Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Огънят на драконите (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Fire in His Kiss, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,7 (× 55 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Руби Диксън

Заглавие: Огънят в целувката му

Преводач: Сирена

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10164

История

  1. — Добавяне

Бележка от автора

Скъпи читатели,

Благодаря ви много, че сте останали наоколо за втората книга от „Огънят на драконите“! Надявам се, че сте се насладили на историята на Саша и Дакх точно толкова, колкото и на тази на Клаудия и Каел. С всяка история ще разширяваме света малко повече и ще гледаме как се разкрива. Доста се забавлявам, разкривайки парченцата и изследвайки „След“ и се надявам вие също.

Докато пишех това, ми стана ясно, че историята на Ема трябва да дойде преди тази на Ейми. Не че историята на Ейми е по-малко важна, просто Ема имаше повече роля в тази книга. Ще се върнем на Ейми и тя ще има книга, обещавам! Всъщност, тя вероятно ще е четвърта. Ема ще бъде трета книга и ще излезе по-късно това лято.

Изненадана съм колко хора са харесали първата книга от поредицата. Надявам се тази да не ви е разочаровала и ако продължи като първата, ще има още много книги от тази поредица. Няма да се издават толкова бързо, колкото Варварите от ледената планета, най-вече защото книгите са много по-дълги. Тази е почти двойно по-голяма от някои от новелите на ВЛП, например! Искам да имам възможност да разнообразявам световете и се надявам да се насладите на промяната. Харесва ми да имам възможност да прескачам между поредиците, защото помага на мозъка ми да е „свеж“. Всеки, който пише поредици, ще ви каже, че промяната на проектите е нещо, което те пази от изчерпване. Ако пишете поред за шестнадесет секси каубои, ще се уморите от тях, независимо колко ги обичате. Но да пишете за секси милиардери между секси каубоите? Ще запази мечтата жива.

Доста хора ми казват, че се тревожат, че пиша твърде бързо и ще се изхабя. Моля, не се тревожете за мен! Взимам си почивки точно като всеки друг, и когато нямам чувството, че ми се пише, не пиша. Прекарвам времето си четейки или играейки видео игри, или чистейки къщата, точно като другите хора. Съпругът ми харесва да се шегува, че не знам как да си почивам, защото в момента, в който завърша една книга, мисля за друга. Трудно е да се отдалечиш от писането, когато ти е едновременно хоби, работа и страст. Колкото до писането бързо срещу писането бавно, ще видите, че ще намерите вашата обичайна скорост и ще карате с нея. Просто се оказва, че моята е бърза. И винаги си пожелавам да съм по-бърза, отколкото вече съм!

Колкото до това, което идва след това… повече книги! Тази книга беше тежка, затова си вземам почивка от „Огънят на драконите“, докато не стане време за историята на Ема. В това време ще имаме BEAUTY IN AUTUMN — моята кратка, гореща новела, която излиза този петък (и може вече да е излязла по времето, когато четете тази бележка).

След това се връщаме обратно към Варварите от ледената планета… без ледената част! Идва историята на Хлоуи — това момиче беше затворничка в същото време като Кейт и е спомената накратко. В момента започнах да пиша тази книга, историята на Хлоуи се появи в главата ми и знаех, че трябва да я напиша. Така че нейната идва през месец май и ще бъде озаглавена „Затворническата планета на варварите“. Имате три шанса да познаете за какво се отнася. В края на краищата, отиваме към лятната история и ще се върнем към Ема.

До тогава, елате да кажете Здравей във Facebook. Ще се радвам да ви чуя!

Руби

Край