Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Порочен милиардер (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Dirty Pleasures, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 100 гласа)

Информация

Форматиране
ganinka (2016)

Издание:

Автор: Мегън Марч

Заглавие: Порочни удоволствия

Преводач: Ralna

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: Роман

Националност: Американска

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2105

История

  1. — Добавяне

Глава осма
Крейтън

Тръгнах след Холи, когато тя се обърна и се насочи към спалнята. Пенисът ми се притискаше към ципа ми, и ако Кенън ме проклинаше, задето му затворих, можеше да върви по дяволите.

Защото току-що получих полезен урок… има по-важни неща от бизнеса. Тя позволи на белия халат да се плъзне по гърба и надолу по ръцете й, разкривайки пред мен най-прекрасното задниче, което бях имал удоволствието да видя.

Планирах да действам бавно. Да я вкуса. Да й се насладя. Да я гледам как следва инструкциите ми буква по буква. Но вместо това се наведох напред и обхванах дупето й с две ръце. Тя застана пред леглото и я бутнах напред, карайки я да облегне ръце на матрака.

— Нямаш никаква идея колко силно искам да се плъзна в този перфектен задник. — Устните ми се потъркаха в ухото й и тя потръпна.

— Направи го! — прошепна тя.

Усмивка изви устните ми.

— О, Холи, да не би да си забравила, че не ти раздаваш заповедите? Помниш ли това правило?

Тя вирна нагоре задничето си, опитвайки се да ме изкуши, търкайки се в дланта ми.

— Знаеш, че го искаш — каза тя, този път по-високо.

Отстъпих назад, освобождавайки я от хватката си.

— Мисля, че съм бил прекалено небрежен и не съм те накарал да разбереш кой дава заповедите тук. Направи повече от това да заслужиш порицание, порочно момиче, и ще се насладя истински, докато те наказвам.

Тя наведе глава на една страна, бузата й се опря на белия чаршаф. Кафявите й очи блестяха предизвикателно, а лека руменина от възбуда покриваше страните и шията й. Исках да видя и дупето й оцветено в това розово.

Замахнах и плеснах леко бедрото й под дясната задна буза. Холи вдиша остро и простена, а бедрата й се притиснаха до леглото.

Плеснах я още веднъж, на същото място, но от другата страна на бедрото, а стонът й стана по-силен. Розовият отпечатък на дланта ми се виждаше много добре върху кожата й, което пък накара мен да простена.

— Мамка му. Изглеждаш толкова секси с клеймото ми върху себе си. Качвай се на леглото. На колене. Веднага.

Тя не се поколеба и бързо се качи на леглото. Щях да я възнаградя за това… скоро. Но точно сега имах нужда да й дам повече от това.

Зачервих кожата й с плесница след плесница. Гърбът й се изви, а задничето й се вирна към мен, сякаш ме молеше за повече.

Ударих я леко с ръка между бедрата и я погалих.

— Толкова си влажна, скъпа. Подай ми ръката си.

Тя се обърна, за да ме погледне, а на челото й се бе образувала объркана бръчица.

— Сега ще чукаш с пръсти сладката си вагина, защото искам да гледам повторение на адски сексапилното шоу, което ми изнесе. Ако си мислиш, че само ще ме изкушаваш, то трябва да ти кажа, че грешиш. Смятам да галя пениса си, докато не свърша в устата ти, а след това ще ме поемеш чак до гърлото си и ще ме смучеш, докато стана толкова твърд, че да чукам малката ти, непослушна вагина.

Устата й остана отворена и членът ми потрепна, копнеейки да се потопи в горещия й влажен рай.

— Все още не съм се насладил на порочната ти малка уста. Сега вкарай пръсти във вагината си и ми покажи как свършваш.

Тя простена задъхано „О, боже мой!“, преди да насочи отново лице напред и да изпълни заповедта ми. Сграбчих задника й и я плеснах за последно, преди да посегна към копчетата на дънките си.

Още не си бях свалил ципа, а пръстите й бяха потънали във вагината й.

Сграбчвайки члена си, аз го стиснах силно. Но стоновете, виковете и подскачащият й пред мен задник вече ме бяха докарали до такова състояние, че от главичката на пениса ми се изливаше предеякулационна течност. Посегнах между бедрата й и издърпах ръката й.

— Имам нужда от малко от това. — Потопих ръка в мокротата й и намокрих дланта си, преди да й наредя да продължи. Започнах да се галя, а предеякулационната ми течност и влагата на Холи правеха нещата много по-лесни.

— Ти си толкова порочно шибано момиче — казах й, когато тя измъкна пръсти от вагината си и ги плъзна назад към ануса си. — Имаш ли нужда нещо да изпълни задничето ти, за да свършиш по-бързо, скъпа?

Тя кимна.

— Искам думи, Холи.

— Моля те! — прошепна тя.

— Все още не си готова за пениса ми.

Тя поклати глава.

— Покажи ми какво искаш, Холи.

Любопитният й малък пръст се притисна към отвора, но не се плъзна вътре.

Тя погледна назад към мен, забила зъби в долната си устна.

— Моля те!

Холи изглеждаше така, сякаш е на косъм от оргазма, отчаяна само за един лек тласък, който да я накара да свърши. Макар да не бях взел много багаж със себе си, все пак се бях сетил да взема най-важните неща.

— Не мърдай.

Обърнах се и се насочих към куфара си. За нула време открих разширителя и лубриканта. Когато се върнах в спалнята, вече бях отворил тубичката.

Гледката на Холи, застанала на колене със задниче, вирнато във въздуха, и ръка между бедрата, почти ме накара да свърша.

Мамка му, тази жена е просто перфектна.