Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Безсмъртни пазители (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Marked, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5 (× 37 гласа)

Информация

Сканиране
Internet (2015)
Разпознаване и корекция
Epsilon (2020)

Издание:

Автор: Елизабет Ноутън

Заглавие: Белязана

Преводач: Сия Монева

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Еклиптик

Година на издаване: 2014

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Алианс Принт“ ЕООД

Редактор: Стоян Пашкуров

ISBN: 978-619-200-007-3

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/5847

История

  1. — Добавяне

Глава шеста

„Той иска да свалиш панталоните му.“

Кейси улови смисъла на думите му, макар че гласът на Терон звучеше приглушено. Кръвта, която шумеше в ушите й, пречеше да го чуе ясно, макар че греховният му поглед красноречиво говореше какво точно иска.

Не знаеше какво я накара да се изправи, но благодари на Бога, че краката й не се подкосиха. Преглъщайки с труд, Кейси изтри изпотените си длани в бедрата си и се приближи към госта си, усещайки се опиянена от съчетанието на тестостерон и сладостен мъжки аромат.

Съдейки по издутината в слабините му, Терон беше възбуден. „А ти искаше да го видиш точно такъв, нали?“ Но ако тя прекрачеше тази линия, щеше да се превърне от сестра Флорънс Найтингейл[1] в „Развратната медицинска сестра“ и обратен път нямаше да има.

„О, Боже! Наистина ли се каня да направя точно това?“

Погледът на Кейси се плъзна по мускулестото тяло на Терон — по нарастващата му ерекция, нагоре към коремните плочки, впечатляващите гръдни мускули и се спря на напрегнатото му лице.

Да, нямаше как да бъде отнесен към класическите красавци с грубовато лице, тежка брадичка и прекалено заострени скули. А опасният огън в черните му очи, както и цялото му излъчване, караха Кейси да се чувства така, сякаш си играеше с… бог.

Тази мисъл, появила се сякаш от нищото я изненада, но описваше извънредно точно ситуацията. Терон приличаше на огромен, мрачен и опасен бог-байкър, които добре ще я използва, след което ще я захвърли, без дори да се замисли.

Без привързаност! Без емоция! Без съжаление!

Кейси никога не е била привърженичка на секса за една нощ, но в този мъж имаше нещо толкова притегателно и толкова съблазнително, че тя искаше да се поддаде на този грях, макар и за минута, ако ще после всичко да отидеше по дяволите.

Припомни си и скорошния си разговор с Дейна.

„Аз нямам определен тип.“

„Но ако имате такъв, ти определено нямаше да се поддадеш на имиджа на лошия байкър.“

Да. Ще го направя! Да вървят по дяволите предсказуемостта и предпазливостта. Точно тази вечер Кейси искаше да направи нещо диво и лудо, нещо, което не бе правила никога досега.

Приближи се и се протегна към колана на дънките му. Терон отпусна ръце и шумно си пое дъх, когато Кейси откопча второто копче… третото… и накрая четвъртото. Под мекия памук на боксерките, които му купи, Кейси усети твърдия му като стомана възбуден член.

В тъмните, хипнотични очи на мъжа блесна еротичен пламък и Кейси се преизпълни с незнайно откъде появила се увереност.

Кожата й сякаш се нагря. Наслаждаваше се на всяко докосване и на всяко усещане на меката тъкан под пръстите си. Сладка, пулсираща болка се появи между бедрата й, когато тя плъзна ръцете си под колана на дънките му и ги спря върху голата кожа на силните, мускулести бедра. Без да отмества очи от неговите, бавно започна да ги сваля надолу.

— Орайос — хрипливо прошепна Терон.

Кейси нямаше представа какво означаваха думите, но се наслаждаваше на грубоватия му глас и мелодичен акцент. Успя да свали дънките му и преглътна неволния си стон при вида на впечатляващия възбуден член, който се стремеше да се освободи от меката материя на бельото.

За един миг Кейси съжали, че му го е купила, но след това реши, че всъщност е за добро. Все едно отваряш подарък — колкото по-дълго сваляш опаковката, толкова повече го желаеш.

