Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Тъмна дарба (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Never Fade, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,7 (× 7 гласа)

Информация

Корекция
Epsilon (2019)

Издание:

Автор: Александра Бракен

Заглавие: Неизчезваща

Преводач: Вера Чубар

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Егмонт България ЕАД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Инвестпрес“ АД, София

Излязла от печат: 18.06.2016

Редактор: Ваня Петкова

Коректор: Таня Симеонова

ISBN: 978-954-27-1741-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9654

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Като начало искам да излея малко обич върху фантастичния екип на Дисни Хайпириън за невероятното количество усилена работа и ентусиазъм, които вложиха в тази поредица. Специални благодарности към моята редакторка Емили Мийхан, Лора Шрайбър, Стефани Лури, невероятната публицистка Лизи Мейсън, Дина Шърман, Латоя Мейтланд, Андрю Сансон, Лойд Елман и Марси Сендърс.

Нищо от това нямаше да се случи без моята безстрашна агентка Мери Лий Хайфец. Няма да е преувеличение да кажа, че не бих могла да съм в по-добри ръце и че съм благодарна всеки ден да те имам в моя ъгъл на ринга.

Много благодарности на Анна Джарзаб и Ерин Бауман, които четоха ранни, ужасяващо объркани копия на тази история и ми върнаха невероятни, обмислени отзиви, които направиха тази история толкова по-хубава, отколкото си представях, че може да е. Благодарности също на Сара Дж. Маас не само за множеството прочитания и критиката, но и за поразителното количество обич и подкрепа, които тя ми изпрати по време на една невероятно трудна година.

Много обич на Тайлър Инфингър и Катрин Уолас — приятелството и обичта, които те ми засвидетелстваха през годините, означават за мен нещо много повече от това, което бих могла да обрисувам с думи.

Ще прибегна до едно клише, за да кажа, че наистина ударих джакпота с колегите и приятелите си от RHCB и по-специално Ейдриен Уайнтрауб, Трейси Лърнър и Лайза Нейдъл. Наистина не бих могла да се възхищавам повече на всеки един от тях.

И накрая — цялата обич в сърцето ми е за моето семейство — заради тяхната храброст, жилавост и сила през изминалата година. Точно когато си помисля, че просто не може да са още по-изумителни, те решават да ми докажат, че греша.

Край