Читателски коментари

По-силна от магия от Хедър Кулман

lady-burd (25 май 2009 в 14:40), оценка: 6 от 6

много весела и приятна книжка.някои моменти искрено ме забавляваха и разсмиваха.приятно четиво,препоръчвам я.лек,романтичен и забавен роман.

Франкенщайн от Мери Шели


Това за мен е най-невероятната книга, боготворя всяка страница

Жестоко и необичайно от Патриша Корнуел

Osiana (23 май 2009 в 19:54), оценка: 6 от 6

Книгата е интересна, както и другата от поредицата.

Мисля, че този роман трябва да е при поредицата Кей Скарпета.

На копието ти, любими! от Бинка Пеева

джо (23 май 2009 в 18:08)

Каква болка, каква оригиналност? Това е просто бездарен вой на зла, грозна вещица, публикуван — каква ирония! — поради бившата й близост с бившия й мъж.

История на Втората световна война от Базил Лидъл Харт

Чавдар (23 май 2009 в 16:27)

част първа,глава първа,цитат:"Техният контраплан е провален от съгласието на Чембърлейн с осакатяващите Чехословакия искания на Хитер. Заедно с французите той приема да стои настрана, докато тази нещастна държава е лишена както от територията, така и от отбраната и.

За Чембърлейн Мюнхенското споразумение „гарантира мир за съвремието ни“. За Хитлер то е още един голям триумф не само над чуждестранните му опоненти, но и над генералите му"…..прочети това,преди да търсиш нататък;)))

Изгубеният свят от Артър Конан Дойл

petia_ruffalo (23 май 2009 в 07:35), оценка: 6 от 6

Една от любимите ми книги (: Мисля, че няма да преувелича, ако кажа, че сър Артър Конан Дойл е велик писател!

Да се влюбиш в негодник от Джоана Линдзи

lady-burd (23 май 2009 в 01:43), оценка: 6 от 6

мн е добра.

Персийското момче от Мери Рено

Ayase (22 май 2009 в 13:22), оценка: 5 от 6

Прекрасна книга! За пръв път чувах за нея и я започнах само от любопитство, но тя е толкова завладяваща, че не можах да отвърна поглед до самия край.

Проклятието на Шалион от Лоис Макмастър Бюджолд

Chev (22 май 2009 в 12:27)

Много добра книга. Може да се каже, че е в личното ми ТОП 3

Пристанище за мъже от Нора Робъртс

lady-burd (22 май 2009 в 01:29), оценка: 6 от 6

определено най-добрата сред поредицата за 4мата братя.

На копието ти, любими! от Бинка Пеева

Незабравка (21 май 2009 в 23:01)

Въпреки зложелателните отзиви на бивши съм възхитена от прочетеното. Написано е с болка и усмивка едноверемено.

Приказки за боговете от Беа Нади

Беа Нади (21 май 2009 в 18:42)

Книгите не са изкупени, има ги в Пингвините с поръчка както от интернет така и от книжарниците. За тези, които живеят в София: в книжарниците Новата Епоха, Елрид, Астея, Новото Битие, Петър Берон.

Ако искате да поръчате повече книги може да се обърнета по имайла [email protected]

Единствена моя любов от Нора Робъртс

Васка (21 май 2009 в 18:08)

Здравейте,искам само да попитам тази книга не е ле от поредицата "семейство Станисласки

Дългата разходка от Стивън Кинг


Невероятна!!! Просто уникална!!!

Гоце Първанов — кривото огледало на нацията от Паула Лайт

Маринов ов (21 май 2009 в 09:17)

а можеш ли да кажеш колко им плащат?

и аз искам, хем да пиша истината (че авторката е графоманка), хем да ми плащат.

и къде да ида да се запиша?

Надареният от Дара Джой

lady-burd (20 май 2009 в 16:20), оценка: 2 от 6

досадна и объркваща детска фантастична книжка за мистични същества,всичко поднесено с красиви еротични сцени,които обаче не са никакъв ритуал,а просто по-разнообразен и освободен духовно секс м/у двама души,които се обичат.това се случва и в днешни дни,без разбира се да виждаме светлина и котешки превъплащения,но когато си с човека,когото обичаш определено виждаш звездите.мен ме заболя главата от тази книга,определено и се натоварих да вниквам в изреченията и философските загадки,но я прочетох само,защото я започнах.единственото,което си заслужава да се прочете е начина,по който се описват интимните сцени,които са не просто секс,а изпъленени с чувства и емоции еротика,а както знаем еротиката е тази,което прави разликата м/у обикновен физически секс и секс,когато има любов.като цяло обаче книгата е пълна идиотщина.

Гоце Първанов — кривото огледало на нацията от Паула Лайт

Маринов (20 май 2009 в 14:02)

Госпожо, предполагам, знаете, че писалите на 16 май са си най-обикновени платени коментатори. Дисекцията, която правите е безпогрешна, точна. Чета Ви с удоволствие. Ако има някакви грапавини в текста, отнасям го към отчайващата безисходица в която се намираме всички /е, не всички де/.

Знаел е, че чакам… от Яна Кременска

ефигения (20 май 2009 в 01:16)

много ми харесаха стиховете, много ме разчустваха. при положение, че не обичам поезия и случайно попаднах на тях …радвам се, че ги има.

Последното стъпало от Стивън Кинг

марея (19 май 2009 в 20:51)

Прекрасен разказ!Такива произведения трябва да се четат от младите хора и да се научат, че няма нищо по ценно в живота от любовта между близките хора.

Преди живота ни бе по спокоен и имахме семейства, в които си казвахме и споделяхме всичко. Беше естествено да ни гледат баби и дядовци, те да ни разказват приказки, а после ни поемаха родителите и винаги ни помагаха. Да имаш брат и сестра е нещо много хубаво. За съжаление днешната модерна епоха ни лиши от простите и малки неща. все повече работата е на първо място, парите ни обсебват, мислим непрекъснато за вещи, а съвсем не се сещаме че трябва да споделим мигове и с любимите си хора от семейството. Сега дори сме разпръснати и по целия свят и това общуване по телефони и компютри ни лишава от топлина и близост. Осъзнаваме се единствено ,когато окончателно загубим близките си, сърцето ни тогава се раздира от болка, скърбим и сдържаме чувствата си и се чувстваме много виновни. Самозаблуждаваме се, когато вечер преди да заспим молим Бог за прошка, а на сутринта сме отново едни машинки с навити прижинки, които потеглят в пустото и сиво, безнадежно ежедневие.

Много се отчуждихме един от друг в собствените си семейства. Затваряме се, пазим си някакво измислено статукво, липсват ни вярата, приятелството. Този разказ ще го пазя в душата си и тайно ще го посветя на моя брат, който го изгубих, без да мога с нищо да му помогна! Моля Господ да ми прости!

Лунен танц от Ан Стюарт

lady-burd (19 май 2009 в 20:22), оценка: 6 от 6

много интересна.