Акация продължи да избутва дънките му надолу, стараейки се да не раздразни раната на бедрото му. Отпусна се на колене и краката му и му помогна да извади ходилата си от крачолите. Мускусният аромат на възбудата му накара либидото й да полудее и да запали искрите на желанието между бедрата й. Цялото тяло на Кейси откликна — беше готова да се взриви от сладката и мъчителна болка и едва се сдържаше да не се нахвърли върху Терон, да разкъса дрехите му и да го използва, за да загаси бушуващия в тялото й пожар.

Акация отмести дънките встрани и кимна по посока на дивана:

— Седни — едва успя да прошепне тя с хрипкав от възбудата глас. Закашля се, в опит да прикрие състоянието си. — Аз ще… погледна раната.

Започна да се рови в аптечката, докато Терон мълчаливо последва съвета й. След като извади всичко необходимо, Кейси се обърна към него и погледна към бедрото му. Пациентът й седеше на дивана, разкрачил крака, а внушителният му член издуваше боксерките му, буквално молейки за внимание.

О, Боже! Върху челото й изби пот, сърцето й заби като лудо и всичката й кръв сякаш се насочи към лоното й.

„Съсредоточи се, Кейси!“

Успя да преглътне и се опита да се концентрира на превръзката на бедрото му. С леко треперещи пръсти Акация хвана края й и започна бавно да я сваля. Терон рязко си пое въздух и Кейси се притесни, че неволно му е причинила болка. Вдигна поглед към лицето му, желаейки да се убеди, че всичко с пациента й е наред, но видя как суровото му лице се напрегна, изразявайки чисто и неподправено желание. Сведе поглед обратно към бедрото и члена му, който сякаш буквално растеше пред очите й.

О, Господи, тя имаше проблем! Голям проблем!

Отново се съсредоточи върху превръзката и най-накрая я свали…

И ахна.

От шевовете на дълбоката разкъсна рана не беше останала и следа, а само тънък, зачервен белег. Кейси заподозря, че вероятно и той скоро щеше да избледнее и изчезне.

— Невероятно — прошепна тя.

Терон погледна крака си.

— Изглежда добре, нали?

— Дори страхотно. Ти си истинско чудо за медицината, знаеш ли?

Акация прокара нежно и леко пръсти по белега, учудена, че на мястото на ужасната рана беше останала само тази зачервена линия.

Терон потръпна и Кейси веднага отдръпна ръката си.

— Ох… Боли, нали? Изглежда толкова добре, че помислих, че е заздравяла…

Гостът хвана ръката й и я притисна обратно към бедрото си — върху белега от раната, който тя току-що бе погалила.

— Не, мели, изобщо не ме боли. Докосването ти ме успокоява. Не спирай!

Кейси отново погледна от бедрото към лицето му и обратно.

Трябваше да спре, преди да се е хвърлила с главата напред в тази авантюра. И то в гостната на баба си. След още няколко минути щеше вече да е късно. Кейси прокара върховете на пръстите си нагоре по бедрото му, докосна края на боксерките му и облиза устни.

— Да, точно така, още… — прошепна Терон.

Добила увереност, очерта ръба на мекия плат и погали нежните косъмчета от вътрешната страна на бедрото му. Мускулите на Терон се напрегнаха, а пенисът му помръдна под черния памук.

Вече нямаше връщане назад.

— Имаш вълшебни пръсти — прошепна Терон. — Каза, че оздравяването ми е чудо на чудесата. Но явно си забравила, че ако не беше ти, аз нямаше да съм тук сега.

И това беше самата истина. Обмисляйки думите му, Кейси плъзна пръсти нагоре към слабините му, галейки твърдите му мускули. Внимателно и нежно тя докосна с палеца си чувствителната точка и леко я притисна. Лекият стон на наслаждение, дошъл от Терон, й показа, че докосванията й му харесват.

— Ти си много по-изкусна от най-добрия лечител в моя свят — дрезгаво прошепна той. — Всяко твое докосване ме зарежда със сила.

Кейси се усмихна. Тя разбираше много добре каква сила имаше предвид гостът й и ако някой друг беше подхвърлил подобна фраза, Акация щеше да му се надсмее. Но с Терон? Сега? По непонятна причина тя, вместо да се отстрани, се придвижи по-близо. И „гръцкият бог“ я възнагради, прокарвайки нежно кокалчетата на пръстите си по корема й.

