Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Порочен милиардер (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Dirty Pleasures, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 100 гласа)

Информация

Форматиране
ganinka (2016)

Издание:

Автор: Мегън Марч

Заглавие: Порочни удоволствия

Преводач: Ralna

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: Роман

Националност: Американска

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2105

История

  1. — Добавяне

Глава девета
Холи

Крейтън спря на края на леглото, държейки искрящо розов анален разширител. Определено беше по-голям от последния, който ползвахме, но не ме беше грижа. Бях на крачка от това, което преспокойно можеше да бъде най-интензивния оргазъм в живота ми, и вече не ме беше грижа за нищо. Направо го умолявах да пъхне нещо в задника ми и знаех, че би трябвало да се чувствам засрамена, но единственото, за което можех да мисля, бе умопомрачителното удоволствие, което знаех, че ще последва.

— Мамка му, перфектно. — Или поне мислех, че той прошепна това, когато се наведе и целуна леко гръбнака ми, а след това и двете полукълба на задните ми части.

Зърната ми се втвърдиха, когато той прокара върха на разширителя по извивките ми, докато достигна до малкия заден вход. Хлъзгавото усещане на лубриканта ми подсказваше, че вече го е подготвил за мен. Удоволствието беше невероятно, докато той вкарваше бавно разширителя в мен. Извих гръб, притискайки се назад към него и издишах остро при парещата болка.

Той се отдръпна веднага, а дланта му плесна външната страна на бедрото ми.

— По-бавно, скъпа. Ще вземеш това, което ти дам, и ще ти хареса.

Вече бе започнал отново да пъха разширителя в мен, а пръстите ми започнаха да милват клитора ми все по-бързо и по-бързо. Можех да усетя възбудата, стичаща се по ръката ми и бях почти обезумяла от удоволствието, където той ме разтягаше.

Същата длан, която до преди малко ме пляскаше, сега милваше задните ми части и аз се притиснах към нея.

— Мамка му, колко си красива — каза той и в този момент наистина се чувствах красива. Чувствах се…

Мислите ми се изпариха, когато оргазмът избухна в мен. Мисля, че простенах името му, но не съм сигурна.

Отпуснах глава, готова да се отдам на удоволствието, но Крейтън имаше други идеи. Пръстите му се плъзнаха напред, удряйки леко клитора ми, подготвяйки ме за още един оргазъм.

— О. Боже. Мой! — прошепнах и стиснах силно очи, когато ръката, на която се държах, се разтрепери и лакътят ми подаде.

Крейтън ме хвана, преди да падна по лице на леглото. Вдигна ме отново на колене, но не спря, докато не опрях гръб на гърдите му. Пръстите му изчезнаха, но тогава почувствах твърдия му член срещу женствеността си.

— По-късно ще се оправя с порочната ти уста. Точно сега имам нужда да бъда в теб. — Тласна се, заравяйки се в мен до самата си основа само с едно рязко движение.

Разширителят в задника ми ме караше да го усещам двойно по-голям и разтягането от пениса му изпрати искри на удоволствие по цялото ми тяло.

— Крейтън! — Още един оргазъм разтърси тялото ми, но той не забави. Държеше ме прикована към себе си, обгърнал тялото ми с ръка под гърдите ми, докато се тласкаше в мен отново и отново.

Можех да почувствам горещия му дъх до ухото си.

— Още веднъж. Няма да спра, докато не усетя колко перфектно вагината ти се обвива около пениса ми още веднъж. — Устните му се плъзнаха по рамото ми, само миг преди зъбите му да се забият в кожата ми.

Не знам заради думите му, заради зъбите му или заради собствената ми ръка между бедрата ми, но в точно този миг аз експлодирах.