Към текста

Метаданни

Данни

Година
(Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
5,4 (× 7 гласа)

Информация

Корекция
Диан Жон (2010)
Сканиране и разпознаване
?

История

  1. — Добавяне

Глава 8
Подземният Гулаг от градове-заводи и изследователски центрове в Третия райх.

Една от най-важните секретни програми, свързана с опазването на тайната на антигравитационните проекти в Третия райх, е невижданото до тогава в глобален мащаб гигантско строителство на цял архипелаг от стотици подземни концлагери. Това е един скрит от погледите на немското население ГУЛАГ от подземни производствени и изследователски центрове, някои от които са наистина с монументални размери. Те са използвани от нацистите, от СС, и от техните задкулисни задморски господари, финансисти и вдъхновители, за преместването под земята в последните две години на войната на голяма част от немската оръжейна промишленост. Най-вече са използвани за скриването на многобройните частни суперсекретни проекти преди всичко от самите непосветени немски учени, от германското население и накрая от целия останал свят. За тази цел по времето на Втората световна война в Германия са построени близо 1000 подземни изследователски бази и производствени комплекси. Някои от тях са големи колкото цял град, и имат население от десетки хиляди души.

Те са използвани за най-секретните и опасни технологии, разработвани от нацистите през войната за „Храбрия нов свят“ на техните глобални илюминирани господари. Също и за техните потайни извънземни кукловоди и вдъхновители. В тях се провеждат съвместни епохални изследвания в областта на междупланетните и междузвездни полети с антигравитационни кораби, летящи със свръхсветлинна скорост; в областта на безплатната енергия, машините на времето, лъчевите оръжия, силовите полета и защити, телепортацията, междузвездните „тунели на времето“ или хронокоридорите; инженирането на физическата реалност и създаването на паралелни линии на времето вътре в нашата реалност, съвсем малко различаващи се от нея, или пък на цели паралелни физически реалности, нямащи нищо общо с нашата физическа реалност; и най-вече за технологиите по контрол на съзнанието, генетично инженерство върху хора и инженирането на човешката душа.

Нека отново да разгледаме различните мнения, таблоидни публикации, а също и по-сериозните източници по въпроса, за да добием една реална представа за истинския размер на тайната подземна революция в Германия по времето на Третия райх.