Центърът на женствеността й откликна с искри от желание. Пулсът й скочи до небето и тя го погледна в очите.

„Всичко, което пожелая!“

— Ти сигурно си уморен от цялото това… лечение — прошепна Кейси. — Кажи, с какво мога да ти помогна?

Доловил закачливи нотки в гласа й, Терон й подари усмивка. От възбуда очите му потъмняха още повече. Прокара ръка нагоре по рамото й и докосна скулата й. Кейси притисна страната си към дланта му, задържайки дишането си, докато палецът му нежно поглаждаше долната й устна.

— Ти наистина си гинайка-мечта.

Тъкмо смяташе да го попита какво по-точно има предвид, но преди да успее, Терон я придърпа към себе си. Всичките й незададени въпроси мигом излетяха от главата й, като на тяхно място нахлу неописуемо наслаждение.

Устните му докоснаха нейните — отначало леко, после по-силно и пламенно, докато пръстите му се заровиха в косата й и втори път Акация се откри насреща му без колебание. Топлият и влажен език на Терон се плъзна в устата й и започна бавно и съблазнително да поглажда нейния.

Вкусът му беше божествен. С намек на мента, скорошна вечеря и чисто изкушение, подадени върху златно плато и поръсени със сметана. Голямата му длан се плъзна надолу по гърба й и я притисна по-близо, докато тя не се видя принудена да се отпусне върху бедрата му.

Тялото й гореше. Терон леко промени ъгъла на целувката им, а ласките му станаха по-настойчиви. За частица от секундата Кейси все пак се поколеба дали той е достатъчно здрав, но спря да се тревожи за това, когато Терон я придърпа в скута си и я отпусна върху своята убийствено възбудена еректирала плът, по която тя до неотдавна точеше лиги. А на него дори и да не му стигнат силите, Кейси щеше да свърши всичката работа. Сега наистина нямаше връщане назад.

Акация несъзнателно гладеше гърдите му през мекия материал на тениската и жадно отвръщаше на целувките му. Жаждата за голата му кожа надделя и тя повдигна плата нагоре, докосвайки плочките на мускулите на корема му.

Членът му се раздвижи под нея и Кейси се притисна още повече, желаейки само едно — да го усети дълбоко в себе си.

Терон одобрително изръмжа. Целувката му стана неистова и жадна и ръката му посегна към копчетата на дънките й.

— Искам да те докосна — тежко успя да проговори той. — Да узная колко си влажна.

Тя беше направо мокра, но не можеше да се отдели от устните му, за да му го каже. След като пръстите му намериха копчето на дънките й, нещо вътре в нея трепна и се превърна в отчайващо желание, каквото тя никога не беше изпитвала. Нетърпеливо се размърда, помагайки на Терон да свали дънките й.

Свали ципа и леко се отмести — толкова, колкото да успее да плъзне ръката си вътре в тях. Подмина преградата на бельото й и докосна голата кожа. Кейси успя само да ахне.

Пръстът му намери мокрия, твърд и възбуден клитор. Започна да го гали и да описва кръгове около него, докато Акация откъсна устни от неговите, стенейки от удоволствие.

Устните на Терон се плъзнаха по гърлото й. Захапа я леко — сладка, тръпнеща болка се разнесе по цялото й тяло — след което започна да ближе и смуче ухапаното място, докато тя отново не застена.

— О, мели, толкова си мокра. — Плъзна пръст надолу и навътре в нея. Простена, притиснал устни към пулса на врата й. — И толкова тясна.

Кейси не можеше да говори. Едва имаше сили да помръдне. Невъзможно беше да спре настъпващия оргазъм. Стискайки раменете му, тя стисна с вътрешните си мускули пръста му и се приготви да му се отдаде.

Но секунда преди да я залее вълната, Терон извади пръста си и напрежението спадна. Хвана се с две ръце за колана й и изръмжа:

— Искам да ги сваля. Сега. — Изправи и двамата бързо на крака и с едно рязко движение дръпна надолу и свали дънките й.

