Джон Кехоу
Подсъзнанието може всичко (1) (Техники за овладяване поразителната сила на мисълта)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Mind Power into the 21st Century (Techniques to Harness the Astounding Powers of Thought), (Пълни авторски права)
Превод от
, ???? (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5,3 (× 100 гласа)

Информация

Първоначална корекция и форматиране
ira999 (2010)
Корекция и форматиране
Диан Жон (2010)
Сканиране и разпознаване
?
Допълнителна корекция
Диан Жон (2012)

Издание:

Джон Кехоу. Подсъзнанието може всичко

Трето преработено издание.

Издателство „Феникс Дизайн“

ISBN 954889016

История

  1. — Добавяне
  2. — Корекция

С благодарност към…

 

… Джойс Хамилтън, която ми помогна да започна да се изразявам и в писмена форма и чиито наставления направиха възможно раждането на тази книга. Също така благодаря на Рик и Дженифър Беайрсто за предложенията и редакцията, на Сорая Отман, мой бизнес партньор и приятелка, чието настояване „Книгата да бъде завършена!“ ме подтикна към действие, и накрая, на моята съпруга, Силвия, за нейната любов, подкрепа и съпричастност.

Джон Кехоу

Въведение

Искам да споделя с вас поредица от важни техники, които се оказаха полезни при създаването на нова действителност. В книгата „Подсъзнанието може всичко“ ще разкажа историите на много хора, успешно прилагащи ги на практика и ще обясня защо са толкова ефикасни.

Овладяването на силите на Вселената и активното участие в творческия процес за осъществяване на собствените цели е страхотно като изживяване. Моята книга ще ви представи всички необходими за това средства и за вас ще остане само да ги приложите във всекидневието си.

За двадесет години имах удоволствието да обуча по тази система повече от сто хиляди души. Сега, чрез тази книга, ми се предоставя възможността да достигна умовете и сърцата на още милиони хора по целия свят. Ако за първи път държите книгата в ръце — добре дошли! Уверен съм, че моите открития ще са ви от голяма полза и ми е много приятно да ви представя системата „За силата на мисълта“.