Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Тайната (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
The Magic, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,1 (× 9 гласа)

Информация

Сканиране
Еми (2015)
Разпознаване и корекция
karisima (2015)

Издание:

Ронда Бърн. Вълшебството

Американска. Първо издание

ИК „Изток-Запад“, София, 2012

Редактор: Минка Цветомирова

Коректор: Людмила Петрова

История

  1. — Добавяне

Посвещава се на вас

Нека Вълшебството ви отвори вратите към един нов свят и ви изпълни с радост до края на дните ви.

Това е намерението ми за вас и за целия свят.

„Тъй ще имаш славата на целия свят.“

Изумруденият скрижал (ок. 5000 — 3000 г.пр. Хр.)

Благодарности

Когато пиша книга, съзиданието започва с радост и уединение; аз съм насаме с Вселената. След това постепенно кръгът се разширява и включва все повече хора, които допринасят с опита си, за да може накрая новата книга да стигне в ръцете ви. Ето кои хора участваха в постоянното разширяване на кръга на сътворението, благодарение на който „Вълшебството“ стана реалност.

Благодаря, благодаря, благодаря: на дъщеря ми Скай, която работеше неуморно с мен по редакцията заедно с Джош Голд, който допринесе с научните си знания и изследователски умения, помогнали да обединя достиженията на науката със словата на религията.

Благодаря на редактора ми Синди Блек от „Бионд Уърдс“ за прямия й подход и провокативните въпроси, които ме направиха по-добър автор. Благодаря на Ник Джордж за творческата му визия, която улови вълшебството чрез художественото оформление на книгата — вътрешно и на първа корица.

Благодаря на Шеймъс Хор и Карла Торнтън от „Гоузър Медия“ за изпълнението на графичния дизайн и странирането на книгата. Благодаря на екипа на „Тайната“, който помогна на тази нова книга да види бял свят и на когото се опира целия ми труд; специално благодаря на сестра ми Джан Чайлд, която оглавява целия издателски екип; Андреа Киър, която оглавява неотразимия ни творчески екип; Пол Харингтън и сестра ми Гленда Бел, които заедно с Рафаел Килпатрик и останалите колеги създадоха вълшебните снимки в книгата. Благодаря и на останалите членове на екипа на „Тайната“ за незаменимата им работа зад кулисите: Дон Зик, Марк О’Конър, Майк Гардинър, Лори Шарапов, Кори Йохансинг, Чи Лий, Питър Бърн и дъщеря ми Хейли.

Благодаря, благодаря, благодаря на издателствата „Атрия Букс“ и „Саймън енд Шустър“: на Каролин Рийди, Джудит Кър, Дарлин Де Лило, Туисни Фан, Джеймс Първин, Кимбърли Голдстайн и Изолда Сауър. Този великолепен екип е благословение за мен.

Благодаря, благодаря, благодаря на Анхел Мартин Велайос за духовните напътствия, любовта и мъдростта, на сестра ми Полин Върнън и скъпите ми приятели и семейство за непрестанната им подкрепа и ентусиазираното им отношение към работата ми. Отдавам най-дълбока благодарност и на великите личности, живели преди хилядолетия, които са открили истините на живота и са ги оставили записани, тъй че днес да ги намерим точно в правилния момент — този неуловим момент, в който животът ни се променя, защото очите ни са се отворили да видят, а ушите ни — да чуят.