Кейси дори не успя да възрази, и странно, дори не се смути, останала пред него в пуловер и ниско изрязани бикини. Терон наведе глава и отново започна да я целува и тя с готовност отвърна на ласката му. Опита се да я притегли по близо до тялото си, докато възбуденият му член се притискаше в корема й.

— Искам да те докосна — прошепна Кейси.

Той всмука долната й устна в знак на одобрение. Докато я опитваше, а тя се наслаждаваше на целувките му, ръката й се плъзна надолу по корема му, отмести ластика на боксерките и обхвана възбудения му пенис. Терон простена дълго и протяжно срещу устните й, докато стоманата в кадифена обвивка напълни ръката й, пулсирайки с безгранична мощ и обещавайки немислими удоволствия. Кейси го галеше, кръжеше на върха му и се опиваше от властта си над него, усещайки трепета на голямото му тяло.

Изкусителят прокара пръсти по гърдите й, плъзна ги под пуловера направо под сутиена. Зърната на Кейси се напрегнаха от докосването на грапавата му кожа. Терон хапеше леко брадичката й и целуваше кожата й, докато не се спря на едно нежно местенце зад ухото. Ръцете му не спираха да галят гърдите й, което я извиси до нов връх на сексуална възбуда.

Ласките на Кейси станаха по бавни и безсрамни. Плъзгайки пръсти по пениса му, тя отпусна ръката си и нежно обхвана тестисите му.

Терон простена във врата й.

— Играеш си с огъня. Само след минута вече няма да мога да пра.

— И няма да има нужда. Искам да зная какво е усещането, когато свършваш.

След тези думи малкото останала сдържаност на Терон да отиде по дяволите. Съблече бързо пуловера на Кейси и разкъса сутиена й, сякаш бе от хартия. След това се наклони и обви устни първо около лявото зърно, после около дясното, докато тя си мислеше, че просто ще се взриви от удоволствие.

И когато Кейси беше готова да се моли, Терон я обърна и постави на колене на дивана. Силната му ръка притисна гърба й към възглавниците и синьо-оранжевата завивка на баба й.

— Боже, прекрасна си — простена Терон зад гърба й. Диванът потъна, когато той опря коляно във възглавницата между краката й и разтвори бедрата й. — Нямам търпение да узная, дали си толкова тясна, както в моя сън.

В съня му ли?

О-о, да!

Кейси внезапно се усети, че ако трябва да изпита страх, то това трябва да стане точно сега — сама, с огромен непознат мъж, и то в такава поза… Той можеше да направи всичко, каквото поиска, докато тя, в случай на опасност, ако се наложи, нямаше да има възможност да се защити. И като си спомни това, което ония двамата искаха да й сторят на паркинга на „Екс Скрийм“ преди няколко месеца, трябваше дяволски да се изплаши. Само че Кейси не се боеше. Сякаш инстинктивно знаеше, че Терон няма да й причини вреда. А еротичните му думи я караха да изгаря в трескаво желание.

Едната му мазолеста ръка бе обвита около тялото й и обхващаше гръдта й, докато с другата беше стиснал бедрото й. Терон започна да смуче и хапе меката част на ухото й и Кейси едва удържа вика си. Но когато партньорът й се притисна отзад и започна да се трие напред-назад, пред очите на Кейси избухна заслепяваща светлина.

Удоволствието беше бързо, стремително и изпепеляващо, но й бе малко. На Кейси й трябваха няколко секунди, за да разбере, че те всъщност все още са облечени — тя в бикини, а той в боксерки. Партньорът й се тласна напред, след което се отдръпна, дразнейки и двамата и демонстрирайки какво ще направи с голото й тяло само след миг.

— Терон — ахна Кейси.

Устните му се плъзнаха към тила й и започнаха да слизат все по-ниско. Ръката на Терон я погали по гърба, след което той отново се отърка в нея. Ръцете му хванаха бикините й и целувайки я по талията, той ги смъкна надолу по краката й.

— О, да! — Кейси изви гръб и затвори очи.

Толкова бе вглъбена в ставащото, че едва след няколко секунди усети липсата на Терон върху кожата си и разбра, че той е спрял. Обръщайки се, видя, че той изненадано разглежда кръста й.

— Нещо не е наред ли?

Терон прокара палеца си ниско вляво на гърба й, точно над дупето.

