиден). В първата книга този въпрос е разгледан доста подробно. Важното е да се сравнят различните психоматрици на родителите (имат се предвид „спокойната“ и „агресивната“ психоматрица) с психоматриците на децата по рождение! Най-голямата прилика между две психоматрици показва кого копира детето. Доста често децата копират и двамата родители.

Трябва да се обръща внимание и на приликата на едно, няколко или всички числа, които разглеждаме в психоматриците на децата и родителите, тъй като те показват приемствеността в развитието на целите и заложбите при децата.

В заключение можем да говорим за съвместимост по конкретни цифрови квадратчета, линии или отделни числа, които се изчисляват по датата. Да говорим за съвместимост, без да посочваме параметрите, по които я изследваме, означава да се самозалъгваме и да пилеем време и сили.