Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Hände weg von diesem Buch, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
5,1 (× 127 гласа)

Информация

Допълнителна корекция и форматиране
ira999 (2009)
Сканиране, разпознаване и начална корекция
?

Издание:

Ян ван Хелсинг. Не пипай тази книга!

Издателство „Дилок“, 2007

 

Повече информация за „Не пипай тази книга!“, както и начин за покупка на хартиеното издание можете да намерите в официалния сайт на издателство „Дилок“.

История

  1. — Добавяне
  2. — Две-три корекции
  3. — Малки корекции от Петър Енчев

16. Силата на децата

Ако вярваме на казаното от децата, в много от тях са се преродили душите на атлантите. Ернст Мулдашев твърди че най-висшите същества в пещерите-самадхи, притежаващи мощни психически сили, са древните атланти, защото в тяхната цивилизация (за разлика от нашата) третото око е било силно развито. Така кръгът се затваря. Децата-медиуми притежават силен телекинезичен потенциал — и то най-вече китайските супер-деца. Вероятността атлантическите думи да продължават да се инкарнират е много голяма.

Както ще разберете от следващата глава, още от детството си имам контакт с граф Сен Жермен. Питал съм го за тези деца. Той отговори, че много от душите, които били на Атлантида при потъването й — става дума за хиляди — отново щели да се инкарнират: от една страна, за да разчистят старите сметки (според кармическия принцип), а от друга — с импулса си да оповестят новата епоха. Звучи доста смислено…

Говори се и за души, които се инкарнират на Земята сега, и за такива — вярвате или не — които никога преди не са били тук.

Между тях има духовни същества, които абсолютно никога не са се инкарнирали (т.е. не са били в грубата материя). както и такива, които до момента не са били на тази планета — т.е. извънземни.

Съществуват много книги (включително и мои), които биха могли да осветлят повече темата. Има същества, които преди хилядолетия и десетохилядолетия са взели участие в развитието на тази планета и сега уреждат някои неща. Към тях доброволно се включват нови, за да се влее повече светлина (а някои просто са любопитни).

Нова душа се оказва вече споменатият Флавио, който казва, че: „Сега ще се раждат нови деца. Това са други хора, въпреки че външно нямат разлика. Аз съм един от тях, един от първите. Човечеството се променя. Връзката с Духа е много по-чиста […] Хората ще се променят; децата, които се раждат сега, ще са по-отворени към Духа. Хората вярват в Бог, но не го усещат! Други не вярват, защото не приемат това, което казват религиите, но усещат, че са част от живота, а животът идва от Бога. Ако всички човешки същества си спомнят, че са част от Бога, тази планета няма да изглежда по същия начин.“ (28, S. 6)

На моя въпрос кои са новите деца, които сега се инкарнират, Ариан ми отговори по своя директен начин:

„Знаеш ли, не е толкова лесно да се каже. Ние идваме от всички точки на вселената, за да присъстваме на големия прелом на тази планета; понякога дори от по-висши степени на съзнание — т.нар. пространства и от бъдещето. Тази планета ще премине към по-висша степен на съществуване и земният живот в бъдеще ще протича по-различно от досегашния.

С тези, които наричаме «извънземни», вече няма да се работи тайно, както досега, а ще се осъществи открит контакт и всичко на Земята ще стане различно. Религиите ще изчезнат — заедно с тях и повечето войни. Хората повече няма да се оставят да бъдат манипулирани, защото заради собствените си медиумни способности, които постоянно ще се засилват, ще имат, така да се каже, «собствена връзка с Бога». Историята за възникването на хората, съответно на различните народи от космоса, които някога са населявали тази планета, ще бъде пренаписана, лихвата и сложната лихва ще изчезнат и успоредно с всичко властовите отношения ударно ще се променят, както и технологиите… просто всичко!

Преди това хората ще минат през големи изпитания и много от тях ще се простят с живота си. Това обаче не е пречка. Ще има голяма чистка. След него тази планета отново ще заблести.

В много от днешните деца се крият мощни стари души, които влияят с присъствието си; има и нови души като мен, които идват от планета, населена само с един народ — високо развит технически и непознаващ такова нещо, наречено «болест».

