Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Simon vs. the Homo Sapiens Agenda = Love, Simon, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
няма

Информация

Сканиране
Silverkata (2020)
Разпознаване, корекция и форматиране
Стаси 5 (2020)

Издание:

Автор: Беки Албъртали

Заглавие: С обич, Саймън

Преводач: Вера Паунова

Година на превод: 2018 (не е указана)

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо

Издател: Ибис

Град на издателя: София

Година на издаване: 2018

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Симолини“

Излязла от печат: 20.11.2018

Редактор: Преслава Колева

Технически редактор: Симеон Айтов

Коректор: Соня Илиева

ISBN: 978-619-157-272-4

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/13374

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Има толкова много хора, които оставиха красивите си пръстови отпечатъци върху тази книга и които заслужават повече благодарност и признание, отколкото бих могла да изразя. Завинаги ще бъда задължена на…

… Дона Брей, гениалната ми редакторка, която напълно разбира чувството за хумор на Саймън и която познава историята из основи. Благодаря ти, задето обожаваше и прие Саймън от самото начало. Бях удивена от дълбочината и мъдростта на твоя коментар. Той подплати тази книга по начин, който дори не си представях, че е възможен.

… Брукс Шърман, невероятния ми агент, който бе първият, повярвал в тази книга, и успя да я продаде само за четири дни, като нинджа. Ти си отчасти оракул, отчасти редактор, отчасти психолог и отчасти живо доказателство, че слидеринци са прекрасни хора. Благодаря ти, че беше такъв застъпник за книгата ми и толкова невероятен приятел.

… Виана Синискалки, Емили Полстър, Стеф Хофман, Каролин Сън, Бетани Райе, Вероника Амброуз, Пати Розати, Нели Куртцман, Марго Ууд, Алесандра Балзър, Кейт Морган Джаксън, Моли Мотч, Ерик Свенсон и останалите от екипа в „Б+Б“ и „Харпър“ за неизчерпаемия ви ентусиазъм и невероятно здравата ви работа (и на Сюзан Сийуот за застъпничеството й за мен в „Харпър Канада“!). Много благодарности и на Алисън Клаптор и Крис Билхаймър за корицата на мечтите ми.

… страхотният и невероятно сътрудничещ екип в агенция „Бент“, най-вече Моли Кър Хоун и Джени Бент. Благодаря и на Джанет Райд и тайфата от „Файн Принт“… както и на Алекса Вал, която задвижи всичко. Благодарна съм и на прекрасната ми рекламна агентка Деб Шапиро.

… брилянтния ми и невероятно подкрепящ ме екип в „Пенгуин/ Пъфин Великобритания“, включително Джесика Фалуджа Шарпълс, Вики Фотуи, Бен Хорлсен, и особено Антеа Таунсенд (с допълнително извинение). Невероятно съм благодарна и на всичките ми чуждестранни издателски екипи, задето повярваха в тази книга и работиха толкова здраво, за да й дадат живот в други страни.

… Кимбърли Ито, най-първата ми читателка и моята платонична Блу. Никога няма да съм в състояние да ти благодаря достатъчно за мъдростта, подкрепата и чувството за хумор.

… Бекминавидера (което включва следните гении: Адам Силвера, Дейвид Арнолд и Джасмин Уарга). Да се внедря във вашия култ, беше най-умното нещо, което съм правила някога. Как бих оцеляла без нашите епични имейли, „Орео“ дебати и колективно преклонение пред Елиът Смит?

… Хайди Шулц за неизчерпаемата сестринска мъдрост и задето ме караше да копнея за всички десерти.

… Писателският клуб на Атланта за възможността да посетя невероятната ви конференция и групите за обсъждане — особено Джордж Уайнщайн и невероятно забавните и брилянтни умове на Екип Ерагика: Крис Негрон, Емили Карпентър и Манда Пулен.

… Безстрашните петнайсет и многобройните ми приятели в писателската общност, които се смяха заедно с мен, подкрепяха ме, съветваха ме и ми помагаха да не си изгубя ума. Много благодарности и за невероятните библиотекари, блогъри, издатели и разпространители на книги, които ме смаяха с подкрепата си, с допълнителни „Орео“ за Даян Каприола! Благодаря ви, че ме накарахте да се почувствам добре дошла в тази общност от първия ден.

… моите герои Андрю Смит, Нина Лакур, Тим Федерли и Алекс Санчес, които ме убиват с книгите си и ме убиха отново с коментарите си за моята.

… брилянтните тийнейджъри, деца, възрастни и семейства, с които работих през годините си като практикуващ психолог. Специални благодарности на учениците от „Кингсбъри“, които никога не оставяха да ми се размине да бъда стара или не в крак с времето.

… изключителните учители, които имах през годините, особено Моли Мърсър, задето беше страшна работа и най-добрата, най-важната учителка в живота ми.

… приятелите ми от театралната трупа в гимназията „Ривърууд“, чието влияние върху живота ми и тази книга не може да бъде измерено (особено Сара Бет Браун, Рики Ман и Ани Липсиц). Благодаря и на всички други приятели, които ме вдъхновиха и ме подкрепяха повече, отколкото предполагат: Даян и цялото семейство Блуменфийлд, Лорън Старк, Хамей Семенсон, Бетси Балар, Нина Мортън, семейство Бинсенгър, семейства Шуман и толкова много други… и на майките от Такома, които спасиха живота ми по милион малки начини.

… семейството ми: Моли Голдстайн, Адел Томас, Кърт и Джини Албъртали… плюс още много хора от семейства Голдщайн, Албъртали, Бел, Бърман, Уехслър, Левайн и Уичъл. Благодаря и на Гейл Маклорин и Кевин Сайлър за постоянната подкрепа. И накрая, огромна благодарност на доведената ми майка Канди Голдщайн и доведените ми братя Уилям Котън и Камерън Клайн.

… Ейлийн Томас, майка ми, за която животът ми беше адски голяма работа; Джим Голдщайн, оригиналния як хипстър баща; сестра ми Каролин Голдщайн, която беше неотразима в костюма на боклукчийска кофа на един Пурим и която знае какво е уста като бутилка от кока-кола; и на брат ми Сам Голдщайн, чиито предучилищни покемон истории са по-добри (и по-вулгарни), отколкото всичко, което бих могла да напиша някога.

… синовете ми Оуен и Хенри Албъртали, които обичам изцяло и абсурдно. Да науча кои сте и да ви гледам как пораствате, е най-голямата привилегия в живота ми.

… съпруга ми Браян Албъртали, който е най-най-добрият ми приятел и партньор в престъпленията, който притежава другата половина от мозъка ми. Без теб не би имало книга. Ти си моят бряг, до който си струва да доплуваш. Ти си моята голяма работа.

… Едгардо Менвиел, Кати Туерк, Шанън Уайс и всички останали медицински служители и доброволци, които ежедневно променят животи е програмата на CNMC за пол и сексуалност. Благодаря ви за всичко, което правите, и ви благодаря, задето ме приехте с отворени обятия.

… Едгардо Менвиел, Кати Туерк, Шанън Уайс и всички останали медицински служители и доброволци, които ежедневно променят животи е програмата на CNMC за пол и сексуалност. Благодаря ви за всичко, което правите, и ви благодаря, задето ме приехте с отворени обятия.

… и на невероятните ЛГБТ деца и тийнейджъри в живота (и вашите невероятни семейства): изумявате ме със своята мъдрост, чувство за хумор, креативност и смелост. Вероятно вече сте се досетили, но написах тази книга за вас.