— А този белег… татуировка ли е?

Кейси знаеше, какво е привлякло вниманието му. Той не беше първият, който питаше за него.

Усмихна се.

— Прекалено много се страхувам от иглите, за да реша да си направя татуировка.

Когато Терон не отговори, а продължи да гледа към кръста й, Кейси лекичко се разтревожи.

— Родена съм с това. Родилен белег е.

Той я погледна в очите. След това махна ръката си, но Кейси псе още усещаше топлината от докосванията му.

— Това не прилича на бенка. Разкажи ми за родителите си.

Изкусителният „гръцки бог“ иска да говорят? За нейните родители? И то точно сега?

Тревогата й се превърна в подозрение, докато кожата около бенката й започна да потръпва. Акация се изправи и бавно се обърна, плъзна се по възглавниците и седна, скривайки белега й от изпитателния му поглед.

Терон беше стиснал челюсти, веждите му бяха присвити, а на челото му се виждаше дълбока бръчка. Само един поглед върху му беше достатъчен, за да потвърди опасенията на Акация. Великолепната му ерекция, с която допреди няколко секунди се притискаше към бедрата й, беше изчезнала.

Кожата й боцкаше и Кейси изведнъж се почувства неудобно заради голотата си. Протегна се и взе пуловера си, висящ на подлакътника на дивана.

— Моите… моите родители ли?

— Баща ти и майка ти. Къде са те?

Стомахът на Акация тревожно се сви. Нахлузи пуловера си през глава и в момента, в който прикри гърдите си, установи, че Терон е обул дънките си и я гледа с неопределен израз на лицето.

Нали точно това беше нещото, което тя искаше да избегне. Тази неловкост. Всичко отиде твърде далеч и сега той съжаляваше за случилото се. Защо се отказа? Той не можеше да се откъсне от нея и…

— Кейси — резкият му глас прекъсна мислите й. — Съсредоточи се! Кои са майка ти и баща ти?

Тя тръсна леко глава, неуверена защо в главата й е такава каша.

— Майка ми е починала почти веднага след раждането ми. Колкото до моя баща… никога не съм го виждала. Двамата се срещали за кратко, когато майка ми е учила в Европа. Върнала се е вкъщи, когато е разбрала за бременността си. Аз… никога не съм го виждала. — Кейси погледна към Терон. — Защо питаш за тях точно сега?

Той игнорира въпроса й.

— Кой те е отгледал?

— Баба ми. Това е нейният дом. Исках да кажа беше нейният дом — коригира се тя, оглеждайки гостната и усещайки гадене в стомаха си. Кейси сякаш наистина чуваше в главата си осъждащият глас на баба си за неподобаващото й поведение. — Почина преди няколко месеца. От рак.

Терон стисна зъби, разглеждайки я през присвитите си очи. След това произнесе само една дума.

— Ската!

Кейси знаеше достатъчно гръцки, за да разпознае ругателството. И в този момент си спомни, че пред нея стои един съвсем непознат човек.

„Не зная нищо за него, освен името му. Защо му помогнах?“

Какво му се беше случило в действителност? И какво наистина правеше той сега в нейния дом?

Кейси бавно се изправи, усещайки как въпросите буквално и заливат. Онези същите, които тя толкова глупаво отхвърли преди.

— Какво става тук? И какъв е този внезапен интерес към генеалогическото ми дърво? И кой си ти всъщност?

Изражението на лицето му се смекчи. Съвсем мъничко и тези черни като греха очи напълно привлякоха вниманието й.

Или така й се стори. Но за част от секундата Терон отново се превърна в онзи чувствен мъж, когото тя целуваше и страстно галеше само преди секунди. И с когото едва не прави секс.

— Никой — прошепна той, хващайки ръката й. — Това не е важно. — Аргонавтът хвана китката й и леко притисна вената. И макар да разбираше, че това е невъзможно, на Кейси й се стори, че чува съжаление в гласа му. — Дори няма да ме запомниш. А сега затвори очи, мели.

И тя го послуша. Също като агне, което водят на заколение.

Бележки

[1] Флорънс Найтингейл 1820–1910 — английска медицинска сестра, ментор и обществен деятел.