Както казах, аз съм нов тук, за първи път съм на Земята — в човешко тяло. Но моят народ, т.е. този, в който съм се инкарнирал последните пъти, преди да се затворя в човешка обвивка, вече е бил на Земята. Преди много хилядолетия от нашата планета тук на Земята са идвали космически кораби и са създавали малки колонии. Хората нарекли летците ни, повечето от които са били учени, «богове». Те са участвали в развитието ви. Имали са общи деца със земляните, вършели са се и генетични интервенции. Както казах, по-голямата част от екипажите били учени, които изследвали Земята и жителите и. Имало е опити, подобни на тези, които вие днес правите с животните. По тази причина и заради генетичната връзка, в началото на последния век моите хора се върнаха и работиха заедно с твоя народ (германците, бел. авт.). В книгите си ти пишеш за тези неща. Тъй като аз за пръв път съм на тази планета, се инкарнирах в немско семейство в Централна Америка, т.е. при хора, които имат психически контакт с моя народ, с когото са обменяли технологии. Тук мога свободно да се осъществя като «човек» и съм желан заради уменията си.

Аз самият съм един от точно сто други, които се инкарнираха в първата вълна. Идват нови сто, после двеста. Междувременно тези, които са на Земята, са повече от хиляда. Повечето от нас живеят в Германия, защото там ще се случи нещо голямо, но първо хората трябва да се събудят и да се освободят от духовните си окови. Тогава свободата ще настъпи.

Тук съществуват и народи от други планети, с които народът ми води война. Но този път целта ни е една и съща: да изчистим старите грешки. Ти знаеш, че на планетата си ние изглеждаме така, както и вие, защото сте наше наследство, но във вселената съществуват и други. Няма защо да се страхувате. Котките също изглеждат различно, но това не пречи да се галите взаимно. Много души, инкарнирали се преди в «чуждо изглеждащи» извънземни, са човешки чада и само по очите и поведението им може да се разбере, че не са оттук.

Душите и духовните същности, които идват от по-високи вибрационни нива и междувременно са в детски тела, вече не могат да бъдат преброени. Става дума за мащабен проект, в който взема участие целият духовен свят. Ако хората само можеха да видят тези същества от светлина… заедно с телевизора щяха да изхвърлят и много други неща от дома си. Толкова е вълшебно и вълнуващо!

Съществата от светлина слизат във всички държави, включително и в бедните. Те имат нужда от светлината, която децата носят със себе си. Дори изведнъж да умрат много деца, светлината ще продължава да се проявява, така да се каже, завинаги.

Древните души от тази планета, които днес отново се инкарнират, се залавят отново за минали теми, структури и модели, които те самите някога са създали, и ще ги извадят от употреба. Това е тяхна задача. Те са създали настоящата структура на властта и затова ще я премахнат — имат това право.

В комбинацията на стари и нови души кармата на планетата ще изчезне. Всичко, което е било потискано — исторически лъжи, престъпления — ще стане известно и измамниците ще бъдат наказани. Посятото през последното хилядолетие ще бъде пожънато и ние, новите деца, съответно нашата светлинна енергия, ще е това (манифестират дори само с раждането ни), което ще задейства големите промени на тази планета в две посоки. Тъмнината ще бъде прогонена, но тя ще се съпротивлява. Ние, така да се каже, сме спусъкът на кармата, която ще донесе силата, доброто, но същевременно и разрушението. Старото ще бъде унищожено и от него ще се появи нещо ново. Ние не се страхуваме от това. Не се страхуваме от смъртта и не се страхуваме от живота. Много хора обаче се боят от нас (правителства и корпорации).

Не е ли смешно тези мъже с власт да се страхуват от деца!

Със способностите ни, които някога бяха напълно нормални за хората и отново ще станат такива, защото всеки човек носи в себе си медиумни сили, животът ще се промени. Ние няма да се приспособяваме — е, някои от нас, може би, ще бъдат принудени от родителите, учителите, военните или обществото, но няма да е задълго. Ще ставаме все повече и скоро знанието, което носим със себе си, няма да може да бъде потискано.

Ние не само притежаваме вътрешни сили, но и технологии, с които светът ще се промени — ти знаеш какво имам предвид: летящите дискове.“

По дяволите!

Младежът има трън в гащите! Ако се навъдят още такива като него… Тогава, добро утро, нова епоха!

Знаем, че възрастните действително се страхуват от децата. Ирод, а и други владетели преди него са „разчиствали“ подрастващите от страх. Какво стана с Каспар Хаузер[1]?

Нека отново се разделим с децата, защото дойде моментът да ви срещна с този, който стана повод за възникването на тази книга…

Бележки

[1] Загадъчно, непознато на никого около 16-годишно момче с клошарски вид, появило се на 26 май 1828 г. на един площад в Нюрнберг. Първоначално не може да говори, отказва месо и мляко и се храни само с хляб и вода, но най-вече остава в историята със забележителната си смърт (5 години след намирането му), когато по неизвестни причини е пронизан с нож — бел. прев.